2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

off kıyamam çok gecmiş olsun

Dodexin anasını aglatan hamfendu gelmiş
Notları girdin mı örtmenim

gelmez insallah

eline saglik, gule gule kirletin temizligin ilk hali cok guzelde ertesi gune hic temizlenmemis gibi oluyor ya deli oluyorum

gelmez insallah

eline saglik, gule gule kirletin temizligin ilk hali cok guzelde ertesi gune hic temizlenmemis gibi oluyor ya deli oluyorum

Sagol sekerim,
Hep bu toz varya evin anasını aglatan o hele Tv'nin ,heryer tozlaniyor ora 5 kat(

patates yenmesi konusunu ben söylemiştim eşimde hemoroid olmuştu dr hiç ilaç vermedi patatesi soy doğramadan ye dedi yaptı 5-6 kilo kadar yedi birdaha da tekrarlamadı inş. Faydası olur.

kızlar benim sizden bir ricam olacak 12 bin tane ihlas başladık babama şifa için p.tesi tomoğrafi çekilecek ve şuana kadar gördüğü tedavinin eksileri ve artıları belli olacak..bende duaları paylaşmak daha iyi diye biliyorum birde hepimizin bildiği gibi hamişlerin duası makbuldür,buna istinaden sizden birtanede olsa ihlas okumanızı rica edicem okuyacak arkadaşlar pazar akşamına kadar okumalıdırlar..

patates yenmesi konusunu ben söylemiştim eşimde hemoroid olmuştu dr hiç ilaç vermedi patatesi soy doğramadan ye dedi yaptı 5-6 kilo kadar yedi birdaha da tekrarlamadı inş. Faydası olur.

fıstık voltajla kimdi niye demişti düşün düşün bulamadık :))
öyle çaresizim ki zararı yoksa bir deneyeyim ben de (

sağol tatlım benim,gece gece acil yardım hattı gibi bağlandın hemen valla

Evet iste ben dedim ,bildim,hatirladim doğru anlamisim
Hoooop
1-2-3
Wosgi,wosgi,wosgi
Kiz iyiki girdin yoksa takıntıdan uyuyamayacaktim
5-6 kg laterne gözüne büyümesin de

Kac tane kaldı canım de bakem.

girdim girdim, hemen şikayetler başladı zaten, kimse beğenmiyo notunu:)
bi daha notları girince karne gününe kadar rapor alcam
bıktım walla:))

napıyonuz bayanlar??

Maden suyu iciyorum yanmisim
Kiz neycisin sen

iste diyen kimdiyse onada cok dediler yenmeli mı daha cok kabiz yapmaz mı vs
Eşi için Dr tavsiye etmişti yine yanlışım yoksa
Pzts ilk isim kimin olduğunu bulmak

walla ben değilim:18:

kız terfi aldınmı doğru söle
sana 41kere maşallah
Allah nazardan saklasın
dün bi yemek yaptım hala sırtım ağrıyo:))

valla laterne zararı olurmu bilemem ama eşim ofise fln almıştı aklına geldikçe sürekli yiyordu hoşuna bile gitmişti arada hala yer enaz günde orta boy 2-3 tane ye inş şifa olur. ###Voltaj bende yatcaktım bi bakayım dedim malum oldu herhalde allah kimseye vermesin bu derdi çok zor ya eşimden biliyorum.

canım 2 bin tane kalmıştı ben kendim okumayı bıraktım dağılım fazla olsun diye..laterne 300 dedi kalan 1700 tatlım

Sen diyene kadar 50 okudum:)
Ben 700 okurum tatlım .he bu arada Haydar di babanın adı değil mı ?isim olmasa hepsini alırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…