2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım öle ağzında bırakma hemen de hamileyiz diye ben fazla da derine itmemiştim korkumdan, ama öle hemen de bırakma o zmn da bi işe yaramaz ,pek anlatamadım galiba ama işte anla sen artık

bebeğe zarar vercem diye ödüm patlıyor.itebildiğim kadar iterim yarım saat yatarım ozaman 8 tane fitil var ama ne yapalım bebeğimizi sağlıcakla kucağıma alayımda herşeye katlanıcam.

Prensesin iyi olmasına çok sevindim canım benim.Kendine çok dikkat et.

merhabalar kızlar doktorum intihap için fitil verdi nasıl yerleştirecem.ileriye doğru iticemmi yoksa ilk kısımdamı bırakıcam.hiç fitil kullanmadım.

İtbildiğin kadar itmelisin canım.
Zaten ne kadar çabalasanda çok ileri itemiyorsun.
Sonrasında ilaç eriyip kendi kendine dışarı akıyor buda seni korkutmasın işe yaramadı mı acaba diye.
Gerekli olan kısmı içerde kalıyor.

Bende kullanmışdım hatta hanipekciğim saolsun tarif etmişdide ondan sonra başarabilmişdim.
Kolaylıklar diliyorum.

var canım sööle :))) her haltı ordan aldık sayılır bi sorun yaşamadım hiç

kesin becerirsin.. bende ilkinde dağılır diye korktum bi seycik olmuyo

zaten kesin mezoş almıştır bişeyler :) ya geçenlerde ben 2 farklı markadan ürün ekleyecektim sepete her alışverişte yalnız bir kampanya seçebilirsin dedi.
bi de hastane çıkışı falan tarzında şeyler alacağım ya hangi markanın penyesi falan daha güzel acaba diye soracaktım

bebeğe zarar vercem diye ödüm patlıyor.itebildiğim kadar iterim yarım saat yatarım ozaman 8 tane fitil var ama ne yapalım bebeğimizi sağlıcakla kucağıma alayımda herşeye katlanıcam.

Canım benim seni nasılda iyi anlıyorum.
Bak ne kadar ileri iticem desende bebeğe zarar vermessin.
Çünkü itebileceğin yer sınırlı.Şöyle düşün.
Söylemesi ayıp işaret parmagının gidebildiği yere kadar it.
Daha fazla için zorlama.Yeterli olacakdır.

merhaba güzel anneler; haftasonundan kısa bir özet:

-oğluşum orta kulak iltihabı olmuş; 3 akşam uyumadık o "kulağım" diye ağladıkça ben de onunla beraber ağlıyorum. neyseki dün akşam biraz daha düzeldi; 4 yaşında ama antibiyotik kullanıyoruz ilk defa

-yeğenimi gördüm haftasonu; kocaman bir kız bebek maşallah. boyu posu halasına çekmiş diyor herkes (boyum 1.76); ayakları bile bana benziyor (41 numara giyiyorum :))))

alışverişler tam gaz devam ediyor ne güzel; az vakit kaldı ağırlaşmadan almakta fayda var. haftasonu bursada kapalı çarşı açık çarşı uzun çarşı..... anneciğimle çarşı pazar gezdik. çok ucuza çok güzel şeyler aldık. istanbulda avm lerde falan ne kadar kazıklandığımı anladım

tam tersine canım ilk zamanlar en uygun taşıma yöntemi, bebek arabasını yazın bile çok kullanamazsın, hep yatar pozisyonda olması lazım, bebeişler oturamıcak zaten yazın
ilk 45 gün dr du sağlık ocağıydı illaki çıkılır, hani gezmelere gidilmez belki, ama havada güzel olucak kış olsa nese, gezmeyede çıkarız, bebişler ve biz iyi olduğumuz sürece, hep evde durmakda ii değil, bunalır insan:))

ne yazık ki kötü yanı her marka ayrı sepet istiyo yani ayrı markalardan bi sey alınca iki kargo ücreti veriyorsun (
happy moon güzeldi canım , yumuşacık

bu arada alışveriş yapan hamişler için bir tavsiyem var; biz oğlumda e-bebek ten baby memory prints çerçeve diye bir şey almıştık; doğar doğmaz ayağının kalıbını çıkarıp ilk resmini de çerçeveye eklemiştik çok güzel bir hatıra oluyor. ben baktıkça duygulanıyorum hala. biraz pahalı bişey 50 tl falandı sanırım ama çok güzel bir anı bence.

Mergen cicileriniz çok güzel maşallah kızlar varmı başka albümü olan bakmak istiyorum çok heveslendim bende kızımın cicilerinden albüm oluşturayım dün yıkadım bir kısmını kurumasını bekliyorum kurusun ütüleyip bende albüm yapayım

kuzucuğun için geçmiş olsun

çıtır kuzucuğuna neler aldın bakem yükleseneeee sende :)) görelim görelim :)

kızlar bide bana msj geldi , süt yardımı için vakıfbanktan kart çıkıcakmış
bi arkadaşımın kartı gelmiş, aylık sanırım 20liralık süt alınabiliyomuş(32 haftalık o)
banka kartı gibi, her ay para yüklüyolarmış
anlaşmalı marketlerden giidip alıyomuşsun
6 aydan sora geliyomuş sanırım, bide doğumdan sora 3 ay galiba
sağlık ocağı haber veriyomuş
istemezsen iptal edebiliyomuşsun, msjda öle yazıyodu

Çok teşekkürler,daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

Bizim eksiğimiz daha çok 1-2 haftaya kadar tamamlamayı istiyorum inş.

Bebeci'nin albümüne bayıldım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah...

ayy evime döner dönmez bende albüm yapcam.. süper oluyor böyle.. hem de eksiklerimi de görmüş oluyorum

bu arada hemşerilerime annemle keşfettiğimiz bir mağazayı tavsiye edeceğim. bursada kapalı çarşının sonunda bebetto nun outlet mağazası var. ne alırsan 5-10-15-20 diye sepetler yapmışlar içerde de acayip indirimler var. biz annişimle talan ettik. haber vereyim dedim.

bu arada bebetto bursalı bir markaymış; ve öğrendiğime göre firmanın sahibinin kendisinin çocuğu olmuyormuş

süt yardımı da neymiş?
ilk kez duyuyorum ben bunu geri mi kaldım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…