2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar çoklu alıntı yapamıyorum
aminmel;kasık ve karın ağrısı için progestan verdi
mülberry:vajinal usg ile keseyi gördük çok şükür ama çok küçük dış gebelikte keseye benzeyen bu tür ufak noktalar olabiliyormuş embryo görüp kalp atışı duyana kadar beklicez dedi doktor %90 normal gebeliğe benziyormuş yarın tekrar b hcg değeri bakılacak
hakkımızda hayırlısı akrabalarımdan daha hiç kimseye söyleyemedim korkuyorum tek komşum biliyor o da ben dra gittiğimde oğluma bakıyor mecburen söyledim

20 aylık bebegi olanlar sizinde işiniz zor benim ki de 32 aylık hala kucağımdan inmiyor ayakta sallamadan uyumuyor babasına da sallatmıyor galiba benim ki biraz daha zor Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

buarada benim gibi ufak bebekleri olan var
benim kızım da 17 aylık olacak
gündüz peşindeyim,gece uyku düzeni yok ama gayet mutluyum

herkesin küçük bebeği var benim gibi.. ama benimki dahada küçük sanırım 11 aylık şu an..
bu hafta mecburen emmeyi bıraktırdım yavruma öyle zor oldu ki
o ağladı ben ağladım ne kadar zormuş
cuma günü tekrar dr gidicem bende inş herşey yolundadır

canım gözün aydın keseyi görmüşşünüz...inşallahh kalp atışlarını duymakta nasip olur...

bende bugün doktora gittim ilk kez..karından ultrasonla keseyi gördük..doktor kese oluşmuş dedi..maşallah diyim...
ama yinede doktorum kalp atışlarını duyana kadar bişi söylemek için erken dedi
lekelenmem için ilaç verdi...artarsa rengi değişirse falan gel..devam etmezse 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi..
hem bazı testler istedi onlar geç çıkıyomuş..onları götürcem....

hakkımızda hayırlısı inşallah ...

bu arada bende 2009 temmuz annesiyim.3 yaşında bir kızım var...
bana çok düşkün arada kucak falan istiyo alıyorum mecburen inşallah zararı olmaz.
rabbim korusun bebişlerimizi...

hamilelik emzirmeye engel değil
neden bıraktırdınız ki????

Anne ve çocuk sağlığının korunması açısından iki çocuk arasında en az iki yıl olması gerektiği önerilse de bazı kadınlar henüz emzirdiği bir bebeği varken yeni bir hamileliği yaşamaya başlayabiliyor. Bu durumda, düşüğe sebep olabileceği veya emen bebeğe zarar vereceği düşüncesiyle emzirmeyi bırakıyorlar. Bazen de vücudunun emzirmeyi ve hamileliği aynı anda kaldıramayacağı düşüncesiyle emzirmekten vazgeçiliyor. Doğacak bebeğini koruma kaygısı, halen anne sütüne ihtiyacı olan bebeğin bu nimetten mahrum kalmasına sebep oluyor. Halbuki, sağlıklı, dengeli bir beslenme düzeni ile vücudunun ihtiyacı olan gıdayı alabilen hamile annelerin emzirmesinde bir sakınca görülmüyor.

eğer sağlık sorunu gibi özel bir sorunun yoksa canım bu cevaba bir sürü siteden ulaşabilirsin
bu dinen de böyle
bebeğin çok ufak keşke emzirsen tekrar,sütün onun hakkı şu anda,mahrum etme

merhaba;
ben de 2009 haziran annesiyim ve nasipse 2. bebeğimi bekliyorum.
Dün dr gittim, bebeğimin kesesini ve kalp atışlarını gördük, ancak bir hafta geriden gidiyor. Dr normal dedi ama ilk hamileliğimde bebeğin kalbi durmuştu onun için çok korkuyorum dua edin lütfen...

SAT 9 Temmuz, yaş 32, muhtemel doğum tarihi 15.04.2013

bende hiç istemedim bırakmayı ama doktorum düşük yaşayabileceğimi söyledi ilk doğumum çok zordu çünkü baya yıpranmıştım o yüzden doktor da riske girmek istemedi

Herkeze merhaba
Bende Nisan annesi olucam inşallah ))) 34 yaşındayım erken menepoz teşhisinden sonra olumsuz 2 tup bebek denemesi gecirdik vee kendi kendine geldi ufaklık bize supriz yaptı ))) Allah ol dedimi oluyor bunu anladık . İsteyen herrkeze nasip etsin Rabbim bu mutluluğu ...

selam arkadaşlar nasipse ben de nisan annesiyim. daha doktora görünmedim. netteki hesaplayıcılara göre burdayım :)) ikinci çocuğum olacak Allahın izniyle. sat 20 temmuz

tebrikler canım

Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

ne güzel ya süpriz bebek maşallah...
selam arkadaşlar nasipse ben de nisan annesiyim. daha doktora görünmedim. netteki hesaplayıcılara göre burdayım :)) ikinci çocuğum olacak Allahın izniyle. sat 20 temmuz

tebrikler...
hoşgeldin canım..
sende deneyimli annelerden ozman..benimde 2. olacak inşallah

vee benimde sat 20 temmuz aynıyız ne güzel

Son düzenleme:
merhaba kızlar beni de ekler misiniz listeye? yaşım 33 sat 02.07.2012 dr'umun söylediği tahmini doğum tarihi 02.04.2013 eskişehir de oturuyorum bir oğlum var

Selam kızlar bende Nisan annesi görünüyorum.Test yaptım ve hamileyim kızıma bir kardeş gelecek nasipse.Haftaya muayeneye gitmeyi düşünüyorum hem kalp atışı da başlamış olur.Hepimize rahat ve huzurlu bir hamilelik diliyorum.Allah'a emanet olun....Bu arada İstanbul da yaşıyorum SAT:22/07/2012 TDT:29/04/2013 (testte öyle çıktı) YAŞ:31 3,5 yaşında bir kızım var (çok şükür)

Son düzenleme:
merhaba ben 26 yaşındayım ilk gebeliğim sat 30/06/2012 muhtemel tarih ise 07/04/2012 benide ekler misini rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…