- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.361
Merhaba kızlar bişey sorucam..Bebek sağda olursa erkek solda olursa kız olurmuş..bu tez doğrumu acaba?çoğunuzun cinsiyeti belli olmuş..cinsiyeti belli olanlar bebekleriniz ne tarafta hareket ediyor?
tamamen batıl bir inanç... herşeyin en hayırlısı sağ tarafımızdandır inancı ve erkek çocuğa verilen kıymet sebebiyle doğmuş bir saplantı. sağ elle yaz diye solak çocukların sağa zorlanması, sağ elle yemek yemenin sevabı solla yenirse şeytan doyurur hurafesi, sağ adımla içeri gir filan gibi takıntılar ve yüceltmeler hamile kalmak isteyen kadınları da etkilemiş, kadınlar sağ yumurtalığından bebeği olsun gibi bir mantıkla ilişki sonrasında sağ yönlerine yatarak erkek çocuğu garantilemeye çalışmışlar. o yüzden bebek sağda hissedilirse erkek, soldaysa kız denir. işin aslı budur, benim bebeğim solumdaydı ve erkekmiş :) hiçbir belirti kız ve erkek olduğunu gösteremiyor aslında, hamilelik her kadında farklı seyrediyor ve belirtilere neden oluyor. cinsiyetin garantisi 16. haftadan sonraki ultrason görüntüsü... umarım görürsün cevabı, ben biraz geç okudum seni :) sevgiler
merhabalar, ben de inşallah haziran 2013'te anne olacağım. size merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum: rüyanızda bebeğinizin cinsiyeti ile ilgili bir şey gördünüz mü? ve gördüğünüz cinsiyet doğru çıktı mı? çok teşekkür ederim...
merhabalar, ben de inşallah haziran 2013'te anne olacağım. size merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum: rüyanızda bebeğinizin cinsiyeti ile ilgili bir şey gördünüz mü? ve gördüğünüz cinsiyet doğru çıktı mı? çok teşekkür ederim...
Ben de sagda hissettim ve erkek cinsiyet. Ama tesadüf olduğunu düşünüyorum pek doğru değil bence böyle seyler. Mesela ye eksiyi çıkar Ayse yi.. sözü var ya. O doğru değil. Hamile kaldığım günden beri bırakın tatlıları küçük bir cukulata bile yiyemedim. Tatlıdan tiksindim resmen ve bol bol eksi yer oldum. Hayırlısı arkadaslar, bana kuvvet veren forumdaki tüm hamile kızlar.. Hayırlısı diyelim.
evet ben gordum
hem de cok ılgınc bır sekılde
ilk zamanlar bebegim kiz oluyordu sonra br anda erkek bebek sevmeye basliyordum
aynı ruyada ıkı kere bebegimin hem kiz oldugunu hem erkek oldugunu goruyordum
ve 12.haftada bebegimin kiz oldugunu ogrendik ve 17. haftada ruyamda ev sahıbımın esi doktor ve o yanıma gelip bana ,tahlillerin yanlis cikmis senin bebegin kız degil erkek aslında, dedi
ve 18. haftada bebegimin erkek oldugunu ogrendık
every bende sendeki tüylenmeye şaşırmıştım,genelde erkek annelerinde oluyormuş testesteron hormonundan dolayı,bide gelişiminin ileri olmasına.alışabildin mi erkek annesi olacağına
yok alısamadık daha erkegım gelıyorrrrrrrrrr ama oglus derken garip oluyoruz
7 hafta kızım dıye sevdik ya simdi cok komık oluyor
ama esim hala guvenmıyr korkuyoruzyeni bir doktora gıdelım sonra oglum dıyelım dıyor
evet gobekte var tuylenmeama bacaklardakı kıllar hıc uzamıyor
Canim ya ne kadar temiz kalplisin bnde cuma gunu ona gidicem ilk defa tavsiye uzerine muayeneside uygun peki normal ultrasyon mu bakiyor?
dimi bir kızım demek var narin narin:)) bir de oğlumm söylenişi bile çok farklıbundan sonra da değişmez herhalde bayağı büyüdü artık gidin tabi içi rahat edecekse pipisi de görünür şimdi onun,ayrıntılıda görür nasıl erkek olduğunu göbeği duydum da bacaklarda da mı oluyormuş ki
yok alısamadık daha erkegım gelıyorrrrrrrrrr ama oglus derken garip oluyoruz
7 hafta kızım dıye sevdik ya simdi cok komık oluyor
ama esim hala guvenmıyr korkuyoruzyeni bir doktora gıdelım sonra oglum dıyelım dıyor
evet gobekte var tuylenmeama bacaklardakı kıllar hıc uzamıyor
bilmem benim bacaklarımdaki kıllar su an hıc uzamamaya basladı
gobegım yaygın dıyordum ya yok alakası bıle yok
yuvarlak ortada sıvrılen bır gobegım var su an
tam erkek gobegı dıyor esım de
ıyıce belırgınlestı
tamamen batıl bir inanç... herşeyin en hayırlısı sağ tarafımızdandır inancı ve erkek çocuğa verilen kıymet sebebiyle doğmuş bir saplantı. sağ elle yaz diye solak çocukların sağa zorlanması, sağ elle yemek yemenin sevabı solla yenirse şeytan doyurur hurafesi, sağ adımla içeri gir filan gibi takıntılar ve yüceltmeler hamile kalmak isteyen kadınları da etkilemiş, kadınlar sağ yumurtalığından bebeği olsun gibi bir mantıkla ilişki sonrasında sağ yönlerine yatarak erkek çocuğu garantilemeye çalışmışlar. o yüzden bebek sağda hissedilirse erkek, soldaysa kız denir. işin aslı budur, benim bebeğim solumdaydı ve erkekmiş :) hiçbir belirti kız ve erkek olduğunu gösteremiyor aslında, hamilelik her kadında farklı seyrediyor ve belirtilere neden oluyor. cinsiyetin garantisi 16. haftadan sonraki ultrason görüntüsü... umarım görürsün cevabı, ben biraz geç okudum seni :) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?