- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.381
sehriban annelerin gobis resimlerin paylasim sayfasina bak yazdim nasil yuklendigini
merhaba güzel anneler bugün acayip yoruldum direksiyon eğitimine gittim şansıma hoca biraz tersti normalde araba kullanyodum sehir trafiğinde değil ama biliyodum ama adam acayip stres yaptı dua et hamilesin dedi yavrumda stresi hissetti kıpırdadı sanki dinlemeye çalıştım ama anlayamadım bugün çok kötüydü koçişim gelsin çalışcam yarın mors edecem hocayı
Benimki de ufacık kavgada salona gidip yatmaya bayılır..sonra da neden gelip koynuma girmedin derÇok doğru söyluyorsun canımm
Ve bende hep kendi kendimi telkin ediyorumm
Sen güçlü olmasın ki içindeki yavrucak sıkı sıkı anneciğine tutunsun dimii
Hepimizin ara ara duygu patlamaları var elbet ben mesela geçen hafta paldır kuldür kase tabak indirdim kırdımm
Eşimde susmadıı ama ben yada o demedi ki alıp bavulumu gideyim yada git yatma ayrı yatalım diye
Çünkü karı koca çikolata gibidir az sıcakta kalsın erir büzüşür, soğukta bırakırsan kaskatı olur dişini acıtır
Oda sıcaklığında mutlu evlilikler olsun hepimizinnn
kkeşke sadece oküz olsa akşam son bır kere konusucam gerceten bu son. hep bıdaha olmıcak dıyo gene aynısını yapıyo
merhaba güzel anneler bugün acayip yoruldum direksiyon eğitimine gittim şansıma hoca biraz tersti normalde araba kullanyodum sehir trafiğinde değil ama biliyodum ama adam acayip stres yaptı dua et hamilesin dedi yavrumda stresi hissetti kıpırdadı sanki dinlemeye çalıştım ama anlayamadım bugün çok kötüydü koçişim gelsin çalışcam yarın mors edecem hocayı
yok değil cnm iyice gelişmiş olur hem herşeyi daha iyi olur belkide
sen kvdenin yanındamı kalıcaksın ki annenlerin yanında doktora gitmicekmiydin
every cevap vermeden kaçtı yine galiba
kızlar oğluşumun ultrason görüntüsünü ekledim bide pipişimizde var eklentilerde.
geldim canim
esimle zaman geciriyorum diye giremiyorum
bunalimdayim ayrilik vakti
kendimi nasil toparliycam bilmiyorum
iyi oldugumda yazarim sizlere cok kotuyum
ustelik son 3 gunu de surekli kusarak ve bulanti 24 saat gecmeden geciriyorum
su an annemlerin yanindayim onceki 2 doktor kvnin yanindaydi simdi burda birine gittim ve esim de degistirme memnun kaldim ben diyor
9 ocak bir dahaki gorusmemiz o arada usg yaptirmiycam artik uclu test icin akn aldi bu doktor digerleri gerek yok demisti. bu da gerek yok dedi ama elimde turkce birsey bulunsun diye istiyorum dedi
bakalim hayirlisi umairm iyi cikar sonuclar benden haberler boyle
Allah kavuştursun canım...
kızlarrr haftaya pzt ayrıntılı ultrasona giricem çooook heyecanlıyım neye benziyo acaba:)))
geldim canim
su an annemlerin yanindayim onceki 2 doktor kvnin yanindaydi simdi burda birine gittim ve esim de degistirme memnun kaldim ben diyor
9 ocak bir dahaki gorusmemiz o arada usg yaptirmiycam artik uclu test icin akn aldi bu doktor digerleri gerek yok demisti. bu da gerek yok dedi ama elimde turkce birsey bulunsun diye istiyorum dedi
geldim canim
benim de yavrumun pipisini doktor amcasi baya gosterdi dun
fotosunu da vermis cok gulduk
bir de baya espri yapti turkiyeye gelince erkek olmasi konusundaama kesin erkek dedi 3 doktor onayiyla inandik ki oglussssssssssssssssss geliyorrrrrrrrrrrrrrr
benim canimmmm oglummm 7 hafta kiz diye sevdim ama kizmamistir bana
merhaba kızlar
oglusu gordumyavrum 308 grammıs simdi
bu ara sIk grdm usgye ama doktor secimi vardı hala krarsızım ama son gıttıgım ıyı ilgilendi bakalim karar vericez
1 ay sonra randevu bu surecte 9 ocaga detayli usg vermisler cok gec deg'l m' acaba
günaydın kızlar....
çok kötü bi gece geçirdim...rüyamda eşim beni 25 aydır aldattığını itiraf ediyordu...ayrıntısıyla herşeyi anlattırıyordum ona...ben bunları görürken sayıklamışım eşim de beni sakinleştirmek için sarılıp öpmek istemiş ama ben ona benden uzak dur diye bağırmışımsanki sabaha kadar aynı rüyayı görmüşüm gibi yorgun ve üzgün uyandım...sonra bi baktım eşim iki gözü iki çeşme başımı okşuyor gece ona birsürü laf söylemişim çok üzülmüştü bunlara ben mi sebep oluyorum diyordu (bebiş var diye piştiden korkuyor benden kaçıyordu da )şimdi okula yolladım...üfff hala etkisindeyim yaaaaaac
günaydın kızlar bizde dün gittik kontrole çok şükür herşey yolundaymış,oğluşum 18 cm 243 gr olmuş ne zaman o sedyeye yatsam kalp atışlarını duyana kadar kalbim yerinden çıkıyo,bulantılarım geçmedi dedim doktorda bulanıyosun mulanıyosun ama maşallah 3 kilo almışsın dedi şoooooooook oldum benim tartıya göre 1 kilo almıştımmm o yüzden moralim bozuldu birazişten izin almıştım hastane çıkışı annemlerle eminönündeki havuzluhana gittik 4-5 kat bebiş eşyaları annemle eşim 1 sürü şey aldı,normalde bende deli gibi almak istiyodum ama bu sefer fren görevi yaptım
fiyat olarakta uygun şeyler var çok güzel bebek süsleri kapı süsleri vardı 1 kaç tane beğendik sizede fikir olsun yazıyım 50 tane magnetli bebek süsü,sepeti,kapı süsü 170 TL çok pahalı gelmedi bize
az evvelde çaycıyla kavga ettim çok kötü bağırdım adama sinirlerim zıpladı valla insanlarla uğraşmak gerçekten çoook zor kafayı yicem yaaaaa
bendede tam ortada bagırsak ustu pır pır atıyo ama bebek degıl onunkı ayrı hıssedıyorum :)kızlar ya bişi sorcam dün gazdan mıdır bilmem karnımın sol tarafı battı durdu deli oldum ağrıdan sizdede oluyor mu?
Dün ayıcık geliirken pastaneden birşey almış baktım bozuk geri ver bunu zehirleniriz dedim, hem ben de seninle geleyim beni markete bırak dönüşte alırsın dedim. Beni bıraktı gitti uzunca alışveriş yaptım ne görürsem aldım arabayla döneceğim ya eve bekle bekle adam yok marketi kaç tur gezdim yok, dur dedim kapının önüne çıkayım yok herhalde beni bıraktı gitti yürüyeyim diye yaptı diye düşündüm yola düştüm yolda bir arkadşımı gördüm onunla sohbet ettim gözüm yolda bu arada adam yine yok.
Poşetler elimde yürüdüm 5 kat merdiven çıktım 5 dk sonra geldi nerdesin sen dedim meğer adamla kavga etmiş orada beni niye beklemedin diyor, başladım ağlamaya sen beni orada bıraktın sandım dedim ağladım ağladımsen zaten bana hiç güvenmiyorsun, ben seni hiç bırakır mıyım dedi neyse sonra barıştık ben de soğan patates taşıdığımla kaldım
Ayyy kıyamam anlatırken olayı ben yaşadım sankii
Kendimi tek, yalnız bırakılmış, onca yük, karnımda bebek filan diye hayal ettimm
Pooofff burnumun direğii göçtüüü
Bide bu eşlerin hormonlarına noldu ben anlamadım
Cuma akşamıda benim eşim komşuyla kavga etti 2 dakikada
40 yılda teyzemler geldii 2 yaşında bide azmanımız var, buarada eşim geldi direk anakucağını kurduktuk ki Ada yatsın diye
Eeee kurarken şangır şungur ses oldu hemen alttaki çekirge gibi zıpladıı yok yatak odasıymış yok çok gürültü yapıyorsunuz filann
Benim modern recep ivedikimm kardeşim biz normalde 2 kişiyiz 1 gün sesimiz olmadı bugünlükte idare ediver küçük cocuk varda dedii
Yarında haftasonu hem kusura bakma derken
adamın tepkisi ses yapmayın!!! orası bizim yatak odamız (ki biz cocuk odasında kurulum yapıyoruz)
Allahhhh benimm uçan balonumm adama bir zıplaa nee diyonn laan sen insan gibi derdimizi anlatıyoruz bass gitt akşam akşam bela olma ben durr yapmaa ayy vaayy bayılma efekleriBizim tepemizde hergün misket atılıyor biz birşey diyormuyuz diyede arka fon yapıyorum adama
Adamın asıl bombasııı biz üstümüzdeki cocuksuz diye taşındıkk böyle olacağınııı bilseydiiikk hiç tutmazdık diyincee vallaa koncaam açtı ağzını yumdu gözünüü yookk eşim hamile cocuğumda olacak misafirimde, çok sinir etme kapına işettirim hepsinide..., saydı sayıştırdıı velhasıl 2 cocuk olan yan komşumuzda işin içine karışınca adam kuyruğunu kıstırıp defolup gittii...Ağız tadımızı bozdu bi yarım saatt sonra inadına zıplattık azmanı
Hakikaten doğru ev alma komşu al demeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?