Yok canım hepsi öyle değil,biz bebek arabamız çok yer kaplıyor diye(oğlumdan kalan) baston puset alalmı dedik hafta sonu..Cubex topaz aldık mağazadan,ödedik çıktık,bagaja yerleştirelim dedik ama ne görelim o da bagajı kapladı..tabii hayal kırıklığı ile onu iade etmek zorunda kaldık.eşimin beğendiği bir model vardı onu aldı getirdi satıcı bagajın yarısını anca doldurdu,tabii onu aldık..bizim gibi bagajı küçük olanlara tavsiye ederim,ayrıca arka koltuk kısımında yere de konulabilir bagaj yerine..bakın modeli bu:
Trends for Kids Dot Black (Siyah) - Bebek & Çocuk
Canım sadece ana kucağı olarak düşünme,arabaya monte ederek güvenli yolculuk için şart,sonra bebek arabasına monte ederek bebek için daha uygun bir hale getiriliyor..evde de kullanılıyor..
pazarda bulursun canım..bende onu tavsiye ediyorum..
​ay ben de tombiş olsun tombiş olsun diyorum ama kayınvalidem sus öyle deme diye kızıyor :) nedenini bilmem :)
selamm kızlar sizleri uzaktan takip ediyordum bugün nasip oldu yazmak bende bursadan yazıyorum
kızlaaarr karnım koskocaman oldu top yutmuşum gibi sanırım artık kiloları karnıma alıyorumm totoya alacağımı aldım pofidik pofidik
kızlar bende biberonu aventten sipariş vermiştim. neyseki kampanya bitmediği için siparişimi iptal ettim.
dr browns alayım bende. yenidoğan bir bebek için kaç ml alınacak? geniş ağızlımı dar ağızlımı olacak?
cam mı plastik mi olacak? alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Şimdi elimden bir kaza çıkacaktı ama filmin adını bende unuttum
Tuna bil kiz neydi
aboooo
kiz bunlar o kadar değil galiba
Size yetişmelerine cok var
kızlar bende biberonu aventten sipariş vermiştim. neyseki kampanya bitmediği için siparişimi iptal ettim.
dr browns alayım bende. yenidoğan bir bebek için kaç ml alınacak? geniş ağızlımı dar ağızlımı olacak?
cam mı plastik mi olacak? alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
bebek arabası çok güzelmiş cnm, tabi vardı daha küçük sığabilicek arabalar ama biz bütçemize en uygun ve en sığabiliceği seçmeye çalıştık, yoksa e-bebekteki nuna 'da aklım kaldı benim de ama bizimki de güzel ya bagaja 2 torba atsak yeter , idare edicez artık
evet tecrübeli anneler bu soruları mutlaka cevaplamalı çünkü ilk önce ben soğuk bakıyordum biberon konusuna ama bebek ilk başta ememeyebiliyormuş ama bu soruların cevabını almadan da bişi almak istemiyorum
hepsi çok güzel canım, güle güle kullanın, güzel günlerde inşallah..kızlar hafta sonu aldıklarımızı ekliyorum yatağımız ve anakucağımız filan...bebek arabasını daha çekemedim,bagajda duruyor hala..
Dertsiz biberonu da koyuyorum canım fikir olsun sana diye..
Eki Görüntüle 612550 Eki Görüntüle 612551 Eki Görüntüle 612552 Eki Görüntüle 612553 Eki Görüntüle 612554
diğerlerine albümden bakabilirsiniz isterseniz,yer kaplamasın burda diye koymuyorum..
Kizlar doktordan geldik detayliya girdim tekrar, doktor kistler gecmis dedi oyle rahatladim ki cok sukur Rabbime
Diger hersey de yolundaymis cok sukur, kilosuda iyiydi3 boyutludan yuzunu de gosterdi, yavrum kaslarini catmis kollariyla yuzunu kapamaya calisiyor, rahatsiz etmeyin der gibiydi burnu babasina benzeyecek heralde karnimda yan duruyordu, 35 haftaya kadar yeri var donebilir endise etme dedi
Demir hapimi gunde 2 ye cikardi, bundan sonra 2 hafta bir kontrole gitcekmisim ve de bu son ultrasonmus daha almayacakolsun yavrum saglikli olsun da...
merhaba güzel anneler; haftasonundan kısa bir özet:
-oğluşum orta kulak iltihabı olmuş; 3 akşam uyumadıko "kulağım" diye ağladıkça ben de onunla beraber ağlıyorum. neyseki dün akşam biraz daha düzeldi; 4 yaşında ama antibiyotik kullanıyoruz ilk defa
-yeğenimi gördüm haftasonu; kocaman bir kız bebek maşallah. boyu posu halasına çekmiş diyor herkes (boyum 1.76); ayakları bile bana benziyor (41 numara giyiyorum :))))
alışverişler tam gaz devam ediyor ne güzel; az vakit kaldı ağırlaşmadan almakta fayda var. haftasonu bursada kapalı çarşı açık çarşı uzun çarşı..... anneciğimle çarşı pazar gezdik. çok ucuza çok güzel şeyler aldık. istanbulda avm lerde falan ne kadar kazıklandığımı anladım
Kizlar doktordan geldik detayliya girdim tekrar, doktor kistler gecmis dedi oyle rahatladim ki cok sukur Rabbime
Diger hersey de yolundaymis cok sukur, kilosuda iyiydi3 boyutludan yuzunu de gosterdi, yavrum kaslarini catmis kollariyla yuzunu kapamaya calisiyor, rahatsiz etmeyin der gibiydi burnu babasina benzeyecek heralde karnimda yan duruyordu, 35 haftaya kadar yeri var donebilir endise etme dedi
Demir hapimi gunde 2 ye cikardi, bundan sonra 2 hafta bir kontrole gitcekmisim ve de bu son ultrasonmus daha almayacakolsun yavrum saglikli olsun da...
bu arada hemşerilerime annemle keşfettiğimiz bir mağazayı tavsiye edeceğim. bursada kapalı çarşının sonunda bebetto nun outlet mağazası var. ne alırsan 5-10-15-20 diye sepetler yapmışlar içerde de acayip indirimler var. biz annişimle talan ettik. haber vereyim dedim.
bu arada bebetto bursalı bir markaymış; ve öğrendiğime göre firmanın sahibinin kendisinin çocuğu olmuyormuş
canım geniş ağız dar ağız farketmez yeter ki emzik ayına uygun olsun..doğar doğmaz kullanacaksan yenidoğan emziği olsun..benim aldığımda zaten o emzik vardı ayrı almama gerek kalmadı..cam biberon daha iyi diyolar,ama dr.browns plastiği zaten cam etkisi dedi kız..yani zararsızmış..
elbette ki canım,ben zaten hepsi o boyda dediğin için yazmıştım..bir de bizim gibi bagaja sığcak diye düşünüp almasınlar ,bagaja koyarak alsınlar diye...senin araban da hayırlı olsun canım,güle güle eskitin..
Canım sen biberonu al bir kenara koy,emerse seni,benim gibi bir yere giderken sütünü sağıp bırakmak için kullanabilirsin,biberonu doğar doğmaz kullanacaksan(hastanede süt gelmezse) çantanda bulunsun..tabii kaynat önce 5 dk..al gitsin bir tane,neler alıyoruz biberonu da eksik olmasın artık..
canım iyi günlerde, güle güle kullanın. biberon için sağol tatlım. 1 tane alayım bulunsun ihtiyaç halinde yine alırım.kızlar hafta sonu aldıklarımızı ekliyorum yatağımız ve anakucağımız filan...bebek arabasını daha çekemedim,bagajda duruyor hala..
Dertsiz biberonu da koyuyorum canım fikir olsun sana diye..
Eki Görüntüle 612550 Eki Görüntüle 612551 Eki Görüntüle 612552 Eki Görüntüle 612553 Eki Görüntüle 612554
diğerlerine albümden bakabilirsiniz isterseniz,yer kaplamasın burda diye koymuyorum..
esracım kistlerin kaybolmuş gözünaydın tatlım.Kizlar doktordan geldik detayliya girdim tekrar, doktor kistler gecmis dedi oyle rahatladim ki cok sukur Rabbime
güle güle kullanın çok gzlller.park yatak graco mu cnm?
Kızlar yenidoğan biberonunu sütünüzü sağıp ilk gün verebilmek için mi alıyorsunuz yoksa süt gelmezse hazır mama veririz diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?