ne güzel şanslısın hatta kayınvaliden benim kendi annem gibi anlattığın kadarıyla benim annem de çok çok iyidir bizim gelin hergün onla beraber çok iyi anlaşıyorlar ahh bana denk gelmedi böyle melek gibi kaynana bana çıktı kelek kaynana
kıs göçmenlerde bilir ama bu kelimeyi, bende bi göçmenim, ondan sordum, gerçi ankaralı ama voltaj:)Voltaj daha çok roman dilini taklit etmiş,göçmenler konuşmaz öle..(Not: Bir göçmen..)
hangisini aldın canım bende pembe olan yumuşatıcıyı aldım denemedim dahaiyi günlerde kullanın canım. bende haftasonu oğlumun kıyafetlerini yıkadım. yanlış hatırlamıyorsam sen yumuşatıcı yerine elma sirkesi demiştin öyle değil mi? ben elma sirkesini denedim canım ama hiç memnun kalmadım kıyafetleri sertleştirdi, bir garip koktu. haftasonu bebek yumuşatıcısı almak için merkeze gittim. dalin aldım mis gibi oldu valla. yumuşacık öyle çok kokusu da yoktu. sen de bir dene tatlım bakalım.
kızlar haftasonu fuara gittik, bayağı bi dolaştık, 4 saat falan aman, ama bebişimizin arabasını aldık Graco Mirage
Graco Mirage +Ts Plus Junior Baby Travel Sistem GittiGidiyor'da 63016092
anakucağı oturtulan ön barı çıkartınca ancak sığıyo bagaja düşünün yani:)
o çok beklediğimiz casual storm baston travele baktık, bagaja sığmadı 9 cmle kaybettik ama içimize de pek sinmedi zaten,
bi de çamaşırlarını yıkamak için organik deterjan, biberon emzik yıkamak için bi sıvı falan aldım,
ay bi de dayanamadım ucuzdu, daha çok çok ereken olmasına rağmen kapı süsü ve 10 tane hastanede verilmeye uygun bebekli çubuk aldım, onlara şeker takıcam
günaydın kızlar,
dün gece hiç uyuyamadım öksürmekten , o kadar da şiddetli ki, çocuğun başı döndü içerde, çok korkuyorum, yani altıma kaçırdım sölemesi ayıp ama o kadar kötü öksürüyorum
bi de yaşama yolculuk belgeselini izlemiştik dün, kadın da bronşit oldu, sonra suyu geldi, hastanede yattı falan erken doğum yaptı, tam gecesi izlemişim, şimdi de okudum, öksürük su kesesini patlatıyomuş, rahimde kasılmaya sebep oluyomuş falan çok korkuyorum tutuyorum kendimi öksürmemek için ama çok zor tabi, napsam bilmiyorum,
bildiğiniz doğal yollar var mı?
2013 Temmuz anneleri sayfa 1260
öksürüğe karşı bir turpun içini oyarak ortasına bal dökülür. bir kaç saat bekletilir. sonra o bal içiliyor. inatçı öksürüğe çare diye bilinir.den istersen.
sakinleştim sayılır canım elden bişey gelmiyor sakin olmak zorundayım ağlayınca açıldım :) doktora gitmedim benim randevu normalde 31 ocaktı bende o haftasonu yani 2 şubatta başka hastaneye gidip kontrol olacağım kızımı özledim zaten daha çok bekleyemem hem önceki randevuyla arası 1 ay olmuş olurheee :)) sakinleştin mi kız sen :) gitmedin mi hafta sonu başka doktora.. bugün hava nasıl işyerinde ??
çok güzelmiş halısı bayıldım böyle resimler var arabalı falan resim değilde poster onlardan da mı alsan odasına acaba çok güzel olur bencekızlar bu arada sitede doğum hikayeleri var insana güven veriyor okuyun bence
Dogum | Epidural
oğluşumada halı aldı ananesi teyzosları
Eki Görüntüle 611745
ne bu şimdi tüm anne gruplarına da yazmış aklınca ziyaretçi mi topluyo.. pöffff.. yazdıkları da bi sey olsa .. neyseeeeee
hangisini aldın canım bende pembe olan yumuşatıcıyı aldım denemedim daha
güle güle kullanın canım bu araba bagaja sığdımı peki katlanınca baya büyük oluyor güle güle iyi günlerde kullansın bebişin
hangisini aldın canım bende pembe olan yumuşatıcıyı aldım denemedim daha
güle güle kullanın canım bu araba bagaja sığdımı peki katlanınca baya büyük oluyor güle güle iyi günlerde kullansın bebişin
ben de pembesini aldım canım. evim mis gibi bebek koktu. yatak odasından çıkasım gelmedi valla.hangisini aldın canım bende pembe olan yumuşatıcıyı aldım denemedim daha
günaydın kızlar,
dün gece hiç uyuyamadım öksürmekten , o kadar da şiddetli ki, çocuğun başı döndü içerde, çok korkuyorum, yani altıma kaçırdım sölemesi ayıp ama o kadar kötü öksürüyorum
bi de yaşama yolculuk belgeselini izlemiştik dün, kadın da bronşit oldu, sonra suyu geldi, hastanede yattı falan erken doğum yaptı, tam gecesi izlemişim, şimdi de okudum, öksürük su kesesini patlatıyomuş, rahimde kasılmaya sebep oluyomuş falan çok korkuyorum tutuyorum kendimi öksürmemek için ama çok zor tabi, napsam bilmiyorum,
bildiğiniz doğal yollar var mı?
Ay bu arada annem ve kaynanam hafta sonu bizdeydi.
Annem aldıklarıma bakdı,eksikleri belirledik.
İki hafta sonra geleyim alışveriş yapalım dedi.
Sonra bir mağaza var bizim orda oraya girdik.Fiyatları uygun ürünler kaliteli.
Birde adamın bir huyu var mesela elini bir şeye attın eğer işe yaramazsa bu olmaz diyor.
Hani satış için zorlamıyor.Annem tabi bebiş cicilerini görünce dayanamadı hemen yedek hastane çıkışını,battaniyesini,çoraplar,patikler aldı.
Çok eksiğimiz kalmadı şükür.
Kaynanamda tabi bakdı annem alıyor.Bende hastane çantasını alcaktım bakmıştm filan dedi.
Tabi bana pek inandırıcı gelmedi.
Annemde şimdi yanlız gördü kaynanamı bir şey alcak bana kaynanama soruyor hangisini alalım diye.
Bende dedim anne ben kullanıcam ya hani bana sor istersenNeyse kazasız belasız atlattık.
Ama ben çok sitres oldum.üstene basa basa 40 ımı annemde çıkarcam da dedim.Annem kaş göz yapsada hiç dinlemedim.
Annem kıyamıyor her şeye dahil etmeye çalışıyor.Kocişimle konuşuyoruz ister istemez iki anneyi karşılaştırıyoruz.
Kocişim dedi ki benim annemde torunum olacak düşüncesi yok onu fark ettim dedi.
Gerçekden de öyle.İyiki annem var diyorum :)
Birde eşime birlik oturma konusunu açmış.
Kocişimde demiş ki anne biz senle yapamayız.Oda demiş ki ne sen beni gör ne ben seni göreyim.
Birde gönlümü evliliğe açıyorsun gibi bir şey demiş.Kocişim çok üzüldü morali çok bozukdu.
Ertesi gün annem geldi diye çağırdım.Hiç bir şey olmamış gibi davrandı.
Kocişimde kıyamam üzüldüğüyle kaldı.
kızlar butikbebeden alışveriş yapan var mı????
Selam kızlar ben geldim,
İşlerim çok yoğun.Firmalar öğle tatiline çıkdı diye ara verdim.
Akşama rapor hazırlıyorum,hemde erken çıkmayı planlıyorum bakalım artık:)
Misafirim var ve canım sulu köfte çektiği için yapmayı denicem ilk kez.
Ama çok karışık geliyor.Daha önce hiç kıyma yoğurmadım,ya dağılırsa tutmazsa diye korkuyorum.
Sizce becerebilir miyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?