2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Sanırım ben de katılıcam aranıza.Son adet tarihim 20 temmuzdu ve hale regl olmadım.şehir değişikliği hava değişikliği ve 20 aylık olan kzımı sütten kestim onun verdiği üzüntüden gecikti dedim ama bugün yarın test yapıcam...planlanan bir bebiş değildi 1 yıl sonra düşünüyorduk ama kısmet bakalım...test sonuçlarına göre bilgilerimi yazarım...hepinize sağlıklı mutlu bir hamilelik dönemi diliyorum

kızlar merhaba bende nasipse 2013 nisan annesi olucam zaten 2011 nisan annesiydim bu kadar isabet olur :) pek planlı değildi ama allahım nasip etmiş hayırlısını ve sağlıklısını verir inşallah

herkesin bebeği sağlıklı ve hayırlı olur inşallah

herkese hayırlı geceler Allah buraya yazmakta olanlara hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin umutlanıp yazmak isteyenlerin de duasını kabul etsin
az önce yaptığım idrar testi pozitif çıktı sat 25 temmuz Allah izniyle bi oğlum var bu ikinci olacak Allah sağlık verirse yalnız oğlumdan sonra yani bu gebelikten önce geçen yıl haziranda dış gebelik geçirdim ve tüpümün biri alındı oğlumdan önce de boş gebelik ve kalp atışları durduğu için 2 kez kürtaj oldum gebeliklerim çok sorunlu geçtiği için testin sonucuna sevinemedim az önce inşallah rabbimin izniyle bu sefer herşey yolunda gider

sizden bana dua etmenizi rica ediyorum herşeyin yolunda gitmesi için yine olumsuz bişey olursa artık çokkkkk üzülürüm isyan etmek değil daha çok şükretmek istiyorum
Allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını versin

Merhaba sevgili anne adayları.
Sanırım ben de aranıza katıldım. 2,5 yaşında bir oğlum var ve ikinci bebeğimizi bir yıl sonra düşünüyorduk ama erken gelmek istedi. :) Benim tahmini doğum tarihim de 28 nisan görünüyor. 2 gün önce doktora gittim 4mm.lik bir kese gördük. 10 gün sonra tekrar eski doktoruma gideceğim.
Hepimizin yavrularını sağlıkla kucağına almasını diliyorum ve Allah isteyenlere de nasip etsin.
SAT: 24 Temmuz
TDT: 28 Nisan
İkinci çocuğum olacak.
Bu kadar bilgi yeter mi?

Allah yar ve yardımcın olsun..... çok dua et hayırlısıyla bi sorun yaşamazsın inş. olumsuz şeyler düşünme.... hep iyi şeylerdüşün....

Rabbim yarcımcın olsun hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

hanımlar bu arada aranızda kusma aserme bulantı yasayan varmı..bende bunların hıcbırı yok..sadece uyku var..sankı hamıle degılmısım gıbı..(( acaba normalmı

nisan annelerinin hepsi uyuyor sanırım :)) Çok sessizsiniz kızlar..
Aranızda doktora giden var mı? kese büyüklükleri ne kadar?
Ben de henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum. İlk hamileliğimde olduğu gibi uykuya doyamıyorum, inşallah ikinci çocuğum da ben gibi uykucu olur. Bunun yanında sabah mide bulantısı ile uyanıyorum ama bunun psikolojik de olabileceğini düşünüyorum, çünkü daha çok erken.
Bu arada 2 haftadır taşınma telaşındaydım ve deli gibi ağır eşyalar taşıdım hamileliğimden habersiz, inşallah olumsuz bir durumla karşılaşmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…