2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Aynen banada oyle herkes kiz dedi 14 haftalik buyuk ihtimalle erkek oldugunu ogrendik :) hayirlisi canim benim ilk cocugum olmasina ragmen ikinci bebisim tam alti yil olmadi ve en sonunda kendiliginden geldi melegim, cinsiyeti ne olursa olsun hepsine sevindik tabiki onemli olan saglikli olsunda.
Allahima cok sukur bulantisiz bir hamilelik geciriyorum ustelik doymak bilmiyorum :) demek ki vakti var hareketlenmesinin. Hahyirlisi olsun hepimiz icin...

Allah gonlune gore vermis hayirlisi olsun. Daha once cinsiyet tahmininde bulunmus muydu doktorun?

canim bende cuma igne olmaya gittim tetanoz asisini kacinci haftada yapiyorsunuz dedim 20 dedi ama 17.haftamda cagirdilar beni de.demek ki tahliller ve tetanoz ayri zamanlarda olacak

hayirli olsun canim merakla yorum yaptiriyordun cinsiyeti hakkinda:)) yuksek voltaj ne demisti sana ya merak ettim:)) bide nub?

Bizde yemekten geldikk
Daha doğrusu yememekten
Midem bulanıyor benim yaa
Bir corba içtim zar zor, limonu yarıya kestim tuzladım yedim sanki midem iyi olacak gibi
Burdan bir arkadaş cok yeme kan sulandırır dedii
Onuda bıraktım
Şimdi bir elma yıkadım ama o bana bakıyor ben ona
Bide tatlı vardıı onu şimdi ufak ufak sıyırıyorum

Allah gonlune gore vermis hayirlisi olsun. Daha once cinsiyet tahmininde bulunmus muydu doktorun?

14. haftada %60 kız demişti ama göremediği için öle demişti canım, şimdi gayet tereddütsüz söledi bebişimiz kız dedi:)

voltaj erkek demişti canım, nubada baktırmamıştım ama kendim netten bakarak bakmaya çalışmıştım bana kız gibi gelmişti ozman, herşeyin hayırlısı olsun iişalah

Canım hayırlı uğurlu olsun yavrucuğunn
Sağlıkla gelsin kucağına minik meleğin

ben geçen hafta sağlık ocağına gittim. tetanoz için.ama daha erken 15 gün sonra gel dediler. 20. haftada oluyormuş.

Hayırlı olsun canım prensesın

oğlumun pıtpıtlarını hissettim çok şükür galiba gerçekten çok fazla kafamı takıyorumm,bu arada iş yerinden 1 arkadaşımın 3 aylık
bebişi düştü çok üzüldümm yaa bu haftayı hiç amaaa hiiiç sevmedimm bitsin hemen =(

teşekkür ederim kızlaaar hepimizinkini allah nazarlardan saklasın , pekbicici sen öğrenememiştin demi daha

Yok bee canımm
Sona kaldım bende böyle
İnşallah busefer gösterir amuda kalkıp popo show yapmaz
Ama bana doktorum 11. haftada kıza benziyor demiştii
Hayırlısını ve sağlıklısını versin Rabbim

Günaydınnnn annişkolar ve canımmm yeğenlerimmmm....
heeyyyttt beee kim tutar seniiiiimaaşallah...ama yine de fazla abartma istersen ...dikkat et kendine canım,acısı sonradan çıkabilir...
oyyyy yerimmm...allah bağışlasın canım...öpüyorum ggelin adayımı

aman canım sen de dikkat et..yorma kendini fazla...

puuf kızlar bizde aç kaldık yafff... bi şirkette haftanın 2-3 gunu doner cıkar mı ya.. Allahtan elma ve mandalınamız var :):18:

Yaa kızlar şu msj alanınızın altında hamileliliğimin ...... Haftasındayım felan yazısı çıkıyo ya onu nasıl yapıyoruz bana da bi anlatsanız şimdiden teşekkürler:)

Amin canım maşallah kızçene:) Allahım güzel haberlerin darısı başımıza :)

açııııııııııım..pekbicicim yemediğin o yemekleri ben yiyebilirim..açım ve öğle arası bitmesine rağmen yemek istemeye niyeti yok kimsenin...

Oyyşşş kıyamam sizee
Hemen yollayım kuzumm minikimii aç bırakma bakiimm
Sen iste canım bekleme kimseyi sonucta sen 2 kişisinn öncelik her daim sizin

Buarada anakucağım geldi kızlarr
Şuan paketli arkamda duruyorr eve gidince acacağımm ama ufacık gibi bişii bu yafss acaba demonte mii ki :44:
Cuma günü kuzenim gelecekk onun bebişini bindirip fotolayacağımm bakalımm müşteri memnuyeti var mı

demekki tahminlerinin tutmasi nisan annelerineymis:))pekbicici ne demisti peki canim?Allah saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

ne guzel darisi bizlere olsun:))Rabbim arkadasina da hayirli saglikli evlatlar nasip etsin kan pihtilasmasi falan mi varmis acaba

ahhh yavruumm, amaaan sağlıklı olsunda rabbim bilio hangimize neyin hayırlı olcanıı, bizimkide kitliosu bacakları:) bugün çok şükür upuzun yatmış hoooop görüverdi doktorumuz:) darısı başınıza iişalah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…