kızlar hafta sonu aldıklarımızı ekliyorum yatağımız ve anakucağımız filan...bebek arabasını daha çekemedim,bagajda duruyor hala..
Dertsiz biberonu da koyuyorum canım fikir olsun sana diye..
Eki Görüntüle 612550 Eki Görüntüle 612551 Eki Görüntüle 612552 Eki Görüntüle 612553 Eki Görüntüle 612554
diğerlerine albümden bakabilirsiniz isterseniz,yer kaplamasın burda diye koymuyorum..
Kiz dizi mı aman yareppim cok Fransız gördüm kendimi pardon,
Ama hani resim küçük ya bakınca 2 adam sadece hani kim film dizi hani öyle ben masumum hakim bey
Hadisenn kirpikler yeter stüdyonun tozunu alır
canım kistlerin yok olmasına bende çok sevindim:)ya bu ultrason iyi birşey değil demekki
dertizim hayırdır eşin hala dünkü olay yüzünden mi gelemiyor eve(
kuzum benim yalnız kalmış canı mı sıkılmış(
biz buradayız fıstığım sıkma canını :))
voltajım birazdan patlatır bir bomba sıkıntı mıkıntı kalmaz hiç birimizde
dimi voltajım
can sıkıntısındn patlamak üzereyim.eşim hala eve gelmedi. sen yat beni bekleme belki gecede gelemem dedi.
sagol sernilcim, evet sanirim var demekki bi bildikleri avrupadada boyle cok sik girmeyin derim gerek olmadikca
Kiz dur patlama sakın,
Aman boşver kiz evde olan ne ediyor uyuyorlar horul horul,
Yazık ya onlara da yazık yani zor,bende baktım bugun sofra da yahu pazar haric hergun 6.50 de yollara duş gece yok gündüz yok.
Cocuklara vakit o kadar az ki biz aile oldugumuzu anam babam gibiyken anlamayız insallah o yasta.
Ben hasta olunca esimin direkt söylediği "sana hiç vakit ayiramamistim icim yaniyor rahatlamıyor " demişti.
Neyse iste Rabbim bugünleri aratmasın insallah.
Dertsiz gitmiş patlatirdik yoksa hiç kaçırmamdertizim hayırdır eşin hala dünkü olay yüzünden mi gelemiyor eve(
kuzum benim yalnız kalmış canı mı sıkılmış(
biz buradayız fıstığım sıkma canını :))
voltajım birazdan patlatır bir bomba sıkıntı mıkıntı kalmaz hiç birimizde
dimi voltajım
Bence Evet hayatim,orda uyuyor bile ,cok guzeller canim gule gule kullanin, bende park yatak icin gracoya baktim hangi modeli bu?
bide alt degistirme yerine cok ihtiyac oluyor mu sizce kizlar?
Ee anlat anlatdizi dizi, 2 kardeş bunlar, of of:))
o kirpiklerle halıda yıkanır walla, kaç kat rimel war acep, zaten birleşik duruyolar
Ee anlat anlatnolmus sonra cok heyecanlı ilerliyor he
Kiz bırak diziyi bu daha heyecanlı bakdertsizim doğru diyo voltaj
benimkide pc başında oyun oynuyo, bide arada hakeme kızıyo, kendi kendine konuşuyo,
ekmek bıçağını alıp gidicem şimdi
o oda bebişin odası olucak 1-2 haftaya kadar, ben nereye gitcem diyo bide
hala oyun oynamayı düşünüyo, canııımmm
hayalleri şunlar bebişler ilgili
1- kucağına alıp pes oynıcak (bebişde durcak heralde orda)
2- aramıza yatırıp yabancı diziler izlicez
3- patikli tulum almıcakmışım ayaklarını yicekmiş
ben dedim geçen gün benim önceki çocuklar diye, bu ikinci çocuk olcak kısmetse:)
benim karnım çok acıktı( bu satte yesemmiki bilemedim:? bu akşamki yemeği olduğu gibi yere döktüm halı,masa örtüsü,sandelye silmekten iştah kaçtı şimdide midem gurulduyor
Dertsiz gitmiş patlatirdik yoksa hiç kaçırmam
Bence Evet hayatim,orda uyuyor bile ,
Ee anlat anlatnolmus sonra cok heyecanlı ilerliyor he
Kiz bırak diziyi bu daha heyecanlı bak
ye tatlım ye, silerken bi sürü enerji harcamışsındır
zaten yemezsen uyuyamazsın:)
:))) aynı şeyi eşim söyledi şimdi hadi yede yatalım yoksa uyuyamıyacaksın ama ona hırrr yaptım gıcık oldum yani...sen söyleyince hoşuma gitti anlamıyorum neler oluyor bana:)
4.ay civarı doner,düz olsa duserde bunun yanları var ya nasil düşsün hemde kundak yapben ilk alti ay icin park yatak dusunuyorum, yatagimin yanina koymaya, sonra tasincaz zaten Allah nasip ederse guzel bi bebek odasi yaparim
bu bebisler ne zaman donmeye basliyo, bana da kullanisli geldi ama esim ya donupte duserse alip yerde koltukta falan degistirirsin daha iyi degilmi diyo, ikna edemedim daha
Bizde öyle değil her kapıyı ışığı sesinden tanırızkıs bi bakışı war pcye, döner bıçağıyla dikilsem önüne görmez beni,
bide wcye giderken orda beni durdurup
"aşkım, napıyon" demiyomu
zaten altıma yapıcam, bide tekmil veriyom orda:)
o hiç salonda yatmadı da ondan böle
benim program bittiiii, kel adamı seçicek reklamdan sora, ben yavaştan yatıym
sabah törene yetişemedim, müdür tip tip baktı zaten:) yarın erkenden gidiym bari, borcum war:)
benim net sorun çıkarmaya başladı, bizimki modemle oynamaya başlamadan ii geceler diyip çıkıym
ii gecelerr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?