- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.741
bizim gönlümüzden geçen istediğimiz hissettiğimiz de o:) belki de çevremin tahmini beni yönlendiriyo %90 çevrem hep kız bizce diyorlar:)
Ama erkek te baç tacı ilk bebeğimiz sonuçta:) Allahım sağlık versin hem bize hem onlarada güzelce kıpraşsınlar:) ama ben bulantılıydım çok, yavaş yavaş geçiyor henüz ve yemek yiyebiliyorum çok aşırı iştahlı olmasam da... karın tok olunca sanki hareketler daha çok hissediliyor, birkaç kişiden daha duymuştum çikolata falan ye ultrasona giderken demişlerdi hareketleniyorlarmış:) sen de dene canım :)
Allah gonlune gore vermis hayirlisi olsun. Daha once cinsiyet tahmininde bulunmus muydu doktorun?kızlaaar bugün doktra gittik herşey yolundaymış çok şükür pıtırcığım 15 cm olmuş,188 gr cık henüz veeeeeeeeeeee kızmış, Rabbim gönlüme göre verdi, bundan sonrada sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun iişalah, hepinize güzel bir gün diliorum
hmm..anladım canım onun içinmi çağırdı acaba, ya çekiniyorum soramıyorumda şu zaman gelsem olurmu diye..niye çekiniyosam..
bi de bugün sağlık ocağını aradım, idrar ve kan tahlili yaptırmak istiyorum dedim.hemşire dediki bende bu hafta sizi arayacaktım zaten, tahlillerinizi ve tetanoz aşınız var yarın gelin dedi..ama ben daha 17+1 im bu haftada tetanoz olur mu ya korktum şimdi :94:
geçmiş olsun canım.. insan çok fena korkuyor..
kızlaaar bugün doktra gittik herşey yolundaymış çok şükür pıtırcığım 15 cm olmuş,188 gr cık henüz veeeeeeeeeeee kızmış, Rabbim gönlüme göre verdi, bundan sonrada sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun iişalah, hepinize güzel bir gün diliorum
Allah gonlune gore vermis hayirlisi olsun. Daha once cinsiyet tahmininde bulunmus muydu doktorun?
canim bende cuma igne olmaya gittim tetanoz asisini kacinci haftada yapiyorsunuz dedim 20 dedi ama 17.haftamda cagirdilar beni de.demek ki tahliller ve tetanoz ayri zamanlarda olacak
hayirli olsun canim merakla yorum yaptiriyordun cinsiyeti hakkinda:)) yuksek voltaj ne demisti sana ya merak ettim:)) bide nub?
kızlaaar bugün doktra gittik herşey yolundaymış çok şükür pıtırcığım 15 cm olmuş,188 gr cık henüz veeeeeeeeeeee kızmış, Rabbim gönlüme göre verdi, bundan sonrada sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun iişalah, hepinize güzel bir gün diliorum
hmm..anladım canım onun içinmi çağırdı acaba, ya çekiniyorum soramıyorumda şu zaman gelsem olurmu diye..niye çekiniyosam..
bi de bugün sağlık ocağını aradım, idrar ve kan tahlili yaptırmak istiyorum dedim.hemşire dediki bende bu hafta sizi arayacaktım zaten, tahlillerinizi ve tetanoz aşınız var yarın gelin dedi..ama ben daha 17+1 im bu haftada tetanoz olur mu ya korktum şimdi :94:
geçmiş olsun canım.. insan çok fena korkuyor..
Canım hayırlı uğurlu olsun yavrucuğunn
Sağlıkla gelsin kucağına minik meleğin
Hayırlı olsun canım prensesın
teşekkür ederim kızlaaar hepimizinkini allah nazarlardan saklasın , pekbicici sen öğrenememiştin demi daha
heeyyyttt beee kim tutar seniiiiipzar günüm çok yorucuydu kızlar :/ üzerimden kamyon geçmiş gibi acıyor heryanım ağrıyor vücudum.dün bir şevkle işe koyuldum bütün evi temizledim camlar silindi evler silindi heryer kalktı indi düzenlendi parlatıldı özetle mis oldu yaparken okadar keyif alıyordum anlatamam negüzel hiçde yorulmadım yapıp yapıp yorulmuyorum şunuda yapıyım derken yalamış yutmuş oldum onun üstüne ankaradan misafir haydi mutfağa koş 3 yemek çıkart.ye iç toparla sonra eşim süpriz yaptı onunla ilgilendim en sın içli köfte yapıcaktım herşey hazır irmiğim eksik neyse bugüne erteledim onuda yapsam hiç kalkamazmısım.ben yorulmadım sanıyordum gece heryerimin ağrısından uyandım inanamadım :/ hamilelik insanı yoruyormuş meğer.ne tembelleşmişim şuan ruh gibiyim kızlar bu hafta kesin bitmicek sizler neler yaptınız haftasonu sevgiler hepinize
oyyyy yerimmm...allah bağışlasın canım...öpüyorum ggelin adayımıkızlaaar bugün doktra gittik herşey yolundaymış çok şükür pıtırcığım 15 cm olmuş,188 gr cık henüz veeeeeeeeeeee kızmış, rabbim gönlüme göre verdi, bundan sonrada sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun iişalah, hepinize güzel bir gün diliorum
oğlumun pıtpıtlarını hissettim çok şükür galiba gerçekten çok fazla kafamı takıyorumm,bu arada iş yerinden 1 arkadaşımın 3 aylık
bebişi düştü çok üzüldümm yaa bu haftayı hiç amaaa hiiiç sevmedimm bitsin hemen =(
puuf kızlar bizde aç kaldık yafff...bi şirkette haftanın 2-3 gunu doner cıkar mı ya.. Allahtan elma ve mandalınamız var :):18:
açııııııııııım..pekbicicim yemediğin o yemekleri ben yiyebilirim..açım ve öğle arası bitmesine rağmen yemek istemeye niyeti yok kimsenin...
14. haftada %60 kız demişti ama göremediği için öle demişti canım, şimdi gayet tereddütsüz söledi bebişimiz kız dedi:)
voltaj erkek demişti canım, nubada baktırmamıştım ama kendim netten bakarak bakmaya çalışmıştım bana kız gibi gelmişti ozman, herşeyin hayırlısı olsun iişalah
oğlumun pıtpıtlarını hissettim çok şükür galiba gerçekten çok fazla kafamı takıyorumm,bu arada iş yerinden 1 arkadaşımın 3 aylık
bebişi düştü çok üzüldümm yaa bu haftayı hiç amaaa hiiiç sevmedimm bitsin hemen =(
Yok bee canımm
Sona kaldım bende böyle
İnşallah busefer gösterir amuda kalkıp popo show yapmaz
Ama bana doktorum 11. haftada kıza benziyor demiştii
Hayırlısını ve sağlıklısını versin Rabbim
Günaydınnnn annişkolar ve canımmm yeğenlerimmmm....
heeyyyttt beee kim tutar seniiiiimaaşallah...ama yine de fazla abartma istersen ...dikkat et kendine canım,acısı sonradan çıkabilir...
oyyyy yerimmm...allah bağışlasın canım...öpüyorum ggelin adayımı
teşekkür ederim cnm , allahım kimlere aday bi bilse yavrucuğum, kıskanç babası yandı, birdiniz iki oldunuz beni delirtirsiniz artık dio:):)
aman canım sen de dikkat et..yorma kendini fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?