aferim kız sana ... becerikli mezoşum
günaydınnnnnnn güzeller
beşiğimi kurdum hafta sonu :)) çok erken diye eşim dursun falan diyordu.. dedim kokusu anca çıkar heraldekandırdım onuuuuuu bebek dışında bi eksiğim kalmadı böylece
Eki Görüntüle 592159
canım gelen arkadaşlar çok samimi arkadaşlarımız. bayan mutfakta bana benim eşimlerdede babasının ismi konulurmuş. kayınbabam daha şimdiden ben koyucam diyor dedi. kadın hakim bi de. ben daha bişey söylemedim diyor. o zaman gelince ağzımı açarım bende diyor.Canım benim,kendi başıma gelmiş gibi hayretle okudum gerçekden.
Sen hamilesin ya bunun ötesi var mı?Seni ancak yaşayan yani bizler anlarız.
Eşininde diğer insaların yanında seninle tartışmasına anlam veremedim.
Hayır öyle düşünüyorsa bile milletin yanında söylemesin.
Elinden geldiğince ağırlıyorsun misafilerini surat asıp otursan daha mı iyi.
Eşin kıymetini bilmeli bence.Ayrıca gerçekden neler yaşıyoruz neler isim hakkı öncelikle annenin olmalı.
Anne koyamasa bile koyulan isim annenin içine sinmeli.
Bizimde çevrede Aras ismini onaylamayan çok insan var,ailemde dahil.
Onlar eşimin vefat eden babasının ismini koymamı istiyorlar.(Allahım nur içinde yatırsın)
Ama eşim öyle düşünmüyor,aksine zor olur isimle seslenmek diyor.
Bende Aras diyorum ve aras olacak allahın izniyle...
eşim her muayenede benimle canım.cnm gelirlersede boşver hiç kasma walla eşinede ne diyeyim doktorunla konuşsan bu konuyu doktor çaktırmadan uyarsa senin yanında sana söler gibi stres olma bebek erken olur falan
kayınvalidem kendi hamileliklerinde 2 çocuğunuda yatarak doğurmuş. 9 ay boyunca yatmış. hem neler çektiğini biliyor. ben bana kasıtlı yapıldığını düşünüyorum.dertsizcim canım bazen insan elini masaya vurmak istiyor ama sonucları bazıları için daha kötü olabiliyo..
sen geldiklerinde oldugun gibi davran .. uyuman gerekirse git içeri uyu..şu dönemde kimse kimseden saygı falan beklemesin..
hamileliğin zor zamanlarına başladık artık ağırlaştık..umarım geliceklersede seni üzmeden giderler inşallah..
isim konusunda da bence eşin canını sıkmasına izin verme..o konussun dursun..senin içinede sinen bi isim olmalı bu senin en doğal hakkın..karnını severken vermek istedigin isimle sev..
hiçbişey yapmaya niyetim yok canım. anneannesi ve dedesini çok seviyorum. 84,85 yaşındalar onlar kadar düşünemiyor bile kayınvalidemler.ben onlar için üzülüyorum. isim konusundada asla taviz vermeyeceğim.canım benim seni böyle okudukça içim acıyor insanın eşinin bunu yapması canını sıkıyor bizde çok tartışıyoruz bu sıralar en ufak şey büyüyor ama isim konusu önemli hiç sevmediğin insanları mutlu etmek için çocuğuna onların adını vermek saçma ve sinir bozucu ama ne olursun sakin ol sana bebeğine bişey olmasın vaktişmiz pek kalmadı bu az kalan zamanda bebeğin stresten zarar görmesin mazallah erken falan gelir sakin ol eşine hakkımı helal etmem gibi bişeyler desen ya hakkını helal etmemek değil seni üzmemesi için istemediğin bişeyi yapmaması için tehdit vari bir konuşma sadece madem o insanların yanında seni üzüyor tartışıyor sende numara yap sancı tutuyor gibi biraz korksun üzülsün ailesine de hizmet için kendini yorma ben yapamıyorum anne belim ağrıyor sen yaparmısın de yapsın ne olur kendine dikkat et sakinleşmek için sıcak suyun içine 3 -4 tane karanfil at rengi çıksın onu iç yorgunluk alıyor rahatlatıyor sana dua edeceğim eşin yola gelsin seni üzmesin ben biz seni hiç tanımadığımız halde çok üzülüyoruz umarım eşin yanlış yoldan döner tatlım
amin canım hepimizin hayatı çok güzel olsun bebişler nasipleriyle gelsin onlara her şeyin en güzellerini verelim ailemizde huzur eksik olmasın mutlu güzel aileler olalım
canım başka şehirden gelicekler. 1,5- 2 saat mesafe var aramızda.Bencil insanlardan korkarım hep,senin halin ortada,gelsinler bir kahve filan içsinler gitsinler,kalmak da ne oluyor..Erkekler sen belli etmedikten sonra ne halde olduğunu zor anlıyorlar nedense,kocana ne sıkıntıda olduğunu söylemelisin belli ki..:)
eşimin annesi ve babasının dışındaki bütün sülalesini seviyorum. çünkü yapılanı görüyorlar. allah razı olsun deyip hayır dua ediyorlar. ama kayınvalidem yapacaksın sen gelinsin diyor. gerçek yüzlerini başkalarına göstermiyor.ay yuh artık ya, gıcık olmuştum zaten iice oldum, eşinde diyemezki gelmeyin die, bende mesela uyuz olurum ama diyemem öle,
benimde eşimin kuzeni war erkek bide ananesi evlendik 2 yıl olmadı gelmediler, sanırım şimdi gelmeye çalışıyolar, eşim dedi doğumda gelirsiniz olmazsa diye,
çünkü adamcağız her işi kendi yapıyo evde
bide uyuz olduğum, bu anane eltimle çok iyiydi, eltim bunları ters yüz edince bana döndüler şimdi, iyice istemiyorum gelmelerini
Saolasın mezoşum link için.
Biz hafta sonu kocişimle baktık.
Küçük ahşap yataklar herşey içinde 400 lira.
Büyüyebilenlerde yine herşey içinde dahil 600 lira.
Biz oda düşünüyoruz o yüzden büyüyen alalım dedik ama büyüdüğünde yatak istediğimiz gibi olmuyor.
İçine tekrar özel yatak filan almak gerekiyor.Modelide hoş değildi.
Eşimde park yatak alalım,kurup kaldırırız odasınada baza şeklinde yatak alırız daha kullanışlı olur dedi.
Ne yapsak bilemedim:S
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlarallah hayırlısıyla bebişinin yatmasını da nasip etsin.. güle güle kullansın canım..
Tatlım ekledim seni arkadaş listeme,bakabilirsin artık..buraya da eklemk isterim ama kalabalık etmesin diye düşünmüştüm..ekleyeyeim bari..
Hadi inşalllaaaahh..Bir arada gündeme gelmişti sonra kaynadı gitti..İş sektörü zarar görür bu kadar izinden diye kabul edilmez diyenler olmuştu hatta.Ama noolur kabul edilsin,çok iyi gelecek..:)
Bencil insanlardan korkarım hep,senin halin ortada,gelsinler bir kahve filan içsinler gitsinler,kalmak da ne oluyor..Erkekler sen belli etmedikten sonra ne halde olduğunu zor anlıyorlar nedense,kocana ne sıkıntıda olduğunu söylemelisin belli ki..:)
Bebek arabası konusunda baston araba daha kullanışlı olacak sanırım dar bagajlılar için.Bizim oğlandan kalma 3 tekerlekli bebek arabamız var ama onu bagaja koyunca başka hiç bir şeye yer kalmıyor.
Bu yüzden bizde haftasonu baston arabaları inceledik.Cybex marka baston arabanın göründüğünden daha gösterişli ve konforlu olduğunu gördük mağzada,internette ilgimi çekmemişti halbuki..Hem anakocağını da ekleyip travel sistem olarak da kullnılıyor.Araban anakucağını alıp hooppp bebek arabasına ekleyip mağazalarda rahatlıla dolaşabiliriz,kapanınca az yer kaplıyor birde.Zaten ileride baston puset almayı düşünüyorduk ama madem ana kucağı monte ediliyor şimdiden alalım dedik..Diğer bebek arabasını da mahallede kullanırız..Onun da sürüşü çok rahat çünkü,tam engebeli arziye göre bir nevi JEEP..:)
Hellodan bizde park yatağımızı alacağız bu yüzden 200 tl ye 50 tl hediye kampanyası ne zman biter diye sorduk,süre belli değil dediler..Bana göre de bir süre daha devam eder.
günaydınnnnnnn güzeller
beşiğimi kurdum hafta sonu :)) çok erken diye eşim dursun falan diyordu.. dedim kokusu anca çıkar heraldekandırdım onuuuuuu bebek dışında bi eksiğim kalmadı böylece
Eki Görüntüle 592159
Saolasın mezoşum link için.
Biz hafta sonu kocişimle baktık.
Küçük ahşap yataklar herşey içinde 400 lira.
Büyüyebilenlerde yine herşey içinde dahil 600 lira.
Biz oda düşünüyoruz o yüzden büyüyen alalım dedik ama büyüdüğünde yatak istediğimiz gibi olmuyor.
İçine tekrar özel yatak filan almak gerekiyor.Modelide hoş değildi.
Eşimde park yatak alalım,kurup kaldırırız odasınada baza şeklinde yatak alırız daha kullanışlı olur dedi.
Ne yapsak bilemedim:S
kızlar çok özür diliyorum hepinizden.
inanın anlatacak kimsem yok.
annem tansiyon kalp hastası ona da söylemek istemiyorum.
anlatmazsam daha çok içimde büyütüyorum.
kusuruma bakmayın nolur.
kusuruma bakmayın nolur.
voltajım 5 senedir bu yüzden çocuk düşünmedik.Herkese günaydın .
Dertsizim seni okuyunca gecmis gözümün önüne geldi .
Oğlumda bu sorunu yasadım maalesef.
Hala her isim konusunda icim sızlar ama elden birsey gelmiyor.suan adını değiştiririm ama ne faydası var?
Cocuk adına alıştı vs ha söylede bir durum var annem yaptı ve oldu.dedemin adiydi tek celsede bitti.8 yaşındaydı kardesim gayette çabuk adapte oldu ama;
GEREK YOK
Vaktiyle o koca kalınlarya almıyor aklinin bir koseye burnunun dikine.
Şimdi yalvarır nolur değiştir diye gecti derim beni lohusa yatağımda daha yeni doğurmuşum ne üzüldüm ne ağladım ...
Ben diğer arkadaslara katılamayacağım karsına al konus diyemeyeceğim .
Az cok anladım yapısını anlamazlar
Hatta kavga çıksın ortada daha gerginlik olsun diye ilerlerler.
Baban eşi gorevde diye çıkarabilir sanırım ama bu durum sizin durumunuzu bas aşağı eder cocuğun yüzüne bakmaz baban baksın falan der
Yapı değişik bu türlerin ,o yüzden gerek yok .
Şimdi esim hakkını helal et der bende diyorum ben etsem ne fayda Rabbim affetsin.gonul geçiyor,ömür geçiyor bak biz o konuları asmisiz :)
Sizde de asılır ama kırıla kırıla azala azala ...
canım gelen arkadaşlar çok samimi arkadaşlarımız. bayan mutfakta bana benim eşimlerdede babasının ismi konulurmuş. kayınbabam daha şimdiden ben koyucam diyor dedi. kadın hakim bi de. ben daha bişey söylemedim diyor. o zaman gelince ağzımı açarım bende diyor.
park pratik bi şey pahalı da değil. sonra istediğin gibi yapma fikri daha güzel gibi ben biraz büyüyünce yapıcam odasını inşallah. o günler nasip olsun da
Bence de eşinin dediği daha mantıklı..Bir kere büyüyen yataklardan genç odası olarak kullanabiilen bir kişi var benim çevremde,diğerleri hep yeniden oda yaptırdı ya da yatak aldı..Çünkü ya eskiyor o yatak ya da yeterli gelmiyor.Ben de kullanamayanlar arasındayım.Boşuna o kadar para vermişim,keşke o zmanlar beşik ya da park yatak alsaydım diyorum şimdi soranlara..Oğluma çalışma masası olan gardirobupl ranzalı oda yaptırdım ve böyle hem çok şık ve kullanışlı oldu hemde oda daha derli toplu duruyor.Hatta bebiş için bile ekstra yatak var,ilerde yatabileceği..:)
kusuruma bakmayın nolur.
kusuruma bakmayın nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?