2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar bişey sorucam..Bebek sağda olursa erkek solda olursa kız olurmuş..bu tez doğrumu acaba?çoğunuzun cinsiyeti belli olmuş..cinsiyeti belli olanlar bebekleriniz ne tarafta hareket ediyor?

tamamen batıl bir inanç... herşeyin en hayırlısı sağ tarafımızdandır inancı ve erkek çocuğa verilen kıymet sebebiyle doğmuş bir saplantı. sağ elle yaz diye solak çocukların sağa zorlanması, sağ elle yemek yemenin sevabı solla yenirse şeytan doyurur hurafesi, sağ adımla içeri gir filan gibi takıntılar ve yüceltmeler hamile kalmak isteyen kadınları da etkilemiş, kadınlar sağ yumurtalığından bebeği olsun gibi bir mantıkla ilişki sonrasında sağ yönlerine yatarak erkek çocuğu garantilemeye çalışmışlar. o yüzden bebek sağda hissedilirse erkek, soldaysa kız denir. işin aslı budur, benim bebeğim solumdaydı ve erkekmiş :) hiçbir belirti kız ve erkek olduğunu gösteremiyor aslında, hamilelik her kadında farklı seyrediyor ve belirtilere neden oluyor. cinsiyetin garantisi 16. haftadan sonraki ultrason görüntüsü... umarım görürsün cevabı, ben biraz geç okudum seni :) sevgiler

Son düzenleme:

çok beğendimm :)

merhabalar, ben de inşallah haziran 2013'te anne olacağım. size merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum: rüyanızda bebeğinizin cinsiyeti ile ilgili bir şey gördünüz mü? ve gördüğünüz cinsiyet doğru çıktı mı? çok teşekkür ederim...

valla tam topiğine sordun bu soruyu:) bı kız bı erkek gördüğümüz için de çocuklarımız da bize benzedi doktorlar bı kız bı erkek dıyor:) tutturamadık :) ama pekbicici var o ne derse çıkar kahin gb ermiş ermiş artık tersi de tutuyor doğrusu da:))) bu arada nick bayıldım görümcezede :) :)

ben hamileliğimin ilk zamanlarında kız bebek görmüştüm. ama oğlum olucak inşallah :)

vallahi canım bben gördüm hatta hamile olduğumu öğrenmeden önce de görmüştüm....bikaç defa daha gördüm sonraları..ve evet tuttu :))

Ben de sagda hissettim ve erkek cinsiyet. Ama tesadüf olduğunu düşünüyorum pek doğru değil bence böyle seyler. Mesela ye eksiyi çıkar Ayse yi.. sözü var ya. O doğru değil. Hamile kaldığım günden beri bırakın tatlıları küçük bir cukulata bile yiyemedim. Tatlıdan tiksindim resmen ve bol bol eksi yer oldum. Hayırlısı arkadaslar, bana kuvvet veren forumdaki tüm hamile kızlar.. Hayırlısı diyelim.

Merhaba ılk zamanlar ruyamda erkek gordum kısmetse de erkek annesı olacagım

gördüm ama çıkacak mı bilmiyorum daha belli değil

evet ben gordum
hem de cok ılgınc bır sekılde
ilk zamanlar bebegim kiz oluyordu sonra br anda erkek bebek sevmeye basliyordum
aynı ruyada ıkı kere bebegimin hem kiz oldugunu hem erkek oldugunu goruyordum
ve 12.haftada bebegimin kiz oldugunu ogrendik ve 17. haftada ruyamda ev sahıbımın esi doktor ve o yanıma gelip bana ,tahlillerin yanlis cikmis senin bebegin kız degil erkek aslında, dedi
ve 18. haftada bebegimin erkek oldugunu ogrendık

evet aynen
eksı delısıyım
tatlıdan tiksindim,
ve oglus gelıyormus aslında

bebegim sagda ve sagdan hissediyorum hareketleri yalnızca ama bılımsel acıklaması bana da yokmus gıbı gelıyor
o bebegın pozısyonuyla ılgılı bence

every bende sendeki tüylenmeye şaşırmıştım,genelde erkek annelerinde oluyormuş testesteron hormonundan dolayı,bide gelişiminin ileri olmasına.alışabildin mi erkek annesi olacağına

every bende sendeki tüylenmeye şaşırmıştım,genelde erkek annelerinde oluyormuş testesteron hormonundan dolayı,bide gelişiminin ileri olmasına.alışabildin mi erkek annesi olacağına

yok alısamadık daha erkegım gelıyorrrrrrrrrr ama oglus derken garip oluyoruz
7 hafta kızım dıye sevdik ya simdi cok komık oluyor
ama esim hala guvenmıyr korkuyoruz yeni bir doktora gıdelım sonra oglum dıyelım dıyor
evet gobekte var tuylenme ama bacaklardakı kıllar hıc uzamıyor

dimi bir kızım demek var narin narin:)) bir de oğlumm söylenişi bile çok farklıbundan sonra da değişmez herhalde bayağı büyüdü artıkgidin tabi içi rahat edecekse pipisi de görünür şimdi onun,ayrıntılıda görür nasıl erkek olduğunugöbeği duydum da bacaklarda da mı oluyormuş ki

bilmem benim bacaklarımdaki kıllar su an hıc uzamamaya basladı
gobegım yaygın dıyordum ya yok alakası bıle yok
yuvarlak ortada sıvrılen bır gobegım var su an
tam erkek gobegı dıyor esım de
ıyıce belırgınlestı

haha nasıl ya ı tatlım dr cok emınkı kız dıye aaaa cok şaşırdım şoklnmadınız mı
ama bak daha ılk gebeyken benım ıcıme doğmuştu hatırlarsan
aaa bak durdum yenıden şaşırdım
almışmıydınız cıcışler

kızlar çok sert bi tekme yedim elimde kı bardağı attım korkudan bu neydi yawww rüzgar gb esti:) ılk defa bu kadar sert yedim ayağı sürttü galıba bundan sonra böyle yicez:)))

diğer erkek annelerine sormak lazım o durumu,belki bende erkek annnesiyimdir bilmiyorum
sonradan dikleşiyormuş zaten göbek annem daha belli olmaz diyor eşin nereden biliyormuş erkek göbeğinikarnın çıktı mı?
bide hareketlerini kaçıncı haftada hissetmiştin?

tamamen batıl inanaç olabilir bu bebeğin sağda yada solda olma meselesi doğru erkeğe verilen değerden dolayı eskilerin ama canım bişeyleri söylerken bazı şeyleri karıştırmayalım sağ elle yemek sağ adımla içeri girmek takıntı değildir Aişe Annemiz; "Rasûlullah (s.a.v.) yapabildiği her şeyde; temizliğinde, ayakkabısm giymede, çıkarmada kısaca her isinde sağdan başlamayı severdi." diyo lütfen dikkat et istersen cahil insanlar bişeyleri sapıtmış diye zamanında bunları unutmamak lazım evet Peygamber efendimiz böyle yaptıysa herşeyin sağında bi hayır vardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…