2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sağol canım 300 ekledim...Allah razı olsun

canım tamamlanmadıysa bende 100 tane alabilirim

aaaaaa gece nasil bi dilekte bulundunuz oyle...

laterne ve gulimier.. dileginiz kabul oldu.. gece bebegimi erkenden dogurdum 1700 gr.. sezeryanle.. cook kocuk deyip getirmediler yanima.. ne agladim.. sonra geldi.. emzirmeye basladim bi anda kocaman oldu.. ama ben hala agliyorum.. oyle aglamisim ki uyandigimda hala icimi cekiyordum. gozlerimdede yaslar.. cok gercekti ama.. kuzum nasil da guzeldi..
sayenizde oglumla sarila opuse gun gecirdim:))))

kac tane dogurduydun sen

iyi geceler :80:

ben de yatmaya gideyim artik saka tabi, benimki gelmeden gidip bici bici yapayim, aksama caya gitcez temizlenip mis olalim, hamile elbiselerimiz giyelim

ohoo ben diym 2 sen de 3

ama öle oluyomuş ya, benim bi kuzenin öle oldu,
doğum iznine çıkınca yanında ablasıyla sabaha kadar oturmuşlar doğuma kadar
bebişide gündüz uyuyan, gece uyanık bi bebiş oldu:))
chosy iyi geceler tatlı rüyalar tatlım;aman bu seferkini öyle gece oturmasına alıştırma :)
esram şimdiden saatler olsun,iyi gezmeler tatlım.. iyi bşy bulursan bizim için de ama özellikle chosy için ye :))
alıştırmıyom walla ama bakıyom 12ye doğru başlıyo kığırdanmaya, oğluum uyku saati geldi noluyo diyorum:)
aramızda kalsın ben akşam yedim bişeler, kuru pasta ama

Günaydııın anneleer ve tatlı bebişleriii burda çok güzel kar yağıyo gece uyuyamadık sabahta 10 da kalktık biz kociiş halaa uyuyo :) onun uyanmasını bekliyoruz kızımla kahvaltı için :) camdan baktıkça huzur buluyorum aynı huzuru sizin de bbulmanız dileğiyle iyi hafta sonlarıı

voltajım engin bilgilerine dayanarak bir sorum olacaktı.
böyle 100 tane 200 tane dua okurken her seferinde besmele çekiyor muyuz?
(ben çekiyorum ama sormak istedim)
Estagfirullah kuzum ya nerdeee
Her dua da gerekmiyor hayatım.
Mesela ayet ve surede gerekiyor tesbih ve diğerlerinde basta euzu besmele sonra dvm.
Kiz bende de vardı düşük riski 3 defa kanama olmuştu
Düşük riskimi kaldı
Bı ark.penceresine tül takmazdi sen deyince o geldi aklıma
Sen yine Aralık'ta yapmissin,Başka bir arkadasımda Temmuz'da taşındı tmzlikci silmişti camını hala oturuyor onla:))
Bez ver benim icim daraldı derim amaaan gene batacak diyor
Bebis olunca daha aktif olursun

Son düzenleme:

Sanada canım da kiz sen nerdesin ne kari ben kar istemiyorum ya bir hafta temiz oturam ya litven litven litven

canım babana geçmiş olsun allah şifa versin bende okuyorum dua ama adety veremicem şimdi haftasonu olduğu için fırsatım olurmu ne kadar okuyabilirim bilemiyorum ama 500 okumaya çalışıcammm

canım babana geçmiş olsun allah şifa versin bende okuyorum dua ama adety veremicem şimdi haftasonu olduğu için fırsatım olurmu ne kadar okuyabilirim bilemiyorum ama 500 okumaya çalışıcammm

canım çok sağol Allah tüm hastalarımıza şifa versin...tatlım eksiğimiz zaten 450 sana 250 eklesem olurmu?

Onu seyde derler,
Babasına düşkünse gece uyur(rahatsız etmez güya)
Uyku düzeni değilde duygu durumu birebir geçiyor
Ben oğlumda cok duygusaldim oda öyledir
Kızımda da bildigin sinir küpü oda öyle
Belkide huy

gaza geldim
temizliğe başlıyorum
yahu bu evler neden 2 haftada kirleniveriyor
bütün gün de dışardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…