2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

merhaba sue yok ben gözlerimi zor acıyorum sürekli uyumak istiyorum ama bugün daha iyiyim sanki ama yatsam uyucam :)sigarayıda bıraktım ondanmı anlamadım ağrın sızın varmı senin?kaç yumurtan çatladı ve kaç ml di?

Canim biz ayni yerde yaptirdigimiz icin birsen ile degerler o sekilde karsilastiricaktim ama sendede soyledigim total fonk sperm sayisi tutari yaziyorsa dr benimkine ii demisti ole karsilastirabiliriz ama hazirlik sonrasini soylemen lazim

canım hazırlık sonrası değerler:
normal morfoloji:%47
sayı: 159.000.000/ml
hareketli:%70
az hareketli:%10
hareketsiz: %20
mikroskobi: her sahada 1-2 lökosit görüldü
total fonk sperm: 86.1 milyon/ml
sperm motility indeks: 391

arkadaşlar 1 haziranda aşılamam oldu ama 1 hazirandan beri sürekli uyuyorum bu normalmi acaba benim gibi uyku uyuyan varmı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

benim de ilk aşılamamdan sonra çok uykum vardı ama olmadı maalesef

uyku gebelik belirtisi de olabilir, yumurta çatladıktan sonra yani adet öncesi belirti de olabilir,

yani açıkcası herşey olabilir...içini ferah tut, bence belirti arama, bol bol dua et inş tutunacaktır Allahın izniyle

amaaa inş gebelik belirtisidir canım

canım ben 4 aydır günde 1 klomen kullanıyorum 5 gün boyunca. her ay 4-5 yumurtam oluyodu. sadece dr ilişki öneriyodu. çoğul gebelik riskine karşı çatlatma iğnesi vermiyodu. bu ay sadece 2 yumurtam oluştu. aşılama denedik. çatlatma iğnesi olmadan hemen önce biri 19.5x19.5 diğeri 21.1x20.3 idi.
aşılamadan sonra herhangi bir şey hissetmedim. sadece gazım oldu biraz fazla. aşılamamı 16.00da oldum. gece 3-4 arası bir ağrım oldu sadece. adet ağrısı gibi. şimdi de ara ara çok hafif sancıları oluyor ama hissetmemezlikten geliyorum. yoksa geçmez bu 10 gün

Aşılama için ilk defa bir doktora gittim bir doktora direk aşılama psikolojısıyle gitmek çok fena biraz muayneden sonra gitmek en azından daha rahat olmamı sağlardı ama yapacak bişe yok karar vermişken cesaret etmişken oyalanmak istemiyorum artık

maradespina ben zaten gebeliğe yormadım hemen cünki aşılamam yapıldığı günden beri var 3 gündür sürekli uyuyorum ilaçlardanmı,sigarayı bıraktım ondanmı anlamadım zaten cok erken daha gebelik belirtilerinin 3 günde olacağını sanmam...

sigarayı nasıl bıraktın canım?? ben eşime bıraktırmayı deniyorum. olmuyooo

30 hazirandı dimi senin bnmde 2 yumurtam çatladı boyutu 22 di 5 gün klomen kullandım.çatlatma iğnesini vuruldum 36 saat sonra aşılamam oldu artı şeker ilacı kullanıyorum klomenle beraber vermişdi yumurtamın daha sağlıklı büyümesine yardımcı ve vucuttaki insülini dengelesin die... ve hala içiyorum...eşiminde yıkanmış sperm sayısıda 18milyondu dr herşey cok güzel dedi 12 günüm kaldı kan testine hayyırlısı Allah'ım hepimize verir inşallah...

GCnm hayirli olsun insallah tutunur bebisin dr un
ver yapti dimi asilamayi bide esinin degerleri ne verdikleri kagitta hazirlik sonrasi sperm analizi yaziyorya orada total fonk.sperm tpmms kac bide normal morfoloji

sağol canım amin inşallah hepimizinki tutunur cnm...drun ver yaptı dımı asılamayıdan ne demek ıstedıgını anlamadım tatlım...eşimin normalde spermlerı ve hareketlılıgı cok ıyıdır ama bugunkı kagıtta dusuk geldıler bana yazıyım tatlım karşılaştıralım ama odoktor sorun olmadıgını soyledi...

hazırlık sonrası sperm analızı :
hacım :1,0
sperm sayısı: 16.000.000
total sperm : 16.000.000
motilite oranı : %88
hızlı progestoron : %30
yavas :%58
hareketsız : %8 hazırlık ıöncesı sperm sayıısıda 90.000.000 sızınkıler nsl cnm

canımm çok sağol..inş. tatlım pek umudum yok ama mevlam neylerse güzel egler...atlatırsınız cnm hıc merak etmeyınn yeterkı sonuçları guzel olsunn
hayırlı olsun brsn. inşallah güzel haberlerini de okuruz burdan.

sağol bıtanem hepımızın guzel haberlerını okuruz inş. gerçekten bunu cok içtenlıkle dılıyorumm

Dr daha önce çektirmeme rağmen hormon ve sperm testı istedi nefret ediyorum aynı testleri tekrar istemelerindennnnn ama artık okadar sıkıldımkı para gelmıyor gözüme olsun bitsin diyorum ama allah'a havale ediyorum niyet farklıysa

sigarayı nasıl bıraktın canım?? ben eşime bıraktırmayı deniyorum. olmuyooo

dr içmeyeceksin dedi bende içmiyorum:)ama günde 1 paket bitiriyordum cok canım isterse öle eşim annem yakınca 1 2 fırt cekiyorum okdr... beyince biitiyor cnm önce istemesi kafasına koyması lazım...

brsn ben de yazdım değerlerimi bi bakar mısın nasıl? bakıyorum bakıyorum bişey anlamadım

İlk defa başıma geldi çok kötü oldum be bilim ALLAH yardımcımız olsun YARIN sabah adetımın 3. Günü hormon testi YAPIP ona göre tedavi uygulucakmıs ??? NASIL bi süreç yani KIZLAR neye göre ?? Ne yapacak

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]16 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

canım niyetin farklı olduğunu zannetmiyorum. her hastanenin kullandığı testler farklı. mesela sperm testi bile bazı yerlerde krugere göre bazı yerlerde whoya göre yapılıyor. dolayısıyla eğer gittiğin hastaneyle yeni gideceğin hastane farklı şekillerde yapıyorsa o test diğeri için geçersiz sayılıyor canım. ama sen böyle sinirlerini bozma. yoksa nasıl tutunur bebeciğin sana

​kızlarr nasılsınızz..aşılamadan berı belımde baya bı agrı var yatıyorum ama sancısı gecmıyor hıc..doktor bu aksamda ilişki önerdi sizede önermişmiydi aşılamadan sorna?

ilkinde bana da tuhaf gelmişti ama alıştım artık. ben bana yapılanları anlatayım: önce bana hormon tahlili yapıldı. tüm hormonlarım normal çıkınca eşimden spermiyogram istediler. onda da bi sorun çıkmadı. sonra beni ymurta takibine aldı doktorum. adetimin 4. günü çağırıyodu. 2şer gün arayla 14. güne kadar hep çağırıyodu ilişki öneriyodu. olmadı. 4 ay böyle uğraştık. son ay 2 yumurtam oluşunca çatlatma iğnesi verdi koldan. ertesi gün de aşılamamı yaptı. eşim saat 2de sperm verdi 4te aşılamam oldu. tabi herkese göre tedavisi farklıdır ama sen içini ferah tut canım.

​kızlarr nasılsınızz..aşılamadan berı belımde baya bı agrı var yatıyorum ama sancısı gecmıyor hıc..doktor bu aksamda ilişki önerdi sizede önermişmiydi aşılamadan sorna?

bana aşılama günü değil de ertesi gün önerdi canım. adamda hal mi kalır bee?? zaten oldu olacağı kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…