2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Offff elektrik hala gelmedi ve artık dayanamıyorum wc ye gitmem gerek. Benimki hor hor yatıyor hayatta kalkmaz şimdi

Merhaba ;

inşallah herkes sağlıkla keyifle yavrusuna kavuşur.. Benim safra kesem de taş varmış. Hamilelikte olabiliyormuş. Sanırım üçüncü aydan itibaren beri sağ tarafımda göğüs altında bir batma ve sancı hissediyordum. Doktorum önce mideden ya da gazdan olabilir dedi. Bunlarla ilgili ilaçlar verdi. Mide ilacını bir kere denedim sadece mide olabileceğini düşünmedim. Gaz ilacını bir kaç defa içtim sanki iyi geliyormuş gibiydi ama tam olarak geçmedi 5 aydan sonra iyice arttı. Doktora ısrarla tekrar ağrıdığını söyledim. O zaman üst ultrason çekelim dedi. Ultrasonda safra kesemde taşlar olduğu belirlenlendi. İnternette konu ile ilgili bilgiler aradım. Bazıları yazmış ben de belki birilerine faydalı olur diye yazmak istedim. Gerçi yapılacak bir şey olmadığını söylediler. Şuanda zaman f zaman ağrılarım oluyor. Kızartma , ağır yemeklerden uzak durmamı tavsiye ettiler. Daha fazla artmaması için için dua ediyorum. Rabbim bizleri korur inşallah...

Canım inşallah bebeğini sag salim kucağına alana Kadar sıkıntı çıkarmaz sana. Gecmis olsun

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bugün ben bayılınca hastanede, kendime geldiğimde ağlama krizim tuttu bi de
eşim diyoki sen nasıl normal doğum yapaacaksın

canım geçmiş olsun inşallah çok zorlanmadan atlatırsın doğuma kadar
Kızlar bana bir yrdım yarın şeker yüklemesi yaptırıcam aç karnına şeker tadı çok mu kötü oluyo? birde şekerli suyu içtim bir saat orda mı bekliycem? sonuçları hemen alabilir miyim?
sabah aç karnına kan alıyolar, sonra hemen şekerli su içiyosun, tadı kötü değil yani
içtikten 1 saat ve 2 saat sonra tekrar kan alıyolar, sonuçlar hemen çıkıyo zaten doktoruna gösterirsin
kolay gelsin, inşallah ben gibi kan tutmuyodur seni canım

adıyla yaşasın canım,
hayırlı olsun mira nın arabası,
güzel güzel gezdirmeye çıkarırısın sen şimdi bu pembiş arabasıyla onu
şeker çıkmamamsına sevindşm canım, kilolar ahhh bu kilolar

akşam yemekten sonra bana uyku bastırdı 3-4 saat uyumuşum,
şimdi uykum da gelmez napıcam bilmiyorum
hayırlı geceler, tatlı rüyalar hepimize

Canım ya çok geçmiş olsun,Allah sifa versin ve yardimcin olsun inşallah :-(
Hamilelige özel türlü hastalık duymaya başladık Son günlerde :-(
inşallah taşlar sıkıntı yaratmadan Tamamlarsin gebeligini :-(
Tavsiye ettikleri gibi beslenmene dikkat et mutlaka..

günaydın kızlar,

ben hiç uyumadım doğru dürüst 3 gündür sırtım belim fena ağrıyodu, dün gece artık tavan yaptı

günaydın kızlar sonunda samsun a iki damla kar yağdı :) iki gün sonra dr kontrolümüz var bebişimi çok özledim.birde 4 boyutluya gireyim tekrar diyorum biraz daha beklesem mi 32 hftada mı girsem bebişim dahada tombikleşince?? ne dersiniz sırf hatıra olsun diye girmek istiyorum

günaydın kızlar hepinize dün doktora gittik ama kendi doktorumuza değil başka bir doktora gittik şekerim sınırdaymış ileride potansiyel şeker hastası adayısın dedi yediklerine dikkat et dedi pilav ekmek hamur işi kesinlikle yasak dedi ağrılarım iltahaplanma varmış ondan mış yawrumu göremedim bakmadı ultrasonda haftayada kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek

Günaydın anneleeer ve tatlı bebişleriiii herkese mutlu huzurlu çok çok çok sağlıklı şifalı günleer ıhlamur çayı içen var mııı

çok geçmiş olsun cnm, iltihap için ilaç verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…