2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
teşekkür ederim canım
iyi gezmeler size
biz evdeyiz maleseffff:113:

çok geçmiş olsun canım miğdeni fazla karıştırdın sanırım ondan böyle oldun allah şifa versinnn

biz evdeyiz maleseffff:113:
biz de evdeyiz maalesef
eşim ben demeden yürüyüşe gidelim çam ormanına,temiz hava alır kızımız dedi...heveslendirdi...5 dk sonra yatmaya gitmiş uyanınca gideriz,çok uykum geldi diyo hava soğuyunca yürüyüşü napıyım,gitmicem

Son düzenleme:
off bende evdeyim. kocacım evde yok haftasonuda yüzünü göremiyorum ya...
sinir oldum kahvaltı ederken tel geldi. cinayet varmış. gelmesi gece 12yi bulur artık.
kimin yaptığı belli değilse işte o zaman yandık. ne geliş saati belli olur ne de çıkış saati offff offf

bebeci canım geçmiş olsun. hamileliğimin başında bende balık yemiştim aradan 4 saat sonrada süt içmiştim farkında olmadan. aynı belirtiler o zaman bende de olmuştu. soluğu hastanede almıştım. uludağa gitmemen iyi olmuş o yol seni daha kötü yapardı. sağlam insanı bile hasta yapıyor zaten.

ne yapalım canım bugünde böyle geçsin artıkkk
bende sanki aam kendi hasta olmuş gibi tam hasta olacak zamanı buldun diye kızdımmm

canım senin eşin polis miiiallah yardımcın olsun en zor meslek sahibi biriyle evlenmişsinnnn:26:

umutege geçmiş olsun inşallah sana geçmez. canım eşin yanında olsun da dışarı çıkmayın tatlım ya.

benim eşim asker canım. köylere, beldelere asker bakıyor. doğuda operasyon, batıda kaza,cinayet, otopsi bıktım valla. telsiz evde sürekli açık bizim oğlan habire telsizi dinliyor.

valla ben bu defa hiç beklemedim benimkini. atladım arabaya(ankarada ilk defa trafiğe çıktım-ödüm bişeylere karıştı-) sürdüm yürüyüş parkuruna. oh yürüyüşümü de yaptım. evin önünde arabayı park ederken azıcık da ön tamponu çizdim.
erkek milletini beklerken hayatımız geçiyor ya. 10 dk önce de çalışmalıyım dedi,işe gitti

dertsiz senin eşin asker değil miydi; savcı mıydı

bu mesajı yeni gördüm canım, pardon

geçmiş olsun canım; karıştırdığından olmuş bence de. ama iyi atlatmışsın aman dikkat. az kaldı kazasız belasız

merhaba kızlar babamızla bugün alışverişe gittik çoook yorulduk kızımın kıyafet alışverişi tamamen bitti battaniyesi havlusunu falanda aldık çok az eksiğimiz kaldı biberonu yine alamadım :) bu gidişle netten alacağım kızlar çanta konusunda çok kararsız kaldım ama aldım bir tane resmini ekleyim

kizlar bu arada ben almanyadayim

mide yanmasindan sikayet etmisinizde benimde cok yaniyordu ama ebe mizin verdigi bitkisel bi ilacla gecirdim cok sukur. ama TR de oldugunu sanmiyorum.

sut iciyordum daha once biraz iyi geliyordu.

ne yapalım canım bugünde böyle geçsin artıkkk
bende sanki aam kendi hasta olmuş gibi tam hasta olacak zamanı buldun diye kızdımmm

hadi seninki hasta olmuş...bizimkine ne demeli? önce heveslendir,sonra yat...saat 3'te kalkmış gidelim diyo,gitmedim,küsüm

en iyisini sen yapmışsın valla canım çok kızdırdı beni zaten bu hafta karne tatilinde anneme gidip kalıcam,gelmicem,o gezdirmiyosa ben gezerim oda bizi özlesin

Bebeci tatlım geçmiş olsun ( şimdi iyisin inşallah??
yeğenine bayıldım ve kıskandım ( benim yeğenim olunca o da beni böyle sever mi acaba :26:

eşimi sormuşsun tatlım;eskiye göre 3-4 gündür daha sağlıklı görünüyor..yarın ultrason ve tomografisi var onların sonucuna göre cerrahı ameliyat gününü söyleyecek..
kendine dikkat et fıstığım,anneciğinin yanında olmanın tadını çıkar.. ohhh sefan olsun

ben şeker yüzünden iki haftadır yediğim içtiğim herşeye dikkat ediyorum; mide yanmam da tamamen bitti. allah kurtarsın canım şimdi yanıyorsa son aylarda iyice zorlar bu yanmalar seni
amin canım sağolsın ama nası bi bulantıysa 2.aydan beri sürekli böyle tam diyorum bitti gene başlıyo gene bulantı hapına döndüm en başa sardık

kizlar bu arada ben almanyadayim

mide yanmasindan sikayet etmisinizde benimde cok yaniyordu ama ebe mizin verdigi bitkisel bi ilacla gecirdim cok sukur. ama TR de oldugunu sanmiyorum.

sut iciyordum daha once biraz iyi geliyordu.

gaviscon da kar etmiyo gerçekten sütten de içim bulanıyo ayva yiyorum olmuyo leblebi yiyorum olmuyo allahtan bulantı hapı uyku yapıoda uyuyunca bulantı da geçiyo sakinleştiriyo. yatmak da yani oturur halde o da =) oramda yastık buramda yastık =) ama buna da hamdolsun =) bu arada karnım sanki bi anda kocaman oldu gibi. ama ben gittikçe kilo veriyorum inşallah bebeğim kilo alıyodur haftaya kontrolü var inşallah olumlu çıkar herşeyi
ebe nin verdiği ilacın adı ne ki belki vardır (

kızlar merhaba,
ben de nisanda ikinci kez anne oluyorum inşallah.
son iki aydır sağlık problemleri ile çok uğraştık, zor dönemler bitti çok şükür.

inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız:))

sağol canım inşallah geçmez böyle olunca çok yaklaşmıyor bana
doğru diyrsun canım bazen nankörlük yapıyoruz işte sağlık olsun canım iş işte ne yapacaksınnn oğlunda şimdiden hevesleniyordur kesin asker olmaya
güle güle kullanın canım çanta kullanışlı birşeye benziyor
aynı ben bazen benimkide dur şu zaman gidicez bu zaman gidicez diye akşam yapıyor bu seferde benim hevesim kaçıyor ona kızıp oturuyorum kıçımın üstüne eee ne oluyor olan yine bize oluyorr
git canım annede de kıymetini anlasın bencede ama inşallah dayanabilirisin ayrı kalmaya
biz daha eşimle hiç ayrı kalmadık

Ay kizlar kendimi cok yorgun hissediyorum bugun kocisin emari vardi boyun ve bel. Bir aydir cok agriyordu son haftalarda dayanilmaz hal aldi bakalim sonucu ne cikacak?

Katinam sanirim senin esinin de bel ya da sirt agrisi vardi sanki, nasil oldu?

Bebeci gecmis olsun canim, nolur dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…