2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cnm ocak ayında belli olacak dedi haberlerde inş beklioruz

Ay inşallah onaylanır kuzum ya.
Onaylanırsa müthiş bir şey olur.
Allahım hepimizin kalbine göre versin inşallah.
Doğum öncesi 4 hafta alırsak doğum sonrasına 20 hafta kalıyor.
Şahane olur yaa.Bebişlerimiz 5 aylık olana kadar yanlarında olmuş oluruz.
İnşallah bu konuda yüzümüz güler...

iyiyiz canım sen nasılsın..
evet diğer arkadaslarımız için süper bi uygulama olucak..bebişlerle bol vakit geçiricekler..o açıdan bende mutluyum..
ben öylede böylede beklicektim :)
uykumun olması dışında iyiyiz çok şükür canımmm

canım allah yardımcın olsun cahil insanlarla uğraşmak çok zor:26::26:bu çoçuk senin ve eşinin ortak karar verip birlikte ikinizinde içine sinen bir isim olması lazım tabiykide...inşallah bu problemi en kısa zamanda çözersiniz
bencede çok yorma kendini ne kadara güçün yetiyorsa onu yap kusura bakmasın misafir umduğunu değil bulduğunu yer

inş kızlar ya bebekler nasibiyle gelior galiba bu aralar hayatımda çok güzel gelişmeler oldu maddi manevi allah bozmasın hamileliğin ilk dönemlerinde hepimiz çok zor günler geçirdik umarım bundan sonra yüzümüz güler

inşallah gelmezler tek istediğim bu...

canım okumuşun cahili daha beter. ikiside üniversite mezunu sözde ama at gözlükleriyle bakıyorlar. rabbimden sabır istiyorum.

Canım benim,kendi başıma gelmiş gibi hayretle okudum gerçekden.
Sen hamilesin ya bunun ötesi var mı?Seni ancak yaşayan yani bizler anlarız.
Eşininde diğer insaların yanında seninle tartışmasına anlam veremedim.
Hayır öyle düşünüyorsa bile milletin yanında söylemesin.
Elinden geldiğince ağırlıyorsun misafilerini surat asıp otursan daha mı iyi.
Eşin kıymetini bilmeli bence.Ayrıca gerçekden neler yaşıyoruz neler isim hakkı öncelikle annenin olmalı.
Anne koyamasa bile koyulan isim annenin içine sinmeli.
Bizimde çevrede Aras ismini onaylamayan çok insan var,ailemde dahil.
Onlar eşimin vefat eden babasının ismini koymamı istiyorlar.(Allahım nur içinde yatırsın)
Ama eşim öyle düşünmüyor,aksine zor olur isimle seslenmek diyor.
Bende Aras diyorum ve aras olacak allahın izniyle...

kızlar doğum izninin uzatılmasına en az sizler kadar bende sevindim. inşallah hayırlı haberler alırız.

günaydınnnnnnn güzeller

beşiğimi kurdum hafta sonu :)) çok erken diye eşim dursun falan diyordu.. dedim kokusu anca çıkar heralde kandırdım onuuuuuu bebek dışında bi eksiğim kalmadı böylece

İnşallah canım benim..
Çalışıyorsak da bebişlerimizin geleceği için.
Eşim en son çare işi bırakırsın diyor ama işi bırakmanında sınırı yok ki.
Ben istiyorum ki herşeyi eksiksiz olsun.Eğitim hayatında hiç düşünmeden istediği kurslara gidebilsin kendini geliştirsin hobi edinsin.
Bunun içinde maddiyat lazım.Bir maaşlada geçinirz ama iki kişi çalışınca herşey daha kolay.
Geçim zor,helede istanbul gibi bir yerde.
Allahım yardımcımız olsun.

Ay ay ay benim oğluşumun annesinin kucağına gelmesine 98 gün kalmış.
Annesi özlemiş oğluşunu bugun doktora gidip görücekmiş.

inşallah gelmezler tek istediğim bu...

canım okumuşun cahili daha beter. ikiside üniversite mezunu sözde ama at gözlükleriyle bakıyorlar. rabbimden sabır istiyorum.

cnm gelirlersede boşver hiç kasma walla eşinede ne diyeyim doktorunla konuşsan bu konuyu doktor çaktırmadan uyarsa senin yanında sana söler gibi stres olma bebek erken olur falan

Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım benim.
Linkini tekrar verebilir misin?

dertsizcim canım bazen insan elini masaya vurmak istiyor ama sonucları bazıları için daha kötü olabiliyo..
sen geldiklerinde oldugun gibi davran .. uyuman gerekirse git içeri uyu..şu dönemde kimse kimseden saygı falan beklemesin..
hamileliğin zor zamanlarına başladık artık ağırlaştık..umarım geliceklersede seni üzmeden giderler inşallah..
isim konusunda da bence eşin canını sıkmasına izin verme..o konussun dursun..senin içinede sinen bi isim olmalı bu senin en doğal hakkın..karnını severken vermek istedigin isimle sev..

canım benim seni böyle okudukça içim acıyor insanın eşinin bunu yapması canını sıkıyor bizde çok tartışıyoruz bu sıralar en ufak şey büyüyor ama isim konusu önemli hiç sevmediğin insanları mutlu etmek için çocuğuna onların adını vermek saçma ve sinir bozucu ama ne olursun sakin ol sana bebeğine bişey olmasın vaktişmiz pek kalmadı bu az kalan zamanda bebeğin stresten zarar görmesin mazallah erken falan gelir sakin ol eşine hakkımı helal etmem gibi bişeyler desen ya hakkını helal etmemek değil seni üzmemesi için istemediğin bişeyi yapmaması için tehdit vari bir konuşma sadece madem o insanların yanında seni üzüyor tartışıyor sende numara yap sancı tutuyor gibi biraz korksun üzülsün ailesine de hizmet için kendini yorma ben yapamıyorum anne belim ağrıyor sen yaparmısın de yapsın ne olur kendine dikkat et sakinleşmek için sıcak suyun içine 3 -4 tane karanfil at rengi çıksın onu iç yorgunluk alıyor rahatlatıyor sana dua edeceğim eşin yola gelsin seni üzmesin ben biz seni hiç tanımadığımız halde çok üzülüyoruz umarım eşin yanlış yoldan döner tatlım

amin canım hepimizin hayatı çok güzel olsun bebişler nasipleriyle gelsin onlara her şeyin en güzellerini verelim ailemizde huzur eksik olmasın mutlu güzel aileler olalım

iyi yapmışsın güle güle kullansın bebişin ve siz

Canım buraya yüklsydin ben göremiorm bebisinin cicilerini (

Tatlım ekledim seni arkadaş listeme,bakabilirsin artık..buraya da eklemk isterim ama kalabalık etmesin diye düşünmüştüm..ekleyeyeim bari..

Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. Sanirim dogum izni dogumdan once 2 ay dogumdan sonra 4 ay olarak duzenlenecek. Az once atv haberlerde dinledim. Ayyyyy ocagin ilk haftasi yasalasip yasalasmayacagi sonuclanacakmis, dua edin kizlar nolurrrrr.

Hadi inşalllaaaahh..Bir arada gündeme gelmişti sonra kaynadı gitti..İş sektörü zarar görür bu kadar izinden diye kabul edilmez diyenler olmuştu hatta.Ama noolur kabul edilsin,çok iyi gelecek..:)

Bencil insanlardan korkarım hep,senin halin ortada,gelsinler bir kahve filan içsinler gitsinler,kalmak da ne oluyor..Erkekler sen belli etmedikten sonra ne halde olduğunu zor anlıyorlar nedense,kocana ne sıkıntıda olduğunu söylemelisin belli ki..:)

Bebek arabası konusunda baston araba daha kullanışlı olacak sanırım dar bagajlılar için.Bizim oğlandan kalma 3 tekerlekli bebek arabamız var ama onu bagaja koyunca başka hiç bir şeye yer kalmıyor.
Bu yüzden bizde haftasonu baston arabaları inceledik.Cybex marka baston arabanın göründüğünden daha gösterişli ve konforlu olduğunu gördük mağzada,internette ilgimi çekmemişti halbuki..Hem anakocağını da ekleyip travel sistem olarak da kullnılıyor.Araban anakucağını alıp hooppp bebek arabasına ekleyip mağazalarda rahatlıla dolaşabiliriz,kapanınca az yer kaplıyor birde.Zaten ileride baston puset almayı düşünüyorduk ama madem ana kucağı monte ediliyor şimdiden alalım dedik..Diğer bebek arabasını da mahallede kullanırız..Onun da sürüşü çok rahat çünkü,tam engebeli arziye göre bir nevi JEEP..:)

Hellodan bizde park yatağımızı alacağız bu yüzden 200 tl ye 50 tl hediye kampanyası ne zman biter diye sorduk,süre belli değil dediler..Bana göre de bir süre daha devam eder.

GÜNAYDINNN KIZLARRRRRR

kocacığım ihmal edileli 6 ay oldu:))

ay yuh artık ya, gıcık olmuştum zaten iice oldum, eşinde diyemezki gelmeyin die, bende mesela uyuz olurum ama diyemem öle,
benimde eşimin kuzeni war erkek bide ananesi evlendik 2 yıl olmadı gelmediler, sanırım şimdi gelmeye çalışıyolar, eşim dedi doğumda gelirsiniz olmazsa diye,
çünkü adamcağız her işi kendi yapıyo evde
bide uyuz olduğum, bu anane eltimle çok iyiydi, eltim bunları ters yüz edince bana döndüler şimdi, iyice istemiyorum gelmelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…