2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

güle güle kullansın yeğenimiz ana kucağını Inşallah

Yaa kızlar şu msj alanınızın altında hamileliliğimin ...... Haftasındayım felan yazısı çıkıyo ya onu nasıl yapıyoruz bana da bi anlatsanız şimdiden teşekkürler:)

bizimkilerin altinda hamilelik takvimini imza alanina ekle varya onu tikla dogum tarihini gir kaydet

oyyyy yerimmm...allah bağışlasın canım...öpüyorum ggelin adayımı

saol canım, ahhh yavrum kimlere aday şimdiden bir bilsee:) kıskanç babmız ölüo birdiniz iki oldunuz başıma die:):)

bizimde kızımız olacakmış.3 kız annesı olmak bakalım nasıl olacak
snowcum bızıde lısteyee ekle cenım.kızımın ısmı İPEK olacak..

Yaa kızlar şu msj alanınızın altında hamileliliğimin ...... Haftasındayım felan yazısı çıkıyo ya onu nasıl yapıyoruz bana da bi anlatsanız şimdiden teşekkürler:)

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/510711-imza-alaninda-hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
Burdan nasıl yapılacağını anlatıyor canım

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
Burdanda tabloyu oluştuyorsun

Yapamazsan yardımcı olmaya calısırımm

ben geçen hafta sağlık ocağına gittim. tetanoz için.ama daha erken 15 gün sonra gel dediler. 20. haftada oluyormuş.
o zaman bana da yapmazlar sanırım, patrondanda tetanoz olucam diye izin aldım tüh..neyse yarın derim tetanozu yanlış hesaplamışlar yapmadılar falan derim artık..

iş arkadaşına rabbim sabır versin insan 3 ayda bebeğe çok fazla alışıyor..şimdi o boşluk hissediyordur çok zor..sen etkilenmemeye çalış, Allah verdi yine Allah alacak bizden böyle düşünüp daha rahat olmaya çalışalım..

hangi sirket o hemen geleyim ogle yemeginize:) vallahi kizlar sanslisiniz da farkinda degilsiniz ah simdi doner olsaydi hmm

buyur gel canım benm gibi eti sevmeyen bir insan için bir buçuk yıldır patronun oğlu doner restaurantı acıcak dıye haftanın iki üç günü döner olması eziyet gibi... önceden yiyebiliyordum azda olsa ama artık koku beni öldürüyor resmen doner gurmesı olduk burada döner hayatımı bitirdi bu işyeri benim

hayırlı olsun canım..çok güzel olacağına eminim..biz de 3 kız kardeşiz çok iyi anlaşırız ve anneme çok düşkünüz..sürekli ziyaret ederiz annemi...bi de annemin varı yoğu biziz babamı hiç umursamaz :)

serumun bile işe yaramadığı günlerden biri daha sürekli "bebişim ben yiyemezsem sen de aç kalırsın" diyorum ama hiiiç oralı bile olmuyor velet

ınşallh canım.eşim şimdiden dıyo benı ılerde atarsınız sız dıyo

mutlu bir hafta diliyorum annişler

bizim haftasonu eşimin kuzeninin düğünü vardı çok yormuş bizi düğün

belim koptu kopacak bütün gece uyuymadık

oynamadım hep oturdum ama sandalyede öylece kalmak nedense çok yordu bizi

sabahtan beri döne döne yatıyoruz kuzucukla arabada evde herşeyrde ufak bel yastıklarından bulundurmak gerekiyo

mrb arkadaslar ben geldim 3 gun nete giremiyodum masallah 90 sayfa gitmissiniz 3-4 gunde
kizlar ben cok usuyorum elim ayagim surekli buz gibi sizdede var mi surekli usuyen evin icinde atletle gezen ben
simdi hirkalar coraplar nasil giyiniyorum ya hep battaniyenin altina girmek istiyorum

amin canım inşallah bilmiyorum ki şimdi gidicem yanına geçmiş olsun demeye,hep kanaması vardı zaten korkuyodu yaşıda büyük ilk gebeliğiydi çok üzüldüm duyunca

haklısın canımda yakınında olunca ve sende hamileysen fena oluyosun Rabbim kimseyi evlatsız,evlatları anasız bırakmasın eminim çook zordur

kan değerin nasıl kan hapı kullanmaya başladınmı?

Öyle tabiikidee
Bizim kii hamile kaldık kalmadıkk
Tutun tutunmadııı
Şimdi kız mı erkek miii meraklarıı
Yoksa sağlıklı olmasından başka hiç bir dileğimiz yokk

güle güle kullansın yeğenimiz ana kucağını Inşallah

Teşekkür ederiz teyzesiii
Bakalım sıpa beğenecek mii

Canımm hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsunn
3 güzel melek annesi oluyorsun ne mutluu
Rabbim bu prensesinide sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsinn
Ne varsa bende varr, yine bildimm Tersten
Ama bişey diyeceğim doktor hep kız mı dedi sana :44:

evet yıne tersten tutturdun maşallh
zeynep bana baştan kız demıştı..
12.haftada erkek olabılır demıştı..14.haftada kız duruyor bebek dedı..16.hafta kesınleştırıız dedı.ama ben bacak arasını gordum duzdu bışey yoktu emınım yanı.

Yaa kızlar üçlü tarama için randevuyu cumaya almıştım ki cumartesi yokmuş. Eşimde kontrol için gittiğimiz kadın doğum merkezine gidelim diyor c.tesi vardır diye ki orada c.tesi varmış.
ayyy şaşırdım bana bi akıl verin ilk gittiğim doktorun başı kalabalık ama az çok memnunum. Diğer doktorda iyi o zaman olarak daha müsait. Ama bu 2.doktor biraz daha tuzlu gibi. hani doğum olayında epey bi yüklenir gibi.

offf eşim işten izin almayı büyütüyor o yüzden c.tesi gidelim diyor bende şaştım kaldım.... puffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…