2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bakıyorum da sayı artmı,demin kimsecikler yoktu burda..ama maalesef ben gitmeliyim.meyve doğramıştım,ben bilgisayara takılınca oğlum çatalla ağzıma vermeye başladı..kapatyım da meyve keyfi yapalım oğluşumla,hem de battaniyemi öeyim sonra....yarrın görüşmek üzre..

tatlım bugün bütün tahlilleri yapıldı 1 tane kan sonucumuz kaldı onuda ancak yarın alıcağız sonra dr göstereceğiz sonuçları yarın belli olacak

tatlım bugün bütün tahlilleri yapıldı 1 tane kan sonucumuz kaldı onuda ancak yarın alıcağız sonra dr göstereceğiz sonuçları yarın belli olacak
inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım.

laternam hoşgeldin bugün hiç girmedin. eşin nasıl tatlım?

canım benim bak boş yere endişe ettin;41 kere maşallah paşamıza
Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

kanının düşük çıkmasına üzüldüm;inşallah kullandığın demir ilacı vücudunda (bulantı-kabızlık vs. gibi ) bir rahatsızlık yaratmıyordur (

iyi geceler fıstıklarım

bugün giremedim neler olmuş diye biraz geçmişe bakayım dedim :))

aşkım bugün Ankara'daydı;son mr-ultrason çekimlerini yaptırdı hayırlısıyla..
yarın sonuçları almak için tekrar gidecek ve kısmetse cerrahla görüşecek.. herşey yolundaysa bu yakınlarda ameliyat için gün alacağımızı umuyoruz (
eşim burada olmadığı için oğlumun dişçi randevusu bana kaldı;onu okuldan erken alıp dişçiye götürdüm (dolgusu düşmüştü )
dişçimiz hamilelikte bebek dişlerime zarar vermesin diye dr'uma danışıp kalsiyum takviyesi almamı önerdi;yediklerimi sordu eski kaşar yemem çok hoşuna gitti :))
dişçi çıkışı hiç ihtiyacı yokken oğluma alışveriş yaparken buldum kendimi :)) karne hediyesine saydık aldıklarımızı Allahtan :))
bugün yoğun geçti benim için ama iyi de oldu aslında;evdeyken gün geçmiyor (eşim Ankara'da olduğunda )

benden haberler böyle güzeller;şimdi rahat rahat bakayım kimler neler almış neler yapmış :)

evet valla ben tam bir gece kuşu oldum,gündüzlri evde pek durmuyorum ancak bu saatlerde giriyorum..bu arada sende hoş geldin gece kuşum:)
hoşbulduk komşum:)
(bende kendimi 2de1de camdan bakan mahalle hatunları gibi hissettim, gelip bakıp çıkıyom,bakıp çıkıyom:)

Kiz senin avatarini hirifin kıskanmıyor mu,
O sesci,
düvello
Duelloğ
Bunlar duzgunce konuşamıyor

o alıştırdı beni bu diziye, ne diyebilirmiş, gelsin yüzüme desin diyebiliyosa:) hırrrr
hadise de ağlayıp duruyo he, ben beraber çalıştıklarına bile inanmıyom, çekim için 2 dk karşılaşıyolardır işte

can sıkıntısındn patlamak üzereyim. eşim hala eve gelmedi. sen yat beni bekleme belki gecede gelemem dedi.

Gulimier yok olmaz saymam
Temizlikten kendini alamıyor kuzum
Aysecik temiz eve gelecek şanslı kiz:))
Bir gazla kalkmış ise başlamış garibim valla yakın olaydı daha oynayan kemiklerim yerine oturmadan giderdim kiz ,
Bende bu hafta dışarılara çıksam iyi olacak,kaynanam gelecek malum gezdirme olayı beni çileden çıkarmaz insallah.
2 de bir kontrol için diye cocukları bırakıp gezsem cok iyi olur
Kiz beni bırakmaz sacakli

Sagol canim, insallah sende iyi haberler alip rahatlarsin
36. Haftaya kadar karnimi olcup kalp atislarina bakacakmis son ayda bebegin pozisyonuna falan, el yordamiyla anliyolar heralde bas nerde ayaklar nerde

Sagol teyzesi, yurt disinda boyle sadece canim siz gorursunuz rahat rahat..

esracım kistlerin kaybolmuş gözünaydın tatlım.

Sagol Dertsizcim

Tuna güle güle kullan hepside cok güzel.
Esra cok şükür hersey yolunda,yurt dısında fazla ultrason desteklenmiyor iste.
Dogunca doya doya bakın diye

Sagol voltajim, ben gene toplamda 4 kere girmis oldum,2 ile idare edenler var

canım çok sevindim kistlerinin geçmesine,maşallah bebeğine de...

Sagol canim cok sukur

Ay sorma Laternem, cok dusunmemeye calistim ama insanin aklinda kaliyor iste, neyse elhamdulillah gecti ya...

Ilac bulanti degil de kabizlik yapiyor biraz, kurukayisiya daha cok yuklencem artik

Son düzenleme:

Kiz dizi mı aman yareppim cok Fransız gördüm kendimi pardon,
Ama hani resim küçük ya bakınca 2 adam sadece hani kim film dizi hani öyle ben masumum hakim bey

Hadisenn kirpikler yeter stüdyonun tozunu alır

dertizim hayırdır eşin hala dünkü olay yüzünden mi gelemiyor eve (
kuzum benim yalnız kalmış canı mı sıkılmış (
biz buradayız fıstığım sıkma canını :))
voltajım birazdan patlatır bir bomba sıkıntı mıkıntı kalmaz hiç birimizde

dimi voltajım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…