Canım inşallah bebeğini sag salim kucağına alana Kadar sıkıntı çıkarmaz sana. Gecmis olsunMerhaba ;inşallah herkes sağlıkla keyifle yavrusuna kavuşur.. Benim safra kesem de taş varmış. Hamilelikte olabiliyormuş. Sanırım üçüncü aydan itibaren beri sağ tarafımda göğüs altında bir batma ve sancı hissediyordum. Doktorum önce mideden ya da gazdan olabilir dedi. Bunlarla ilgili ilaçlar verdi. Mide ilacını bir kere denedim sadece mide olabileceğini düşünmedim. Gaz ilacını bir kaç defa içtim sanki iyi geliyormuş gibiydi ama tam olarak geçmedi 5 aydan sonra iyice arttı. Doktora ısrarla tekrar ağrıdığını söyledim. O zaman üst ultrason çekelim dedi. Ultrasonda safra kesemde taşlar olduğu belirlenlendi. İnternette konu ile ilgili bilgiler aradım. Bazıları yazmış ben de belki birilerine faydalı olur diye yazmak istedim. Gerçi yapılacak bir şey olmadığını söylediler. Şuanda zaman f zaman ağrılarım oluyor. Kızartma , ağır yemeklerden uzak durmamı tavsiye ettiler. Daha fazla artmaması için için dua ediyorum. Rabbim bizleri korur inşallah...
Kızlar 200 kiloyum sanki anacim ne oldu bana
Yine bir çıkmışim daha dogrusu zaman asımı olmuş
Hanipeks oda almış güle güle kullan sekerim.
Subat annelerinden dogum başlamış :)
Demedi demeyin benim kızım artık sararim ,sal esarplarimla idare eder 1-2 hafta.
canım geçmiş olsun inşallah çok zorlanmadan atlatırsın doğuma kadarKızlar işyeri çok yoğun; o hadi neyse nerdeyse tüm gün hastanedeyim.
100lük şeker yüklemem yapıldı; şekerim varmış.yarın yeniden hastaneye gideceğim.
foruma giremiyorum bir türlü zaman bulup
10 dk mesai bitmeden geçmişe bakıp çıkacağım
herkes kendine dikkat etsin
kaymayın düşmeyin
sabah aç karnına kan alıyolar, sonra hemen şekerli su içiyosun, tadı kötü değil yaniKızlar bana bir yrdım yarın şeker yüklemesi yaptırıcam aç karnına şeker tadı çok mu kötü oluyo? birde şekerli suyu içtim bir saat orda mı bekliycem? sonuçları hemen alabilir miyim?
adıyla yaşasın canım,Canlarım merhaba özledim hepinizi:106:
Dmt, dertsiz, zapzup, hanipeks, gülimier geçmiş olsun
somewherecold şeker çıkmasına üzüldüm, geçmiş olsun
hanipeks Çınarcığımız güle güle kullansın hepsi çok güzel
voltaj kızının doğum günü kutlu olsun nice saglık mutluluk dolu yıllara
katninam hadi az kalmış izne:)
mergen sen de iyisin di mi? buarada benim kilo 73 oldualdıkça alıom valla:18:
laterne gözün aydın inşallah bi an önce toparlanır eşin
secilce teşekkür ederim :)) Büyük ihtimal Mira olcak kızımızın adı
Kızımızın arabasını da aldık buarada netten buldum aynılarını ekliorum bebe confort elea aldıkEki Görüntüle 600268 Eki Görüntüle 600269
Şeker yükleme de şekerim normal çıktı şükür ama kilo almaya devam ediyorum
Kızımı özledim ben de 22 ocak da gitcez doktora daha çok var
Canım ya çok geçmiş olsun,Allah sifa versin ve yardimcin olsun inşallah :-(Merhaba ;
inşallah herkes sağlıkla keyifle yavrusuna kavuşur.. Benim safra kesem de taş varmış. Hamilelikte olabiliyormuş. Sanırım üçüncü aydan itibaren beri sağ tarafımda göğüs altında bir batma ve sancı hissediyordum. Doktorum önce mideden ya da gazdan olabilir dedi. Bunlarla ilgili ilaçlar verdi. Mide ilacını bir kere denedim sadece mide olabileceğini düşünmedim. Gaz ilacını bir kaç defa içtim sanki iyi geliyormuş gibiydi ama tam olarak geçmedi 5 aydan sonra iyice arttı. Doktora ısrarla tekrar ağrıdığını söyledim. O zaman üst ultrason çekelim dedi. Ultrasonda safra kesemde taşlar olduğu belirlenlendi. İnternette konu ile ilgili bilgiler aradım. Bazıları yazmış ben de belki birilerine faydalı olur diye yazmak istedim. Gerçi yapılacak bir şey olmadığını söylediler. Şuanda zaman f zaman ağrılarım oluyor. Kızartma , ağır yemeklerden uzak durmamı tavsiye ettiler. Daha fazla artmaması için için dua ediyorum. Rabbim bizleri korur inşallah...
günaydın kızlar hepinize dün doktora gittik ama kendi doktorumuza değil başka bir doktora gittik şekerim sınırdaymış ileride potansiyel şeker hastası adayısın dedi yediklerine dikkat et dedi pilav ekmek hamur işi kesinlikle yasak dedi ağrılarım iltahaplanma varmış ondan mış yawrumu göremedim bakmadı ultrasonda haftayada kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek
100 günden düştüm 99 gün kaldı oleyyyy
çok geçmiş olsun cnm, iltihap için ilaç verdi mi?
ewt cnm verdi adı aklımda değil ama böle kireç gibi suya karıştırıp içiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?