Laternecigim masallah ogluna kuzum, iyi bakiyor annesi:34
ben de cok merak kac kilo oldu acaba, bakalim pazartesi ogrencez insallah
evet kızlar sonunda başardım..Polar battaniyemizi merak eden arkadaş için de fikir olur..bakın biz bu hafta neler aldık kızıma..
Eki Görüntüle 609364 Eki Görüntüle 609365 Eki Görüntüle 609366 Eki Görüntüle 609367 Eki Görüntüle 609368 Eki Görüntüle 609369 Eki Görüntüle 609370 Eki Görüntüle 609371 Eki Görüntüle 609372
sağol tatlım darısı başına inşallah
nasılda büyümüştür annesi; ahhh pazartesiye az kaldı ama iki gün geçmez şimdi sana
hayırlı haberler ile dön sen de inşallah canım benim
ben size gecen hafta aldiklarimi gostermedim
Eki Görüntüle 609377 Eki Görüntüle 609378 Eki Görüntüle 609379 Eki Görüntüle 609380
Eki Görüntüle 608876 ne rahat duruyo kadıın ben de bu yastıktan istiyorum artık uyumak çok zor oldu karnımın üstüne yatıyorum bazen sora korkarak uyanıyorum bebeğime bişe oldumu diyee
çok şeker bir takım fiyatı 92.90 tl. böyle bir takım için normal dimi?
Günaydın kızlar... Korktuğum şey başıma geldi. Dün karnımı incelerken aynayla birde ne göreyim karnım altı baya baya çatlamış. Kasık bölgem. Kırmızı kırmızı olmuş. Yukarı dikine dikine. Acayip moralim bozuldu. Çok çok üzüldüm. Çatlamaktan ödüm kopuyordu ama balıma geldi işte. Günde 3-4 litre su içiyorum. Sabah akşam lierac ve aktardan aldığım yağ karışımlarını sürüyordum ama. Demekki genetik. Ne yaptımsa engel olamadım baksanıza. 15 kilo aldım gerçi. Onunda payı vardır muhakkak ama. Daha 29. haftadayım. 11 hafta var önümde. Ağlamak istiyorum. Doğurana kadar ne olurum artık. Sizlerde durum ne. Bir ben miyim çatlayan.
butikbebe de emzirme yastıkları indirimde kızlar.. ben 55 e almıştım orda 35 düşünen varsa bakabilir.. bi arkadaşım çok işine yaradıgını söyledi. kucağımda tutamıyordum yoruyordu dedi ilk aylar yastıkla emzirmiş sürekli sonra alışıyormuşsun ???
Günaydın kızlar ben geldim...
Biliyorsunuz çarşamba günü doktor kontrolüm vardı.
Kan uyuşmazlığı sonucumuda aldım.Çok şükür negatif çıkdı.
Negatif çıkına iğne vurulması gerekiyormuş.Doktorum iğneyi yazdı eczaneler oadasından al diye yönlendirdi.
1,5gündür evrak işleri ile uğraşıyorum hastane ile eczaneler odasında gidip geliyorum.
Çok şükür sonunda dün kendi hastanemde iğnemide oldum.
Oğluşum iki gün önce 1 kilo 136 gr dı.
Doktorum suyumun güzel olduğunu herşeyin normal gözüktüğünü söyledi.
Ters dönmüş kuzucum.Artık başı aşağıda poposu yukarda.
Beni genelde sağ yanımdan tekmeliyordu bende kolları sanıyorum meğer ayaklarıymış.
Doktorum doğum için mart sonu dedi ama tam bir tarih vermedi.
Benim doktorum biraz serzaryan yanlısı kanımca,hiç normalden bahsetmiyor.
Artık hakkımızda hayırlısı
Ohh çok şükür kontrolumu oldum;oglusum maşallah iyi.. 1.770 kg olmuş teyzeleri maşallah demeyi unutmayın♥♥
Şimdi Nst deyim.. Size canlı yayın yapıyorum
bunlarda annemin aldiklari&yaptiklari
Eki Görüntüle 609490 Eki Görüntüle 609489 Eki Görüntüle 609488
Eki Görüntüle 609492 Eki Görüntüle 609493 Eki Görüntüle 609494 Eki Görüntüle 609495 Eki Görüntüle 609496 Eki Görüntüle 609497 Eki Görüntüle 609498
Eki Görüntüle 609503 Eki Görüntüle 609502 Eki Görüntüle 609504
mevlut kiyafetimiz :)
Eki Görüntüle 609499
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?