- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.401
geldim canim
esimle zaman geciriyorum diye giremiyorum
bunalimdayim ayrilik vakti
kendimi nasil toparliycam bilmiyorum
iyi oldugumda yazarim sizlere cok kotuyum
ustelik son 3 gunu de surekli kusarak ve bulanti 24 saat gecmeden geciriyorum
su an annemlerin yanindayim onceki 2 doktor kvnin yanindaydi simdi burda birine gittim ve esim de degistirme memnun kaldim ben diyor
9 ocak bir dahaki gorusmemiz o arada usg yaptirmiycam artik uclu test icin akn aldi bu doktor digerleri gerek yok demisti. bu da gerek yok dedi ama elimde turkce birsey bulunsun diye istiyorum dedi
bakalim hayirlisi umairm iyi cikar sonuclar benden haberler boyle
kızlaaarr biz geldiikkk
bir pipicanda bize yazınoğluşum geliyormuş bugün öğrendik nazlı oğlum saklana saklana sonunda gösterdi pipişi 3 lü test sonucumuda aldık bugün 1/930 çıktı risk oranım nasıl sizce? doktor düşük dedi ama ben cerrahpaşaya gittiğim için amniyosentez testi ister misin diye sormak zorundayım gene de dedi.bende istemiyorum dedim.sizin sonuçlar nasıldı acep?:18:
Ga sancısıdır canım fena oluyo
Aksıyonu bol ınsan
Ben ust kattakını dırek oldurmeyı dusunuyorum sesı hıc kesılmez bırde alıskanlık halıne getırdı sofra bezı cırpıo mutfak camımın onu sureklı yemek artıgı bır daha goreyım alacam onları kapısına koyacam 2 gun once de kocası gecenın 12sınde takır tukkur bırseyler yapıo esıme dedım ya sen gıt ya ben cıkarım gıttı kıdı o da kusua bakmmayın cocuk var dıyo bır de esım de demıs cocuk bu saatte tamır mı yapıyo duvara
Herseyımız bır olay oluuyor artık gece elektrıkler gıtmıs nasıl korktum esımde uyumadı elektrıkler gelene kadar beklemıs lambayı yakıp oyle yattı
Bende dün ağlarken kocam diyor kii pek bi ağlak oldun sen yaa
Korkarımm oğlum pek bi duygusal olacakk
Az delikanlı anası olll ağlama zırta pırta diyor
Ama hamilelik gerçekten farklıı yalnız kalma duygusu, benim artık cocuğum olacakk ya biz anlaşamazsak ayrılırsak duygusu, ot muydu, sapmıydıı tedirginliklerii hunii geçirip dolaşmaya az kaldı ciddenn
Karısını 1 kere Adamı 1 kere gördüm 2 buçuk senede oda yine kuzenimin olduğu zamandaa
Kii ne cocuklu arkadaşlarımız gelirr kakari kikiriki geçer, bunları mimledi dangalakk
İlk evlendiğim sene evimde bereket huzur olsun diye mevlüt yapmıştım
Teyzemler annemler kuzen yine bir gün öncesinde geldiler yardıma
Ozamanda velet 3 aylık filan sabahın 10u kadın zıpladı busefer
Günaydın filan yok bidee (buarada elektrik süpürgesi filan açtık, banyoyu biri temizliyor,yatak odasında biri)
hayırdır inşaat mı var dedii hatun kişi bende saf salak yooo temizlik yapıyoruz dedimm
Dünden beride bebek ağlıyor dedi ben salağın önde bayrak tutanı heee kuzenimin oğlu huysuzlandı biraz dedimm
Hmmm bende sizin cocuğunuz sanmıştım korktuım dediii ben anca ayıklandımmHayırdır dedimm cocuk benimde olabilir ağlıyor diye sokağamı atayım dedim, ayyy yok hiç uyuyamadıktaa, cok sess oluyordaa bende aynennn hadii canım hadii başkaa kapıya dedim caaaatt diye kapadım kapıyı Bide benden küçük pis mikroppp yolacaktım saçını başını bilmiş karı Ayy bak yine sinirlendimm hatırlayınca
Dua ediyorumm oğlum kafalarına kafalarına sıçrasın diye
Off beterin beteri var haline şükret dostum diyorum şimdi kendi kendimee:26:
Depoya paldır küldür atıyorlardır mallarıı
Helee ulaaa Receeeppp tuttt tuttt atıyorumm gelseneeeee olummm diye bağrışmaları coktur
Allah yardımcısınız olsun
Oyy kuzum senin ki resmen korku filmi gibi olmuşş :26:
Ben coktan polisi aramışş yandım bittim kül oldum , evi çaldılar beni bağladılar diyee senaryolara geçmiştim
Sen iyi bir aşağıya bir yukarıya yapmışın
evet başlıyorum.
4 yumurta ile 1.5 bardak şekeri iyice çırp
1 bardak sıvı yağ
1 paket kakao
1 bardak süt kat yine karıştır
bu malzemeden 1 bardak ayır kenara koy.
kalan malzemeye 3 bardak un,vanilya ve k.tozu ekle çırp..
arzuna göre ceviz,fındık ne varsa rondodan geçir..
cevizi direkt katma biraz unla ki çökmesin dibe..
tepsini yağla.175 derecede pişir.
sıcakken ayırdığın malzemeyi üzerine gezdir..
bu arada geniş bir tepsi kullan..ben borcamda yapacağım bir dahaki sefere..kek tepsimde çok kabardı çünkü..
soğuyunca afiyetle ye
ben de yazın çıktım kapısına..sofra bezi,halı,kilim ne varsa silkiyor..benim burası mutfağım arka tarafa da çamaşır asıyorum inin aşağıda silkelenin dedim..tamam falan dedi kıroama devam etti..geçen eşimin keltoş kafasına sofra bezi silkmiş..hafta sonu k.validem geldi..tam silkeliyordu ona söyledim..sıçtı sıvadı kadını çok hoşuma gitti
canım bilmediğim için ders alıyorum siz annenizin karnında mı öğrendiniz diyemedin midensize bak be! ay çok sinirlendim
3'lü teste çok güvenmeyin benim oranım çok yüksek çıktı ve doktorum sağolsun beni korkuttu ayrıntılı ultrasonda bişey olmadığı ortaya çıktı netice olarak gereksiz üzüntü stress ve dahada evhamlı olmak.afp ölçümü ultrason tarihine göre yapılıyor ayrıca kg sigara kullanımı yaş gibi değişkenler var.
kızlaaarr biz geldiikkk
bir pipicanda bize yazınoğluşum geliyormuş bugün öğrendik nazlı oğlum saklana saklana sonunda gösterdi pipişi 3 lü test sonucumuda aldık bugün 1/930 çıktı risk oranım nasıl sizce? doktor düşük dedi ama ben cerrahpaşaya gittiğim için amniyosentez testi ister misin diye sormak zorundayım gene de dedi.bende istemiyorum dedim.sizin sonuçlar nasıldı acep?:18:
uyurken sıkıntı yaşayan güzel anneler
dün akşam bacaklarımın arasına yastık alıp uyumayı denedim..bir rahat ettim ki sormayın..
şimdi şu hamile yastıklarını bir aaştıracağım..
günaydııııııııınnnnnnnnnnnn güzel anneler ve benım gıbı anne adaylarııııı :) biz dun gece oğlumla çok kötü bişey yaşadık gece 2,30 da cok kotu bır sancı ve agrıyla uyandım bebegım resmen asagıya ınmış ve oyle bır baskı yapıyorkı cıkmak uzere gıbı öldüm öldüm dirildim korkudan baya usumustum dun gece once ondan mı dedım sonra hemen dr.a gıtmek ıstedım ama yersız bı korku aldı benı ya öldüyse ya benden alırlarsa ya düşük yapıyorsam yok gıtmıcem ölürsek beraber ölelim dedım esıme ve ınat ettım oda elektrıklı battanıyeyle falan benı ısıttı kalcalarımın altına yuksek bı yastık koydum ayaklarım havada kaldı sonra bebegım yavas yavas hareketlenmeye basladı esıme dınle dedım tam yanagını koydu oğlum ılk defa babasının da hıssedecegı bır tekme bastı sanırım yada cıttı oda hıssettı cunku aaa vurdu bana dedı :) sabaha kadar yalvardım allaha agladım agladım mahvoldum resmen ama cok sukurkı ıyı sımdı yukarıya cıktı gene neler oluyor anlamıyorm bu ara cok sınırlıyım moralım sıfır sureklı aglıyorm ondan mı rahatsız oldu acaba
Sabah kahvaltıda domates salata tüketmelimiyiz acaba mevsimi değil ama iyi gidiyor. Ben yumurta kepek ekmeği bir dilim,bal ,iki ceviz ,peynir ,3 zeytin ,bir yaprak marul ve ıhlamur olarak hazırlıyorum kahvaltımı. Ekmeğime kaymakda sürsem çok mu kalorili olur acaba siz neler yiyorsunuz kahvaltıda
ya bana doktor sırt ustu yatma dedı ya off hep kendımı sırt ustu buluyorum yan yatmak ıstemıyorum nedense
hamıle yastıkları cok pahalı yoksa alıcam belkı ıse yarar dıye .. umarım alırsan rahat edersın...
cok gecmıs olsun canım yabende arkadasa gıderken bugun cok agrım oldu bı an doktoramı gıtsem dıye dusundum
sonra Allahtan gectı ama yasadıgımız o korku yetıyor bıze
bende arada domates yıyorum kahvaltıda ama ıcım rahat degılhergun yumurta marul kepek yada tma tahıl ekmegı
ozel yagsız lor peynırı ve yasıl zaytın hemen hemen aynı yıyoruz canım
kaymak balla bır ekmek yerım nerdeyse bu yuzden tutuyorum kendımı ayda 1 2 kez kacamak hakkım o :)
kaymak normaldede bı faydası yok ve bol kalorı canım
kızlar sut ıcmeyı ben bıraktım artık ondan daha kalıtelı ve besın degerı yuksek marul
artı bol bol kahvaltılarda tuketıyorum sut doktorumda cok ıcmemı ıstememıstı sımdı ıcım rahat
kızlar saglık ocagından aradılar benı sımdı sabah 8,30 da gelın gebe takıbı yapılcak dedı ac karnına gelın kan alınacak dedı bu nıyekı sımdı yaaa offfff soguk soguk terlıyorum tam tamına 17+0 ız bugun yarında 17+1 olucaz bu donemde gıdıp kan veren oldumu nıcın verılıyor o
merhaba güzel anneler bugün acayip yoruldum direksiyon eğitimine gittim şansıma hoca biraz tersti normalde araba kullanyodum sehir trafiğinde değil ama biliyodum ama adam acayip stres yaptı dua et hamilesin dedi yavrumda stresi hissetti kıpırdadı sanki dinlemeye çalıştım ama anlayamadım bugün çok kötüydü koçişim gelsin çalışcam yarın mors edecem hocayı
geldim canim
esimle zaman geciriyorum diye giremiyorum
bunalimdayim ayrilik vakti
kendimi nasil toparliycam bilmiyorum
iyi oldugumda yazarim sizlere cok kotuyum
ustelik son 3 gunu de surekli kusarak ve bulanti 24 saat gecmeden geciriyorum
su an annemlerin yanindayim onceki 2 doktor kvnin yanindaydi simdi burda birine gittim ve esim de degistirme memnun kaldim ben diyor
9 ocak bir dahaki gorusmemiz o arada usg yaptirmiycam artik uclu test icin akn aldi bu doktor digerleri gerek yok demisti. bu da gerek yok dedi ama elimde turkce birsey bulunsun diye istiyorum dedi
bakalim hayirlisi umairm iyi cikar sonuclar benden haberler boyle
hadı gozun aydın canım cınsıyet bellı olmus :)kızlaaarr biz geldiikkk
benım es yastık manyagı 10 tane versem kullanıcak :) kucuk bır yastık var onun kullandıgı onu asırıp alayım ondan ozmancanım bende yeğenimin küçük bi yastığı vardı onu koyuyorum sırtıma doğru sırt üstü dönsem bile onu üzerine yatıyorum çok da rahat oluyo..
ne guzel aramıslar canım rutın testler onlar
ben kendım gıdıp ıkı kere yaptırdım onlara kalsa arıcakları yoktu..
ne yanı hamıle olmasan ne yapacakmıs
ne cıns ınsanlar varyaaaa
hayırlısıyla kavusursunuz canım inşallah esınle
yavrun sana yoldaş olucak annesıı :)
hadı gozun aydın canım cınsıyet bellı olmus :)
test yaptırmadıgım ıcın bılemıyorum yaptranlar emınım sonucu yazar
saglıkla kucagına al yavrunu İnşallah ..
benım es yastık manyagı 10 tane versem kullanıcak :) kucuk bır yastık var onun kullandıgı onu asırıp alayım ondan ozman
umarım ıse yarar sırt ustu uyanınca vıcdan azabı cekıyorum yavruma bısey yaptımmı dıye
ne guzel aramıslar canım rutın testler onlar
ben kendım gıdıp ıkı kere yaptırdım onlara kalsa arıcakları yoktu..
ne yanı hamıle olmasan ne yapacakmıs
ne cıns ınsanlar varyaaaa
hayırlısıyla kavusursunuz canım inşallah esınle
yavrun sana yoldaş olucak annesıı :)
hadı gozun aydın canım cınsıyet bellı olmus :)
test yaptırmadıgım ıcın bılemıyorum yaptranlar emınım sonucu yazar
saglıkla kucagına al yavrunu İnşallah ..
benım es yastık manyagı 10 tane versem kullanıcak :) kucuk bır yastık var onun kullandıgı onu asırıp alayım ondan ozman
umarım ıse yarar sırt ustu uyanınca vıcdan azabı cekıyorum yavruma bısey yaptımmı dıye
bizim yukardaki bişeyler silkelerken eşim aşağıdan çekeyim mi diyor
öyle bağrışma duymuyoruz çok şükür de bim olduğu için bunlar paketleri depo asansörü ile taşıyo onun sesi deli ediyo beni...vıııı vııııııı vııııııııı
ah benim annem kayınvalidemde konuşayım ben demişlerdi de nasıl bir kadın bilemediğim için boşverin siz ben hallederim demiştim onlara bıraksam ii olacakmış aslında...
ben 7 sene önce aldım ehliyeti..ilk direksiyona geçtim boş bi köy yolu gibi bi yerde sürüüyordum karşıdan bi traktör geliyo duu..hocaaam traktörrrrr dedim eeee ne olmuş ilk defa mı görüyon dedi bana....küsmüştüm hocaya deli gibi..ee herkes kendi yolunda ne korkuyosam artık...:))))
2li ve 3lü değerin kaç çıktı canım...
ben 3lü yaptırmadım canım..2li de 1/50000 gibi bişi çıkmıştı...senin 2li kaçtı...
kızlaaarr biz geldiikkk
ben de alışmışım sırt üstü yatmaya yastığı koyuyorum gece dönsem bile tam sırt üstü olmuyo:))ama bazen yastığı yerde buluyom gece napıyosam artık :)))
sağol canım amin inşallah hep beraber sağlıkla alırız miniklerimizi kucağımıza
sırt üstü yastmak zararlımı ki ya ben genelde hep öyle uyurum
cnm normalde ayda bır yapılması gerekıyormus ama yarın gıttıgınde ası yapmak ısterlerse benım doktorum yaptırma 20. haftada yaptır demıslerdı aklında bulunsunkızlar saglık ocagından aradılar benı sımdı sabah 8,30 da gelın gebe takıbı yapılcak dedı ac karnına gelın kan alınacak dedı bu nıyekı sımdı yaaa offfff soguk soguk terlıyorum tam tamına 17+0 ız bugun yarında 17+1 olucaz bu donemde gıdıp kan veren oldumu nıcın verılıyor o
gozunuz aydınnnnMerhaba Kızlar ,
nasılsınız? uzun zmanadır nete gıremıyodum.bende bebegımın cınsıyetını ogrendım onu haber vereyım dedımbenımde oglusum olacakkk hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsallahh
kızlaaarr biz geldiikkk
bir pipicanda bize yazınoğluşum geliyormuş bugün öğrendik :ı49: nazlı oğlum saklana saklana sonunda gösterdi pipişi 3 lü test sonucumuda aldık bugün 1/930 çıktı risk oranım nasıl sizce? doktor düşük dedi ama ben cerrahpaşaya gittiğim için amniyosentez testi ister misin diye sormak zorundayım gene de dedi.bende istemiyorum dedim.sizin sonuçlar nasıldı acep?:18:
1/270 sınır canım.. benım trizomi13/18=1/10000 trizomi21=1/7084 ntd=1/100000 yaş bakımından kombine riskim 1/956 sonuçlarım böyle canım ama senin sonucun kötü değil düşük risk... ama her ıhtımale karsı soruyorlar bana da sormuşlardı neden bılmıyorum
benim 2li sonucumda down la trizomi 18 var..bu ntd 3lü testteki ya da apt dimi..
ıkılı de trizomi13/18/21 bakılıyor üçlüde hep trizomi13/18/21 hemde ntd bakılıyor.. ntd ye afp den bakılıyor ayrı olarak ntd yazmıyorsa afp yeterlı eğer afp 2,5mom üzerindeyse spina bifida olduğunu gösterşyor bebeğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?