bende aynı durumdayım ne kusma ne mide bulantısı ne bişe sadece halsizlik ve uyku hali neden acaba Eki Görüntüle 496384
hanımlar bu arada aranızda kusma aserme bulantı yasayan varmı..bende bunların hıcbırı yok..sadece uyku var..sankı hamıle degılmısım gıbı..(( acaba normalmı
selamun aleykum kızlar
eşim şehir dışında bende kaynanamdayım
yemeklere acı biberi doldurmuş
bende yedim bir zararı olmaz dimi
daha yemicem zatenEki Görüntüle 496387
tatlim saglicakla al kucagina insAllah bebgini muhammed ummedi ile beraberrr
Gözekcim bende senin gibiydim. Hiç bir belirti yaşamadım. Sanki hamile değil gibiydim. Sadece çok uykum geliyordu o kadar. Fakat bugün Rabbimin izniyle 8 haftaya girdik ve beni şaşırtacak bi şey oldu. Bugün bütün gün midem yandı ve ara ara öğürtü geldi. Bugüne kadar hiç bir belirti yoktu bende üzülüyordum acaba anormal bir durummu var diye. Doktoruma sordum, kendisi bu çok normal dedi. Her kadında farklıdır dedi. Birde ben bunu sorduğumda 6. haftaya yeni girmiştim belirtiler için çok erken demişti. Aşerme bendede yok. Kafana takma. Bugün anladım ki hiç mide bulantısı yaşamamak daha güzelmiş. Bugün çok zor geçti benim için.
Gözekcim bende senin gibiydim. Hiç bir belirti yaşamadım. Sanki hamile değil gibiydim. Sadece çok uykum geliyordu o kadar. Fakat bugün Rabbimin izniyle 8 haftaya girdik ve beni şaşırtacak bi şey oldu. Bugün bütün gün midem yandı ve ara ara öğürtü geldi. Bugüne kadar hiç bir belirti yoktu bende üzülüyordum acaba anormal bir durummu var diye. Doktoruma sordum, kendisi bu çok normal dedi. Her kadında farklıdır dedi. Birde ben bunu sorduğumda 6. haftaya yeni girmiştim belirtiler için çok erken demişti. Aşerme bendede yok. Kafana takma. Bugün anladım ki hiç mide bulantısı yaşamamak daha güzelmiş. Bugün çok zor geçti benim için.
Allah yar ve yardımcın olsun..... çok dua et hayırlısıyla bi sorun yaşamazsın inş. olumsuz şeyler düşünme.... hep iyi şeylerdüşün....
bugün b hcg 1334 çıktı dr yarın vajinal bakacak inşallah keseyi görürüz karın ve kasık ağrım var stresten mi bi anormallik mi var adını koyamıyorum
nisan annelerinin hepsi uyuyor sanırım :)) Çok sessizsiniz kızlar..
Aranızda doktora giden var mı? kese büyüklükleri ne kadar?
Ben de henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum. İlk hamileliğimde olduğu gibi uykuya doyamıyorum, inşallah ikinci çocuğum da ben gibi uykucu olur. Bunun yanında sabah mide bulantısı ile uyanıyorum ama bunun psikolojik de olabileceğini düşünüyorum, çünkü daha çok erken.
Bu arada 2 haftadır taşınma telaşındaydım ve deli gibi ağır eşyalar taşıdım hamileliğimden habersiz, inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmayız.
bugün b hcg 1334 çıktı dr yarın vajinal bakacak inşallah keseyi görürüz karın ve kasık ağrım var stresten mi bi anormallik mi var adını koyamıyorum
mide bulantısı yaşamayan arkadaşlar yatın kalkın şükredin..
ben 1 kilo vermişim bile ki hiç istifra etmedim..
iştah sıfır..
onun haricinde göğüslerimde hassaslık çok var..
başka belirti yok..
Ben henüz gidemedim görev icabı anadolunun küçük bir ilçesindeyiznasıl yapcaz doktor işini bilmem ...biz de taşındık çooook ağır şeyler kaldırdım ayrıca 20 aylık bir kızım var onu kucağıma almak zorunda kalıyorum...uyku durumu,halsizlik ve iştahsızlık var bende de.bu arada öğretmenmisiniz?
topikte kimseler yokkk..
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve kahverengi lekelenmem vardı 2 gündür az az bugün arttı malesef....
yarın doktor randevum var..
bana dua edin inşallah herşey yolundadır..
çok endişeliyim
Slm kizlar, anne adaylarini tebrik ediyorum.
Benim de 20 aylik bir kizim var.
Kizimi kucagima almak icin 3 sene beklemistik, 2 dusuk ve zorlu bir tedavi sureci sonrasi kendiliginden hamile kalmistim.
Veeeee simdi yine hamileyim hic beklemememize ragmen,
Sat 26.06, allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin ins.
hayırlı olsun arkadaşım 2011 ocak annelerinden tanıdık geldin zatenbenim kızım da
Ne guzel, 2011 den tanidik bir arkadas buldum:)))
İns saglikla aliriz bebisleri kucagimiza, benim hamilelik zor geciyor, ikiz oldugu icinmis, bulanti ve uyku problemi cekiyorum((
Veeeee sikayeti olmayan gebelere de cok ozeniyorum, cok sanslilar:)))
Merhaba. Evet edebiyat öğretmeniyim. Benim oğlum da bana çok dşkün ve sık sık kucağıma gelmek istiyor, kıyamıyorum ben de. Hayırlısı hakkımızda.
Umarım her şey yolundadır. Doktora gittiniz mi bilmiyorum ama bence bir an önce gitmelisiniz. Benim de ilk hamileliğimde lekelenmeler vardı ve 12. haftaya kadar devam etti ilaç kullandım ama çok şükür hiçbir problem olmadı. İçinizi ferah tutun, iyi şeyler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?