2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Allah korusun canım benim sonuçta bebek ikinizin bebeği
sakın öyle düşünme
demekki eşin uzlaşmak istiyor belli ki seni üzdüğünü yanlış yaptığın anladı sana doğru bir adım atmak istiyor
akşam eşinle güzelce konuş onu suçlama, seni anlamaya çalışıyorum de
bırak sana açılsın içini döksün

siz karı kocasınız birbirinizi sevdiğiniz için evlendiniz bu asla unutma canım

cnm netten almıs ama hangı sıteden bılmıyorum 35 e gelmıs kargoyla burda gorundugunden cok daha guzel ama

canım yaa,ne kadar zor durumda olduğunu tahmin edebiliyorum..ama şu varki ne kadar alttan alırsan o kadar üzerine çıkar,ailen senin arkanda,dimdik dur ya düzelir adam olur yada kendi bilir..bulunmaz hint kumaşımıymış..

Çok doğru söyluyorsun canımm
Ve bende hep kendi kendimi telkin ediyorumm
Sen güçlü olmasın ki içindeki yavrucak sıkı sıkı anneciğine tutunsun dimii
Hepimizin ara ara duygu patlamaları var elbet ben mesela geçen hafta paldır kuldür kase tabak indirdim kırdımm
Eşimde susmadıı ama ben yada o demedi ki alıp bavulumu gideyim yada git yatma ayrı yatalım diye
Çünkü karı koca çikolata gibidir az sıcakta kalsın erir büzüşür, soğukta bırakırsan kaskatı olur dişini acıtır
Oda sıcaklığında mutlu evlilikler olsun hepimizinnn

Son düzenleme:

biz 6 sene cıktık cnm o zamn boyle degıldı benım ıcın herseyı goze alıyordu aılemın onu ıstemedıgını bıle bıle evlendı benımle bensevdrıcem kendımı dedı ama malesefkı hep aramız onun annesı yuzunden bozuldu benım aılem duzelttı onun annesı babsı karstrdı hamıleık basladı en baslarda cok ıyıydı sevınclıydı ne zan elıne usg. fotosunu verdım gercek oldgunu anladı ve bana tavr koymaya başladı hanı cocukta var bana uymak zorundasın dıyor. annesının benı sevmedını benden nefret ettını kendısıde soyluyor aılesınden kımse benı ıstemıyor tek sebep ben cok genış degılım ben kocamın bana yakışmasını ıstıyorum. annesının benı sevmedıgını benımde onu sevmedıgımı bıle bıle burnuma sokuyor o kadını evıme bı mısafr gelse anasınıda cgrıyor zorla bende onu gormek ıstemıyorm sureklı bıze bıseyler yedrıyor durduk yere ve bız bırbırımıze gırıyorz korkuyorm o kadından görmek ıstemıyorm dıyorm güzelce anlatıyorm sen benım soyadımı tasıyorsan mecbur goreceksın senı dovsede sovsede gıdıceksın oda ıstedıgı saatte gelıcek ıstedıgını soyleyecek dıyor burası benım evım dıyor. o yuzden gecen cuma cıktım evden kabul etmıyorsan kapı orada dıyor onceden boyle deıldı ne zman kı gecen hafta asure gtrdı ben yemedım kocam yedı bırden bıre boyle oldu gıttı

cnm gerçektende çok üzüldüm ama herzaman yapıcı olmak lazım artık bide bebeğiniz olacak ama ailelerle ilgili sorunlarda biraz zorlanılıyor. ama bi bütün olmaya bizim hanemiz bizim ailemiz diye üstele gerekirse kendi aileninde onun ailesininde 2. planda olduğunu hissettir büyük bi ihtimal doldurmada vardır ama ikiniz ve gelecek çocuğunuzdan oluşan çekirdek aileyi öne çıkarmaya çalışsan ialesini kötüleme ama ne olursa olsun ailesi
çok zor ama hayat hiçte kolay değil bence sevgine ve bebeğine dayanarak bunu yapabilirsiniz

Canım ıs yerı yogundu bır turlu yazamadım ya en son yazacagım
Benım onceden de gobus vardı bırazcık gobekle alakası yok bence benım gobegın resmıne bak neden rahat hıssettıgımı anlarsın
Annesı 2 erkekten sonra gelmıs o Nazlı olacak kızımız

Canım allah yardımcın olsun ne desek bos senın ıcın herseyın ıyısını sen bılırsın ama sakın fevrı davranma dedıgın gıbı belkı asure de bısı vardır bırızm uzaktan akarabada gelınıne yapıyordu boyle syler hocaya gıttıler dualarla falan bozdular kaynanan eger boyle bırsey yapıyorsa allahından bulsun ne dıyeyım ama bu sefer aılenı karıstıırma esınle sorununu halleder sen unuturrsunda anne baban unutmaz belkı 5 yıl sonra cok mutlu olacaksınız ama onlar bugunlerı hatırlar sen bıraz sakın ol aksam dınle bakalım ne dıyecek hemen evını bırakma o sansın her zaman elınde baktın kı gercekten olmuyo zorlamazsın ne dıyeyımm allah esını ıslah etsın cok buyuk gunaha gırıyolar

Sen sanırım kötü şeyler yapıyor, aranızı bozcak girişimlerde olduğunu düşünüyorsunn
Şunu hemen söyleyim ki insan düşündüğünü çeker her zaman, o ne kötülük yaparsa yapsın sen onun kötü olacağına veya eşinin bu yüzden değiştiğini düşünmezsen o tılsımı çalıştıramazsın...
Ben dün facede az bucuk dertleştim, benim yaşamışlıklarımda kendime göre bir hayli ağır
Benide hayatta sevmez kayınvalidem hattaa eşimide sevdiğinden şüpheliyim yaa
Ama bir gün kavga ettiğimizde, soğuk olduğunda veya değiştiğinde aklıma tılsımlar gelmedi hiç
En fazla doldurup yolluyorlar bana dedi....Büyük sözüme tövbe şayet öyle bir durum varsada kendi cehennemini oluşturduğunu düşünecek dini bilgi ve beyin kapasitesindedir diye düşünüyorum...
Neyse canım sen nasıl mutlu oluyorsan öyle davrann, babanın yanında huzurluysan babana git
Ama her 2 ağlamaya dönersen sonucu her seferinde sert gidişlerr olur
Ev senin, yuva senin, eş senin, bebek senin....Herşey olacağına varır, isterim ki sakin ol evinde kal ve mutlu olun...
Gönlüm bunu diler sadece....
Başını-başınızı şişirdimm
öperim hepiciğinizi
ben az çıkarrr midem kazındıı biraz tıkınayım ben

acaba buyu felan mi yapti cok afedersin ama gidip o kadinin sacini yolasim geldi
nasil ogluna ve onun cocugunu tasiyan bir kadina bu hareketi yapar ki
ne bicim bi kadin bu ama sunu unutma bu kadin oyle olacakki ilerde sana muhtac olacak
onun getirdi seyleri ne ye ne de esine yedir
bence soyle once sen ye sonra biz yeriz ki zaten oylelerinin getirdigi yemek insanin bogazindan inmez ya

Son düzenleme:
kızlar saglık ocagından aradılar benı sımdı sabah 8,30 da gelın gebe takıbı yapılcak dedı ac karnına gelın kan alınacak dedı bu nıyekı sımdı yaaa offfff soguk soguk terlıyorum tam tamına 17+0 ız bugun yarında 17+1 olucaz bu donemde gıdıp kan veren oldumu nıcın verılıyor o

merhaba güzel anneler bugün acayip yoruldum direksiyon eğitimine gittim şansıma hoca biraz tersti normalde araba kullanyodum sehir trafiğinde değil ama biliyodum ama adam acayip stres yaptı dua et hamilesin dedi yavrumda stresi hissetti kıpırdadı sanki dinlemeye çalıştım ama anlayamadım bugün çok kötüydü koçişim gelsin çalışcam yarın mors edecem hocayı

yok canim korkma benim dr surekli tahlil istiyo hatta kolestrolu bile istedi bende bu hafta 12 tane tahlil vercem
simdi bide onu mu dusunerek kendini uzucen

Afiyet olsun canım bnde benzer seylerı yıyorum ama ben ıhlamur içmiyorum kahvaltıda çay içiyorum

Ne adamlar var ya okuz muymus acep hamılelıkte zaten streslıyız ne dıye daha da germıskı senı

hepimiz yaşıyoruz böyle saçma sapan şeyler.hem sakın evinden gitme.seni kovarsa sen git bu evden ne istiyorsan al ve sen git ben babamın evine falan gidemem de.tek başıma bu evde yaşarım ben de.o gitsin gidecekse.biz kadınlar hemen baba evine gözümüzü dikiyoruz o gitsin çok biliyorsa baba evine :))))))eğer gidersen çok pişman olursun.ayrıca yatağı sakın ayırma.bende önceen kızınca ayırırdım ama hep korkuturlardı.:)onun için dön arkanı yat ama yatağını bırakma o bıraksın.küçük gibi ama bu büyük sorun.ayağını değdirmeye çalışssa bile hemen çeker yinede o yatkta yatarım ben :)neden beni korkutsunlar o yatsın onu korkutsunlar.nas felak ayetel kürsi çok oku glince yüzüne üfle gitsin yaptığın yemeklere üfle.Allah yardımcın olsun.AMA EVİ TERK ETMEK YOOOK.seni kovarsa onun bavulunu topla sal gitsin.birde sana vurusa bu durumda iiki kat ceza alacağını unutmasın.

yok canim korkma benim dr surekli tahlil istiyo hatta kolestrolu bile istedi bende bu hafta 12 tane tahlil vercem
simdi bide onu mu dusunerek kendini uzucen

ana saglıgından istiyorlar durduk yere ondan şok oldum baska bı stede şeker yuklemesı ıcın dedıler ama benım aklım orada ama olsun kotu bısey degıldr emınım sakınleştm

canım bilmediğim için ders alıyorum siz annenizin karnında mı öğrendiniz diyemedin mi densize bak be! ay çok sinirlendim

sehribangunes canım başından beri okuyamadım ama sorunu anladım.. kaynana emin ol hıc kaynana gelini sevmiyor sevende az olur ... eşine gelince konuşulmuyorsa konuşmamayı dene.. rutin seyleri yap tek kelıme fazla konusma bırsey mı sordu cvp ver ama suratta asma hani tavırlı da olma soğukluğu hissettir akıllıca ama elıne somut kozlar vermeden.. aklıyla oyna onun. eşimle hiç kavga etmedik kendimiz için ama annesinin yüzünden çok ettik.. o tılsımlı seylere gelince bu devirde o kadar ıyı büyücüler kalmadı.. benım kaynanamda çok uğraşır hep elime gelir yada eşimle bı sorun hıssettiğimde hemen sirkeli okunmuş suyla silerim dibi köşeyi.. rahatlarım.. kaynanam benden nefret ediyor desem nefret kelimesine hakaret etmiş olurum nefret ötesi birşey bana hissettiği eşim yüzüne diyor kı yazık oğlum başını yaktın bu kızı alarak allah sana sabırlar versin bende ordayım ha neler yaşadım artık sallamıyorum çoçuğumu bile sevmıyor daha doğmamış melek ya bız bırbırımızı tanımıyoruz hiç birimiz ama bebeklerımızı sevıyoruz yok teyzesı yok kuzusu dıye kendım kadar sizin bebeklerınızı bile düşünüyorum hepimiz deböyleyiz..aynı anda üzülebiliyoruz bebeklere bırsey ollur diye.. ama Allah kımseye göstermesin ölsün diye bekliyor kalbi delik dedi eşim aaradı aman diyor başka olur ne öyle amelıyat falan benımde kalbım sıkısıyor dıyor halbukı domuz gb .. eşimle karar aldık umursamıyoruz artık yokmuş gb davranıyom .. esımle aram daha guzel oldu oyle yapınca.. herkesın esıyle sorunları var burda sadece guzellıklerı konusuyoruz .. sana dıyecegım en ufak seyde evi terketme yüz göz olursun son radde kadar sabret ve öyle bı gıt kı bır dha dönme.. alıştırma ıkı damla gözyasına dönmeye daha cok uzlursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…