2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
mrb ben de 28 yaşındayım ilk gebeliğim
sat 5 temmuz tahmini doğum tarihim 12 nisan
istanbuldayımm

merhaba kızlar beni de ekler misiniz listeye? yaşım 33 sat 02.07.2012 dr'umun söylediği tahmini doğum tarihi 02.04.2013 eskişehir de oturuyorum bir oğlum var

merhaba ben 26 yaşındayım ilk gebeliğim sat 30/06/2012 muhtemel tarih ise 07/04/2012 benide ekler misini rica etsem

mrb ben de 28 yaşındayım ilk gebeliğim
sat 5 temmuz tahmini doğum tarihim 12 nisan
istanbuldayımm

hepinizi tebrik ederimç...
hoşgeldiniz...
inşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur bebeişlerimiziii

beni de ekler misiniz listeye ben de inşallah nisan annesi olacağım. sat 25 haziran. bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 01.04.2013. istanbulda yaşıyorum. yaşım 30. ilk bebeğimiz olacak kısmetse.

Selam kızlar 3 gündür lekelenme tarzında kanamam var korkudan doktora gitmiyorum ya
Bişey yoktur dimi...

beni de ekler misiniz listeye ben de inşallah nisan annesi olacağım. sat 25 haziran. bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 01.04.2013. istanbulda yaşıyorum. yaşım 30. ilk bebeğimiz olacak kısmetse.
aramıza hoşgeldin canım..
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Selam kızlar 3 gündür lekelenme tarzında kanamam var korkudan doktora gitmiyorum ya
Bişey yoktur dimi...

bende de 3 gün falan oldu doktora gittim..progestan içeren bi ilaç verdi...inşallah geçerrr

sende gidip bi sor istersen..
bi çok hamilede oluyo malesef bazen normal diye düşnüyorum

Bişey yoktur dimi...

geçmiş olsun canım inşallah bir şey yoktur ama en azından doktoruna telefon ile bir danışsaydın?bir de eğer bugünler adet tarihine denk geliyor ise lekelenme şeklinde kanama normal diyorlar?

merhaba;
bende inş. nisan annesi olucam. sat 7 temmuz. tüp bebek teedavisi ile hamile kaldım. istanbuldayımm:)

Bişey yoktur dimi...

Canım korkma.Geçen Cuma 1 pedi dolduracak şekilde kanamam oldu.şuanda kahverengiye döndü kan daha iyiyim ilaçlarımı kullanıyorum ve dinleniyorum.Sen yine ağır kaldırma , fırsat buldukça uzan.Biliyorsun ilk üç ay riskli.İçini rahatlatmak istersen de yine doktoruna başvurabilirsin.Ben dr. umla konuştuktan sonra içim biraz daha rahatlamıştı.Doktor bana kanaman oluk oluk ve kırmızı değilse sorun yok dedi.Progestan adlı bir ilaç kullanıyorum.
Sıkma tatlı canını.Kendine bebişine çok iyi bak :)

merhaba kızlar,

bugün bebeğimi gördük ve kalp atışını da duyduk çok şükür,vajinal baktı.6 hafta 2 günlük gördüm dedi, ben de 6 hafta 5 günlük hesaplamıştım o kadar farketmez heralde, 5 mmmiş yavrum
Allah isteyen herkese nasip etsin ve hepimiz de tamamna erelim inşallah.

beni de ekler misiniz, bugüne kadar beklemiştim:=)
sat 14 temmuz beklenen tarih 20 .04.2013 yaş 28 ilk bebek istanbuldayız:)

kızlar 28 agustosta ilk kez doktoruma gittim ve vajinal usg baktı ben nokta seklinde bişey görürüz zannederken bayaa kafa eller bacaklar göbüşü vardı bebeğimizin.Allahım şükürler olsun kalp atışlarını dinledik ve o an içim bi tuhaf oldu duygulandım.3 buçuk hafta sonra 2 li test ve ense kalınlığı ölçümü için gel dedi.gayet normal gelişimli bi bebiş olduğunu söyledi.sizlerde neler var gittiniz mi dr unuza?

tebrik ederim canım,darısı başımıza inşallah.. bende cumartesi yada pazartesi gideceğim ikinci kontrole;bebişimi sağlıklı ve büyümüş görmeyi çok istiyorum.. sanki dr randevusuna değil de sevgilimle buluşmaya gidecekmiş gibi heyecanlıyım günler geçmiyor

selam hanımlar benım bebekler malesef dısgebelıkmıs...salı amelıyat oldum aranızda degılım artık hepınızın yolu acık olsun( benıde dualarınızda unutmayın

ah tatlim benim çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı bebekler versin sana gözekçim..
ultrason kontrolünde mi görüldü dış gebelik olduğu yoksa ağrı kanama şikayetiyle mi ortaya çıktı?

teşekkür ederim canım senin bebişinle benimki aynı zamanda doğacak muhtemel o yüzden bu gidişinde görürsün diye tahmin ediyorum inş.çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese tadtırsın.mutlaka gidince yaz buraya merakta bırakma bizi.

Kızlar bu arada cevaplar için teşekkür ederim.
vitamin 87 cnm bebeğin kaç haftalık ?

selam hanımlar benım bebekler malesef dısgebelıkmıs...salı amelıyat oldum aranızda degılım artık hepınızın yolu acık olsun( benıde dualarınızda unutmayın

gözek herşeyin hayırlısı..
rabbim en kısa zamanda ayine sevinçli haberi almayı nasip etsin kucağını doldursun..

selam arkadaşlar..
inanılmaz miden bulanıyor..
hiç bişey yiyemiyorum..
çok üzülüyorum..düşündüğümde bile midem bulanıyor değilki yemek

merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olucam inşallah hala inanamıyorum çünkü 15 yıl sonra tüpbebekle hamile kaldım 8.haftam bitti pazartesi kontrolüm var hayırlısıyla. tahmini doğum tarihim 11 nisan 2013 nasip olursa rabbim salıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

encan tebrik ederim canım,hayırlı olsun;allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. gerçekten çok uzun bir bekleyiş olmuş eminim sıkıntılı günler geçirmişsindir ama allahın takdiri işte o ol demeden olmuyor,allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…