2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Laternecigim masallah ogluna kuzum, iyi bakiyor annesi

ben de cok merak kac kilo oldu acaba, bakalim pazartesi ogrencez insallah

Son düzenleme:
oy kuzum ne gıcık bir kayınvaliden var;diline ne sürmeli bilmem
hiç söylenecek laf mı o
üzülme tatlım bazen bebişlerin hareketleri azalıyor yada az hissediliyor;özellikle anne yorgun ve hareketli olduğunda

tatilde bol bol dinlenip oğluşunu hissedersin doya doya inşallah
kocişinde tam zamanında heveslendirip hevesini kaçırmış ( sen ikna edersin onu ben sana güveniyorum

iyi tatiller fıstığıma;pazartesi sağlıklı ve moralli olarak dön inşallah

Laternecigim masallah ogluna kuzum, iyi bakiyor annesi:34

ben de cok merak kac kilo oldu acaba, bakalim pazartesi ogrencez insallah

sağol tatlım darısı başına inşallah
nasılda büyümüştür annesi; ahhh pazartesiye az kaldı ama iki gün geçmez şimdi sana

hayırlı haberler ile dön sen de inşallah canım benim

çok güzel hepsi canım güle güle giysin prensesinnnn
battaniyeyide gördümmm hafta sonu bakma şansım olursa bakıcam inşallahhhh

sağol tatlım darısı başına inşallah
nasılda büyümüştür annesi; ahhh pazartesiye az kaldı ama iki gün geçmez şimdi sana

hayırlı haberler ile dön sen de inşallah canım benim

valla gecmiyor ama napalim insallah canim guzel haberlerle donerim

iki gundur cok sert tekmeler yiyorum kemikleri mi gucleniyor yoksa icerde rahatsiz mi ne oluyo anladim

Eki Görüntüle 608876 ne rahat duruyo kadıın ben de bu yastıktan istiyorum artık uyumak çok zor oldu karnımın üstüne yatıyorum bazen sora korkarak uyanıyorum bebeğime bişe oldumu diyee

kizlar bende var bu yastiktan, gorundugu kadar rahat degil yatmasi bas kismi cok yuksek ben rahat edemiyorum bi de bacaklarinin arasina koydugum kisimda hic bacagimin arasinda durmuyor yani
her uyandigimda sirt ustu buluyorum kendimi ya guya donmemi engelleyecek biraktim kullanmayi karnim iyice buyusun donemeyecek duruma geliyim ozamn kullanicam, sirt dayama kismi iyi cunku

canım bende henüz çatlak yok, bende bende 14 kilo almışım ancak ben bu hafta ya kadar hiç birşey sürmemiştim daha yeni başladım badem yağına bakalım ne olacak..

evet yaa bencede böyle bieşeye ihtiyacımız olacak sağol canım:)

canım maşallah oğluşuna Allah nazardan saklasın:) yanlız kanuyuşmazlığı bende de var bana yedinci haftamda yapıldı iğne birde ben kendim aramadım iğneyi bana bir oda verdiler siz burda dinlenin biz iğneyi eczaneden getirtelim dediler sonra iğnemi yapıp eve gönderdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…