- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.761
Oyyşşş kıyamam sizee
Hemen yollayım kuzumm minikimii aç bırakma bakiimm
Sen iste canım bekleme kimseyi sonucta sen 2 kişisinn öncelik her daim sizin
Buarada anakucağım geldi kızlarr
Şuan paketli arkamda duruyorr eve gidince acacağımm ama ufacık gibi bişii bu yafss acaba demonte mii ki :44:
Cuma günü kuzenim gelecekk onun bebişini bindirip fotolayacağımm bakalımm müşteri memnuyeti var mı
Yaa kızlar şu msj alanınızın altında hamileliliğimin ...... Haftasındayım felan yazısı çıkıyo ya onu nasıl yapıyoruz bana da bi anlatsanız şimdiden teşekkürler:)
Yaa kızlar şu msj alanınızın altında hamileliliğimin ...... Haftasındayım felan yazısı çıkıyo ya onu nasıl yapıyoruz bana da bi anlatsanız şimdiden teşekkürler:)
o zaman bana da yapmazlar sanırım, patrondanda tetanoz olucam diye izin aldım tüh..neyse yarın derim tetanozu yanlış hesaplamışlar yapmadılar falan derim artık..ben geçen hafta sağlık ocağına gittim. tetanoz için.ama daha erken 15 gün sonra gel dediler. 20. haftada oluyormuş.
oğlumun pıtpıtlarını hissettim çok şükür galiba gerçekten çok fazla kafamı takıyorumm,bu arada iş yerinden 1 arkadaşımın 3 aylık
bebişi düştü çok üzüldümm yaa bu haftayı hiç amaaa hiiiç sevmedimm bitsin hemen =(
hangi sirket o hemen geleyim ogle yemeginize:) vallahi kizlar sanslisiniz da farkinda degilsiniz ah simdi doner olsaydi hmm
bizimde kızımız olacakmış.3 kız annesı olmak bakalım nasıl olacak
snowcum bızıde lısteyee ekle cenım.kızımın ısmı İPEK olacak..
oyyyy yerimmm...allah bağışlasın canım...öpüyorum ggelin adayımı
saol canım, ahhh yavrum kimlere aday şimdiden bir bilsee:) kıskanç babmız ölüo birdiniz iki oldunuz başıma die:):)
hayırlı olsun canım..çok güzel olacağına eminim..biz de 3 kız kardeşiz çok iyi anlaşırız ve anneme çok düşkünüz..sürekli ziyaret ederiz annemi...bi de annemin varı yoğu biziz babamı hiç umursamaz :)
demekki tahminlerinin tutmasi nisan annelerineymis:))pekbicici ne demisti peki canim?Allah saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
ne guzel darisi bizlere olsun:))Rabbim arkadasina da hayirli saglikli evlatlar nasip etsin kan pihtilasmasi falan mi varmis acaba
o zaman bana da yapmazlar sanırım, patrondanda tetanoz olucam diye izin aldım tüh..neyse yarın derim tetanozu yanlış hesaplamışlar yapmadılar falan derim artık..
iş arkadaşına rabbim sabır versin insan 3 ayda bebeğe çok fazla alışıyor..şimdi o boşluk hissediyordur çok zor..sen etkilenmemeye çalış, Allah verdi yine Allah alacak bizden böyle düşünüp daha rahat olmaya çalışalım..
mrb arkadaslar ben geldim 3 gun nete giremiyodum masallah 90 sayfa gitmissiniz 3-4 gunde
kizlar ben cok usuyorum elim ayagim surekli buz gibi sizdede var mi surekli usuyen evin icinde atletle gezen ben
simdi hirkalar coraplar nasil giyiniyorum ya hep battaniyenin altina girmek istiyorum
ahhh yavruumm, amaaan sağlıklı olsunda rabbim bilio hangimize neyin hayırlı olcanıı, bizimkide kitliosu bacakları:) bugün çok şükür upuzun yatmış hoooop görüverdi doktorumuz:) darısı başınıza iişalah...
güle güle kullansın yeğenimiz ana kucağını Inşallah
bizimde kızımız olacakmış.3 kız annesı olmak bakalım nasıl olacak
snowcum bızıde lısteyee ekle cenım.kızımın ısmı İPEK olacak..
kan değerin nasıl kan hapı kullanmaya başladınmı?
Öyle tabiikidee
Bizim kii hamile kaldık kalmadıkk
Tutun tutunmadııı
Şimdi kız mı erkek miii meraklarıı
Yoksa sağlıklı olmasından başka hiç bir dileğimiz yokk
Teşekkür ederiz teyzesiii
Bakalım sıpa beğenecek mii
Canımm hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsunn
3 güzel melek annesi oluyorsun ne mutluu
Rabbim bu prensesinide sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsinn
Ne varsa bende varr, yine bildimmTersten
Ama bişey diyeceğim doktor hep kız mı dedi sana :44:
serumun bile işe yaramadığı günlerden biri dahasürekli "bebişim ben yiyemezsem sen de aç kalırsın" diyorum ama hiiiç oralı bile olmuyor velet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?