2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
geçmişe biraz bakayım ama dolmus sayfalar masallah herzamankı gıbı :)
bugun yoktum evde arkadas geldı koyden yumurtalarımı aldım yengemı doktora goturduk
ozel hastanedekı doktoru megerse ızne ayrılmıs bu yuzden 3 haftadır sezeryan yaptıralım dıyordu
devlet hastanesıne gıttı yengem cok ıyı bı doktora denk geldık
bebıs gayet ıyı yerınde :) 3.800 grammış maşallah normal dogum ıcın beklıcekler bebıs ıcerde rahat oldukca:)
kendı doktorum normal dogum yanlısı oldugu ıcın ıcım ferah ama bundan sonra bu doktorada gıdıcem
zeynepkalmıl ful ve cogu erkek doktorların bu hastane ferah buyuk ve kalabalık degıl
umranıyede olanlar bence tahlıllerınızı orda yaptırın umranıye devlet hastanesı havva hanım doktor

bugun ılkdefa yavruma bısey aldım bımdeydım pıjamalar gordum ındırıme gırmıs
evde gıymesı ıcın bı tane aldım esım bayıldı gorunce :) ama ogluma söz daha guzellerınıde alıcaz ona :)
ablam bol bol lazım olcak ev ıcı sureklı kusucak ust degısmekten kıyafet dayandıramıcaksın dıyo :)
benden bugunluk havadısler bunlar ben hopp gecmıse bı bakayım :)

allah kavustursun canim cok zor gercekten bende biliyorum bu ozlemi zamaninda cok cektim
sirf bu yuzden turkiyeye gidemiyorum 5 ay bana cok fazla geiyo tmm hadi arada gelir ama isleri cok yogun oldugu icin 1 hafta kalip gider onun icin gitmedim trye :5. ama unutma ozlem oldugu zaman sevgi bambaska oluyo bence iki tarafta bibirinin kiymetini anliyo

kızlaaarr biz geldiikkk

bir pipicanda bize yazın oğluşum geliyormuş bugün öğrendik nazlı oğlum saklana saklana sonunda gösterdi pipişi 3 lü test sonucumuda aldık bugün 1/930 çıktı risk oranım nasıl sizce? doktor düşük dedi ama ben cerrahpaşaya gittiğim için amniyosentez testi ister misin diye sormak zorundayım gene de dedi.bende istemiyorum dedim.sizin sonuçlar nasıldı acep?:18:

hosgeldin canim bende cumartesiyi bekliyorum bakalim ne olcak 18 haftam olacak insallah bi dr kiz bi dr erkek dedi bakalim bu sefer hangisi cikacak hayirlisiyla

bizim yukardaki bişeyler silkelerken eşim aşağıdan çekeyim mi diyor

öyle bağrışma duymuyoruz çok şükür de bim olduğu için bunlar paketleri depo asansörü ile taşıyo onun sesi deli ediyo beni...vıııı vııııııı vııııııııı

ah benim annem kayınvalidemde konuşayım ben demişlerdi de nasıl bir kadın bilemediğim için boşverin siz ben hallederim demiştim onlara bıraksam ii olacakmış aslında...

canım bilmediğim için ders alıyorum siz annenizin karnında mı öğrendiniz diyemedin mi densize bak be! ay çok sinirlendim

ben 7 sene önce aldım ehliyeti..ilk direksiyona geçtim boş bi köy yolu gibi bi yerde sürüüyordum karşıdan bi traktör geliyo duu..hocaaam traktörrrrr dedim eeee ne olmuş ilk defa mı görüyon dedi bana....küsmüştüm hocaya deli gibi..ee herkes kendi yolunda ne korkuyosam artık...:))))

2li ve 3lü değerin kaç çıktı canım...

ben 3lü yaptırmadım canım..2li de 1/50000 gibi bişi çıkmıştı...senin 2li kaçtı...

uyurken sıkıntı yaşayan güzel anneler
dün akşam bacaklarımın arasına yastık alıp uyumayı denedim..bir rahat ettim ki sormayın..
şimdi şu hamile yastıklarını bir aaştıracağım..

ya bana doktor sırt ustu yatma dedı ya off hep kendımı sırt ustu buluyorum yan yatmak ıstemıyorum nedense
hamıle yastıkları cok pahalı yoksa alıcam belkı ıse yarar dıye .. umarım alırsan rahat edersın...

cok gecmıs olsun canım ya bende arkadasa gıderken bugun cok agrım oldu bı an doktoramı gıtsem dıye dusundum
sonra Allahtan gectı ama yasadıgımız o korku yetıyor bıze

bende arada domates yıyorum kahvaltıda ama ıcım rahat degıl hergun yumurta marul kepek yada tma tahıl ekmegı
ozel yagsız lor peynırı ve yasıl zaytın hemen hemen aynı yıyoruz canım
kaymak balla bır ekmek yerım nerdeyse bu yuzden tutuyorum kendımı ayda 1 2 kez kacamak hakkım o :)

kaymak normaldede bı faydası yok ve bol kalorı canım

kızlar sut ıcmeyı ben bıraktım artık ondan daha kalıtelı ve besın degerı yuksek marul
artı bol bol kahvaltılarda tuketıyorum sut doktorumda cok ıcmemı ıstememıstı sımdı ıcım rahat

canım bende yeğenimin küçük bi yastığı vardı onu koyuyorum sırtıma doğru sırt üstü dönsem bile onu üzerine yatıyorum çok da rahat oluyo..

ne guzel aramıslar canım rutın testler onlar
ben kendım gıdıp ıkı kere yaptırdım onlara kalsa arıcakları yoktu..

ne yanı hamıle olmasan ne yapacakmıs
ne cıns ınsanlar varyaaaa

hayırlısıyla kavusursunuz canım inşallah esınle
yavrun sana yoldaş olucak annesıı :)

hadı gozun aydın canım cınsıyet bellı olmus :)
test yaptırmadıgım ıcın bılemıyorum yaptranlar emınım sonucu yazar
saglıkla kucagına al yavrunu İnşallah ..

canım bende yeğenimin küçük bi yastığı vardı onu koyuyorum sırtıma doğru sırt üstü dönsem bile onu üzerine yatıyorum çok da rahat oluyo..
benım es yastık manyagı 10 tane versem kullanıcak :) kucuk bır yastık var onun kullandıgı onu asırıp alayım ondan ozman
umarım ıse yarar sırt ustu uyanınca vıcdan azabı cekıyorum yavruma bısey yaptımmı dıye

ben de alışmışım sırt üstü yatmaya yastığı koyuyorum gece dönsem bile tam sırt üstü olmuyo:))ama bazen yastığı yerde buluyom gece napıyosam artık :)))

sağol canım amin inşallah hep beraber sağlıkla alırız miniklerimizi kucağımıza

sırt üstü yastmak zararlımı ki ya ben genelde hep öyle uyurum

valla canım hatırlamıyorum ki sonucu ama doktor bi sorun olmadığını söylemişti ikili testte.onu özel bir hastanede yaptırmıştım 3 lüyü cerrahpaşada yaptırdım.cerrahpaşada 2 liyi yaptıranlara 3 lüyü yapmıyordu yaptırmadım dedim yapsınlar diye.

1/270 sınır canım.. benım trizomi13/18=1/10000 trizomi21=1/7084 ntd=1/100000 yaş bakımından kombine riskim 1/956 sonuçlarım böyle canım ama senin sonucun kötü değil düşük risk... ama her ıhtımale karsı soruyorlar bana da sormuşlardı neden bılmıyorum

ben de alışmışım sırt üstü yatmaya yastığı koyuyorum gece dönsem bile tam sırt üstü olmuyo:))ama bazen yastığı yerde buluyom gece napıyosam artık :)))

sırtında yastık olunca oyle yatılabılıyormus en ıyısı bız sırtımıza baglıyalım yastıgı :)

sağol canım amin inşallah hep beraber sağlıkla alırız miniklerimizi kucağımıza

sırt üstü yastmak zararlımı ki ya ben genelde hep öyle uyurum

doktoruma yatısı sormustum doguma yakın solda yatıs zararlıymıs 7. aydan sonra
sımdılerde yuzukoyun ve sırt ustu yatma sırt ustu yatarsan sırtın yastık desteklı olsun dedı
uyarmıyaydı keske uyardı yaınadına kendımı oyle yatarken buluyorum
mecbur veda edıcez oyle yatmaya canım

cnm normalde ayda bır yapılması gerekıyormus ama yarın gıttıgınde ası yapmak ısterlerse benım doktorum yaptırma 20. haftada yaptır demıslerdı aklında bulunsun
gozunuz aydınnnn

gozunuz aydın cnm lıstede eklı degılmıssın ıstersen ılk sayfada ki gıbı bılgılerını yaz ekleyeyım...3 luyu ben yaptırmadım cnm ama senın yasındakı yapılan teslerde 930 ksııden 1ınde rısk gorulmus demek buda ıyı brı sonuc sanırım 200den asagısı rısk grubundaymıs

benim 2li sonucumda down la trizomi 18 var..bu ntd 3lü testteki ya da apt dimi..

iyi akşamlar hanımlar mıdem buram buram yanıyoo :18: yemek yemekte işgenceye donusmeye başlıyo

Son düzenleme:
Selam kızlar, kaç gündür yazamıyorum ama yazılanların hepsini okudum. Duygularım allak bullak oldu :26::26::26:. Hem çok üzüldüm hem mutlu oldum, güldüm. Yüce Rabbim hiçbirimizin huzurunun mutluluğunun bozulmasına izin vermesin. Huzur mutluluk arayanlara da en yakın zamanda bol bol versin. Şehribangunes tatlım ne olur sakin kafayla düşün, bu duygularla asla doğru düşünemezsin. Biraz zamana bırak. Abim bana hep zor zamanlarımda " Kardeşim akıntıya karşı kürek çekme yorulursun, biraz bırak akıp gitsin, suyun devamı ne getirecek bilemezsin" der. Onun için biraz sakin ol, Pekbicici ve Bluebitter çok doğru söylüyor asla evini terk etme. Ben de aşağı yukarı senin yaşadıklarını yaşadım, ama Rabbim o kadar büyük ki kendine muhtaç kulunun dualarını asla cevapsız bırakmıyor. Bugünler geçecek, her şey yoluna girecek Allah'ın izniyle. Öpüyorum seni çok, ne olur karnındaki mucizenin tadını çıkar biraz, şükret, dua et, biraz yavrunu düşün. Ben geceleri erkenden yatıp bebeğimin hayalini kuruyorum, onu nasıl emzircem, nasıl altını değiştircem, bebeğimle oynucam, spor yapıcam falan diye deli gibi hayallere kaptırıyorum kendimi. Mutluluk için birebir. Herkese tavsiye ederim.

Ayy çok konuştum, ohh 2 gündür konuşmuyordum rahatladım. Hepinizi çok öptüm. Şimdi gideyim biraz TV seyredeyim.

benim 2li sonucumda down la trizomi 18 var..bu ntd 3lü testteki ya da apt dimi..

ıkılı de trizomi13/18/21 bakılıyor üçlüde hep trizomi13/18/21 hemde ntd bakılıyor.. ntd ye afp den bakılıyor ayrı olarak ntd yazmıyorsa afp yeterlı eğer afp 2,5mom üzerindeyse spina bifida olduğunu gösterşyor bebeğin..

ay ALLAH korusun ya...sonucun nasıl yorumlandığını öğrenince daha bi korktum ya..ben pazartesi filan alacam sonucuu..içimi bi korku doldurdu((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…