2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet ben de gördüm geçen gün butikbebe de fakat benim markafoniden 10 liraya aldıgım tulumlar butik bebe de 17.5 flndı.
kampanyaları kaçırmamak lazım sanırım :)

canım ben bakıyorum ama bulamıyorum,tam olarak nerde :)

canım ben markafoniden almıştım şuan butikbebede de var ama aynı kıyafetler farklı fiyatlarla.

canım ben hep tulum takım fln aldım da hiç çıtçıtlı badi ve zıbınımız yok hiç. bir de burda çok akrabamız fln da yok. hepsi memlekette.
hediye getirecek olanlar ancak iş arkadaşları fln olur. çok hediyeye bogulmayız diye düşündüm ben.
en azından ilk aylarda.

benim aile hekimim de tetanoz aşısı yaptırmam gerektiğini söyledi ama 5. ayda, emin de değilim yaptırsam mı kararsız kaldım ??

canım bence yaptır. aşı sonuçta zararı olmaz faydası olur düşüncesindeyim ben. o yüzden yaptırdım.

Son düzenleme:
selam güzel annecikler ve tatlı mucizeleri:)
haftasonu geldi şimdiden hepimize mutlu haftasonları:) sağlıklı ve dinlenceli geçen bir haftasonu olsun inşallah...
ben bebişimin hareketlerini görmek ve güzel haberlerini almak istiyorum bence hamilelikte zaman çok yavaş geçiyor ya randevuya hala 8 gün var.

Hepiniz bişeyler almaya araştırmaya başlamışsınız biz daha hiç başlamadık Allah yardımcımız olsun.

Bu arada bebişlerin bir kısmı BOĞA burcu olacak var mı burç özellikleriyle ilgili bilgisi olan?

ben de ankarada buldum 2 tane doktor artık iyi düşünüp karar vericem hangisine gideceğime, zaten gitmezsem aklım kalır kesin:))

Kızzz süper bişi budaa balık gibi yüzdür cocuğu
Duşa kabinin içine sok doldur içini at cocuğu ooohh miiss
Canıda acımaz sankimm

koca bi leğen ,kova, maşrapa ,BENİM İŞİMİ GÖRÜR

Marifetli hatunun hali başka canımm :81:

ya kızlar şaka bi yana bu küvetlerin kullanışılı olduğunu pek sanmıyorum

bizzat gördüm annem yeğenimin başını yıkarken etraf ,annemin kolları, elbisesi su içinde kalıyodu

ablama bi güzel okuyodu tabi

bune kızım derdi.. alın büyük bi leğen gönlümce yıkıyayım diyodu

tabi bebişle baya baya güreşiyolardı

yavrum banyodan sonra nakavt olup uyuyodu

geçmiş olsun canım birebir aynı değilse de ağrılarımız oluyor normaldir ama istersen gene de dr. una bir danış

işlerimi bitirdim geldim kızlar
artık saat 17:00 ye kadar rahatım

pekbicici canım kuzenim aldı o küvetten hiç memnun kalmadı
musluğa çocuğu çarparım diye ödü şeyine karışıyordu

sen yinede kullanıcı yorumlarını oku derim ben

Kızzz süper bişi budaa balık gibi yüzdür cocuğu
Duşa kabinin içine sok doldur içini at cocuğu ooohh miiss
Canıda acımaz sankimm

Marifetli hatunun hali başka canımm :81:

evet cnm herhalükalda güzel
en kötü ihtimal patlar yenisini alırsın en azında o hantal küvetler gibi ne yapcam ben bunu demezsin
buarada e-bebek in stoğunda kalmamış seninkinden
ama çok beğendiysen bi araştır subelerinde falan bulabilirsin
oda hafif köpükümsü bi malzeme

Canım benim senin durum farklı tabii
Benim 7 ceddim İstanbuldaa
Şimdiden bile şunu aldık bunu alacağız
Bebek arabasını ben alacağım
Araba koltuğunu ben alacağım diyen var
Hatta eşim o aldığımız ana kucağını arkadaşına göstermiş bunu aldık diyee
Sen git parasını ver Dedim nasıl alırsınn yaa almadımm ayıp yaptığın dedim ama eşimde dinlemedi beni ilk hediyesi benden olsun demiş
Sonucta hediye almıcakmıydık demiş
Benim bebek kısmetse çok beleşci olacak

ay kıyamam ben sana
ama sen burdaydın kuzum ondan

buarada PEKBİCİCİ bu kıyağımı unutma hemen gir e-bebek e
ind var suan
PUJ Bebek Küveti - e-bebek.com

Seni bennn yiriim yirimm
Hemen baktımm ayrıca markasına koptumm
Pujjjj Trakyalı sanırım üreten kişi

selammm kızlarr. ben de 17. hafta içerisindeyim ve 4 kilo aldım normal mi sizce? oğluşum olacak inşallah benim de. ama bugün okudum da çoğu kişinin bebişinin cinsiyetinde yanılmalar olmuş acaba benimki gerçekten erkek midir :) kız bebekleri çok seviyorum. sağlıklı olsun tabisi de her şeyden önce de :) :) :)

Evet şimdi sağ göz bi baktımm
stoğa gelince haber ver dedim
Neyse bulmuş oldum en azından teşekkür ederim canım

maşAllah kısmetli bebek olacak ne güzel
bizim de öyle olurdu olmasına da işte eşimin de benim de memleketim burası değil.
hal böyle olunca ilk bir kaç ay için biz herşeyi eksiksiz hazırlayalım diyoruz.
elden gelen öğün olmaz o da zamanında gelmez die bi lafı var annemin o hesap

Hmmm evet kullanıcı yorumlarıda önemlii tabii ama musluğa nasıl carpcak kii :44: Çevirirken mi acaba?
İncelemem lazım biraz daha benim :44:

Puj küvette Bebeğiniz güvende ve mutludur. Bebeğinizi her iki elinizi de kullanarak yıkayabilirsiniz çünkü PUJ anne kucağı gibidir bebek için. Bebeğin vücudunu saran ve destekleyen çok yumuşak ve esnek materyali sayesinde hassas teninin soğuk yüzeylere değmesini de engelliyor ve de sıcak tutuyor.

pujbaby.com

cevirirken içinden çıkarırken korkuyormuş canım
ama bilemicim:44:
belki de kuzen beceriksizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…