2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bu ehliyet özel birşey değilmi yani.ne hakkı var bağırmaya.sessiz kalmışsın .o sana mecbur sen ona değilsin.not verecekte puanınmı artacak .birdaha öyle ters davranırsa arabadan in ve kursu ara hemen.hatta yanında ara.bak nasıl tutuşur.olmadı elinin tersiyle yapıştırsaydın iki tane :))))))))))ben senin yerine olsam yarın bildiğimi de yapmam adamı deli ederim.uğraşssın dursun benimle.

selamlar anne adayları

forumda herkes birkaç hafta ara ile aynı şeyleri yaşıyor ya okuması pek zevkli oluyor. herkes aç, herkes obur ama herkes kilodan da korkuyor bir yandan

herkes ikili testini bitirmiş üçlüye geçmiş ya da afp ye geçmiş, sorular, kafa karışıklıkları

ben de takvime göre 17+3 te gideceğim üçlü teste ama 18. haftada sonra yapılmıyormuş sanırım yani 18.hafta 17+6 son gün oluyor değil mi? acaba geç kalır mıyım? birkaç gün fazla büyüdüyse kaçırır mıyım treni bilemedim? yaptırıp yaptırmamayı da bilemiyorum aslında, herkes bişi diyo, benim doktor yaptırmaktan yana.

sonraaa ağdaya gitmek çok rahattı ama doktorum genital bölgeye ağda yapmıyoruz dedi ben de o pis şeye döndüm (jilet) ama kendimi çok kötü hissediyorum belki de belli bir dönem için demiştir böyle dimi? dur ben bi daha sorayım, defterime not alıyım. AĞDA.

sonra bir deeee cilt temizliği, neler kullanıyorsunuz? ben peeling ve temizlik ürünleri kullanıyorum ama sakıncası olur mu diye de birkaç gündür kafam karıştı? öperim siziiii
Düzenleyen: hsos Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 20

Sehribancım ben de tam senin dert döktüün zamanda böyle bir mail atmışım, nasıl oluyor ya? insanın hele hele anne adayının böyle üstüne gelinir mi? ama sen bizi boşver, biz sen anlattıkça seni fitlemeyelim. sen dualarını oku, arkadaşların dediği gibi evden filan çıkmak yok, sen yaşadığın mucizeye bakıp kulaklarını tıkamaya çalış. çok zordur eminim ama kafanı dağıtmaya başla, misal benim sorularıma cevap ver bakalım, belki benim saçma salak sorularım keyfini yerine getirir.

Bir de şu şirinliğe bak 15 months old Eva going down the stairs - YouTube

insanın canı herşeyi çekiyor değişik birşeymiş bu hamilelik
ben kahvaltıyı çok geç yapıyorum ya öğleni buluyo bir zararı olurmu acaba uyanamıyorum[/QUOTE]
Burdan takip ettiğim kadarıyla çalışmayan hamişler öğlene kadar uyuyabiliyor..ben çalışıyorum onun verdiği alışkanlıkla da haftasonu bile 8 de uyanıyorum..ben uyanmasam da açlık uyandırıyor..hemen kahvaltı ediyorum..siz hiç acıkmadan nasıl öğlene kadar uyuyabiliyorsunuz ki?

Benimki de ufacık kavgada salona gidip yatmaya bayılır..sonra da neden gelip koynuma girmedin der
ben de sabah ezanına kadar bekliyorum gelmezse gidip uyandırıyorum paşa paşa geliyor yatağa..nazlı bebek gibisin diyorum bayılıyorn benden ayrı yatmaya..kıkır kıkır gülüyor

nasılsınız kızlar canım cok sıkılıyor bu aralar cok daraldım ya.

Bu ara da cinsiyetleri öğrendiniz değil mi?

Bende eşimi gönderdikten sonra uyuyorum bir kalkıyorum saat 12,30 olmuş :) acıkıyorum tabi de cok acıkmıyorum ben

kkeşke sadece oküz olsa akşam son bır kere konusucam gerceten bu son. hep bıdaha olmıcak dıyo gene aynısını yapıyo

Bır dunya sey yazdım az once hepsı sılındı canım herbırımızın ayrı ayrı sorunları var bence sen evlılıgını bıtırmek yerıne yurutmeye calıs kolay olmuyor bende 6yılın sonunda evlendım ılk aylarda evlendıgıme lanet ettım aynı evde yabancı olduk sonra yavastan yavastan alıstık evlılık hayatına sukur sımdı her evde olan sorunlarımız var sedece bırgun cok ıyı olur ertesı gun bırbırımıze gırerız o hırsla kapıyı cekıp cıksam cıkarım sınırlendıgımde yatar uyurum bende uuyandıgımda genelde yanımda bulurum onu ınsanız hatalarımız var ve canımız yanınca karsı tarafı cok fena yakkıyoruz herbırımızın mayası farklı demem o kı sen evlılıgıne sarıl esıne sans ver elbet duzelecektır bol bol duA et baktın olmuyor bosanırsın ama elınden gelenı yap once bebegını babasız bırakma su asama da

dua et hamilesin ne demek ya, parasıyla değil mi kardeşim, senin işin bu deseydin ya !!!

Merhaba Kızlar ,
nasılsınız? uzun zmanadır nete gıremıyodum.bende bebegımın cınsıyetını ogrendım onu haber vereyım dedım benımde oglusum olacakkk hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsallahh

3'lü teste çok güvenmeyin benim oranım çok yüksek çıktı ve doktorum sağolsun beni korkuttu ayrıntılı ultrasonda bişey olmadığı ortaya çıktı netice olarak gereksiz üzüntü stress ve dahada evhamlı olmak.afp ölçümü ultrason tarihine göre yapılıyor ayrıca kg sigara kullanımı yaş gibi değişkenler var.

şehriban; takip ettim biraz seni. eğer eşini seviyor ve bu evliliğe hiç değilse yavrun için dahi olsa devam etmeyi istiyorsan nakış gibi işleyeceksin evliliğini. altta kalma hiç kendini ezdirme ama gülen yüzünü tatlı dilini de yerine göre göstermeyi ihmal etme. kavga ve yüksek ses mi istiyor sen yapma, dır dır sakın yapma. güzellikle, azıcık nazla işveyle anlat kendini. ben hiç cilveli kadın olamadım, azıcık odunumdur ama öyle olanlar daha başarılı bence. ne evlilikler gördüm, geçimsiz suratsız adamlar eşlerine nasıl bağlı ve o eşler nasıl kadın gibi kadın. en azından erkek milleti böyle dilden anlıyor gibi. kadın olarak elindeki kozları kullan, hamileliğinden beri evliliğinizde eksilenleri bir düşün ve tamamlamaya gayret et. kölesi olmazsın, ezilmezsin, bilakis o sana düşkün olur. kayınvalideni vs. insanları evliliğine dahil etme, "he he" de geç, eşini doldurmaları ancak senin eşine sırtını dönmenle mümkün olur. kimseye pabuç bırakma :) içini rahatlatmak için dua oku, eşine eşine üfle gizliden. bebeğinizle ilgili daha çok paylaşımda bulun, yemeklerine daha bir özen göster. özel bir gününüz varsa tak takıştır, sür sürüştür. görsün senden vazgeçilmezi var mı dünyada

Son düzenleme:
yok değil cnm iyice gelişmiş olur hem herşeyi daha iyi olur belkide
sen kvdenin yanındamı kalıcaksın ki annenlerin yanında doktora gitmicekmiydin

every cevap vermeden kaçtı yine galiba

geldim canim
esimle zaman geciriyorum diye giremiyorum
bunalimdayim ayrilik vakti
kendimi nasil toparliycam bilmiyorum
iyi oldugumda yazarim sizlere cok kotuyum
ustelik son 3 gunu de surekli kusarak ve bulanti 24 saat gecmeden geciriyorum
su an annemlerin yanindayim onceki 2 doktor kvnin yanindaydi simdi burda birine gittim ve esim de degistirme memnun kaldim ben diyor
9 ocak bir dahaki gorusmemiz o arada usg yaptirmiycam artik uclu test icin akn aldi bu doktor digerleri gerek yok demisti. bu da gerek yok dedi ama elimde turkce birsey bulunsun diye istiyorum dedi
bakalim hayirlisi umairm iyi cikar sonuclar benden haberler boyle

kızlar oğluşumun ultrason görüntüsünü ekledim bide pipişimizde var eklentilerde.

benim de yavrumun pipisini doktor amcasi baya gosterdi dun
fotosunu da vermis cok gulduk
bir de baya espri yapti turkiyeye gelince erkek olmasi konusunda ama kesin erkek dedi 3 doktor onayiyla inandik ki oglussssssssssssssssss geliyorrrrrrrrrrrrrrr
benim canimmmm oglummm 7 hafta kiz diye sevdim ama kizmamistir bana

Allah kavuştursun canım...

geçmiş olsun cnm en yakın zamanda kavuşursunuz inşallah tekrar yanyana gb olmaz ama netten cepten net üzerinden artık görüşmke çok kolay devamlı görüşürsünüz inşallah senin için vakit çabuk geçer ilk başlarda zor olur ama

canımmm allah kavustursun gelip gececek bu gunlerde

doktor oyle randevu verdıgıne gore gec degıldır canım benımkıde 22. haftadan sonraya buyuk ıhtımal randevu verır
devlet hastanesınde yaptırıcagım ıcın yogunluk cok ..

masallah yavruna daha dın 50 gram bıle degıllerdı buyuyorlar yaaaaaaa:)

oo ben kac kere esımın benı aldattıgını gordum esımde benım onu aldattıgımı
gorsen nasıl kavgalıyız konusmuyoruz sonra gulduk halımıze :)
aman hersey ruyada kalsın Rabbım ruya olarak bıle gostermesın ..

oh oh cogunuz yavrularını gordu bakalım benımkı kac gramcık olmus :)
canım yengemde yakındır dogumu mevlut ıcın magnetlerden bakmıs 90 kurustan anlastı daha ındırımde yapıcakmıs
bende sunnet ıcın ordan almayı dusunuyorum
havuzluhana gıtmemek ıcın kendımı nasıl tutuyorum ah gıtsem emınım banka kredısı cekmemız gerekıcek
aldıklarınız hayırlı olsun canım :)

kızlar ya bişi sorcam dün gazdan mıdır bilmem karnımın sol tarafı battı durdu deli oldum ağrıdan sizdede oluyor mu?
bendede tam ortada bagırsak ustu pır pır atıyo ama bebek degıl onunkı ayrı hıssedıyorum :)
gaz oldu galıba bugun hafıfledı o pıtpıtlar ..

ay nıye beklemedın esını yada arasaydın keske :)
ah su hormonlar ağlak olcaz bellı doguma kadar:)

o komsunun varyaaaaaaaaaa bızde ılk oturdugumuz daırede ust komsu cok cektırdı
bı gu nesım baktım eve gelmıyor pusuya yatmıs adamı beklıyor yakaladı fırcayı cektı
adam gelıp ozur dıledı benden alt kattakı ses yapıyor hopp bızde bıraz ses duysun ustten vurur
sureklı apartma ayazı asar ses yapılmasın dıye aman Allaha havale boylelerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…