- 16 Kasım 2012
- 549
- 24
- 118
- Konu Sahibi FairyTale61
-
Supurgeyi actim ve sonrSi lekelenme adet mi oluyorum yine
bt'cim hoş geldin.nasılsın bakalım?? napıyo yoknazın??
tatlım ben üzerime alınıyorum bana dedin dimi :) valla uzanıyorum canım, kasıklarımda özellikle yumurtanın geliştiği kasığımda ağrı ve gerilmeler var. yoknazın sana selamı var :) senin yoknazı da kocaman öpüyor :)
alın tabi üzerine benim senden başka bt'cimmm mi vardinlen dinlen cancağızım. benim bugün okulda çok az batma oldu. bi de nöbetçiydim. şimdi de ara ara belim ağrıyor gibi. ama ayakta durmaktan olsa gerek. aleykum selam canım. sen de selam söyle. fazla bekletmesin bizi
sende dinlen biraz canım, günün yorgunluğunu at biraz. dikkat et kendine :) yoknazı düşün biraz :) canım bu arada ben herhalde özel mesaj hakkı kazandım galiba :) 100 mesajdan sonraymış :)
Tahlili vermek icin var die biliorum ama goremedim o odayi bi turlu
ben gördüm, arsızlığımla girdim valla
çok 'soğuk' bir oda koltuk, televizyon, senin sadece play e basmanı bekleyen hazırda bir video
gülmekten yıkılmıştık eşimle yaaa
çok 'soğuk' bir oda koltuk, televizyon, senin sadece play e basmanı bekleyen hazırda bir video
hee bendee lalenın demek ıstedıgını anlayamadım nee vıdeosu dıyorum...bızımkının odasında da vıdeo herşey varmış hatta duş bile almış öylee gelmiş bende çok şaşırmıştımmaynı otel odası gibiydi dedii
testine kaç gün var senin cnm?kızlar bu arada sırf pozitifi görmek için test yaptım. çok silik çıktı. biliyorum çatlatma iğnesinin etkisi ama olsun. pozitifi görmek çok iyi geldi bana
testine kaç gün var senin cnm?
kızlar bu arada sırf pozitifi görmek için test yaptım. çok silik çıktı. biliyorum çatlatma iğnesinin etkisi ama olsun. pozitifi görmek çok iyi geldi bana
içini ferah tut canım, inşallah yerleşme kanamasıdır. daha adetine var diye biliyorum. dikkat et kendine. bırak ev biraz pis kalsın. zorlama kendini canım. Rabbim nasip ettiyse ve sağlıklıysa bebeğin bırakmaz inşallah seni.
çok iyi yapmışsın canım :) çizginin nedenini biliyoruz ama insana bir umut oluyor dimi? ben daha önce hiç görmedim ikinci çizgiyi
İnsallah hayra alamettir cnm erken oldugu icin ilk asilama adet gunumu beklemiyorym wc ye gitmeye korkuyorum
hee bendee lalenın demek ıstedıgını anlayamadım nee vıdeosu dıyorum...bızımkının odasında da vıdeo herşey varmış hatta duş bile almış öylee gelmiş bende çok şaşırmıştımmaynı otel odası gibiydi dedii
Allahım esirgesin canım. Allah korktuğunu vermesin. iyi düşün iyi olsun. ohh ne güzel de yoknazım şimdi varnaz olmaya başlıyor diye düşün.
Suecim bu yoknaza da senden alıştım, helal et canım isim hakkını :)
Allahım esirgesin canım. Allah korktuğunu vermesin. iyi düşün iyi olsun. ohh ne güzel de yoknazım şimdi varnaz olmaya başlıyor diye düşün.
Suecim bu yoknaza da senden alıştım, helal et canım isim hakkını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?