2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sevsin sevsin,babasına düşkün olsun, zira annesi uykusuna düşkün, bebiş uyanınca duyarmıyım çok tırsıyom

gaza geldim
temizliğe başlıyorum
yahu bu evler neden 2 haftada kirleniveriyor
bütün gün de dışardayız

kız yavaş, sen bakma voltaja, bize göre deil bu işler, ben bu mutfağı topladım, ter içindeyim şu an, duşa girecem giremiyom,yoruldum

selam güzeller.. bugün hala oldum 3 yeğen geldi.. ama çok etkilendim kendimi tutamadım ağlamaktan.. rabbim bizleride hayırla kurtarsın inşaallah.. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım...

selam güzeller.. bugün hala oldum 3 yeğen geldi.. ama çok etkilendim kendimi tutamadım ağlamaktan.. rabbim bizleride hayırla kurtarsın inşaallah.. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım...

3 tanemiiii,maşallah, ALlah nazardan saklasın hepsini:)
hangine bakacağını şaşırır insan, ne güzel yaa
kaç kilolar, isimleri ne?

senide tebrik ederim:)

sağol voltajım yeni bir bilgi öğrendim allah razı olsun.

gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün. ohh ne güzel ya bir kerede 3 tane. maşallah

sernil canım ben 300 tane okudum. eksik kalırsa yine okuyabilirim. şimdi dışarıya çıkıyorum. oku dersen gelince okurum tatlım.

hanipkes bitanem noldu ya :26: neden küstürdük seni?

Video yükleyeyim mi deyince hiç cevap yazmadınız bana unutulmuşum işte unutulmuşum

Bir de kolay sanmıştım yüklemeyi ama beceremedim. Nasıl yapılıyor :26:

Video yükleyeyim mi deyince hiç cevap yazmadınız bana unutulmuşum işte unutulmuşum

Bir de kolay sanmıştım yüklemeyi ama beceremedim. Nasıl yapılıyor :26:

Artistttt !
Hem gecmise dikkatli bakmiyon Hem de darılıyon :)
Lutfennnnnn yükle lutfennnnnmnnn yazmıştım sana dikkate bile almadın
Bana ne ben küstüm iste

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…