2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bebek arabası çok güzelmiş cnm, tabi vardı daha küçük sığabilicek arabalar ama biz bütçemize en uygun ve en sığabiliceği seçmeye çalıştık, yoksa e-bebekteki nuna 'da aklım kaldı benim de ama bizimki de güzel ya bagaja 2 torba atsak yeter , idare edicez artık

kızlaaarr karnım koskocaman oldu top yutmuşum gibi sanırım artık kiloları karnıma alıyorumm totoya alacağımı aldım pofidik pofidik

​ay ben de tombiş olsun tombiş olsun diyorum ama kayınvalidem sus öyle deme diye kızıyor :) nedenini bilmem :)

zayıf doğan bebekler daha çabuk toparlıyomuş galiba yada sağlıklız olur diyemi acaba, bilemedimki, ama azıcık şöle ele avuca gelsin ama demi, yanaklarını öpünce içine gömülsün insan azıcık:))

selamm kızlar sizleri uzaktan takip ediyordum bugün nasip oldu yazmak bende bursadan yazıyorum

gel canım yakına gel, hoşgeldin, bursalı arkadaşlar war çok burda da, bende 3 yıl kaldım bursada:)

kızlaaarr karnım koskocaman oldu top yutmuşum gibi sanırım artık kiloları karnıma alıyorumm totoya alacağımı aldım pofidik pofidik

bugün bende baktım aynada arkaya doğru, maşşalllah dedim kendi kendime, karnım büyümeden arkayı desteklemişim ben
sanki kilo alımım yavaşladı gibi benim, gerçi basküle çıkmaya korkar oldum ama:))

evet tecrübeli anneler bu soruları mutlaka cevaplamalı çünkü ilk önce ben soğuk bakıyordum biberon konusuna ama bebek ilk başta ememeyebiliyormuş ama bu soruların cevabını almadan da bişi almak istemiyorum

Şimdi elimden bir kaza çıkacaktı ama filmin adını bende unuttum
Tuna bil kiz neydi
aboooo
kiz bunlar o kadar değil galiba
Size yetişmelerine cok var

Kız ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum..çoban kızı mıydı neydi acep..??:44:

canım geniş ağız dar ağız farketmez yeter ki emzik ayına uygun olsun..doğar doğmaz kullanacaksan yenidoğan emziği olsun..benim aldığımda zaten o emzik vardı ayrı almama gerek kalmadı..cam biberon daha iyi diyolar,ama dr.browns plastiği zaten cam etkisi dedi kız..yani zararsızmış..

elbette ki canım,ben zaten hepsi o boyda dediğin için yazmıştım..bir de bizim gibi bagaja sığcak diye düşünüp almasınlar ,bagaja koyarak alsınlar diye...senin araban da hayırlı olsun canım,güle güle eskitin..

evet tecrübeli anneler bu soruları mutlaka cevaplamalı çünkü ilk önce ben soğuk bakıyordum biberon konusuna ama bebek ilk başta ememeyebiliyormuş ama bu soruların cevabını almadan da bişi almak istemiyorum

Canım sen biberonu al bir kenara koy,emerse seni,benim gibi bir yere giderken sütünü sağıp bırakmak için kullanabilirsin,biberonu doğar doğmaz kullanacaksan(hastanede süt gelmezse) çantanda bulunsun..tabii kaynat önce 5 dk..al gitsin bir tane,neler alıyoruz biberonu da eksik olmasın artık..

kızlar hafta sonu aldıklarımızı ekliyorum yatağımız ve anakucağımız filan...bebek arabasını daha çekemedim,bagajda duruyor hala..

Dertsiz biberonu da koyuyorum canım fikir olsun sana diye..

diğerlerine albümden bakabilirsiniz isterseniz,yer kaplamasın burda diye koymuyorum..

Kizlar doktordan geldik detayliya girdim tekrar, doktor kistler gecmis dedi oyle rahatladim ki cok sukur Rabbime

Diger hersey de yolundaymis cok sukur, kilosuda iyiydi 3 boyutludan yuzunu de gosterdi, yavrum kaslarini catmis kollariyla yuzunu kapamaya calisiyor, rahatsiz etmeyin der gibiydi burnu babasina benzeyecek heraldekarnimda yan duruyordu, 35 haftaya kadar yeri var donebilir endise etme dedi

Demir hapimi gunde 2 ye cikardi, bundan sonra 2 hafta bir kontrole gitcekmisim ve de bu son ultrasonmus daha almayacak olsun yavrum saglikli olsun da...

Son düzenleme:
hepsi çok güzel canım, güle güle kullanın, güzel günlerde inşallah..

maşallah babası burunlu bebişine, kistlerin geçmesine çok sevindim, benimde cuma kontrolüm, böbrek kanalı sınırda demişti, inşallah bende senin gibi rahatlarım..
ultrasonla bakmadan ne yapıcakmışki
bizim için kontrol demek bebişi görmek demek demi:))

canım gecmiş olsun oğluşuna,bizde istanbul daha uygundur diyorduk rahatlattın beni şimdi:)

güle güle kullanın cicilerinizi, hepsi çok güzel görünüyor.

herşeyin yolunda olması güzel canım, benide artık 15günde bir çağırıyor doktor ama ultrasonla ilgili bişey söylemedi. ilerleyen haftalarda ultrasonla bakılmıyomuymuş yani . ama ama ben çok özlerim oğlumu :26:

ben bir bursalı olarak tavsiyeni dikkate alıcam sağol tatlım:)

canım iyi günlerde, güle güle kullanın. biberon için sağol tatlım. 1 tane alayım bulunsun ihtiyaç halinde yine alırım.

esracım kistlerin kaybolmuş gözünaydın tatlım.

Kızlar yenidoğan biberonunu sütünüzü sağıp ilk gün verebilmek için mi alıyorsunuz yoksa süt gelmezse hazır mama veririz diye mi?

Tuna güle güle kullan hepside cok güzel.
Esra cok şükür hersey yolunda,yurt dısında fazla ultrason desteklenmiyor iste.
Dogunca doya doya bakın diye

canım çok sevindim kistlerinin geçmesine,maşallah bebeğine de...

güle güle kullanın çok gzlller.park yatak graco mu cnm?

evet canım Graco..

Mezos kordonu demissin fıstığım birde tersmis
Benim oğlumda 2 kere dolaliydi ve tersti :)
Son 3 gün kala kordon düzeldi son günde dondü ama açılmadım ben
Bence sen cart diye bir solukta doğuracaksın
Hem 2. Donem cocukları birakiyormussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…