Günaydın kızlar ben geldim...
Doğum izni ile ilgili bilgim yoktu.İnşallah onaylanırda rahat ederiz.
Bebişimle daha çok zaman geçirmiş olurum.Acaba bizi etkilicek mi ne dersiniz?
cnm ocak ayında belli olacak dedi haberlerde inş beklioruz
uykumun olması dışında iyiyiz çok şükür canımmmiyiyiz canım sen nasılsın..
evet diğer arkadaslarımız için süper bi uygulama olucak..bebişlerle bol vakit geçiricekler..o açıdan bende mutluyum..
ben öylede böylede beklicektim :)
amin canım acaba kendi kızları olsaydı ne yaparlardı merak ediyorum. öyle tuhaf düşünceleri var ki anlatsam ağzınız açık kalır. onlar için gelin=hizmetçi ne kadar hizmet o kadar iyisin.
canım bende yapamıyorum belim çok ağrıyor bazen olduğum yerden bir adım atamıyorum. elde yıkanacak bulaşıklarım oluyor hareketsiz aynı yerde durduğum için onları yıkarken bile mahfoluyorum. gelseler bile ylbaşı diye ekstra bişey yapmayacağım. yemeği bulurlarsa ona dua etsinler. dün eşime muz almaya git dedim pasta yapıcaktım. sonrada aman banane ne yerlerse yesinler umrumda değil dedim eşimide göndermedim.
saat akşamın 9u olmuş kanepede yatıyorum bir tel. geldi. eşimin yakın bir ildeki arkadaşı arıyor izinden dönüyorlarmış size uğrayacağız yanımızdada aynı ilçede görevli savcı arkadaşla eşi var demez mi. yarım saat sonra bizdelerdi çay faslı falan derken 1 saate yakın oturdular. arkadaşın eşi isim düşündünüz mü dedi. bende 23 nisan denmişti o tarihte olmasa bile aklımızda isim var dedim. eşim ordan HAYIR ismi ben koyucam dedi. onların yanında tartışmaya başladık. şakayla karışık birbirimize laf söyledik. 2 tane bayanda bana destek oldu. isim annenin hakkıdır anne koymalıdır dediler. eşim hala ben koyucam diye inat ediyor. ben uykusuz kaldığımda kimin ruhu duyuyor, horul horul uyuyorsun, her doktora giderken ne kadar stres yapıyorum, ona bişey olacak diye ödüm kopuyor, bugüne kadar benden fazla onu düşünen mi var sen görüyorsun. başkalarını mutlu etmek için sırf onlar mutlu olsun diye başkasının istediği(kayınbabamın ismini) ismi koymam dedim. inatlaşmaya başladık. ben koyucam diyor 18 yaşına geldiğinde ismini değiştirirsiniz diyor. eşimin arkadaşının eşi de hakim ona dedim ki ben anneyim benim dava açma hakkım yok mu? savcı beyle,hakime hanım annesin var dedi. ohhhhh dedim. kendin isim koyarsan hadi bakalım dava açamazsam bile senin koyduğun ismi asla söylemicem. nüfustaki ismi ağzıma almıcam dedim.
kayınvalidemler ve akrabaları daha şimdiden ..... geliyormuş diyorlar.eşimin babasının ismini söylüyorlar. bizde öyle bir adet yok benim annem babam bile kendi istedikleri ismi koymuşlar diyorum. istemediğimi onlarada belli ettim. çok uzatırlarsa laflarım hazır.2. gelini kendi memleketlerinden alıcaklarmış ya ona koysunlar. ben ağzımla kuş tutsam yaranamazmışım onlara. hiç değilse laf yemeyi hakedeyim. bu isim konusu doğuma kadar gidecek gibi.
birde doğumu ben bulunduğum ilde yapmak istiyorum. kendi evimde olmak istiyorum. onada bişey bulmuş kayınvalidemler. ....... doğumlu mu olcakmış. olsun nolcak dedim. eşime diyor ki kayınbabam nüfus cüzdanını burda çıkartırız olmazsa doğum yerini burası yazdırırız. oraya gidince ismi koydururlar eşime eminim. kafayı yicem ya ben.kızlar bebeğin nüfus cüzdanını anne ve babadan başkası çıkartabiliyor mu? şu an çok sinirliyim yüzlerini dahi görmek istemiyorum. inşallah gelmezler.
Ay inşallah onaylanır kuzum ya.
Onaylanırsa müthiş bir şey olur.
Allahım hepimizin kalbine göre versin inşallah.
Doğum öncesi 4 hafta alırsak doğum sonrasına 20 hafta kalıyor.
Şahane olur yaa.Bebişlerimiz 5 aylık olana kadar yanlarında olmuş oluruz.
İnşallah bu konuda yüzümüz güler...
inşallah gelmezler tek istediğim bu...kuzum walla allah sana sabır versin kendi başıma gelmiş gibi üzülüorum sana emi ol allah bunların hiç birini yanına koymayacak seni böle hamile hamile üzüolar ama nolur stres yapma bak doktor bana resmen dedi stres yaparsan bebek erken gelir die bebeğini düşün bırak gelsinler hiç yemek falan yapma anne uzanamıorum sen yaparmısın falan de yorgunum de git erkenden yat zaten numara yapmana gerek yok bunları yaşıoruz ben sırf şu isim konusu yüzünden en baştan konuştum eşimle daha belli olmadan bu konuda eşin anlayışı çok önemli sen sabırlı ol kuzum bol bol dua et
canım okumuşun cahili daha beter. ikiside üniversite mezunu sözde ama at gözlükleriyle bakıyorlar. rabbimden sabır istiyorum.canım allah yardımcın olsun cahil insanlarla uğraşmak çok zor:26::26:bu çoçuk senin ve eşinin ortak karar verip birlikte ikinizinde içine sinen bir isim olması lazım tabiykide...inşallah bu problemi en kısa zamanda çözersiniz
bencede çok yorma kendini ne kadara güçün yetiyorsa onu yap kusura bakmasın misafir umduğunu değil bulduğunu yer
inş kızlar ya bebekler nasibiyle gelior galiba bu aralar hayatımda çok güzel gelişmeler oldu maddi manevi allah bozmasın hamileliğin ilk dönemlerinde hepimiz çok zor günler geçirdik umarım bundan sonra yüzümüz güler
inşallah gelmezler tek istediğim bu...
canım okumuşun cahili daha beter. ikiside üniversite mezunu sözde ama at gözlükleriyle bakıyorlar. rabbimden sabır istiyorum.
günaydınnnnnnn güzeller
beşiğimi kurdum hafta sonu :)) çok erken diye eşim dursun falan diyordu.. dedim kokusu anca çıkar heraldekandırdım onuuuuuu bebek dışında bi eksiğim kalmadı böylece
Eki Görüntüle 592159
canım benim seni böyle okudukça içim acıyor insanın eşinin bunu yapması canını sıkıyor bizde çok tartışıyoruz bu sıralar en ufak şey büyüyor ama isim konusu önemli hiç sevmediğin insanları mutlu etmek için çocuğuna onların adını vermek saçma ve sinir bozucu ama ne olursun sakin ol sana bebeğine bişey olmasın vaktişmiz pek kalmadı bu az kalan zamanda bebeğin stresten zarar görmesin mazallah erken falan gelir sakin ol eşine hakkımı helal etmem gibi bişeyler desen ya hakkını helal etmemek değil seni üzmemesi için istemediğin bişeyi yapmaması için tehdit vari bir konuşma sadece madem o insanların yanında seni üzüyor tartışıyor sende numara yap sancı tutuyor gibi biraz korksun üzülsün ailesine de hizmet için kendini yorma ben yapamıyorum anne belim ağrıyor sen yaparmısın de yapsın ne olur kendine dikkat et sakinleşmek için sıcak suyun içine 3 -4 tane karanfil at rengi çıksın onu iç yorgunluk alıyor rahatlatıyor sana dua edeceğim eşin yola gelsin seni üzmesin ben biz seni hiç tanımadığımız halde çok üzülüyoruz umarım eşin yanlış yoldan döner tatlımamin canım acaba kendi kızları olsaydı ne yaparlardı merak ediyorum. öyle tuhaf düşünceleri var ki anlatsam ağzınız açık kalır. onlar için gelin=hizmetçi ne kadar hizmet o kadar iyisin.
canım bende yapamıyorum belim çok ağrıyor bazen olduğum yerden bir adım atamıyorum. elde yıkanacak bulaşıklarım oluyor hareketsiz aynı yerde durduğum için onları yıkarken bile mahfoluyorum. gelseler bile ylbaşı diye ekstra bişey yapmayacağım. yemeği bulurlarsa ona dua etsinler. dün eşime muz almaya git dedim pasta yapıcaktım. sonrada aman banane ne yerlerse yesinler umrumda değil dedim eşimide göndermedim.
saat akşamın 9u olmuş kanepede yatıyorum bir tel. geldi. eşimin yakın bir ildeki arkadaşı arıyor izinden dönüyorlarmış size uğrayacağız yanımızdada aynı ilçede görevli savcı arkadaşla eşi var demez mi. yarım saat sonra bizdelerdi çay faslı falan derken 1 saate yakın oturdular. arkadaşın eşi isim düşündünüz mü dedi. bende 23 nisan denmişti o tarihte olmasa bile aklımızda isim var dedim. eşim ordan HAYIR ismi ben koyucam dedi. onların yanında tartışmaya başladık. şakayla karışık birbirimize laf söyledik. 2 tane bayanda bana destek oldu. isim annenin hakkıdır anne koymalıdır dediler. eşim hala ben koyucam diye inat ediyor. ben uykusuz kaldığımda kimin ruhu duyuyor, horul horul uyuyorsun, her doktora giderken ne kadar stres yapıyorum, ona bişey olacak diye ödüm kopuyor, bugüne kadar benden fazla onu düşünen mi var sen görüyorsun. başkalarını mutlu etmek için sırf onlar mutlu olsun diye başkasının istediği(kayınbabamın ismini) ismi koymam dedim. inatlaşmaya başladık. ben koyucam diyor 18 yaşına geldiğinde ismini değiştirirsiniz diyor. eşimin arkadaşının eşi de hakim ona dedim ki ben anneyim benim dava açma hakkım yok mu? savcı beyle,hakime hanım annesin var dedi. ohhhhh dedim. kendin isim koyarsan hadi bakalım dava açamazsam bile senin koyduğun ismi asla söylemicem. nüfustaki ismi ağzıma almıcam dedim.
kayınvalidemler ve akrabaları daha şimdiden ..... geliyormuş diyorlar.eşimin babasının ismini söylüyorlar. bizde öyle bir adet yok benim annem babam bile kendi istedikleri ismi koymuşlar diyorum. istemediğimi onlarada belli ettim. çok uzatırlarsa laflarım hazır.2. gelini kendi memleketlerinden alıcaklarmış ya ona koysunlar. ben ağzımla kuş tutsam yaranamazmışım onlara. hiç değilse laf yemeyi hakedeyim. bu isim konusu doğuma kadar gidecek gibi.
birde doğumu ben bulunduğum ilde yapmak istiyorum. kendi evimde olmak istiyorum. onada bişey bulmuş kayınvalidemler. ....... doğumlu mu olcakmış. olsun nolcak dedim. eşime diyor ki kayınbabam nüfus cüzdanını burda çıkartırız olmazsa doğum yerini burası yazdırırız. oraya gidince ismi koydururlar eşime eminim. kafayı yicem ya ben.kızlar bebeğin nüfus cüzdanını anne ve babadan başkası çıkartabiliyor mu? şu an çok sinirliyim yüzlerini dahi görmek istemiyorum. inşallah gelmezler.
amin canım hepimizin hayatı çok güzel olsun bebişler nasipleriyle gelsin onlara her şeyin en güzellerini verelim ailemizde huzur eksik olmasın mutlu güzel aileler olalıminş kızlar ya bebekler nasibiyle gelior galiba bu aralar hayatımda çok güzel gelişmeler oldu maddi manevi allah bozmasın hamileliğin ilk dönemlerinde hepimiz çok zor günler geçirdik umarım bundan sonra yüzümüz güler
günaydınnnnnnn güzeller
beşiğimi kurdum hafta sonu :)) çok erken diye eşim dursun falan diyordu.. dedim kokusu anca çıkar heraldekandırdım onuuuuuu bebek dışında bi eksiğim kalmadı böylece
Eki Görüntüle 592159
Canım buraya yüklsydin ben göremiorm bebisinin cicilerini(
Kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. Sanirim dogum izni dogumdan once 2 ay dogumdan sonra 4 ay olarak duzenlenecek. Az once atv haberlerde dinledim. Ayyyyy ocagin ilk haftasi yasalasip yasalasmayacagi sonuclanacakmis, dua edin kizlar nolurrrrr.
iyi geceler kızlar,
benim kabusum geliyormuş yarın. (kim mi kayınvalidem tabiki)
off hemde eşimin anneannesi ve dedesinide getireceklermiş.
5 kişi geliyorlar. ben nerde yatırcam düşünen yok. yer yatağım yok.
bu hamile halimle neyim var neyim yok ortaya çıkacak.
bi de onları yıkaması yerleştirmesi var sonra.
ne kadar düşüncesiz insanlar ya...
sen de nasılsın diyen yok, beni arayan yok
geliyoruz demek ne kadar kolay
2 gündür belim daha çok ağrıyor
ayakta kalsam kramp giriyor
2 gecedirde sabahı zor ediyorum sancım oluyor
sadece eşimin dedesi dertsiz yorulur gelmek istemiyoruz diyor
kayınbabamsa eşimi arıyor sen dedeni ara ikna et
eşimde arıyor gelin dertsiz iyi bişey yok diyor
eşime daha çok kızıyorum.bu halimi görüyor ve bişey demiyor
sinirlerim zıplıyor aklıma geldikçe.
beni düşünseler hiç üzülmeyeceğim.
herşeyi benden beklicekler.
bi de isim konusu yüzünden eşimle tartıştık.
onuda yarın anlatayım bari.
kusuruma bakmayın nolur paylaşacak birilerini arıyorum.
bu saatte pireler uçardı ama bu gece uyuyamıyorum bile.
günaydın kızlar,
mutlu, huzurlu, sağlıklı, bebeklerimiz sağlıkla kucaklarımızla harika bir yıl olsun inş.2013,
şimdiii haftasonun öle yoruldum ki, bebek mağazalarını dolaştık durduk,
gelelim araştırma sonuçlarıma:)
araba konusunda Graco Mirage', yakından gördüm ve çok güzel gerçekten, en azından bizim aradığımız özellikleri çift yönlü olması dışında karşılıyo, o da artık ana kucağı kullanımı bitene kadar benden sıkılır etrafı seyretmek ister die düşünüyorum
hafif, sürüşü kolay,anakucağı 4 kilo o da çok ağrı sayılmaz, kumaşı güzel , kaliteli ve en önemlisi biizm için ite kaka da olsa bagaja sığıyo, fakat başka bişeye de yer kalmıyo:)markete gitsek napıcaz merak ediyorum.
2.bir seçenek olarak internetten burdan da daha önce size gösterdiğim Casaul storm modeli var
, şöle bişe ,
Casaul Storm Lüx Baston Travel Sistem Bebek Arabası Puset New 2013 | Ayhan Çocuk Gereçleri
bu da baston bajaga koyamasak bile en azından anakucağının yanına arabanın içine dikine, ya da yere koyabilirz diye düşündük, en azından market dönüşü falan alternatif olur, bi de anakucağı da 2 kgmış, fakat hiç bir yerde yok, her yeri aradık, bitti diolar ama bence daha gelmemiş, çünkü 2013 model benim tahminin bu yüzden bu hafta ya da önümüzdeki hafta artık gelir, zaten Ayhan çocuk da bu hafta gelir dedi,onu bekliyoruz şimdi onu da görüp öle karar vericez.
C.tesi ayhan çocuk ve medy bebe diye bir yer vardı oralara gittik ,daha çok araba için, (mobilya da vardı ama beenmedim ben)
Pazar, picabo (graco'nun Türkiye distribitörü) ve Hello babye gittk annemlerle,
anneannesiyle dedesi, kızıma Braun kulaktan ölçer termometreyle bana da bebek bakım çantası aldılar
Casual Messenger Bebek Bakım Çantası / Colorpatch Black - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bunun düz siyah olanı , 99 liraydı orda, içinde bi sürü gözü var, biberonu sıcak tutmak için böle kalemlik gibi bişeyi var, alt açma bezi falan hoşumuza gitti,
onun dışında ağız mendili, gögüs pedi, çorap, saç bandı:), bi de ayakkabı falan aldık,200 liraya 50 tl hediye çeki veriyolardı bu arada bugün de geçerli bu arada bu kampanya, ama bence uzar o.
anneannesi zaten cuma günü yine ağız mendili, patik eldiven zıbın , dolabına sepet falan almış saolsun
bi de mobilyalara baktık hepsi çok güzeldi, bi tane vardı, hem sallanıyo, hem de büyüyüp karyola oluyo 16 yaşına kadar kullanıyo, 15 ocaka kadar kampanyası var 740 liraya geliyo, onda aklım kaldı ama 15 ocaka kadar almamız zor görünüyo zaten, ben aslında öle büyüyen karyola istemiyodum gerek yok diodum ama sallanan bi karyola istiyorum ve onlar da yine 500 civarı falan , e bu hem sallanıyo, hem de yanında komodin gibi dolabı olduğu için şifonyer almayacaktım.
bakalım kısmet
ilk defa bu kadar çok gezip kızıma park yataktan sonra gözle görülür bişeler aldık:)daha doğrusu anneannesi ve dedesi aldı:)
markaları yazdım ki , fikir olur diye kızlar
kocacığım ihmal edileli 6 ay oldu:))sagol canım benim...
Hee hanipekse soyleyemde bana salgam yollasın Demi:18:
daha zaman var desekte,az kaldı
Bazısı evet emzirirken herseyi yiyor süt olsun diye şişiyor halbuki bilseler sutu en cok su yapar
Kiz bebisle yatacağım diye kocacigini da ihmal etmeartık anne olunca hersey senin cocuğun yetişti yetisebildigince
iyi geceler kızlar,
benim kabusum geliyormuş yarın. (kim mi kayınvalidem tabiki)
off hemde eşimin anneannesi ve dedesinide getireceklermiş.
5 kişi geliyorlar. ben nerde yatırcam düşünen yok. yer yatağım yok.
bu hamile halimle neyim var neyim yok ortaya çıkacak.
bi de onları yıkaması yerleştirmesi var sonra.
ne kadar düşüncesiz insanlar ya...
sen de nasılsın diyen yok, beni arayan yok
geliyoruz demek ne kadar kolay
2 gündür belim daha çok ağrıyor
ayakta kalsam kramp giriyor
2 gecedirde sabahı zor ediyorum sancım oluyor
sadece eşimin dedesi dertsiz yorulur gelmek istemiyoruz diyor
kayınbabamsa eşimi arıyor sen dedeni ara ikna et
eşimde arıyor gelin dertsiz iyi bişey yok diyor
eşime daha çok kızıyorum.bu halimi görüyor ve bişey demiyor
sinirlerim zıplıyor aklıma geldikçe.
beni düşünseler hiç üzülmeyeceğim.
herşeyi benden beklicekler.
bi de isim konusu yüzünden eşimle tartıştık.
onuda yarın anlatayım bari.
kusuruma bakmayın nolur paylaşacak birilerini arıyorum.
bu saatte pireler uçardı ama bu gece uyuyamıyorum bile.
Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım benim.
Linkini tekrar verebilir misin?
mezocum çok güzel olmus canım benim..kolay kuruldumu?
güle güle yatsın prenses
burda canım
Exorbaby Lüks Oyun Parkı - Turuncu - Bebek & Çocuk
tşk ederim tatlım. evet çok kolay kurulup kaldırılıyo. eşime gerek kalmadan kendim kurdum kaldırdım bi daha kurdum :))
cok zevklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?