2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
neyse aman geçsin de , ağrıların geçer canım iltiahap da bitince, geçmiş olsun tekrar

saolasın kuzum ya bide yawrumu göreydim içim rahat olacaktı ama ne bileyim kendi doktorumuz olmayınca sanki adam başından savdı gibi geldi o yüzden verdiği ilacıda çok kullanmak istemiorum

GÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnn,

2 gün tatilden sonra tekrar iş yerinde olmak çok güzel , Birde herkesi karla oynarken görüpte camdan kedi gibi izlemek çok zormuş :))

Herkesler iyidir umarım,

saolasın kuzum ya bide yawrumu göreydim içim rahat olacaktı ama ne bileyim kendi doktorumuz olmayınca sanki adam başından savdı gibi geldi o yüzden verdiği ilacıda çok kullanmak istemiorum

yok cnm ya öle yapmamıştır, görürsün kuzunu da, ama için rahat edicekse, nasıl olsa gidiceksin kendi doktoruna ona gittikten sonra sorup öle kullanırsın

canım eklemişsin teşekkür ederim ama satım yanlış yazılmış temmuz yerine nisan yazmışsın,o zaman ben 1 yıl hamilelik geçirmiş olucam

fıstıklar dualarını tamamlayanlar dua topiğimize haber vermeyi unutmasın
dua mı ediyosunuz? ben de katılabilirim...
off yaa nasıl kıskandım şimdi güle güle kullanın canım...biz daha almadık,zaten bulamadık da...

ben de öyle hissediyorum kendimi...halbuki daha 62'yim...

ben de öğretmenim canım...istersek doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyoruz diye biliyorum ben...eğer olumsuz bi durum olmazsa ben öyle yapıp,diğer haftaları doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum...

çıkıp kar topu oynayamadıktan sonra neye yarar içim gidiyo valla vitamin orda çok mu bilmiyorum ama benim olduğum ilçede bayaa var...

Günaydın anneleeer ve tatlı bebişleriiii herkese mutlu huzurlu çok çok çok sağlıklı şifalı günleer ıhlamur çayı içen var mııı

ben içiyorum canım neden sordun?

hasta olan kızlar çok çok geçmiş olsun...hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsaydık sağ sağlim...
bebikine örgü ören var mı?

bizim için bi zararı var mı diye sordum canım çekti dün bugün sabah kaynattım içtim

yok cnm ya öle yapmamıştır, görürsün kuzunu da, ama için rahat edicekse, nasıl olsa gidiceksin kendi doktoruna ona gittikten sonra sorup öle kullanırsın

bende öle düşündüm bakalım artık walla kızlar sizde dikkat edin hele bu soğuklarda iltihap daha çok oluo

günaydın kızlar; nasılsınız?? biz iyiyiz şükür oğluş uykusunu alamadı herhalde sesi soluğu çıkmıyor daha :)) bende bilgisayar başında uyukluyorum. doğum izniiii doğum izniii diye bağırasım var (
acaip canım sıkkın bu aralar yaa birine patlayacağım ama bakalım hayırlısı. herhalde kocama patlarım sonunda o da olmazsa haftaya kayınvalide geliyor ona patlarım. sinir oluyorum yaa şu anda ne yapsalar ne söyleseler bana batıyor. sakinleşmem lazım bi an önce. doktora gidip oğlumu mu görsem acaba belki iyi gelirdi.

kırk yılda bir erken yatayım dedim akşam. 9 buçukta yattım tam dalmışım eşim geldi uyandım hadi uykum açılmasın dedim uyuklamaya devam ettim derken bi de telefon çaldı. offf başıma bi ağrı saplandı anlatamam. yattım kalktım o ağrı hala aynı yerde duruyor. deli olacağım nasıl geçecek bilmiyorum

canım çok geçmiş olsun doktoruna sorsaydın ilacı keşke

Günaydın arkadaşlarım, heyoooo bugün dr günü

canım gözün aydın bebişi göreceksin ne güzel. bu arada Çınarın odası da pek güzelmiş bayıldım güle güle uyusun miniğin.

yeni düzenlemeye göre doğum izinleri 6 aya çıkacak diye haberleri duyuyoruz da inşallah yakında belli olur.çalışan anneler için büyük fırsat olur ,öyle değil mi?
bu konuda gelişme var mı ,bilgisi olan var mı aranızda?_

kızlar eskişehire civil mağaza açmış dün gezdim fiyatlar süper çok uygun walla ya yeni açıldığı için ama süper yani

cnm walla bizde 4 gözle beklioruz haberlerde ocak ayında belli olacak demişti ama hala bi ses yok

herkese günaydın kızlar.
bazılarımızın doğum zamanları birbirine yakın diye görüyorum linklerde....
biz daha isim bile bulamadık yaaa.......
erkek çocuğu için isim fikirleriniz varsa alabilirim burdan......sizler ne isim düşünüyorsunuz?

cnm walla bizde 4 gözle beklioruz haberlerde ocak ayında belli olacak demişti ama hala bi ses yok

selamlar,seninle hemen hemen aynı zamanda doğum yapacağız gibi. benim 2. çocuk olacak.ilki erkek di 2. de erkek oluyor.ilk doğumum gibi 2. si de sezeryan olacak.
sende durumlar nasıl?
doktora gitme sıklığınız arttı mı nasıl yapıyorsunuz?ben de çalıştığımdan en son 20 aralıkda dr. gitmiştim.ayda bir gidiyorum gibi.

günaydın kızlar
dün öğleden sonra doktora gittim şurup falan verdi gargara verdi ama ne kadar etki edecek tabi bilemiyorum akılsız kafam benim rapor almadım tabi öyle olunca işe geldim bugün kulaklarımın içi bile kaşınıyor boğazlar şiş artık ıhlamurla falan günü geçirecez akşam 9 da yattım sabaha kadar uyumuşum hala da uykum var

Bir kaç gündür kızım az hareket ediyor dün birtek sabah hareket etti 3 e kadar başka hissetmedim kendi doktoruma da göründüm kontrol etti herşey yolunda dedi çamaşırım ıslanmmıştı dün dedim neden o zaman gelmiyorsun suyun bitse ne olacak dedi kızdı ama herşey normal görünüyor dedi, kızım bir haftada 790gr'dan 880 gr ma çıkmış çok mutlu oldum artık çok daha hızlı büyüyorlar ama tontişim yüzünü göstermedi koluyla kapattı içerde keyif yapıyor kızım :)

tefriciyeyi okuyamadım hasta olduğum için bugün iş yerinde okumaya çalışacağım öğlene kadar ne okuduysam yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…