2 hafta önce ben de fena grip olmuştum. müdürden bir hafta dr raporu ile izin aldım. dinlenmeyince başka türlü geçmesi çok zor.ilaç da kullanamadığımızdan...günaydın kızlar
dün öğleden sonra doktora gittim şurup falan verdi gargara verdi ama ne kadar etki edecek tabi bilemiyorum akılsız kafam benim rapor almadım tabi öyle olunca işe geldim bugün kulaklarımın içi bile kaşınıyor boğazlar şiş artık ıhlamurla falan günü geçirecez akşam 9 da yattım sabaha kadar uyumuşum hala da uykum var
Bir kaç gündür kızım az hareket ediyor dün birtek sabah hareket etti 3 e kadar başka hissetmedim kendi doktoruma da göründüm kontrol etti herşey yolunda dedi çamaşırım ıslanmmıştı dün dedim neden o zaman gelmiyorsun suyun bitse ne olacak dedi kızdı ama herşey normal görünüyor dedi, kızım bir haftada 790gr'dan 880 gr ma çıkmış çok mutlu oldum artık çok daha hızlı büyüyorlar ama tontişim yüzünü göstermedi koluyla kapattı içerde keyif yapıyor kızım :)
tefriciyeyi okuyamadım hasta olduğum için bugün iş yerinde okumaya çalışacağım öğlene kadar ne okuduysam yazarım
selamlar,seninle hemen hemen aynı zamanda doğum yapacağız gibi. benim 2. çocuk olacak.ilki erkek di 2. de erkek oluyor.ilk doğumum gibi 2. si de sezeryan olacak.
sende durumlar nasıl?
doktora gitme sıklığınız arttı mı nasıl yapıyorsunuz?ben de çalıştığımdan en son 20 aralıkda dr. gitmiştim.ayda bir gidiyorum gibi.
herkese günaydın kızlar.
bazılarımızın doğum zamanları birbirine yakın diye görüyorum linklerde....
biz daha isim bile bulamadık yaaa.......
erkek çocuğu için isim fikirleriniz varsa alabilirim burdan......sizler ne isim düşünüyorsunuz?
günaydın kızlar hepinize dün doktora gittik ama kendi doktorumuza değil başka bir doktora gittik şekerim sınırdaymış ileride potansiyel şeker hastası adayısın dedi yediklerine dikkat et dedi pilav ekmek hamur işi kesinlikle yasak dedi ağrılarım iltahaplanma varmış ondan mış yawrumu göremedim bakmadı ultrasonda haftayada kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek
2 hafta önce ben de fena grip olmuştum. müdürden bir hafta dr raporu ile izin aldım. dinlenmeyince başka türlü geçmesi çok zor.ilaç da kullanamadığımızdan...
benim bebek de bazen fena tekeliyor,bazı günler de nerdeyse hiç hissetmiyorum varlığını .yani hiç hareket etmiyormuş gibi hissediyorum. demek ki bu hepimizde olabiliyormuş. hali ile ben de o durumda çok korkuyorum.neler duyuyoruz haberlerde falan.
daha bu sabah kanal d haberde poşete koyulup ağzı bağlanmış bir günlük bebek bulundu çöpte.aklım gerçekten almıyor. bu nasıl bir vicdan o bebeği 9 ay karnında taşıyan bir kadın bir anne değil mi?kelimeler yetersiz kalıyor.....
Günaydın arkadaşlarım, heyoooo bugün dr günü
gecmiş olsun canım.neden başka doktora gittin
kilo artışınız ne durumda kızlar.geçen ay 9 kilo almış durumdaydım. bu sabah tartıldım,13 kilo almışım.çok şaşırdım.herhalde 20 kiloyu bulur benim doğuma kadar.ama çok sık acıkıyorum. kan hapı/şurubu ve vitamin de alıyorum arada bir. sizde durumlar nasıl?
Kızlar işyeri çok yoğun; o hadi neyse nerdeyse tüm gün hastanedeyim.
100lük şeker yüklemem yapıldı; şekerim varmış.yarın yeniden hastaneye gideceğim.
foruma giremiyorum bir türlü zaman bulup
10 dk mesai bitmeden geçmişe bakıp çıkacağım
herkes kendine dikkat etsin
kaymayın düşmeyin
Kızlar bana bir yrdım yarın şeker yüklemesi yaptırıcam aç karnına şeker tadı çok mu kötü oluyo? birde şekerli suyu içtim bir saat orda mı bekliycem? sonuçları hemen alabilir miyim?
100 günden düştüm 99 gün kaldı oleyyyy
Aynen voltajcım,benim kızda kaburgalarımı midemi idrar torbamı hedef aldı bugünlerde...kaburgararımın kırılma sesini duyarsam şaşırmıycam yaanii..Beni Zehra Sultan uyutmuyor şimdi yasasın yemek yemek şarkısı söylüyoruz
Diğer kızımda eşlik ediyor sagolsun kiz Buda pek hareketli anacim mide mesane kaburga nerem varsa tekme altında.
Terfiii
günaydın kızlar; nasılsınız?? biz iyiyiz şükür oğluş uykusunu alamadı herhalde sesi soluğu çıkmıyor daha :)) bende bilgisayar başında uyukluyorum. doğum izniiii doğum izniii diye bağırasım var(
acaip canım sıkkın bu aralar yaa birine patlayacağım ama bakalım hayırlısı. herhalde kocama patlarım sonunda o da olmazsa haftaya kayınvalide geliyor ona patlarım. sinir oluyorum yaa şu anda ne yapsalar ne söyleseler bana batıyor. sakinleşmem lazım bi an önce. doktora gidip oğlumu mu görsem acaba belki iyi gelirdi.
kırk yılda bir erken yatayım dedim akşam. 9 buçukta yattım tam dalmışım eşim geldi uyandım hadi uykum açılmasın dedim uyuklamaya devam ettim derken bi de telefon çaldı. offf başıma bi ağrı saplandı anlatamam. yattım kalktım o ağrı hala aynı yerde duruyor. deli olacağım nasıl geçecek bilmiyorum
yeni düzenlemeye göre doğum izinleri 6 aya çıkacak diye haberleri duyuyoruz da inşallah yakında belli olur.çalışan anneler için büyük fırsat olur ,öyle değil mi?
bu konuda gelişme var mı ,bilgisi olan var mı aranızda?_
günaydın kızlar
tontişim yüzünü göstermedi koluyla kapattı içerde keyif yapıyor kızım :)
2 hafta önce ben de fena grip olmuştum. müdürden bir hafta dr raporu ile izin aldım. dinlenmeyince başka türlü geçmesi çok zor.ilaç da kullanamadığımızdan...
benim bebek de bazen fena tekeliyor,bazı günler de nerdeyse hiç hissetmiyorum varlığını .yani hiç hareket etmiyormuş gibi hissediyorum. demek ki bu hepimizde olabiliyormuş. hali ile ben de o durumda çok korkuyorum.neler duyuyoruz haberlerde falan.
daha bu sabah kanal d haberde poşete koyulup ağzı bağlanmış bir günlük bebek bulundu çöpte.aklım gerçekten almıyor. bu nasıl bir vicdan o bebeği 9 ay karnında taşıyan bir kadın bir anne değil mi?kelimeler yetersiz kalıyor.....
günaydın herkese bende sizler gibi hastalandım..gribim ve boğazlaım şişmiş.
Allah hepimize şifa versin..böyleyken işe gelip çalışmak çok gıcık
bende tefriciyelerimi okumadım kızlar..şimdi çıkıyorum öğlene kadr yetiştireyim..öptüm herkesi
listeye benide eklerseniz sevinirim :)
Merhaba ;
inşallah herkes sağlıkla keyifle yavrusuna kavuşur.. Benim safra kesem de taş varmış. Hamilelikte olabiliyormuş. Sanırım üçüncü aydan itibaren beri sağ tarafımda göğüs altında bir batma ve sancı hissediyordum. Doktorum önce mideden ya da gazdan olabilir dedi. Bunlarla ilgili ilaçlar verdi. Mide ilacını bir kere denedim sadece mide olabileceğini düşünmedim. Gaz ilacını bir kaç defa içtim sanki iyi geliyormuş gibiydi ama tam olarak geçmedi 5 aydan sonra iyice arttı. Doktora ısrarla tekrar ağrıdığını söyledim. O zaman üst ultrason çekelim dedi. Ultrasonda safra kesemde taşlar olduğu belirlenlendi. İnternette konu ile ilgili bilgiler aradım. Bazıları yazmış ben de belki birilerine faydalı olur diye yazmak istedim. Gerçi yapılacak bir şey olmadığını söylediler. Şuanda zaman f zaman ağrılarım oluyor. Kızartma , ağır yemeklerden uzak durmamı tavsiye ettiler. Daha fazla artmaması için için dua ediyorum. Rabbim bizleri korur inşallah...
mergen sen de iyisin di mi? buarada benim kilo 73 oldualdıkça alıom valla:18:
Büyük ihtimal Mira olcak kızımızın adı
Kızımızın arabasını da aldık buarada netten buldum aynılarını ekliorum bebe confort elea aldıkEki Görüntüle 600268 Eki Görüntüle 600269
Şeker yükleme de şekerim normal çıktı şükür ama kilo almaya devam ediyorum
Kızımı özledim ben de 22 ocak da gitcez doktora daha çok var
günaydın kızlar sonunda samsun a iki damla kar yağdı :) iki gün sonra dr kontrolümüz var bebişimi çok özledim.birde 4 boyutluya gireyim tekrar diyorum biraz daha beklesem mi 32 hftada mı girsem bebişim dahada tombikleşince?? ne dersiniz sırf hatıra olsun diye girmek istiyorum
günaydın kızlar hepinize dün doktora gittik ama kendi doktorumuza değil başka bir doktora gittik şekerim sınırdaymış ileride potansiyel şeker hastası adayısın dedi yediklerine dikkat et dedi pilav ekmek hamur işi kesinlikle yasak dedi ağrılarım iltahaplanma varmış ondan mış yawrumu göremedim bakmadı ultrasonda haftayada kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek
Günaydın anneleeer ve tatlı bebişleriiiiherkese mutlu huzurlu çok çok çok sağlıklı şifalı günleer ıhlamur çayı içen var mııı
canım eklemişsin teşekkür ederimama satım yanlış yazılmış temmuz yerine nisan yazmışsın,o zaman ben 1 yıl hamilelik geçirmiş olucam
günaydın herkese bende sizler gibi hastalandım..gribim ve boğazlaım şişmiş.
Allah hepimize şifa versin..böyleyken işe gelip çalışmak çok gıcık
bende tefriciyelerimi okumadım kızlar..şimdi çıkıyorum öğlene kadr yetiştireyim..öptüm herkesi
Merhaba annişler ve bebişler
Hayırlı,sağlıklı güzel bir gün olması dileğiyle...
Dalgınlığıma gelmiş afedersin canım,düzeltirim hemen...
...
Günaydın arkadaşlarım, heyoooo bugün dr günü
Kızlar Çınarımın odası cumartesi gelecek. Sabahtan odası boyanacak, uzun düşünceler sonucu odayı sarı-beyaz yapmaya karar verddik, oda takımının birebir aynısı olmasa da benzerini siteden buldum. Beşiğimizin çekmecelerinin kaplaması da beyaz bu arada.Kulp almadık, kendimiz seçeceğiz, henüz karar veremedik.
Eki Görüntüle 600143 Eki Görüntüle 600144 Eki Görüntüle 600142
Eki Görüntüle 600151 dolabın iki kapılı kısmının içi böyle, tek kapı olan kısım raf raf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?