evlenmeyi mi düşünüyomuş yani, onu mu demek istemiş
kesin becerirsin.. bende ilkinde dağılır diye korktum bi seycik olmuyo
Galiba öyle canım.
Eşim o ara pek dinlemiyordum ama böyle bir şey söyledi dedi.
Vicdan yaptırmaya çalışıyor,biz kaç kere gel dedik gelmedi.
Çocuk oyuncağı değil bu iş dedi.Bir arada olsak evde 3 yabancı oluruz.
Ağlar gider bir yerde anlatır işler iyice karışır biz böyle iyiyiz dedi.
Eşim kesinlikle taraftar değil anlıcanız,mantığıma uymuyor dedi.
Aynı evde olsakda uyuşamıcaz dedi.
Kaynanam cidden kendi rahatını çok düşünüyor.
Dedem annanem yanlız onlarla kalabilir,ama istemiyor rahat edemiyormuş.
Dedem hastaneye yattı yanında kaldı diye çok yorulmuş.
Hafta sonu gidip görebilir ama gitmiyor,anca dinleniyormuş.
Benim evim var gidemem diyor,ama biz kendi evimizi sahiplenince anne oluyor hemen.
Biz kocişimle işin içinden çıkamadık.
merhaba kızlar,
bebeci geçmiş olsun canım, iyiki uludağa çıkmamışsın, döndüre döndüre sağlam adamın bile midesi bulanıyo çıkarken,
bugün varmış eğitim ben gidicem inşallah
perilous çantanı güle güle kullan canım, bebek çantasını sırt çantası olarak alan var mı kızlar aranızda, kullanışlı olduğunu duymuştum
pazar günü hepimiz evdeydik sanırsam,
bende voltajdan heveslendim cam sildim perde yıkadım ütüledim akşam da misafirim vardı,
cam silerken ceryanda kaldım sanırım, göğsüm ağrıyo öksürüyorum,
ben kiiiimmmmm temizlik kim voltajım yaaa hemen hasta oldum baksana:18::18::18::18:
ama kafaya koydum bu hafta ara ara kalan camları perdeleri koltuklarıda temziliycem inşallah
hangisini aldın canım bende pembe olan yumuşatıcıyı aldım denemedim daha
güle güle kullanın canım bu araba bagaja sığdımı peki katlanınca baya büyük oluyor güle güle iyi günlerde kullansın bebişin
canım maşallah kızınagünaydın kızlarr
bu hafta benim son çalışma haftam nasipse.. bundan sonra taaaa iki sene sonra eylülde işbaşı yapıcam inşallah..
hafta sonu kontrolüm vardı.. ne yazık ki çok canım sıkıldı..
kızım hala ters duruyor ve kordon boynuna dolanmış.. doktor korkma dedi ama biliyorsunuz korkmamak elde değil bu tür durumlarda. sağımdan soluma bile korkarak dönüyorum artık ona bi sey olacak diye..,
öte yandan ilk kez yüzünü bu kadar net gördük. doktor babasına benzetti.. minicik bir burnu ve çok tatlı yüz hatları vardı. doktor teyzesi çok beğendi kızımı..babası da ilk kez kendimi baba gibi hissediyorum diyor :) ağzını açıp kapıyordu kızım biz izlerken babası da iki gündür o hareketi yapmaya çalışıyo
ve doktor bebek dönerse ısrarla sana normal doğumu tavsiye ediyorum bebeğin başı küçük rahatça doğum yaparsın dedi. yemezler dedim keseceksin aşağıdan ne fark edecek. ilk doğumlarda alttan kesi %90 olur dedi. yapmam dersem yalan olur dedi. zaten yırtık oluyo en azından kesik düzgün olur vs vs dedi. sen sezeryana hazırlan doktorcum dedim çıkarken..
kızım 41 cm olmus ve 1750 gr.. onu çok özledim kızlarrr
kızlar saolun hepiniz, bugün sölediklerinizi yapiiym de geçmezse doktoru arıycam arttık, ay belim, kasıklarım da ağrıyo sanki , bi tuhafım , inş. bitki çaylarıyla geçer, şimdi iyi de gece noluyosa oluyo nedense
kızlar butikbebeden alışveriş yapan var mı????
canım maşallah kızınaçok iyi boyu kilosu tombiş bir kuzucuk gelecek anlaşılan :)
pekmez diyorum başkada birşey demiyorum annemin bizim için formülü olmuştur her zaman çok çabukta işe yarargeceleri yatmadan önce 2 yemek kaşığı üzüm pekmezini 1 çay bardağında sulandı iç
evet ofelyammm evettt bunu yap
Kızlar size bişey sorcam yaa biz anakucağı aldık hemde araba da almayı düşünüyoruz acaba anakucağına gerek yokmuydu diye düşünüyorum şimdi.Çünkü nisanda doğacağı için en az 45 günde dışarı çıkamayız sonrada yaz gelcek direk araba mı kullanılırdı acaba diyorum boşuna mı masraf ettik sizce.Anakucağı alanlar var mı aranızda.
merhaba kızlar,
bebeci geçmiş olsun canım, iyiki uludağa çıkmamışsın, döndüre döndüre sağlam adamın bile midesi bulanıyo çıkarken,
bugün varmış eğitim ben gidicem inşallah
perilous çantanı güle güle kullan canım, bebek çantasını sırt çantası olarak alan var mı kızlar aranızda, kullanışlı olduğunu duymuştum
pazar günü hepimiz evdeydik sanırsam,
bende voltajdan heveslendim cam sildim perde yıkadım ütüledim akşam da misafirim vardı,
cam silerken ceryanda kaldım sanırım, göğsüm ağrıyo öksürüyorum,
ben kiiiimmmmm temizlik kim voltajım yaaa hemen hasta oldum baksana:18::18::18::18:
ama kafaya koydum bu hafta ara ara kalan camları perdeleri koltuklarıda temziliycem inşallah
kıs evlensin dicem ama eşin ne düşünür tabe, ama evlense siz rahatlarsınız biraz, kaç yaşında ki?
Kızlar size bişey sorcam yaa biz anakucağı aldık hemde araba da almayı düşünüyoruz acaba anakucağına gerek yokmuydu diye düşünüyorum şimdi.Çünkü nisanda doğacağı için en az 45 günde dışarı çıkamayız sonrada yaz gelcek direk araba mı kullanılırdı acaba diyorum boşuna mı masraf ettik sizce.Anakucağı alanlar var mı aranızda.
Teyzoşlar cicilerimizin bir kısmını albüme ekledik,bilginize.
merhabalar kızlar doktorum intihap için fitil verdi nasıl yerleştirecem.ileriye doğru iticemmi yoksa ilk kısımdamı bırakıcam.hiç fitil kullanmadım.
merhabalar kızlar doktorum intihap için fitil verdi nasıl yerleştirecem.ileriye doğru iticemmi yoksa ilk kısımdamı bırakıcam.hiç fitil kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?