2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

şanslıyım, bide ayrı şehirlerde olduğumuz içinde şanslıyım, sürekli iç içe olmak zorunda değiliz:) eşimden yanada şanslıyım, sürekli annem annem deseydi annesinin iyi olması da yetmezdi:)

Voltaj daha çok roman dilini taklit etmiş,göçmenler konuşmaz öle..(Not: Bir göçmen..)
kıs göçmenlerde bilir ama bu kelimeyi, bende bi göçmenim, ondan sordum, gerçi ankaralı ama voltaj:)

hangisini aldın canım bende pembe olan yumuşatıcıyı aldım denemedim daha

güle güle kullanın canım bu araba bagaja sığdımı peki katlanınca baya büyük oluyor güle güle iyi günlerde kullansın bebişin

öksürüğe karşı bir turpun içini oyarak ortasına bal dökülür. bir kaç saat bekletilir. sonra o bal içiliyor. inatçı öksürüğe çare diye bilinir.den istersen.

heee :)) sakinleştin mi kız sen :) gitmedin mi hafta sonu başka doktora.. bugün hava nasıl işyerinde ??
sakinleştim sayılır canım elden bişey gelmiyor sakin olmak zorundayım ağlayınca açıldım :) doktora gitmedim benim randevu normalde 31 ocaktı bende o haftasonu yani 2 şubatta başka hastaneye gidip kontrol olacağım kızımı özledim zaten daha çok bekleyemem hem önceki randevuyla arası 1 ay olmuş olur

kızlar bu arada sitede doğum hikayeleri var insana güven veriyor okuyun bence

Dogum | Epidural

oğluşumada halı aldı ananesi teyzosları

Eki Görüntüle 611745
çok güzelmiş halısı bayıldım böyle resimler var arabalı falan resim değilde poster onlardan da mı alsan odasına acaba çok güzel olur bence

çok saol canım,
anakucağının konulduğu ön bar var ya, onu çıkarınca sığıyo ancak:)işte tak çıkar olucak her seferinde ama yapıcak bişe yok, hiçbiri olmuyo çünkü:)

Selam kızlar ben geldim,

İşlerim çok yoğun.Firmalar öğle tatiline çıkdı diye ara verdim.
Akşama rapor hazırlıyorum,hemde erken çıkmayı planlıyorum bakalım artık:)
Misafirim var ve canım sulu köfte çektiği için yapmayı denicem ilk kez.
Ama çok karışık geliyor.Daha önce hiç kıyma yoğurmadım,ya dağılırsa tutmazsa diye korkuyorum.
Sizce becerebilir miyim ki?

çok saol canım,
anakucağının konulduğu ön bar var ya, onu çıkarınca sığıyo ancak:)işte tak çıkar olucak her seferinde ama yapıcak bişe yok, hiçbiri olmuyo çünkü:)

hangisini aldın canım bende pembe olan yumuşatıcıyı aldım denemedim daha
ben de pembesini aldım canım. evim mis gibi bebek koktu. yatak odasından çıkasım gelmedi valla.

deneyimli anneler iç zıbına çok ihtiyaç oluyor mu?
kaç tane alsak yeterli olur?

Ay bu arada annem ve kaynanam hafta sonu bizdeydi.

Annem aldıklarıma bakdı,eksikleri belirledik.
İki hafta sonra geleyim alışveriş yapalım dedi.
Sonra bir mağaza var bizim orda oraya girdik.Fiyatları uygun ürünler kaliteli.
Birde adamın bir huyu var mesela elini bir şeye attın eğer işe yaramazsa bu olmaz diyor.
Hani satış için zorlamıyor.Annem tabi bebiş cicilerini görünce dayanamadı hemen yedek hastane çıkışını,battaniyesini,çoraplar,patikler aldı.
Çok eksiğimiz kalmadı şükür.
Kaynanamda tabi bakdı annem alıyor.Bende hastane çantasını alcaktım bakmıştm filan dedi.
Tabi bana pek inandırıcı gelmedi.
Annemde şimdi yanlız gördü kaynanamı bir şey alcak bana kaynanama soruyor hangisini alalım diye.
Bende dedim anne ben kullanıcam ya hani bana sor istersen Neyse kazasız belasız atlattık.
Ama ben çok sitres oldum.üstene basa basa 40 ımı annemde çıkarcam da dedim.Annem kaş göz yapsada hiç dinlemedim.
Annem kıyamıyor her şeye dahil etmeye çalışıyor.Kocişimle konuşuyoruz ister istemez iki anneyi karşılaştırıyoruz.
Kocişim dedi ki benim annemde torunum olacak düşüncesi yok onu fark ettim dedi.
Gerçekden de öyle.İyiki annem var diyorum :)

Birde eşime birlik oturma konusunu açmış.
Kocişimde demiş ki anne biz senle yapamayız.Oda demiş ki ne sen beni gör ne ben seni göreyim.
Birde gönlümü evliliğe açıyorsun gibi bir şey demiş.Kocişim çok üzüldü morali çok bozukdu.
Ertesi gün annem geldi diye çağırdım.Hiç bir şey olmamış gibi davrandı.
Kocişimde kıyamam üzüldüğüyle kaldı.

Canım geçmiş olsun evde bal varsa eğer bal ve karabiberi karıştır az bişey o öksürüğünü keser inşallah biran önce

evlenmeyi mi düşünüyomuş yani, onu mu demek istemiş

Çok geçmiş olsun kuzucum.

docalana katılıyorum bende bal ve karabiber öksürüğü keser diye biliyorum.
Ama çok kötüysen kendini tutup zorlama,direk doktoruna görün derim.

kızlar butikbebeden alışveriş yapan var mı????

var canım sööle :))) her haltı ordan aldık sayılır bi sorun yaşamadım hiç

kesin becerirsin.. bende ilkinde dağılır diye korktum bi seycik olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…