2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dertsiz canım eşinle yaşadığın isim tartışmasına çok üzüldüm.Dilerim eşin bu inadından vazgeçer ve ikinizin de içine yatan bir isimde karar verirsiniz..Bizim de buna benzer bir konu olmuştu oğlumda.Kayınpederin ismi değildi ama ben oğlan olduğunu öğrendiğim vakit hep Rüzgar koymak istemiştim adını eşim okulda çocuklar dalga geçer poyraz fırtına diye istemedi beni vazgeçirdi.Sonra tuna ismini buldum onu beğendi de adını Tuna koyduk oğlumun ama hala içimde kaldı Rüzgar ismi.Ne zman duysam bir yerde eşime sitem ederim.O yüzden eşine durumu güzelce anlat "Bu bizim ikimizin çocuğu,ismine de ikimiz karar vermeliyiz "diye anlat bakalım güzelce,umarım tavrı değişir..Kayınvalidenlere gelince,onlara söyleyecek söz bulamıyorum..Sen yine de kendini üzmemeye çalış,bebeğin için sakin olmaya bak...

Mezopotamya..Canım park yatağınız çok güzel,güle güle kullansın bebişin,mışıl mışıl uykular uyusun içinde..

aferim kız sana ... becerikli mezoşum

teşekkürler efenim ama beceri isteyen bi durumu yok :)) adamlar yapmış bacım. tek düğmeyle iniyo kalkıyo :))) ufacık oluyo bebek arabasından daha küçük oldu katlanınca :))) sevdim bunu..

kayınvalidem gelsin gitsin eşyaları da yıkamaya başlıcam.. voltajım mart ortası dedi bana bilmiyom işte erken ama ne oluuuu ne olmaaaaazzz :)))

Saolasın mezoşum link için.

Biz hafta sonu kocişimle baktık.
Küçük ahşap yataklar herşey içinde 400 lira.
Büyüyebilenlerde yine herşey içinde dahil 600 lira.
Biz oda düşünüyoruz o yüzden büyüyen alalım dedik ama büyüdüğünde yatak istediğimiz gibi olmuyor.
İçine tekrar özel yatak filan almak gerekiyor.Modelide hoş değildi.
Eşimde park yatak alalım,kurup kaldırırız odasınada baza şeklinde yatak alırız daha kullanışlı olur dedi.
Ne yapsak bilemedim:S

canım gelen arkadaşlar çok samimi arkadaşlarımız. bayan mutfakta bana benim eşimlerdede babasının ismi konulurmuş. kayınbabam daha şimdiden ben koyucam diyor dedi. kadın hakim bi de. ben daha bişey söylemedim diyor. o zaman gelince ağzımı açarım bende diyor.

cnm gelirlersede boşver hiç kasma walla eşinede ne diyeyim doktorunla konuşsan bu konuyu doktor çaktırmadan uyarsa senin yanında sana söler gibi stres olma bebek erken olur falan
eşim her muayenede benimle canım.

kayınvalidem kendi hamileliklerinde 2 çocuğunuda yatarak doğurmuş. 9 ay boyunca yatmış. hem neler çektiğini biliyor. ben bana kasıtlı yapıldığını düşünüyorum.

hiçbişey yapmaya niyetim yok canım. anneannesi ve dedesini çok seviyorum. 84,85 yaşındalar onlar kadar düşünemiyor bile kayınvalidemler.ben onlar için üzülüyorum. isim konusundada asla taviz vermeyeceğim.

canım başka şehirden gelicekler. 1,5- 2 saat mesafe var aramızda.

eşimin annesi ve babasının dışındaki bütün sülalesini seviyorum. çünkü yapılanı görüyorlar. allah razı olsun deyip hayır dua ediyorlar. ama kayınvalidem yapacaksın sen gelinsin diyor. gerçek yüzlerini başkalarına göstermiyor.

park pratik bi şey pahalı da değil. sonra istediğin gibi yapma fikri daha güzel gibi ben biraz büyüyünce yapıcam odasını inşallah. o günler nasip olsun da

allah hayırlısıyla bebişinin yatmasını da nasip etsin.. güle güle kullansın canım..
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar

cnm anakucağı ile birlikte ne kadardı cybex, ben onu hiç görmedim bak tüh,kampanya devam eder bence de, bize 31 aralık dediler ama ben inanmıyorum ya zaten cnrda fuar olucakmış ya, rekabet için devam ettirirler kesin

Herkese günaydın .
Dertsizim seni okuyunca gecmis gözümün önüne geldi .
Oğlumda bu sorunu yasadım maalesef.
Hala her isim konusunda icim sızlar ama elden birsey gelmiyor.suan adını değiştiririm ama ne faydası var?
Cocuk adına alıştı vs ha söylede bir durum var annem yaptı ve oldu.dedemin adiydi tek celsede bitti.8 yaşındaydı kardesim gayette çabuk adapte oldu ama;
GEREK YOK
Vaktiyle o koca kalınlarya almıyor aklinin bir koseye burnunun dikine.
Şimdi yalvarır nolur değiştir diye gecti derim beni lohusa yatağımda daha yeni doğurmuşum ne üzüldüm ne ağladım ...
Ben diğer arkadaslara katılamayacağım karsına al konus diyemeyeceğim .
Az cok anladım yapısını anlamazlar
Hatta kavga çıksın ortada daha gerginlik olsun diye ilerlerler.
Baban eşi gorevde diye çıkarabilir sanırım ama bu durum sizin durumunuzu bas aşağı eder cocuğun yüzüne bakmaz baban baksın falan der
Yapı değişik bu türlerin ,o yüzden gerek yok .
Şimdi esim hakkını helal et der bende diyorum ben etsem ne fayda Rabbim affetsin.gonul geçiyor,ömür geçiyor bak biz o konuları asmisiz :)
Sizde de asılır ama kırıla kırıla azala azala ...

kızlar çok özür diliyorum hepinizden.
inanın anlatacak kimsem yok.
annem tansiyon kalp hastası ona da söylemek istemiyorum.
anlatmazsam daha çok içimde büyütüyorum.
kusuruma bakmayın nolur.

Bence de eşinin dediği daha mantıklı..Bir kere büyüyen yataklardan genç odası olarak kullanabiilen bir kişi var benim çevremde,diğerleri hep yeniden oda yaptırdı ya da yatak aldı..Çünkü ya eskiyor o yatak ya da yeterli gelmiyor.Ben de kullanamayanlar arasındayım.Boşuna o kadar para vermişim,keşke o zmanlar beşik ya da park yatak alsaydım diyorum şimdi soranlara..Oğluma çalışma masası olan gardirobupl ranzalı oda yaptırdım ve böyle hem çok şık ve kullanışlı oldu hemde oda daha derli toplu duruyor.Hatta bebiş için bile ekstra yatak var,ilerde yatabileceği..:)

çok üzüldüm canım.. bana geçmişi hatırlattı aynı şeyler bizde de oldu ama tabi ki de ben kazandım.. cannını sıkma bol dua et sebep olur vazgeçer.. sessiz kal ben iki isim koyalım dedim o da zorlarına gitti hiç koymak istediler benim tavırlarımdan bu da erkek ama kimse diyemez ilk oğlumun adını ben koydum şimdi bunu da babası ama o istememzliği yansıtırsan koydurmazlar herhalde.. bizim sadece kulağımıza okundu zor olur iki isim çocuk bocalar dedim anladılar. darısı sana.

kusuruma bakmayın nolur.

ah benim dertli dertsizim,
ne demek özür dilemek , aşkolsun diorum sana:)anlatıcaksın tabi,anlat ki rahatla, ve nolur takılma, canın ne istiyosa onu yap, herkes biiz çekmek zorunda kardeşim:)o kadar:)sen annesisin isim hakkı da senin biz de eşimle bebek odası konusunda ve araba konusunda kavga ettik o da ben de babayım dio, dedim ama şu anda benim içimde:)kaçarın yok ipler bende, sustu, sert çıkma ama içinden nası geliyosa öle davran, bu kadarı da hakkımız olsun, annelik hakkımız...

kusuruma bakmayın nolur.

Ne demek canım yaa..özür dilemene hiç gerek yok..Sen anlat ,dök içini böylece rahatlarsın biraz da bebiş de etkilenmez..Keşke düzelse herşey senin için,ama emin ol biraz sabır gösterirsen zamanla bunları da atlatacaksın.Kocan da mutlaka onlara karşı mahçup olmak istemediği için sana inat yapıyordur.Dediğim gibi güzelce konuşsan,üzüldüğünü anlatsan,damarına bassan bir çözüm yolu bulabilirsiniz gibi geliyor bana..

voltajım 5 senedir bu yüzden çocuk düşünmedik.
sonuna kadar itiraz edicem kabul etmeyeceğim.
eşim herşeyin farkında aslında. tayin isticem diyor.
onu bunu bahane ediyor ama tek sorun bence ailesi.
türkiyenin bir ucuna neden gitmek istesin ki.
evlendim evleneli bir huzur vermediler.
hakkımı helal etmicem eşime.
izinden önce eşimde onaylıyordu ismi.
izindeyken kayınvalidem bebiş bebiş diye konuşuyordu.
eşimde sert bir şekilde bebiş değil ismi şu dedi.
nolduda değişti anlamıyorum ki.

Canım ne kadar samimi olursa olsun,bizimde geliyor samimi arkadaşlarımız ama eşimde bende dikkatliyizdir.
Asla zıtlaşmayız en yakınlarımızın yanında dahil.,Bana çok doğru gelmiyor bilmiyorum.Birde sen hamişsin yani.
Bunun ötesi yok ki.

park pratik bi şey pahalı da değil. sonra istediğin gibi yapma fikri daha güzel gibi ben biraz büyüyünce yapıcam odasını inşallah. o günler nasip olsun da

Eşimde bende öyle düşünmeye başladık canım.Bakalım artık hayırlısı.

Ben büyüdüğünde modelinin öyle olduğunu bilmiyordum canım.
Hafta sonunda katalokdan bakdık hep yatak büyüyor,yanında kısımlar çıkıyor.Sanki yatak yerde gibi.
Yani tahtanın üzerine yatak koymuşsunda çocuk orda yatıyor gibi.
Bizimde hoşumuza gitmedi tabi.Baza o anlamda daha mantıklı geldi.
Eşimde az önce resim gönderdi.

Bu modelleri beğenmiş.bunlara daha önce bende bakmıştım.
Fiyatıda 210 TL.

kusuruma bakmayın nolur.

sakın ailene bu konulrdan bahsetme sen unutursun ama annelr unutmaz sanada kıyamaz walla içine atar bize anlat şurada hepimi birbimizin kardeşi olduk böle düşünürsen üzersin bizi

ben çıkıyorum arkadaşlar eşim öğle yemeğine gelicek.
sanırım öğleden sonra mesai yokmuş.
bidaha giremem ben.

yeni yılınız şimdiden kutlu olsun. rabbim hepimizin gönlünde ne varsa onu versin.
bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin.
herkese sağlık, mutluluk, huzur diliyorum.
allah hepinizden razı olsun.

kusuruma bakmayın nolur.

Canım benim özür dilemek ne demek aşk olsun.
Benim eşimde hala Aras ismini onaylamış değil.
Bende dedim ki 9 ay sende karnında taşıyıp doğurursan isim hakkı senin olsun.
Yapacak bir şey yok.Senin ortalığı karıştıran eşinin ailesi.
Yoksa ben eşinin anlayışlı olacağına inanıyorum.

Merhaba kızlar

Bebişlerimizle birlikte,hayırlı,sağlıklı,huzurlu,mutlu,güzel
bir gün + bir hafta + bir yıl olması dileğiyle inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…