- 16 Mart 2010
- 1.548
- 461
- 198
Rüyan hayra çıksın işallahCan ciğer kuzu sarmalarım iyi akşamlar herkese,
Yilbirt yilbirt yanan evimde oturuyorum ben
Bugun anne bebek fuarına gittim poffffff hüsran ve hayal kırıklığı hiç birsey yok,
Koşarak uzaklaştık
Bugun kotu de bir ruya gördüm
Kızım doğmuş ama kesesinin içindeydi hala yerdeydi nasil doğurdum bilemiyorum.
11 kg imiş 73 cm diyorlar isin kötüsü konuşuyordu
Bana imtihan için gönderildiğini söyledi cok üzülüyordum ya
ne güzel şanslısın hatta kayınvaliden benim kendi annem gibi anlattığın kadarıyla benim annem de çok çok iyidir bizim gelin hergün onla beraber çok iyi anlaşıyorlar ahh bana denk gelmedi böyle melek gibi kaynana bana çıktı kelek kaynanatatilin hangi döneminde geleceğini ve ne kadar kalacağını bilmiyorumki?
tatilden öncede hazırlamam mümkün değil cuma tatil zaten
bu tarz tepkiler wermez benimki, ii bi insan , saf kalplidir çok, eltimin ettiklerine bile oğlu için boyun eğiyo, yeri gelince tepkisini kibarca gösterirde, eltim anlamaz işte, cadıdır eltim.. hatta ben üzülürüm bile kendisine, zor bi hayat yaşamış o da..
bi yaz beraber dönmüştük bize, ben yatak odasında valizleri yerleştiriyodum, salona geliym bi dedim, koca köşe koltuğunu çekmiş temizliğe başlamış
sabah kalkar ütüleri yapar, yemeğimizi yapar hiç kötü bi lafını duymadım
da işte yinede ben yalnız yapmak istiyorum, bakıcaz artık bakalım ne zaman gelicek
hanipeks maşallah oğluşuna çınar ne güzel çıkmış öyle maşallah valla 2. videoda kordonuna sarılmış gibiydi , 3. videoda resmen dizini tutup oturuyor paşa çok güzel hareketli bebek nazar değmesin ona bu videonun fiyatı ne kadar yüksekmiş ya 3 cd 30 saniyeden nerdeyse 300 TL bana biraz fazla geldi hastanelerin insafsızlığı aslında durumdan faydalanıyorlar neyse sen oğlunu açıp açıp izle konuş annesiteşekkür ederiz canım. bi ara ağzını da açıyor ilk videoda :)
287 tl verdim cnm. 3 tane 30ar sn lik video
iyi günlerde kullanın aldıklarınızıSelamlar kızlar, yoğun bir hafta sonu oldu benim için.Dün eksiklerimizi tamamladık yine, artık pek eksik kalmadı.park yatağını ve bebek arabasını da aldık, ana kucağı ni da.ayrıntıları yarın yazarım, su an telefonla zor olacak..bugün de alışveriş, yemek, çamaşır ve ütü ile geçti, yorgunum yatacağım, yarin görüşürüz..kib.
ay sen izle de bize paylaş süper olur valla herkes yasa geçti sanıyor bende hayır geçmedi diyorum insanlara yasayı çıkarmışlar gibi yansıttılar halbuki dört gözle onaylansın diye bekliyoruzyazını okuyunca açtım kanalı canım...bi gelişme olursa yazarım buraya
herkese günaydın,mutlu haftalar...
canım haber gösterildi...bakanlık hala çalışıyomuş, işverenler ile ortak bi karar almaya çalışıyolarmış,henüz bi karara bağlayamamışlar...bazı avrupa ülkelerinde ücretli doğum izin sürelerinin çok daha uzun olduğundan bahsedildi (örn:bulgaristan'da 13 aymış) ropörtajlar yapılmış,onları gösterdiler,herkes 6 ay bile az falan demiş...öyle işte....
ayy ne güzel bebeişin kocaman olacak anne sevgisiyle büyüyecek doğum izni uzasa bari de bizim bebişlerde 2 ay daha fazla görse annelerini kızına da maşallah yine önde aman nazar değmesin süper gidiyor böyle kocaman olmuş çok sevindimgünaydın kızlarr
bu hafta benim son çalışma haftam nasipse.. bundan sonra taaaa iki sene sonra eylülde işbaşı yapıcam inşallah..
hafta sonu kontrolüm vardı.. ne yazık ki çok canım sıkıldı..
kızım hala ters duruyor ve kordon boynuna dolanmış.. doktor korkma dedi ama biliyorsunuz korkmamak elde değil bu tür durumlarda. sağımdan soluma bile korkarak dönüyorum artık ona bi sey olacak diye..,
öte yandan ilk kez yüzünü bu kadar net gördük. doktor babasına benzetti.. minicik bir burnu ve çok tatlı yüz hatları vardı. doktor teyzesi çok beğendi kızımı..babası da ilk kez kendimi baba gibi hissediyorum diyor :) ağzını açıp kapıyordu kızım biz izlerken babası da iki gündür o hareketi yapmaya çalışıyo
ve doktor bebek dönerse ısrarla sana normal doğumu tavsiye ediyorum bebeğin başı küçük rahatça doğum yaparsın dedi. yemezler dedim keseceksin aşağıdan ne fark edecek. ilk doğumlarda alttan kesi %90 olur dedi. yapmam dersem yalan olur dedi. zaten yırtık oluyo en azından kesik düzgün olur vs vs dedi. sen sezeryana hazırlan doktorcum dedim çıkarken..
kızım 41 cm olmus ve 1750 gr.. onu çok özledim kızlarrr
günaydın sanada canım..
bebeğin gelişimi maşallah çok güzel..
bende cuma gittim..çok şükür bi sıkıntı yok sanırım bişi söylemedi..
2 haftada bir görücem artık seni dedi..
doğum olayını bende konustum..kesi yapmazsak bu sefer genişleme olucak dedi..
kesi yi yapmayanlar genelde ebelerdir o an aklıma şu geldi belki gece yaparsam doğumu onu çağırmam ebeler yapar
tamam o zaman yapın madem ama lütfen duymayayım acısını dedim..
uyustururuz dedi..
doğumda muhtemelen mart sonu olucakmıs..normal doğum pozisyonunada geçmiş..istersen epiduralde yapabiliriz dedi..ben hayır istemiyorum dedim..
mezocum benimde son iki haftam..haftaya yerime başka bir kız gelicek işi öğretip çıkıcam
ayy ayyy doğum şekilleri konuşuluyor doğum tarihleri veriliyor oyyy maşallah benim daha 1 ay var randevuma erteletince anca o zamana bulabildim ama haftaya başka hastaneye gidip göreceğim kızımı 1 ay dayanamam görürüm kuzumu