inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım.tatlım bugün bütün tahlilleri yapıldı 1 tane kan sonucumuz kaldı onuda ancak yarın alıcağız sonra dr göstereceğiz sonuçları yarın belli olacak
inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım.
laternam hoşgeldinbugün hiç girmedin. eşin nasıl tatlım?
sernil tatlım babanın sonuçları ne zaman çıkıyor?
Rabbim şifa versin inşallah
gece kuşları gelmiş :)
gece kuşları gelmiş :)
hoşbulduk komşum:)evet valla ben tam bir gece kuşu oldum,gündüzlri evde pek durmuyorum ancak bu saatlerde giriyorum..bu arada sende hoş geldin gece kuşum:)
Kiz senin avatarini hirifin kıskanmıyor mu,
O sesci,
düvello
Duelloğ
Bunlar duzgunce konuşamıyor
maşallah babası burunlu bebişine, kistlerin geçmesine çok sevindim, benimde cuma kontrolüm, böbrek kanalı sınırda demişti, inşallah bende senin gibi rahatlarım..
ultrasonla bakmadan ne yapıcakmışki
bizim için kontrol demek bebişi görmek demek demi:))
herşeyin yolunda olması güzel canım, benide artık 15günde bir çağırıyor doktor ama ultrasonla ilgili bişey söylemedi. ilerleyen haftalarda ultrasonla bakılmıyomuymuş yani . ama ama ben çok özlerim oğlumu :26:
esracım kistlerin kaybolmuş gözünaydın tatlım.
Tuna güle güle kullan hepside cok güzel.
Esra cok şükür hersey yolunda,yurt dısında fazla ultrason desteklenmiyor iste.
Dogunca doya doya bakın diye
canım çok sevindim kistlerinin geçmesine,maşallah bebeğine de...
canım benim bak boş yere endişe ettin;41 kere maşallah paşamıza
Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
kanının düşük çıkmasına üzüldüm;inşallah kullandığın demir ilacı vücudunda (bulantı-kabızlık vs. gibi ) bir rahatsızlık yaratmıyordur(
can sıkıntısındn patlamak üzereyim.eşim hala eve gelmedi. sen yat beni bekleme belki gecede gelemem dedi.
o alıştırdı beni bu diziye, ne diyebilirmiş, gelsin yüzüme desin diyebiliyosa:) hırrrr
hadise de ağlayıp duruyo he, ben beraber çalıştıklarına bile inanmıyom, çekim için 2 dk karşılaşıyolardır işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?