çok geçmiş olsun canım, çare olarak patates demişti birisi
maşallah maşallah maşallah
ben tembelin en önde gideniyim karar verdim, en son evi misafirler gelecek diye aralığın son haftası temizlemiştim,
1 haftadır kara kara düşünüyorum hangi gün temizlesem diye
camlarımı görme dışardan hafif ışık vuruyo, camı bi açıyorum güneş yaz günü gibi parlıyo kapatınca çok bulutlu ama
en son Ramazanda silmiştim
çok mu pasaklıyım neee?
ama ondan sonra hamile kaldım düşük tehlikesi sürekli yatıcan dedi doktor ben napayım,
Allahım bana da voltaj enerjisi istiyorummmmmmmmmmmmmm
pis kadın olmak istemiyorum
300de ben alayım canım, Rabbim şifa versin inşallah
Gunaydinlar arkadaslarim, ama ben kustum size
kızlar benim sizden bir ricam olacak 12 bin tane ihlas başladık babama şifa için p.tesi tomoğrafi çekilecek ve şuana kadar gördüğü tedavinin eksileri ve artıları belli olacak..bende duaları paylaşmak daha iyi diye biliyorum birde hepimizin bildiği gibi hamişlerin duası makbuldür,buna istinaden sizden birtanede olsa ihlas okumanızı rica edicem okuyacak arkadaşlar pazar akşamına kadar okumalıdırlar..
kac tane dogurduydun sen
iyi geceler :80:
ben de yatmaya gideyim artiksaka tabi, benimki gelmeden gidip bici bici yapayim, aksama caya gitcez temizlenip mis olalim, hamile elbiselerimiz giyelim
alıştırmıyom walla ama bakıyom 12ye doğru başlıyo kığırdanmaya, oğluum uyku saati geldi noluyo diyorum:)chosy iyi geceler tatlı rüyalar tatlım;aman bu seferkini öyle gece oturmasına alıştırma :)
esram şimdiden saatler olsun,iyi gezmeler tatlım.. iyi bşy bulursan bizim için de ama özellikle chosy için ye :))
Estagfirullah kuzum ya nerdeeevoltajım engin bilgilerine dayanarak bir sorum olacaktı.
böyle 100 tane 200 tane dua okurken her seferinde besmele çekiyor muyuz?
(ben çekiyorum ama sormak istedim)
Kiz bende de vardı düşük riski 3 defa kanama olmuştuçok geçmiş olsun canım, çare olarak patates demişti birisi
ben tembelin en önde gideniyim karar verdim, en son evi misafirler gelecek diye aralığın son haftası temizlemiştim,
camlarımı görme dışardan hafif ışık vuruyo, camı bi açıyorum güneş yaz günü gibi parlıyo kapatınca çok bulutlu ama
çok mu pasaklıyım neee?
ama ondan sonra hamile kaldım düşük tehlikesi sürekli yatıcan dedi doktor ben napayım,
canım tamamlanmadıysa bende 100 tane alabilirim
Günaydııın anneleer ve tatlı bebişleriiiburda çok güzel kar yağıyo gece uyuyamadık sabahta 10 da kalktık biz kociiş halaa uyuyo :) onun uyanmasını bekliyoruz kızımla kahvaltı için :) camdan baktıkça huzur buluyorum aynı huzuru sizin de bbulmanız dileğiyle iyi hafta sonlarıı
Sanada canım da kiz sen nerdesin ne kariben kar istemiyorum ya bir hafta temiz oturam ya litven litven litven
canım babana geçmiş olsun allah şifa versin bende okuyorum dua ama adety veremicem şimdi haftasonu olduğu için fırsatım olurmu ne kadar okuyabilirim bilemiyorum ama 500 okumaya çalışıcammm
ohoo ben diym 2 sen de 3
ama öle oluyomuş ya, benim bi kuzenin öle oldu,
doğum iznine çıkınca yanında ablasıyla sabaha kadar oturmuşlar doğuma kadar
bebişide gündüz uyuyan, gece uyanık bi bebiş oldu:))
alıştırmıyom walla ama bakıyom 12ye doğru başlıyo kığırdanmaya, oğluum uyku saati geldi noluyo diyorum:)
aramızda kalsın ben akşam yedim bişeler, kuru pasta ama
çok geçmiş olsun canım, çare olarak patates demişti birisi
çok mu pasaklıyım neee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?