2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
walla ben değilim:18:

kız terfi aldınmı doğru söle
sana 41kere maşallah
Allah nazardan saklasın
dün bi yemek yaptım hala sırtım ağrıyo:))
:))))))))))
Kiz sesli güldüm .
Valla almadım artık son hareketler ya yapamam artık birsey

laternam tatlım çok geçmiş olsun allah şifa versin bitanem ya.

sernil canım 300 de ben alayım.rabbim babanada şifa versin tatlım.

sernil cnm 50 tane de ben okuyayım pazar günü evime dönüyorum son günlerim olmasa ailemin yanında daha çok okurdum ama çorbada azda olsa tuzum bulunsun allah kabul etsin.

Haydar malesef babamın ismi Mehmet Emin canım..şimdi kaç yazayım sana kendini çok zorlama zaten yoğun hatunsun kıyam sana

Vıyyyy,Kiz Haydar kimdi
O amcayada dua etmiştik hani .
Pazarlığa oturacak hele okurum hayatım bu gece bitmezse yarın isim bitince de okurum insallah
Dağılım olacaksa dusebilirsin o konuda birsey demeyim .
Duydunuz demi kıyacakmış bana

dertsizim sağol fıstığım
yakında nickimi değiştireceğim Dertli yapıcam :)) hergün bir derdimi yazar oldum
canım geldi mi herşey üstüste gelir zaten. rabbim dermanı olmayan dert vermesin tatlım.
bende birşeyi kırk kere söylersen olurmuş ya ondan dertsiz koydum nickimi ama derdim bitmedi gitti. yine de şükrediyorum canım.

dertsizim tatlım düne göre nasılsın?biraz rahatladın mı?
bugün çok uyumanın sebebi dünkü moral bozukluğun mu??

dertsizim çok sağol canım 300 ekledim Allah yardımcın olsun hiç bir zaman darda kalma inş:
amin canım. allah babacığına, ablana, abine şifa versin. gönlünüzde ne varsa onu versin tatlım. inşallah hayırlı haberler alırız bizde.

sernil cnm 50 tane de ben okuyayım pazar günü evime dönüyorum son günlerim olmasa ailemin yanında daha çok okurdum ama çorbada azda olsa tuzum bulunsun allah kabul etsin.

canımsın çok sağol amaç dağılım fazla olsun şimdiden ağzına sağlık..sanada şimdiden iyi yolculuklar şekerim Allah razı olsun

gözümden uyku akıyo walla
ben yatıyorum kızlar
sizde oturmayın çok
bebişleriniz alışmasın gece uyumaz he sonra
benim öncekiler öyle olmuştu

ii geceler, tatlı rüyalar...

dertsizim tatlım düne göre nasılsın?biraz rahatladın mı?
bugün çok uyumanın sebebi dünkü moral bozukluğun mu??
çok şükür iyiyim canım.
annemin de sesi bugün daha iyi geliyordu ona çok sevindim.
ben bir haber bekliyorsam ya da moralim bozuksa zaman geçsin diye uyuyorum tatlım.
sanırım bugünkü uykumun nedeni de moral bozukluğu.
ama şimdi rahatladım biraz.
oğlumun kıyafetlerini yıkayacağım yarın
bu akşamdan hepsinin etiketlerini kestim.
netten bişeyler sipariş verdim kafa dağıtıyorum işte.

Haydar amcayı ben çıkaramadım canım:) hakkaten kıymışım sana yaaa özür:)) yattığı yerden insan neler yazıyor az doğrulam daha fena birşeyler yazmadan.fıstığım sana 400 yazayımmı?

dertsizim nerden ne aldın kız bu saatte??
iyi biyerlerde indirim falan varsa bana da haber ver;bu popoyla gezip alma şansın yok
bari oturduğum yerden ohhh çatır çatır alıp geçerim

gözümden uyku akıyo walla
ben yatıyorum kızlar
sizde oturmayın çok
bebişleriniz alışmasın gece uyumaz he sonra
benim öncekiler öyle olmuştu

ii geceler, tatlı rüyalar...

kac tane dogurduydun sen

iyi geceler :80:

ben de yatmaya gideyim artik saka tabi, benimki gelmeden gidip bici bici yapayim, aksama caya gitcez temizlenip mis olalim, hamile elbiselerimiz giyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…