2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım bende henüz çatlak yok, bende bende 14 kilo almışım ancak ben bu hafta ya kadar hiç birşey sürmemiştim daha yeni başladım badem yağına bakalım ne olacak..

bu haftaya kadar ben de hiçbi şey sürmedim...dün eşim aktardan bitkisel bi krem aldı,bugün sürmeye başladım...7 kilo aldığım için henüz çatlağım yok ama asıl bundan sonrası önemli

Kızlar bebişlerinize battaniye konusunda bi önerim var.

Geçen yıl eltim doğum yapmadan önce hastanedeki ebeler pazen battaniyenin bebeği anne karnına en yakın sıcaklıkta tuttuğunu ve doğuma gelirken pazen battaniye getirmesini söylemişlerdi.Pazen sırf pamuktan olduğu için sağlıklı bu nedenle ben annemden kendi bebekliğimden kalma pazen battaniyemi aldım birde alışveriş için gezinirken yedekli olsun diye kumaşçıdan pazen kumaş aldık bir tane daha diktireceğiz.

Bunun haricinde 2 tane penye (biri hastane çıkışı setinden,diğeri alt açma setinden), bir tanede peluş battaniyemiz var artık başka bişi almicam...

esra,ofelyam ve tunanecc ne güzel şeyler almışsınız güle güle giysin bebişler insallah

esracım annen iyi hazırlanıyor torununa,elleri dert görmesin inşallah

hepsi birbirinden güzel,ancak sarı beyaz yelek birbaşka güzel olmuş ellerine sağlık annenin..Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım:)

esra,ofelyam ve tunanecc ne güzel şeyler almışsınız güle güle giysin bebişler insallah

esracım annen iyi hazırlanıyor torununa,elleri dert görmesin inşallah

sagolun teyzeleri Allah hepimize iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah...

sorma Laternem ilk torun diye kiymetli oldu bizim sipa, hicbirini ben al demedim kendi kendine gidiyor aliyor oruyor, kendi ordukleri yetmiyo da daha da teyzemlere orduruyo

kızlar benim yine bir derdim var (
geçtiğimiz aylarda kabızlık problemim vardı;o sorunu çözdüm ama o günlerden hatıra bir hemoroid problemim oldu (
geçer sanmıştım haftalar geçti ama tam tersine sorunum büyüdü (
dünden beri sancısından uyku uyuyamıyorum,yürüyemiyorum,oturamıyorum...
dr bugün ilaç verdi ama derdime derman olacak gibi hissetmiyorum
daha önce böyle bir acı yaşamamıştım..
bu derde doğal çözüm bilen varsa Allah rızası için paylaşsın (

aman kızlar sakın kabız olmayın,tuvalette çok zorlanmayın (

gecmis olsun ilik suya oturmak iyi geliyor diye biliyorum, bi arastirsana netten canim

Eneeee
Kalbim neremde atıyor bilmiyore
Ben bu cefanın sefasını sürecek miyim.

Esraaaaa ben demedim mı anan sarı beyaz Yelek örecek diye ver onu bana ben bildim

Laternem gecen kızlardan biri demişti cig patates yemek iyi geliyormuş .
Gecmis olsun canım ya doğuma kadar insallah gecer,doğumda ikiye katlanıyor ablamdan biliyorum (

gecmis olsun ilik suya oturmak iyi geliyor diye biliyorum, bi arastirsana netten canim

benim o evreyi geçti galiba (
okudum denedim ama işe yaramadı..
çektiğim acı yetmezmiş gibi,bu dertten kurtulamazsam ve Allah korusun normal doğuma engel olursa diye de çok korkuyorum:18:

Kızlar cicileriniz cok güzel güle güle kullanın
Ofelyam kiz ciciniz harika sahane fevkaladenin fevkinde
Ben cok seviyorum tullu mullu cicileri,
Zapzupun tutusunden yapamadım hala oldugum yerdeki perdecilerde sekercilerde cicekcilerde tül yok
Kiran girmiş.eminonunde falan bakacagim son care.olmazsa ankaradan getirtecegim insallah yapacagım.
Polar battaniye terletmez mı fıstıklar
Pasen diyen arkadas haklı en cok penye ve pasen kullanılıyor .ben kundak yapmak isterim
Benim oğlumdan kalma var
Pelus battaniyemizde oğlumdan kalma var hala kızıma örtüyorum vermez bacısına yolar kızımı .

hic bilmen mi sen daha guzelleri kuzularinin olsun insallah...

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun bende kabızlık yaşadım aylarca zorladımda ama çok şükür birşey olmadı Allah yardımcın olsun

benim bildiğim çiğ patetes mideye iyi geliyor yanmasına falan aç karınla yeniyor hemoroide iyi geldiğini hiç duymamıştım

iste diyen kimdiyse onada cok dediler yenmeli mı daha cok kabiz yapmaz mı vs
Eşi için Dr tavsiye etmişti yine yanlışım yoksa
Pzts ilk isim kimin olduğunu bulmak

Kızlar maşallah yarına bir mutfağım wc,banyo kaldı.hamile olmasaydım gözünün yasına bakmazdim.
Her yer yumusatici kokuyor ohhhhhhh koltuklarım çeyrek altin kimin parlıyor.
Tullerim utuledim taktım jilet mübarek
Camlarida sildim gerçi yağmur yağıyor ama olsun çamuru gitti.

perilous tatlım Allah korumuş olmamışsın;sen yine dikkat et tatlım valla çekilecek dert değil..
Allah düşmanıma vermesin..

ohhhh misler gibi olmuş evin voltajım;güle güle oturun
15 tatilde rahatca kirletir cocuklar

Ne 15 tatili
o kadar uzağa niye gittin bacim yarın hemen
En azından büyük temizlik bitmiş oldu haliydi koltuktu.15 tatilde yaban gülüm gelmekten vazgeçse bende gezip dolaşsam pitirima birseyler almaya başlasam iyi olur ki nasil,ilaç ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…