teşekkür ederim canımGünaydın güzellerim
umutege burada da hava çok güzel görünüyor;haftalar sonra ilk defa aşkımla yürüyüşe çıkacağız birazdan
eşine geçmiş olsun tatlım( inşallah çabuk atlatır (
hepinize mutlu pazarlar
Iyi pazarlar kizlar,
Sernilcim Allah acil sifa versin babana guzel haberler alin sonuclardan insallah
Laternem esin iyi mi cok sukur? Takip edebildigim kadariyla ameliyat olacakti sonra olamadi galiba gelisme var mi canim ?
Ben kendime nazar degdirdim dun ananem hamur isi yapmisti bir guzel yedik peynirle falan sonra dayimin balik restorani var o da aradi gelin balik yaptim diye bizde mecbur yedik ayip olmasin diye ama gece size yazdiktwn sonra midem cok kptu oldu rennie ictim fayda etmedi careyi parmakla kusmakta buldum sindirememisim resmen sonra uyudum sabah iyiydi midem kahvaltidan sonra wcye girdim yarisinda midem yine bulandi gozlerim karardi kalkamadim da o halde gozlerimi kapattim arkama yaslandim daha kotu olunca.hemen temizlendim kalkmaya calistim sifonu cektim ve kustum yine simdi ayaklari diktim uzaniyorum iyi hissetmiyorum kendimi ,kocam da aramis bir daha seni bir yere birakmam kotu oldun iyice dedi belki de son 3 ayin zorluklaridir bilemem ama ben peynir ve balik olayindan olduginu dusunuyorum uludaga gitti abim kaymaya bizde gidecektik sonra ben kayamicam edemicem sıkilirim bir de yururken kayar duserim diye gitmedim iyi ki gitmemisim yoksa o dag yolu bile beni bitirirdi artik
Bu hastalik haberi ayri yegenimin sabah odama gelip gilsah diye kaldirip ustume yatmasi ayri :) cok seviyorum yegenimi coook kendi dilinde benimle inatlasiyor benden baska herkese dede diyor annesi babasi dahil bir tek bana ismimle hitap ediyor ilginc degil mi :)
biz de evdeyiz maalesefbiz evdeyiz maleseffff:113:
ne yapalım canım bugünde böyle geçsin artıkkkbiz de evdeyiz maalesef
eşim ben demeden yürüyüşe gidelim çam ormanına,temiz hava alır kızımız dedi...heveslendirdi...5 dk sonra yatmaya gitmişuyanınca gideriz,çok uykum geldi diyo hava soğuyunca yürüyüşü napıyım,gitmicem
off bende evdeyim. kocacım evde yok haftasonuda yüzünü göremiyorum ya...
sinir oldum kahvaltı ederken tel geldi. cinayet varmış. gelmesi gece 12yi bulur artık.
kimin yaptığı belli değilse işte o zaman yandık. ne geliş saati belli olur ne de çıkış saati offff offf
umutege geçmiş olsun inşallah sana geçmez. canım eşin yanında olsun da dışarı çıkmayın tatlım ya.ne yapalım canım bugünde böyle geçsin artıkkk
bende sanki aam kendi hasta olmuş gibi tam hasta olacak zamanı buldun diye kızdımmm
canım senin eşin polis miiiallah yardımcın olsun en zor meslek sahibi biriyle evlenmişsinnnn:26:
biz de evdeyiz maalesef
eşim ben demeden yürüyüşe gidelim çam ormanına,temiz hava alır kızımız dedi...heveslendirdi...5 dk sonra yatmaya gitmişuyanınca gideriz,çok uykum geldi diyo hava soğuyunca yürüyüşü napıyım,gitmicem
off bende evdeyim. kocacım evde yok haftasonuda yüzünü göremiyorum ya...
sinir oldum kahvaltı ederken tel geldi. cinayet varmış. gelmesi gece 12yi bulur artık.
kimin yaptığı belli değilse işte o zaman yandık. ne geliş saati belli olur ne de çıkış saati offff offf
umutege geçmiş olsun inşallah sana geçmez. canım eşin yanında olsun da dışarı çıkmayın tatlım ya.
benim eşim asker canım. köylere, beldelere asker bakıyor. doğuda operasyon, batıda kaza,cinayet, otopsi bıktım valla. telsiz evde sürekli açık bizim oğlan habire telsizi dinliyor.
kaçtı gitti uyku neredeyse bi şişe gaviscon içtim kar etmedi gene kan kusuyorum ben yaaa
Iyi pazarlar kizlar,
Sernilcim Allah acil sifa versin babana guzel haberler alin sonuclardan insallah
Laternem esin iyi mi cok sukur? Takip edebildigim kadariyla ameliyat olacakti sonra olamadi galiba gelisme var mi canim ?
Ben kendime nazar degdirdim dun ananem hamur isi yapmisti bir guzel yedik peynirle falan sonra dayimin balik restorani var o da aradi gelin balik yaptim diye bizde mecbur yedik ayip olmasin diye ama gece size yazdiktwn sonra midem cok kptu oldu rennie ictim fayda etmedi careyi parmakla kusmakta buldum sindirememisim resmen sonra uyudum sabah iyiydi midem kahvaltidan sonra wcye girdim yarisinda midem yine bulandi gozlerim karardi kalkamadim da o halde gozlerimi kapattim arkama yaslandim daha kotu olunca.hemen temizlendim kalkmaya calistim sifonu cektim ve kustum yine simdi ayaklari diktim uzaniyorum iyi hissetmiyorum kendimi ,kocam da aramis bir daha seni bir yere birakmam kotu oldun iyice dedi belki de son 3 ayin zorluklaridir bilemem ama ben peynir ve balik olayindan olduginu dusunuyorum uludaga gitti abim kaymaya bizde gidecektik sonra ben kayamicam edemicem sıkilirim bir de yururken kayar duserim diye gitmedim iyi ki gitmemisim yoksa o dag yolu bile beni bitirirdi artik
Bu hastalik haberi ayri yegenimin sabah odama gelip gilsah diye kaldirip ustume yatmasi ayri :) cok seviyorum yegenimi coook kendi dilinde benimle inatlasiyor benden baska herkese dede diyor annesi babasi dahil bir tek bana ismimle hitap ediyor ilginc degil mi :)
ne yapalım canım bugünde böyle geçsin artıkkk
bende sanki aam kendi hasta olmuş gibi tam hasta olacak zamanı buldun diye kızdımmm
en iyisini sen yapmışsın valla canımvalla ben bu defa hiç beklemedim benimkini. atladım arabaya(ankarada ilk defa trafiğe çıktım-ödüm bişeylere karıştı-) sürdüm yürüyüş parkuruna. oh yürüyüşümü de yaptım. evin önünde arabayı park ederken azıcık da ön tamponu çizdim.
erkek milletini beklerken hayatımız geçiyor ya. 10 dk önce de çalışmalıyım dedi,işe gitti
amin canım sağolsın ama nası bi bulantıysa 2.aydan beri sürekli böyle tam diyorum bitti gene başlıyo gene bulantı hapına döndüm en başa sardıkben şeker yüzünden iki haftadır yediğim içtiğim herşeye dikkat ediyorum; mide yanmam da tamamen bitti. allah kurtarsın canım şimdi yanıyorsa son aylarda iyice zorlar bu yanmalar seni
kizlar bu arada ben almanyadayim
mide yanmasindan sikayet etmisinizde benimde cok yaniyordu ama ebe mizin verdigi bitkisel bi ilacla gecirdim cok sukur. ama TR de oldugunu sanmiyorum.
sut iciyordum daha once biraz iyi geliyordu.
sağol canım inşallah geçmez böyle olunca çok yaklaşmıyor banaumutege geçmiş olsun inşallah sana geçmez. canım eşin yanında olsun da dışarı çıkmayın tatlım ya.
benim eşim asker canım. köylere, beldelere asker bakıyor. doğuda operasyon, batıda kaza,cinayet, otopsi bıktım valla. telsiz evde sürekli açık bizim oğlan habire telsizi dinliyor.
güle güle kullanın canım çanta kullanışlı birşeye benziyormerhaba kızlar babamızla bugün alışverişe gittik çoook yorulduk kızımın kıyafet alışverişi tamamen bitti battaniyesi havlusunu falanda aldık çok az eksiğimiz kaldı biberonu yine alamadım :) bu gidişle netten alacağım kızlar çanta konusunda çok kararsız kaldım ama aldım bir tane resmini ekleyim
Eki Görüntüle 610991 Eki Görüntüle 610992
aynı ben bazen benimkide dur şu zaman gidicez bu zaman gidicez diye akşam yapıyor bu seferde benim hevesim kaçıyor ona kızıp oturuyorum kıçımın üstünehadi seninki hasta olmuş...bizimkine ne demeli? önce heveslendir,sonra yat...saat 3'te kalkmış gidelim diyo,gitmedim,küsüm
en iyisini sen yapmışsın valla canımçok kızdırdı beni zaten bu hafta karne tatilinde anneme gidip kalıcam,gelmicem,o gezdirmiyosa ben gezerim oda bizi özlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?