itebildiğin kadar itmen en iyisi.. yoksa hemen dışarı çıkar, ya da eriyip daha çabuk dışarı akar.. içeri itersen oralarda eridiğinden daha etkili olur..
bende mantar için geçmişte kullanmıştım, doktorum özellikle itebildiğim kadar itmemi söylemişti..
canım öle ağzında bırakma hemen de hamileyiz diye ben fazla da derine itmemiştim korkumdan, ama öle hemen de bırakma o zmn da bi işe yaramaz ,pek anlatamadım galiba ama işte anla sen artık
sln kızlar hafta sonu kızımı görmeye gittik maşallah 3 gün önden gidiomuş cadı kızım benim doktora gitmeden tepişip duruodu ultrasonda hiç kıpırdamadı herşeyi normal çıktı 1 kg geçmiş sonrada çarşıa gidip kızıma bişeyler aldık artık hazırım yawrumu bekliorum pc bozuk o yüzden nete çok giremioırum beni merak etmeyin bacılar
merhabalar kızlar doktorum intihap için fitil verdi nasıl yerleştirecem.ileriye doğru iticemmi yoksa ilk kısımdamı bırakıcam.hiç fitil kullanmadım.
var canım sööle :))) her haltı ordan aldık sayılır bi sorun yaşamadım hiç
kesin becerirsin.. bende ilkinde dağılır diye korktum bi seycik olmuyo
bebeğe zarar vercem diye ödüm patlıyor.itebildiğim kadar iterim yarım saat yatarım ozaman 8 tane fitil varama ne yapalım bebeğimizi sağlıcakla kucağıma alayımda herşeye katlanıcam.
Kızlar size bişey sorcam yaa biz anakucağı aldık hemde araba da almayı düşünüyoruz acaba anakucağına gerek yokmuydu diye düşünüyorum şimdi.Çünkü nisanda doğacağı için en az 45 günde dışarı çıkamayız sonrada yaz gelcek direk araba mı kullanılırdı acaba diyorum boşuna mı masraf ettik sizce.Anakucağı alanlar var mı aranızda.
zaten kesin mezoş almıştır bişeyler :) ya geçenlerde ben 2 farklı markadan ürün ekleyecektim sepete her alışverişte yalnız bir kampanya seçebilirsin dedi.
bi de hastane çıkışı falan tarzında şeyler alacağım ya hangi markanın penyesi falan daha güzel acaba diye soracaktım
merhaba güzel anneler; haftasonundan kısa bir özet:
-oğluşum orta kulak iltihabı olmuş; 3 akşam uyumadıko "kulağım" diye ağladıkça ben de onunla beraber ağlıyorum. neyseki dün akşam biraz daha düzeldi; 4 yaşında ama antibiyotik kullanıyoruz ilk defa
-yeğenimi gördüm haftasonu; kocaman bir kız bebek maşallah. boyu posu halasına çekmiş diyor herkes (boyum 1.76); ayakları bile bana benziyor (41 numara giyiyorum :))))
alışverişler tam gaz devam ediyor ne güzel; az vakit kaldı ağırlaşmadan almakta fayda var. haftasonu bursada kapalı çarşı açık çarşı uzun çarşı..... anneciğimle çarşı pazar gezdik. çok ucuza çok güzel şeyler aldık. istanbulda avm lerde falan ne kadar kazıklandığımı anladım
Mergen cicileriniz çok güzel maşallah kızlar varmı başka albümü olan bakmak istiyorumçok heveslendim bende kızımın cicilerinden albüm oluşturayım dün yıkadım bir kısmını kurumasını bekliyorum kurusun ütüleyip bende albüm yapayım
kuzucuğun için geçmiş olsun
çıtır kuzucuğuna neler aldın bakem yükleseneeee sende :)) görelim görelim :)
kızlar bide bana msj geldi , süt yardımı için vakıfbanktan kart çıkıcakmış
bi arkadaşımın kartı gelmiş, aylık sanırım 20liralık süt alınabiliyomuş(32 haftalık o)
banka kartı gibi, her ay para yüklüyolarmış
anlaşmalı marketlerden giidip alıyomuşsun
6 aydan sora geliyomuş sanırım, bide doğumdan sora 3 ay galiba
sağlık ocağı haber veriyomuş
istemezsen iptal edebiliyomuşsun, msjda öle yazıyodu
süt yardımı da neymiş?
ilk kez duyuyorum ben bunu geri mi kaldım ne
bende arkadaşımdan öğrendim walla, devlet yardımı:)
sen gezerken oralarda neler kaçırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?