2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
evlenmeyi mi düşünüyomuş yani, onu mu demek istemiş

Galiba öyle canım.
Eşim o ara pek dinlemiyordum ama böyle bir şey söyledi dedi.
Vicdan yaptırmaya çalışıyor,biz kaç kere gel dedik gelmedi.
Çocuk oyuncağı değil bu iş dedi.Bir arada olsak evde 3 yabancı oluruz.
Ağlar gider bir yerde anlatır işler iyice karışır biz böyle iyiyiz dedi.

Eşim kesinlikle taraftar değil anlıcanız,mantığıma uymuyor dedi.
Aynı evde olsakda uyuşamıcaz dedi.

Kaynanam cidden kendi rahatını çok düşünüyor.
Dedem annanem yanlız onlarla kalabilir,ama istemiyor rahat edemiyormuş.
Dedem hastaneye yattı yanında kaldı diye çok yorulmuş.
Hafta sonu gidip görebilir ama gitmiyor,anca dinleniyormuş.
Benim evim var gidemem diyor,ama biz kendi evimizi sahiplenince anne oluyor hemen.
Biz kocişimle işin içinden çıkamadık.

merhaba kızlar,

bebeci geçmiş olsun canım, iyiki uludağa çıkmamışsın, döndüre döndüre sağlam adamın bile midesi bulanıyo çıkarken,
bugün varmış eğitim ben gidicem inşallah

perilous çantanı güle güle kullan canım, bebek çantasını sırt çantası olarak alan var mı kızlar aranızda, kullanışlı olduğunu duymuştum

pazar günü hepimiz evdeydik sanırsam,
bende voltajdan heveslendim cam sildim perde yıkadım ütüledim akşam da misafirim vardı,
cam silerken ceryanda kaldım sanırım, göğsüm ağrıyo öksürüyorum,
ben kiiiimmmmm temizlik kim voltajım yaaa hemen hasta oldum baksana:18::18::18::18:
ama kafaya koydum bu hafta ara ara kalan camları perdeleri koltuklarıda temziliycem inşallah

kıs evlensin dicem ama eşin ne düşünür tabe, ama evlense siz rahatlarsınız biraz, kaç yaşında ki?

aman kıs napıyon cam filan, dikkat et..
ben sırt çantası alıcam, ablam kullandı çok rahat, bebeği rahat taşıyosun, en önemlisi eşinde rahatça taşıyabiliyor:)

Kızlar size bişey sorcam yaa biz anakucağı aldık hemde araba da almayı düşünüyoruz acaba anakucağına gerek yokmuydu diye düşünüyorum şimdi.Çünkü nisanda doğacağı için en az 45 günde dışarı çıkamayız sonrada yaz gelcek direk araba mı kullanılırdı acaba diyorum boşuna mı masraf ettik sizce.Anakucağı alanlar var mı aranızda.

çok saol canım,
anakucağının konulduğu ön bar var ya, onu çıkarınca sığıyo ancak:)işte tak çıkar olucak her seferinde ama yapıcak bişe yok, hiçbiri olmuyo çünkü:)

selam..

sabah şöyle hızlıca geçmişe baktım.. bi sürü şey yazdım ama net kesildi vee hepsi hooop uçtu gitti..

ben hala annemdeyim.. artık evime gidip bir an önce toparlanmak sonrada geri gelmek ve doğumu beklemek istiyorum.. ama eşim nazlanıyor gelip beni almak konusunda.. haftasonuna dek burdayım.. mobilyacı arayıp duruyor yatağı getiricez diye, biz daha odayı boya bile yapmadık.. evde bir sürü iş beni bekliyor..

canım maşallah kızına çok iyi boyu kilosu tombiş bir kuzucuk gelecek anlaşılan :)

pekmez diyorum başkada birşey demiyorum annemin bizim için formülü olmuştur her zaman çok çabukta işe yarargeceleri yatmadan önce 2 yemek kaşığı üzüm pekmezini 1 çay bardağında sulandı iç

kızlar butikbebeden alışveriş yapan var mı????

canım ben yaptım ama memnun kalmadım ya gecelik aldım kısa kollu seçtim , kolsuz geldi, bi de üstüne yapıştırmışlar etiketi kısa kollu diye uyuz oldum, bi tane daha gecelik aldım penye diye polar çıktıyazması gerek bence polar diye, mesela unnado da yazıyo mutlaka , renkler de hiç beklediğim gibi diildi,hepsi için konuşamam ama bana böle denk geldi valla, bi daha kesin alırım ordan dayananamam ama bunları da göz önünde bulundururum:)

ay denerim ben bunu canım çok ama çok saol

canım bence boşuna değil. bende aldım bebeği olan arkadaşlarımız ısrar etti alın diye.. bize geldiklerinde falan herhangi bi yere bırakamıyorlar bebeği döner, düşer birsey olur diye.. yemek yiyoruz mesela annesi masanın hemen yanına koyuyor tek ayağıyla arada bir sallıyor. tv karşısına bırakıyor falan filan.. bebeği taşımak ve 6 aya kadar içinde tutmak için işe yarar gözüküyor gerçekten. kucakta taşımaya alternatif.. arabayı her yere sokamıyorsun maalesef

Teyzoşlar cicilerimizin bir kısmını albüme ekledik,bilginize.

Kendini o kadar yormasaydın keşke şekerim.
Bende cumartesi yaptım ama öyle cam olayına filan girmedim.
Zaten artık çok çabuk yoruluyorum.1 saat temizlik yaptıysam 2 saat uyudum resmen
Kendine dikkat et.

kıs evlensin dicem ama eşin ne düşünür tabe, ama evlense siz rahatlarsınız biraz, kaç yaşında ki?

46 en fazla 47 yaşında,muhtaçlığı yok şükür çok dinçtir.
Ama evlilik konusu farklı ya.Düşündüğünü bende sanmıyorum,eşimi üzdüğüyle kalıyor işde.

Bence hiçde boş yere masraf değil canım.
Arkadaşım geldi bize mesela 6 aylık kızçesiyle hiç öyle koltuğa filan koymadı.
Ana kucağını kullandı.Bence çok kullanışlı.Özellikle bir yere giderken filan ev oturmasında şart.

merhabalar kızlar doktorum intihap için fitil verdi nasıl yerleştirecem.ileriye doğru iticemmi yoksa ilk kısımdamı bırakıcam.hiç fitil kullanmadım.

merhabalar kızlar doktorum intihap için fitil verdi nasıl yerleştirecem.ileriye doğru iticemmi yoksa ilk kısımdamı bırakıcam.hiç fitil kullanmadım.

itebildiğin kadar itmen en iyisi.. yoksa hemen dışarı çıkar, ya da eriyip daha çabuk dışarı akar.. içeri itersen oralarda eridiğinden daha etkili olur..
bende mantar için geçmişte kullanmıştım, doktorum özellikle itebildiğim kadar itmemi söylemişti..

canım öle ağzında bırakma hemen de hamileyiz diye ben fazla da derine itmemiştim korkumdan, ama öle hemen de bırakma o zmn da bi işe yaramaz ,pek anlatamadım galiba ama işte anla sen artık

sln kızlar hafta sonu kızımı görmeye gittik maşallah 3 gün önden gidiomuş cadı kızım benim doktora gitmeden tepişip duruodu ultrasonda hiç kıpırdamadı herşeyi normal çıktı 1 kg geçmiş sonrada çarşıa gidip kızıma bişeyler aldık artık hazırım yawrumu bekliorum pc bozuk o yüzden nete çok giremioırum beni merak etmeyin bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…