2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
2 hafta önce ben de fena grip olmuştum. müdürden bir hafta dr raporu ile izin aldım. dinlenmeyince başka türlü geçmesi çok zor.ilaç da kullanamadığımızdan...
benim bebek de bazen fena tekeliyor,bazı günler de nerdeyse hiç hissetmiyorum varlığını .yani hiç hareket etmiyormuş gibi hissediyorum. demek ki bu hepimizde olabiliyormuş. hali ile ben de o durumda çok korkuyorum.neler duyuyoruz haberlerde falan.
daha bu sabah kanal d haberde poşete koyulup ağzı bağlanmış bir günlük bebek bulundu çöpte.aklım gerçekten almıyor. bu nasıl bir vicdan o bebeği 9 ay karnında taşıyan bir kadın bir anne değil mi?kelimeler yetersiz kalıyor.....

günaydın herkese bende sizler gibi hastalandım..gribim ve boğazlaım şişmiş.
Allah hepimize şifa versin..böyleyken işe gelip çalışmak çok gıcık
bende tefriciyelerimi okumadım kızlar..şimdi çıkıyorum öğlene kadr yetiştireyim..öptüm herkesi

cnm benim allah evlatlarını sana bağışlasın iki tane paşamız gelio benim hamileliğim ilk başlarda sıkıntılı olduğu için biz fakülteye gidioruz oda 3 haftada bir çağırıor doğum şeklini hiç konuşmadık daha erken die düşünüorum konuşsammı acaba tıp fskültesi olduğu için büyük ihtimal normal diyecek bana bende normal istemiorum çünkü ultrasona bile girdiğimizde odada en az10 kişi oluo ki doğumda artı ebeler stajiyerler tahmin edersin bilmiorum doğumu özelde yapacağım o yüzden ama senin doğum şeklini doktor mu söledi senmi sordun cnm

merhaba;
bizde daha karar veremedik ama düşündüğüm isimleri paylaşayım.
burak,kerem,yiğit,baran,kaan elediğim bazı isimler var onlarda güzel bence yağız,alper,berker,emre,erdem
biz bir tanede dini isim göbek adı koyucaz ama nufüz kağıdına yazdırmayabiliriz onlarda abdullah,abdurahman,ebubekir,ömer,osman,ali.
eşim osman istiyo mesela osman baran yada osman kaan ikiside güzel.bakıcaz artık.
umarım yardımı olur bebeklerimizi sağlıkla huzurla büyütürüz inşallah.

gecmiş olsun canım.neden başka doktora gittin

kilo artışınız ne durumda kızlar.geçen ay 9 kilo almış durumdaydım. bu sabah tartıldım,13 kilo almışım.çok şaşırdım.herhalde 20 kiloyu bulur benim doğuma kadar.ama çok sık acıkıyorum. kan hapı/şurubu ve vitamin de alıyorum arada bir. sizde durumlar nasıl?

o haberi bende izledim bide çocuk yaşıyomuş poşete konduğunda,tüm değerlerimiz yitip gitmiş.benim bebeğim tüp bebek ne çabalarla dualarla gelicek bize.yazık

ben 10 gündür falan aynı kilodayım...62'yim şu an...toplam 7 kilo aldım canım ama o bile hantallaştırdı beni...

Geçmiş olsun canım,dikkat et yediklerine..

Kızlar bana bir yrdım yarın şeker yüklemesi yaptırıcam aç karnına şeker tadı çok mu kötü oluyo? birde şekerli suyu içtim bir saat orda mı bekliycem? sonuçları hemen alabilir miyim?

Valla aç karnına o içirilen glikoz çok da iyi geldi bana..:) acıkmıştım çok çünkü

100 günden düştüm 99 gün kaldı oleyyyy

Amannnnınnn bende düşmüşüm,az kalddıııı azzz...

Beni Zehra Sultan uyutmuyor şimdi yasasın yemek yemek şarkısı söylüyoruz
Diğer kızımda eşlik ediyor sagolsun kiz Buda pek hareketli anacim mide mesane kaburga nerem varsa tekme altında.
Terfiii
Aynen voltajcım,benim kızda kaburgalarımı midemi idrar torbamı hedef aldı bugünlerde...kaburgararımın kırılma sesini duyarsam şaşırmıycam yaanii.. Oğlandan sonra bu bari uslu olur diye umuyorduk ama sanırım bir cadı geliyor canımızı burnumuzdan çıkaracak..

Bende iki gündür baş ağrısıyla uyanıyorum,Allahtan geçiyor günü ilerleyen saatlerinde..dinlenmeye çalış canım bol bol,sinirlerin ondan gerilmiştir.

Bu haftalarda değerlendirecekler diye biliyorum..bekliyorum bende,,herdün yeni haber var mı diye bakıyorum.

günaydın kızlar

tontişim yüzünü göstermedi koluyla kapattı içerde keyif yapıyor kızım :)

Bizimki de konrollerde hep ellerini yüzünde tutyor..hele iki elini kenetlemesi yokmuydu..ısırırıım ben o parmaklarıııııı...

Var işte böyleleri..söyleyecek söz bulamıyorum,lanetler yetersiz kalıyor..

geçmiş olsun canım,benim de genizlerim kaşınıyor,inşallah olmam yaa..Bir hizmetlimiz var kadın hep hastayken geliyor yanıma..Dün yine geldi,bir de anlatıyor burunlarım tıkalı diye..kaç kere uyardım ben ilaç kullanamıyorum gelme böyle zamanlarda yanıma diye,yokk kadın anlamıyor yahuu..çıldırtacak beni,al işte benim de bugün sinyaller karıştı..inşallah hasta olmam..

Günaydın can ciğer kuzu sarmalarım :))

Duydunuz okudunuz demi mezos bana geliyor
Kİz eneeee Gel gel evdeyim
Duydu tabi masa aldım kokos gaci
Kizida boyle hem kokos hem Nazlı olursa

Merhaba annişler ve bebişler

Hayırlı,sağlıklı güzel bir gün olması dileğiyle...

listeye benide eklerseniz sevinirim :)

Canım son adet tarihi,beklenen doğum tarihi,yaş,kaçıncı bebek,cinsiyet,bebeğin ismi,hamile kalınan & şimdiki kilo ve şehir bilgilerini yazarsan eklerim elbette...

Canım çok geçmiş olsun...Beslenmene dikkat et mutlaka...

Canım teşekkür ederim,çok şükür...
Hepimizin kilo hanesi git gide büyümekte,kuzucuklarımıza yarasın inş.

Adıyla,sağlıkla,analı,babalı,hayırlı,uzun ömürler nasip etsin inş. prensese...

Arabanızda çok hoş,güle güle kullanın canım.

Canım hem iki gün sonra git,hem 4 boyutluya git o haldeNe kadar çok görsek kar

Canım geçmiş olsun...Yediklerine dikkat et...Rabbim şifa ve iyilikler versin inş.

Günaydın anneleeer ve tatlı bebişleriiii herkese mutlu huzurlu çok çok çok sağlıklı şifalı günleer ıhlamur çayı içen var mııı

Günaydın canımBen hergün içiyorum ıhlamur...

canım eklemişsin teşekkür ederim ama satım yanlış yazılmış temmuz yerine nisan yazmışsın,o zaman ben 1 yıl hamilelik geçirmiş olucam

Dalgınlığıma gelmiş afedersin canım,düzeltirim hemen...

Canım benim geçmiş olsun...Acil şifalar dilerim...

Günaydın arkadaşlarım, heyoooo bugün dr günü

Hayırlı,güzel haberlerinizi bekliyoruz canım Çınar paşaya kocaman öpücükler

Sağlıkla,güle güle kullanın canım,çok güzeller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…