sağol canım 300 ekledim...Allah razı olsun
Gunaydinlar arkadaslarim, ama ben kustum size
aaaaaa gece nasil bi dilekte bulundunuz oyle...
laterne ve gulimier.. dileginiz kabul oldu.. gece bebegimi erkenden dogurdum 1700 gr.. sezeryanle.. cook kocuk deyip getirmediler yanima.. ne agladim.. sonra geldi.. emzirmeye basladim bi anda kocaman oldu.. ama ben hala agliyorum.. oyle aglamisim ki uyandigimda hala icimi cekiyordum. gozlerimdede yaslar.. cok gercekti ama.. kuzum nasil da guzeldi..
sayenizde oglumla sarila opuse gun gecirdim:))))
çok güzel hepsi de güüle fgüle kullan canım, uğur böcekli yelek çok tatlı olmuş annenin elleri dert görmesin inşalalh
Estagfirullah kuzum ya nerdeee
Her dua da gerekmiyor hayatım.
Mesela ayet ve surede gerekiyor tesbih ve diğerlerinde basta euzu besmele sonra dvm.
Kiz bende de vardı düşük riski 3 defa kanama olmuştu
Düşük riskimi kaldı
Bı ark.penceresine tül takmazdi sen deyince o geldi aklıma
Sen yine Aralık'ta yapmissin,Başka bir arkadasımda Temmuz'da taşındı tmzlikci silmişti camını hala oturuyor onla:))
Bez ver benim icim daraldı derim amaaan gene batacak diyor
Bebis olunca daha aktif olursun
Hemde nasil
Dikmen 9
Dolmuşların son durağı
maşallah canım, gelinin yardımcısı olsun Rabbim,selam güzeller.. bugün hala oldum 3 yeğen geldi.. ama çok etkilendim kendimi tutamadım ağlamaktan.. rabbim bizleride hayırla kurtarsın inşaallah.. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım...
hepimizi bi erken doğum korkusu sardı yaaa niye ki ogggfffGulimier ve tuncs yuregime indirdiniz, gulimierin alintisinda tuncsun dogum yaptigini soylemesi aman aman yuregime indi gozlerim portledi okurken , bi kizlar napiyor cepten bakayim dedim oy hala yuregim agzimda neysee ki ruyaymis :)
Bursadayim hala bugun amcama gittim amcam takilmayi sever kac aylik oldu kiz dedi bende 6 amca dedim demez mi he iyi 1 ayi kalmis :) kendisi 7 aylik dogdugu icin el kadarmis ebe ölür bu demis koseye koymus ananesi onu yedirmis bunu yedirmis normal bebeklerden daha iri olmus amcamin 7 aylik hali buysa hey masallah yani iki uni bitirdi mimarlik ve hukuk, bursada noter ve kafa zehir gibi demek ki neymis erken dogum zihni etkilemiyormus,bir de bana diyor ki sen daha evleneli 6 ay oldu zaten babanin evinden mi goturdun kiz onu diyee kal geldi:)
Neyse ananemi dedemi dayilarimi amcami gormek iyi geldi bursayi seviyorum yegenim gobegimi acip bebeyagi suruyor cici yapip karnima kafasini koyuyor gisah gisah diye pesimden ayrilmior cok tatli cinarim ya masallah abim de surekli kafasini karnima dayiyor oglus da dayisina tekmeler firlatiyor herkese bir tekme firlatiyor masallah benden haberler boyle kizlar insallah herkes.iyidir bebisler de keyiflidir ??
sernilcim bende 100 tane ihlas okudum Allah babana şifalar versin insallah canim
Sernil dualarda eksik kaldı mı bilmiyorum ama ben bi 50 tane okuyabildim. Çok değil ama katkım olsun istedim. Umarım yarın babacığının sağlık haberlerini alacaksınız, babana güç kuvvet diliyorum.
Herkese iyi pazarlar bu arada, güzel huzurlu bir tatil günü olsun:)
Ben de kansizlik varmis halatahlil sonuclarini gondermisler hemoglabin degerleri 12-16 arasi olmasi lazimmis bende 10
Hamileligimin basindan beri vitamin ve demir hapi aliyorum, pekmez iciyorum, yumurtami etimi de yerim, cay kahve hic icmiyorum daha napsam ki:26: belki pazartesi demir hapimin dozunu artirir doktor bakalim ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?