- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
ben ankaradayım :) bana bi zararı yok nasılsa temizlik yapmadım
:))))))))
Eneeeeemmmm bende diyorum boo yü görünce niye kanım kaynıyor
Toprak kokar o can kokar o mis kokar
canım 100 tane ekliyorum sana şimdiden ağzına sağlık Allah razı olsun..
canım çok sağol Allah tüm hastalarımıza şifa versin...tatlım eksiğimiz zaten 450 sana 250 eklesem olurmu?
Hemde nasil
Dikmen 9
Dolmuşların son durağı
tamam canım olur 250 alayım ben 100 tanesini okudum zaten
pazar akşamaına kadar değil mi
aahh ahhh dikmen diyince geçen sınavım vardı ordaydı yetişemedim kaçırdııım
Kiz desydin adamlarımız var hallederdik
Durdururduk,seni beklerlerdi
Onu seyde derler,
Babasına düşkünse gece uyur(rahatsız etmez güya)
Uyku düzeni değilde duygu durumu birebir geçiyor
Ben oğlumda cok duygusaldim oda öyledir
Kızımda da bildigin sinir küpü oda öyle
Belkide huy
gaza geldim
temizliğe başlıyorum
yahu bu evler neden 2 haftada kirleniveriyor
bütün gün de dışardayız
selam güzeller.. bugün hala oldum 3 yeğen geldi.. ama çok etkilendim kendimi tutamadım ağlamaktan.. rabbim bizleride hayırla kurtarsın inşaallah.. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım...
selam güzeller.. bugün hala oldum 3 yeğen geldi.. ama çok etkilendim kendimi tutamadım ağlamaktan.. rabbim bizleride hayırla kurtarsın inşaallah.. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım...
sağol voltajım yeni bir bilgi öğrendim allah razı olsun.Estagfirullah kuzum ya nerdeee
Her dua da gerekmiyor hayatım.
Mesela ayet ve surede gerekiyor tesbih ve diğerlerinde basta euzu besmele sonra dvm.
Kiz bende de vardı düşük riski 3 defa kanama olmuştu
Düşük riskimi kaldı
Bı ark.penceresine tül takmazdi sen deyince o geldi aklıma
Sen yine Aralık'ta yapmissin,Başka bir arkadasımda Temmuz'da taşındı tmzlikci silmişti camını hala oturuyor onla:))
Bez ver benim icim daraldı derim amaaan gene batacak diyor
Bebis olunca daha aktif olursun
gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün. ohh ne güzel ya bir kerede 3 tane. maşallahselam güzeller.. bugün hala oldum 3 yeğen geldi.. ama çok etkilendim kendimi tutamadım ağlamaktan.. rabbim bizleride hayırla kurtarsın inşaallah.. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım...
sernil canım ben 300 tane okudum. eksik kalırsa yine okuyabilirim. şimdi dışarıya çıkıyorum. oku dersen gelince okurum tatlım.
hanipkes bitanem noldu ya :26: neden küstürdük seni?
selam güzeller.. bugün hala oldum 3 yeğen geldi.. ama çok etkilendim kendimi tutamadım ağlamaktan.. rabbim bizleride hayırla kurtarsın inşaallah.. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım...[/QUOTE
Gozun aydin canim allah saglik sihhat versin bebeklere ve annelerine gelininizi tebrik ediyorum
Video yükleyeyim mi deyince hiç cevap yazmadınız banaunutulmuşum işte unutulmuşum
Bir de kolay sanmıştım yüklemeyi ama beceremedim. Nasıl yapılıyor :26:
gulimier aynı şeyi dilemişiz kuzum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?