2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Allaaahhh Allahh :44::44:
Ben çıkıntı gördüm ama sankii yaa :44::44:
Dur bidaha bakacağım usgye
O 12. hafta görüntüsümüydü canım benim sana erkek dediğim

bizimde kızımız olacakmış.3 kız annesı olmak bakalım nasıl olacak
snowcum bızıde lısteyee ekle cenım.kızımın ısmı İPEK olacak..

hayirli olsun uc kizini guzelce yetistirip evlendiren cennetlikmis sende onlardan olursun insallah:))

zor gercekten yas gecince insan daha cok telaslaniyordur Allah yardimcisi olsun

Merhaba kızlar... o kadan yorgunumkı anlatamam... dün eşim program kurulumu için evden cıktı .. haftada bır halı ve koltuk sılen ben 3 aydır hiç bir işe elimi sürmemiştim... dün ilham geldi ve ne var ne yoksa sildim gecırdım 2 adet 6 M2 ve 1 adet 4M2 koltuk takımı .. birde ütüyüde bitirdimn... misler gibi oldu ev temizlik gibisi yokmuş bea :))) Bu arada umarım sizlerde iyisinizdir..

canımmm hayırlı olsun prensesın ... evet yine dogru tahmınde bulunmuşum :))) baştan beri kızın olacak diye içime doğmustu:) RABBİM saglıkla kucagına almayı nasip etsin..:)

gule gule kırlet canım..benımde yapmam lagzım o ılham hala gelmedı bana:)

canımmm hayırlı olsun prensesın ... evet yine dogru tahmınde bulunmuşum :))) baştan beri kızın olacak diye içime doğmustu:) RABBİM saglıkla kucagına almayı nasip etsin..:)

sagol canım..evet tebrıkler..allah sanada nasıp eder ınşallh bı kız..

Amin inş canım :) bu arada sen ne zaman ogrendın bende gidersem ogrenebılırmıyım acaba.. tereddutlerım var..

evet o 12.haftaydı.canım o çıkıntı dedıgın bacaktı sanıırm:)

Peehhh buralara kadar geldi mi namımm
Yok valla nuba göre söyledim annesiii,
orda bir pipi var o bir erkek işte
Doktor yorum yaptı mı?

ha tamam yoksa sendemı bacaklarını pıpı sandın
hadı bakalım belkı bende seytanın bacagını kırarsın.doktorun ne soyledıgını sulemem

Doktor bile yanılıyor ben yanılmışım çok muu
Ama orda bir pipi vardı yahuu
Pipişleri düşürüp düşürüp duruyorsun hanımlarr

Son düzenleme:
Amin inş canım :) bu arada sen ne zaman ogrendın bende gidersem ogrenebılırmıyım acaba.. tereddutlerım var..

ben senden sonra olduguma gore ogrenırsın canım ya..benım buradkı doktor soylemıyo .ben merkeze gıttım şu amnıyosentez için sık gıdıyodum ordakı doktorlar dedıler..ogrenırsın artık bence:)

canım çok ilginç doktorunu bi arayıp sor istersen normal mi diye..ben hamile kaldığım günden beri yanıyorum çok sıcağım, ellerim ayaklarım hiç ısınmaz normalde ama şimdi hep sıcak..hatta annem beni her gördüğünde senin ateşin var, hastamısın diyo bana :)

canım bende senin gibi doktor konusunda çok kararsızım..sürekli gittiğim hastaneye acil bi durumda gittim ve bize çok kabarık bi fatura çıkardılar..normalde doğumları 1500 tl imiş ama o paranın üstüne o telaşlı halimizde kimbilir neleri eklerler diye orda doğum yapmasam mı diyorum..bir de bizim orda bir hastane daha var o da özel orda normal doğum 500 tl imiş..bende bu aralar iyice ağırlaşmadan hastanelerden yazılı teklif alayım diyorum..bence sende öyle yap, önce doğum yapacağımız hastaneye karar verelim..
eşin konusunda da eşin haklı canım, izin istemek çok sıkıntılı oluyor, ben hamile olan taraf olmama rağmen izin alırken çok zorlanıyorum,, hele ki izin verirken patronun yüzü hafif düşüyorsa işte o insana daha bi dokunuyo..bende kontrollerime cumartesi günü gidiyorum..

ben senden sonra olduguma gore ogrenırsın canım ya..benım buradkı doktor soylemıyo .ben merkeze gıttım şu amnıyosentez için sık gıdıyodum ordakı doktorlar dedıler..ogrenırsın artık bence:)

Sen benden sonra degılsın canım ..:) 1 hafta gerıdeymısım ben..doktor 29 mayıs'a gun verdı...Fıkrımı tekrardan değiştirmezsem yarın veya carsamba gunu gıtmeyı dusunuyorum .. inş gösterir yavrucagım kendını :)

olsun yınede ogrenebılrısın bence ınşallh acarda bacaklarını rahatca gorususunuz

Kuzum bence cumartesi gitt ikimiz aynı zamanda öğrenelim sen öğrenirde ben kalırsam bu sefer hiç zaman geçmez

Buarada Y.voltaj 2de 1 bilmiş oldu
Ben daha istikrarlıyımm

Son düzenleme:
serumun bile işe yaramadığı günlerden biri daha sürekli "bebişim ben yiyemezsem sen de aç kalırsın" diyorum ama hiiiç oralı bile olmuyor velet

canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum inşallah tez vakitte geçecek iyi düşün ve o bir şekilde beslenir sen kendine dikkat et psikolojik olarak çok düşünme bulantıyı canın ne istiyorsa onları yemeye çalış.. :) tecrübe konuştu ama hiç te sormadım serum bulantıdan mı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…