2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sağol canım 300 ekledim...Allah razı olsun

dışarı çıkıcam birazdan o yüzden şimdi haber vereyim okudum canım, Rabbim şifa versin inşallah bir an evvel

Gunaydinlar arkadaslarim, ama ben kustum size

hayırdır kuzu ne oldu ne ettik biz sana?

ohhh bizim dua sana güzel çıkmış sevindim canım
vaktinde geldin kuzularımız
ben bebeğim yerine ibrahim tatlısesi gördüm, silahlar ardı ardına patladı offff:18::18::18::18::18::18:

Ben de kansizlik varmis hala tahlil sonuclarini gondermisler hemoglabin degerleri 12-16 arasi olmasi lazimmis bende 10

Hamileligimin basindan beri vitamin ve demir hapi aliyorum, pekmez iciyorum, yumurtami etimi de yerim, cay kahve hic icmiyorum daha napsam ki:26: belki pazartesi demir hapimin dozunu artirir doktor bakalim ne diyecek

Son düzenleme:
Gulimier ve tuncs yuregime indirdiniz, gulimierin alintisinda tuncsun dogum yaptigini soylemesi aman aman yuregime indi gozlerim portledi okurken , bi kizlar napiyor cepten bakayim dedim oy hala yuregim agzimda neysee ki ruyaymis :)
Bursadayim hala bugun amcama gittim amcam takilmayi sever kac aylik oldu kiz dedi bende 6 amca dedim demez mi he iyi 1 ayi kalmis :) kendisi 7 aylik dogdugu icin el kadarmis ebe ölür bu demis koseye koymus ananesi onu yedirmis bunu yedirmis normal bebeklerden daha iri olmus amcamin 7 aylik hali buysa hey masallah yani iki uni bitirdi mimarlik ve hukuk, bursada noter ve kafa zehir gibi demek ki neymis erken dogum zihni etkilemiyormus,bir de bana diyor ki sen daha evleneli 6 ay oldu zaten babanin evinden mi goturdun kiz onu diyee kal geldi:)
Neyse ananemi dedemi dayilarimi amcami gormek iyi geldi bursayi seviyorum yegenim gobegimi acip bebeyagi suruyor cici yapip karnima kafasini koyuyor gisah gisah diye pesimden ayrilmior cok tatli cinarim ya masallah abim de surekli kafasini karnima dayiyor oglus da dayisina tekmeler firlatiyor herkese bir tekme firlatiyor masallah benden haberler boyle kizlar insallah herkes.iyidir bebisler de keyiflidir ??

ne bileyim yaaa canım da ağır aslında onlar da bahanesi oluyo belki
bugün senden aldığım gazla evi süpürdüm temizledim, anneme söyledim ' aman kızım yorma kendini boşver diyo' ama ben yapmazsam kim gelip yapsın işimi gücümü,
yarında 2 odanın camını silip perdelerini yıkayayım, benim perdeler koton kumaş önceaskıda kuruyolarsonra ütülüyorum öyle asıyorum,
pazartesinden sonra da salon koltuklarımn kılıflarını yıkayıp ütüleyeyim en iyisi,
voltaj enerjisihissediyorum kendimde
kızım gelsin anneyi canlandırsın inşallah
Hemde nasil
Dikmen 9
Dolmuşların son durağı

ayyyynegüzeldi o dikmen vadisi yaaaa, bize şehir dışından gelen tüm misafirleri oraya götürüyodk
istanbula gelmeden önce 3 yıl keçiörende oturduk biz de

selam güzeller.. bugün hala oldum 3 yeğen geldi.. ama çok etkilendim kendimi tutamadım ağlamaktan.. rabbim bizleride hayırla kurtarsın inşaallah.. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım...
maşallah canım, gelinin yardımcısı olsun Rabbim,
sağı solu önü arkası bebiş olacak bundan sonra

hepimizi bi erken doğum korkusu sardı yaaa niye ki ogggfff
sağlıkla vaktinde gelsin kuzucuklarımız inşallah

Sernil dualarda eksik kaldı mı bilmiyorum ama ben bi 50 tane okuyabildim. Çok değil ama katkım olsun istedim. Umarım yarın babacığının sağlık haberlerini alacaksınız, babana güç kuvvet diliyorum.
Herkese iyi pazarlar bu arada, güzel huzurlu bir tatil günü olsun:)

Canım Allah razı olsun sizden sayı tamam,Sizlerin dualarıyla ve Allahın izni ile iyi olacak inş babacığım..Rabbim sizleride hiç darda bırakmasın ne muradınız varsa versin inş

günaydın kızlarrrr
hava çok güzel bugünnnnn koçişi kandırıp gezmeyemi çıksak acaba bugünnn
gerçi biraz zor ihtimal eşim grip oldu
benim yine çok uykum var haftasonu olmasına rağmen 8:30 da uyandık oğluşumla

Günaydın güzellerim
umutege burada da hava çok güzel görünüyor;haftalar sonra ilk defa aşkımla yürüyüşe çıkacağız birazdan
eşine geçmiş olsun tatlım ( inşallah çabuk atlatır (

hepinize mutlu pazarlar

burda da hava çok güzel benim miskini kandırabilirsem ben de yürüyüşe giderim...
herkese keyifli pazarlar

benimde düşük çıkıyodu canım
depolara bakıldı
b12 düşük çıktı, buda kansızlık yapıyomuş
b12 için iğne verdi
belki seninde öle bişeydir

Iyi pazarlar kizlar,
Sernilcim Allah acil sifa versin babana guzel haberler alin sonuclardan insallah
Laternem esin iyi mi cok sukur? Takip edebildigim kadariyla ameliyat olacakti sonra olamadi galiba gelisme var mi canim ?
Ben kendime nazar degdirdim dun ananem hamur isi yapmisti bir guzel yedik peynirle falan sonra dayimin balik restorani var o da aradi gelin balik yaptim diye bizde mecbur yedik ayip olmasin diye ama gece size yazdiktwn sonra midem cok kptu oldu rennie ictim fayda etmedi careyi parmakla kusmakta buldum sindirememisim resmen sonra uyudum sabah iyiydi midem kahvaltidan sonra wcye girdim yarisinda midem yine bulandi gozlerim karardi kalkamadim da o halde gozlerimi kapattim arkama yaslandim daha kotu olunca.hemen temizlendim kalkmaya calistim sifonu cektim ve kustum yine simdi ayaklari diktim uzaniyorum iyi hissetmiyorum kendimi ,kocam da aramis bir daha seni bir yere birakmam kotu oldun iyice dedi belki de son 3 ayin zorluklaridir bilemem ama ben peynir ve balik olayindan olduginu dusunuyorum uludaga gitti abim kaymaya bizde gidecektik sonra ben kayamicam edemicem sıkilirim bir de yururken kayar duserim diye gitmedim iyi ki gitmemisim yoksa o dag yolu bile beni bitirirdi artik
Bu hastalik haberi ayri yegenimin sabah odama gelip gilsah diye kaldirip ustume yatmasi ayri :) cok seviyorum yegenimi coook kendi dilinde benimle inatlasiyor benden baska herkese dede diyor annesi babasi dahil bir tek bana ismimle hitap ediyor ilginc degil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…