- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.361
tavsıyen ıcın teskkr ederım cnm sımdı aradı benı ne yapıyorsun dıyor bende senı ılgılendırıyormu bnım ne yaptıgım dedım . dun gece ıcın kusura bakma dıyor aa pardon dedım sen kusura bakma rahtsız ettım tekrar yatagına dondum 1 ssat basımda beklemk zorunda kaldın uykusuz kaldın bn özür dılerım dedım dedım öyle yapma şehriban diyorbende dedım kı sen daha pazar gunu bırsuru söz verdın bana yalvardın yakardın özr dıledın gel dedın bunun ıcınmıydı dedım bana daha beter davranman ıcınmıydı sen bu kadarmı sözunun arkasındasın dedım . sen hakkını kaybettın dedım doğuma kadar sana sure tanımıştım duzelmen toparlanman ıcın ama sen hak etmıyorsun ddım kapattım suratına mesaj atıyor akşam konuşalım dıye ben bılıyorm onun amacını onun amacı bu cocugumun sebebı olmak yada bana dogurtturup benden kacrmak
Olur olurr neler gördük biz bu topiktee
Valla ben kısmetse renkli usgye girdiğimde pipişinin fotosunuda isteyeceğim
Çerçeveleyip kaynanama yollayacağımm
Kaça almış canım?
Bende almak istiyorum ama ocaka kadar sabretcem diye söz verdim kendi kendime
Ama biandanda fırsatı kaçırmasam mı diyorum :44:
tavsıyen ıcın teskkr ederım cnm sımdı aradı benı ne yapıyorsun dıyor bende senı ılgılendırıyormu bnım ne yaptıgım dedım . dun gece ıcın kusura bakma dıyor aa pardon dedım sen kusura bakma rahtsız ettım tekrar yatagına dondum 1 ssat basımda beklemk zorunda kaldın uykusuz kaldın bn özür dılerım dedım dedım öyle yapma şehriban diyorbende dedım kı sen daha pazar gunu bırsuru söz verdın bana yalvardın yakardın özr dıledın gel dedın bunun ıcınmıydı dedım bana daha beter davranman ıcınmıydı sen bu kadarmı sözunun arkasındasın dedım . sen hakkını kaybettın dedım doğuma kadar sana sure tanımıştım duzelmen toparlanman ıcın ama sen hak etmıyorsun ddım kapattım suratına mesaj atıyor akşam konuşalım dıye ben bılıyorm onun amacını onun amacı bu cocugumun sebebı olmak yada bana dogurtturup benden kacrmak
Geçmiş olsun cnm bayağı korku yaşamışsın, bak üzme artık kendini bebeğine yazık senin üzgün oluşun tabiki etkiler bebeğini.
Sakın evini terk edeyim filan deme bu konuda Pekbiciciye katılıyorum, orası senin evin güçlü ol, bırakıp gitsen de bir sürü olay yaşanacak daha çok yıpranacaksın sakin ol bebeğini düşün onu kucağına alacağın, kokusunu içine çekeceğin günün hayalini kur. Ben de bazen kendimi dünyanın en zavallı insanı gibi hissediyorum sonra kendine gel turtix sen annesin o bebeğin en çok güveneceği en çok dayanacağı insan olacaksın küçük emrah modlarının zamanı değil diyorum.
Şuanda hamilelik hormonlarımızı sapıttırdı sağlıklı kararlar veremeyebilirsin, son olarak bebeğini düşün diyorum onun mutlu olması senin elinde
Allah korusun canım beniimmm öyle kötü kötü şeyler düşünmee
Rabbim onu sana nasip ettiyse, alacak nefesi varsa kimse önüne geçemez,hiç birşey engel olamaz...
Sen seni üzdüğünle ve içindeki bebeği tedirgin ettiğinle kalırsın...
Ama hoşlaşmadığı birşey var eşinin
Ne zamandır böyle? Gebelikle mi başladı yani?
Flört zamanınızda da böyle dengesizmiydi? yada flört zamanınız oldu mu
Sen anlatırken nasıl anlatıyorsun
Kötülüyor, tüüüü kaka mı diyorsun
Ailesi hakkında mı konuşuyorsun?
Yani insan durup dururken saldırır pozisyona geliyorsa ya şizofren, hasta ruhlu yada hoşlanmadığı cümleler kuruluyor
Ama ben inanıyorum kii onun başka problemleri var
Çünkü sevgisiz,despot adam gidipte kaldırıp yatağa götürmez
Oda kıyamıyor ama öfke kontrolü yok belkidee, onunda yardıma ihtiyacı var bence...
Ama sende kalkınca bırak bişey söyleme sokul kocana gir yatağınızaa
İnann ozaman kii oluşan bağğ başka hiç birşeyde yok....
Sen farkındaysan birde kocanı sürekli kötüleme ve kötü yönlerini görmeye alışmış alıştırmışın kendinii
Bana beni kaldırdı demem bile yetti...Aradaki küçük,keyifli nüansları almalısın kendinee
Yuvan için, bebeğin için....
Çok bilmiş gibi olmayın ama erkekler her zaman cocuk akıllı oluyor, cocuklar nasıl istediği yapılmadığında ciyak ciyak ama en sevdiği arabayı, tshirtü, yemeği yaptığında cıvıl cıvıll erkeklerde öylee işte...
Hepimizin evinde aslında hep bir BÜYÜK OĞLAN var
biz 6 sene cıktık cnm o zamn boyle degıldı benım ıcın herseyı goze alıyordu aılemın onu ıstemedıgını bıle bıle evlendı benımle bensevdrıcem kendımı dedı ama malesefkı hep aramız onun annesı yuzunden bozuldu benım aılem duzelttı onun annesı babsı karstrdıhamıleık basladı en baslarda cok ıyıydı sevınclıydı ne zan elıne usg. fotosunu verdım gercek oldgunu anladı ve bana tavr koymaya başladı hanı cocukta var bana uymak zorundasın dıyor. annesının benı sevmedını benden nefret ettını kendısıde soyluyor aılesınden kımse benı ıstemıyor tek sebep ben cok genış degılım ben kocamın bana yakışmasını ıstıyorum. annesının benı sevmedıgını benımde onu sevmedıgımı bıle bıle burnuma sokuyor o kadını evıme bı mısafr gelse anasınıda cgrıyor zorla bende onu gormek ıstemıyorm sureklı bıze bıseyler yedrıyor durduk yere ve bız bırbırımıze gırıyorz korkuyorm o kadından görmek ıstemıyorm dıyorm güzelce anlatıyorm sen benım soyadımı tasıyorsan mecbur goreceksın senı dovsede sovsede gıdıceksın oda ıstedıgı saatte gelıcek ıstedıgını soyleyecek dıyor burası benım evım dıyor. o yuzden gecen cuma cıktım evden kabul etmıyorsan kapı orada dıyor onceden boyle deıldı ne zman kı gecen hafta asure gtrdı ben yemedım kocam yedı bırden bıre boyle oldu gıttı
onun yuzuden tabı cnm şükürki iyiyiz sımdı sadece wc ye gıtmek ıstemıyorm ya duserse dıye korkuyorm suan da vuruyor tekmelıyor :) ama kocama kalırsa benım sucum o ne yapmışkı o mu bana üşü demış boyle bı adamla evlıyım ve boyle bı adama erkek evlat verıcem
Canım ıs yerı yogundu bır turlu yazamadım ya en son yazacagımelımde degıl kı cnm ya o adam yanımda oldugu surece bız daha cok uzulucez gıbı gelıyor bana galıba bugun herseyımı toplayıp gıdıcem babamın evınehiç degılse huzurlu bı hamılelık gecıreyım ya karnımdakının ne gunahı var
Benım onceden de gobus vardı bırazcık gobekle alakası yok bence benım gobegın resmıne bak neden rahat hıssettıgımı anlarsınbende hissedemiyorum kızlar oğluşumun tekmelerini , ne zaman hissedicez en çok merak ettiklerimden biride tekmükkk
bide benim göbişim zaten vardı acep ondanmıdır hissetmemem,hissedenler zayıf olan arkadaşlarmı yoksa önceden göbüşlü olanlarda hissediyormu?????
Annesı 2 erkekten sonra gelmıs o Nazlı olacak kızımızAy ne guzel yaa.... Ben bi turlu hissedemedım ...Elim sureklı göbegımde bı umutla belkı hissederım diye ama ı ıhhhh tık yok ...diğer hamılelıklerımde daha erken hissetmıstım 2..3 gebelıklerı yaşayanlar daha erken hıssedelermıs diye okudum.. bendemı sorun var cocuktamı anlamadımkı
olmuyor cnm olmuyor ben konusmak ıstıyorm uykusu olmadıgı halde uyuyor numarası yapıyor bende nsaılsa benı dınlıyr dıye başlıyorm anlatmaya konusmaya...Bırden bıre dovecek gıbı saldırıyor bana ya sen gıt salona yada ben gıdıyorm dıyormecburen ben gıdıyorm ben gıdıncede gelıyor guya yataga gotrmeye tam bı kelıme soylıcem dır dır etme gelmezsen gelme dıyor suc bendekı sana ıyılık yapıyorm dıyor :'( insan karısını once kovup sonrada yataga gotrmek ıcın gelırde bu lafmı soyler bıde korkutuyor sıcratıyor benı sonrada suc bendekı sana ıyılık yapıyorm dıyor :'( ağlaya ağlaya uyuya kalmışım az daha bebegımden oluyordum gece halada umrunda deıl
biz 6 sene cıktık cnm o zamn boyle degıldı benım ıcın herseyı goze alıyordu aılemın onu ıstemedıgını bıle bıle evlendı benımle bensevdrıcem kendımı dedı ama malesefkı hep aramız onun annesı yuzunden bozuldu benım aılem duzelttı onun annesı babsı karstrdıhamıleık basladı en baslarda cok ıyıydı sevınclıydı ne zan elıne usg. fotosunu verdım gercek oldgunu anladı ve bana tavr koymaya başladı hanı cocukta var bana uymak zorundasın dıyor. annesının benı sevmedını benden nefret ettını kendısıde soyluyor aılesınden kımse benı ıstemıyor tek sebep ben cok genış degılım ben kocamın bana yakışmasını ıstıyorum. annesının benı sevmedıgını benımde onu sevmedıgımı bıle bıle burnuma sokuyor o kadını evıme bı mısafr gelse anasınıda cgrıyor zorla bende onu gormek ıstemıyorm sureklı bıze bıseyler yedrıyor durduk yere ve bız bırbırımıze gırıyorz korkuyorm o kadından görmek ıstemıyorm dıyorm güzelce anlatıyorm sen benım soyadımı tasıyorsan mecbur goreceksın senı dovsede sovsede gıdıceksın oda ıstedıgı saatte gelıcek ıstedıgını soyleyecek dıyor burası benım evım dıyor. o yuzden gecen cuma cıktım evden kabul etmıyorsan kapı orada dıyor onceden boyle deıldı ne zman kı gecen hafta asure gtrdı ben yemedım kocam yedı bırden bıre boyle oldu gıttı
kızlar saglık ocagından aradılar benı sımdı sabah 8,30 da gelın gebe takıbı yapılcak dedı ac karnına gelın kan alınacak dedı bu nıyekı sımdı yaaa offfff soguk soguk terlıyorum tam tamına 17+0 ız bugun yarında 17+1 olucaz bu donemde gıdıp kan veren oldumu nıcın verılıyor o
Sabah kahvaltıda domates salata tüketmelimiyiz acaba mevsimi değil ama iyi gidiyor. Ben yumurta kepek ekmeği bir dilim,bal ,iki ceviz ,peynir ,3 zeytin ,bir yaprak marul ve ıhlamur olarak hazırlıyorum kahvaltımı. Ekmeğime kaymakda sürsem çok mu kalorili olur acaba siz neler yiyorsunuz kahvaltıda
merhaba güzel anneler bugün acayip yoruldum direksiyon eğitimine gittim şansıma hoca biraz tersti normalde araba kullanyodum sehir trafiğinde değil ama biliyodum ama adam acayip stres yaptı dua et hamilesin dedi yavrumda stresi hissetti kıpırdadı sanki dinlemeye çalıştım ama anlayamadım bugün çok kötüydü koçişim gelsin çalışcam yarın mors edecem hocayı
Ne adamlar var ya okuz muymus acep hamılelıkte zaten streslıyız ne dıye daha da germıskı senı
yok canim korkma benim dr surekli tahlil istiyo hatta kolestrolu bile istedi bende bu hafta 12 tane tahlil vercem
simdi bide onu mu dusunerek kendini uzucen
canım bilmediğim için ders alıyorum siz annenizin karnında mı öğrendiniz diyemedin mimerhaba güzel anneler bugün acayip yoruldum direksiyon eğitimine gittim şansıma hoca biraz tersti normalde araba kullanyodum sehir trafiğinde değil ama biliyodum ama adam acayip stres yaptı dua et hamilesin dedi yavrumda stresi hissetti kıpırdadı sanki dinlemeye çalıştım ama anlayamadım bugün çok kötüydü koçişim gelsin çalışcam yarın mors edecem hocayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?