- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
bana aşılama günü değil de ertesi gün önerdi canım. adamda hal mi kalır bee?? zaten oldu olacağı kadar
aşılama masturbasyonlaydı yorulmdı
bugün çarşamba ve perşembe önerdi bizee
canım hazırlık sonrası değerler:
normal morfoloji:%47
sayı: 159.000.000/ml
hareketli:%70
az hareketli:%10
hareketsiz: %20
mikroskobi: her sahada 1-2 lökosit görüldü
total fonk sperm: 86.1 milyon/ml
sperm motility indeks: 391
Video ile ilgili bilgin varmi cnm
aşılama masturbasyonlaydı yorulmdı
bugün çarşamba ve perşembe önerdi bizee
sizinki çok ödev vermişbu arada sen çatlatmanı ve aşılamanı ne zaman oldun?? 36 saatte mi? benim 29 saat sonra oldu da. belk o saatle bi ilgisi vardır. ben perşembe aşılama oldum cuma ilişki cumartesiyi boş geç pazar progestana başla dedi
hoşgeldin aramıza...gonal f sen de kaç yumurta yaptı ? hangi boyuta geldiler doktor çat iğnesi yazdığında? sorununuz neydi merak ettim...hadi inş tutar...sana da bize de hepimize aminnnn inş.
sen de hoşgeldin aramıza...aaa az kalmış bat güne ha gayret8 yumurta vavv maşallah , inş tutmuştur ...hangi boyutlardaydı yumoşların, sizde sorun neydi peki?
meraklı melahat oldum ben de iyice yaaaa
videomu ..ne videosu cnmm
sormaa ben dedım bu ay yırttık ödevlerden ama nerdeeeeeeee
cnm ben ctesı gece 00.00 da ıgnemı yaptım bugunde 12.30 aşılamam oldu..sanırım 36 saat oluyor..sana bu crınone jelden vermişmiydi?
lalecimm karşılaştırdınmı cnm ?
Supurgeyi actim ve sonrSi lekelenme adet mi oluyorum yine
Tahlili vermek icin var die biliorum ama goremedim o odayi bi turlu
bana jel vermedi. progestan verdi. bi de rahimim ince gelmişti ya bi kontrolde onun için bant vermişti. o bantı da haftaya pazartesiye kadar kullanmam gerekiyormuş. bugün yenisiyle değiştiricem.
Hacim 1.00
Sperm sayisi 11.000
Motilite orani %65
Hizli prog %15
Yavas. %50
Progresif deg % 5
Hareketsiz % 30
Morgoloji 2
Ama adet oluyorum herLde
Degerleriniz ii cnm ben asilamadn bir iki gun snrada tem.yaptim gecen ay bisi yapmmstm olmamisti hamilelik ol acagi varsa olur dedim bilmiyorum moralim cok bozuk
ewt yaa daha 1 haftaa olmuş..yerleşmedirr oo yerleşmeeeeeeee
cnm yerleşmede kanama oluyormu artı aşılama oldukdan kaç gün sonra yerleşme oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?