2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

aşılama masturbasyonlaydı yorulmdı
bugün çarşamba ve perşembe önerdi bizee

sizinki çok ödev vermiş bu arada sen çatlatmanı ve aşılamanı ne zaman oldun?? 36 saatte mi? benim 29 saat sonra oldu da. belk o saatle bi ilgisi vardır. ben perşembe aşılama oldum cuma ilişki cumartesiyi boş geç pazar progestana başla dedi

Son düzenleme:

Cnm sizin who ya gore heralde bizm kruger onunla karsilastirmam yanlis olur birsen ii demis cnm o bilior demekki ben bilemedim whoyu

sormaa ben dedım bu ay yırttık ödevlerden ama nerdeeeeeeee
cnm ben ctesı gece 00.00 da ıgnemı yaptım bugunde 12.30 aşılamam oldu..sanırım 36 saat oluyor..sana bu crınone jelden vermişmiydi?

lalecimm karşılaştırdınmı cnm ?

merhaba canım. bizde sorun yok sebepsiz demişti. 3 ay klomen kullandım 1 yumurta gelişti bu ay da gonalf kullandım 9 gün 8 yumurta gelişti 2 günde bir kontrole gittim ve yumurta boyutunu heyecandan sormayı unuttum ama çok güzel süper dedi. çatlatma iğnesinden tam 36 saat sonra da aşılama yapıldı 30 dk yattım şimdide evde dinleniyorum bugün 3. gün. Allahım hepimize anne olmayı nasip eder inşallah.

bana jel vermedi. progestan verdi. bi de rahimim ince gelmişti ya bi kontrolde onun için bant vermişti. o bantı da haftaya pazartesiye kadar kullanmam gerekiyormuş. bugün yenisiyle değiştiricem.

Hacim 1.00
Sperm sayisi 11.000
Motilite orani %65
Hizli prog %15
Yavas. %50
Progresif deg % 5
Hareketsiz % 30
Morgoloji 2
Ama adet oluyorum herLde

Supurgeyi actim ve sonrSi lekelenme adet mi oluyorum yine

kızz allah senı ne yapmasın nıye kendıne dıkkat etmıyosun bak iş yapmış yaa..kaçıncı gunu aşılamanın belkide gebelık lekelenmesıdır ayy inş..

Tahlili vermek icin var die biliorum ama goremedim o odayi bi turlu

ne tahlili cnm..karşışaltırdınmı spermlerı merak ettım sızınkılerle bızımkıler nsl ?

bana jel vermedi. progestan verdi. bi de rahimim ince gelmişti ya bi kontrolde onun için bant vermişti. o bantı da haftaya pazartesiye kadar kullanmam gerekiyormuş. bugün yenisiyle değiştiricem.

​hmm anladım cnm değiştir bakalım..bide antıbotık verdı bana 5 gun kullan yeter dedi..

Hacim 1.00
Sperm sayisi 11.000
Motilite orani %65
Hizli prog %15
Yavas. %50
Progresif deg % 5
Hareketsiz % 30
Morgoloji 2
Ama adet oluyorum herLde

yok canım. ne adeti daha 8 gün varmış batına canım. kız yerleşme falan olmasın. bayaa adet gibi mi?? doktorunu ara da sor istersen

Degerleriniz ii cnm ben asilamadn bir iki gun snrada tem.yaptim gecen ay bisi yapmmstm olmamisti hamilelik ol acagi varsa olur dedim bilmiyorum moralim cok bozuk

İlk asilamada kanda ogrenmeme kalmadan lekelenmeli baslayip adet olmustum bilmiorum hakkimda hayirlisi neyse o olsun jarz im bitio cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…