2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar bende yatıyorum cok uykum geldi iyi geceler öptüm hoscakalin

günaydın kızlar.
bu gece hiç uyumadım desem yeridir.karnımda öyle bir baskı ve gerginlik var ki anlatamam.bir de geceleri reflü sorunu ile baş etmekle uğraştım.sağa dön yok,sola dön yok.uykusuz halde işe geldim.

aay ben uyuyorum uyuduğum an kabus rüyamda eşimle beni köpekler kovalıyo kaçarken eşim kayboluyo bulamıyorum sora uyandım baktım yanımda sonra bi daha uyudum beren saat kötü kadın oluyomuş beni kaçırıyo arabayla bende arka koltuktan bıçağı dayayıp kesiyorrum bi boğazını anında sonra ben kıvanç tatlıtuğ olmuşum altın flan çalıyorum bi yerlerden sonra köyün birine saklıyorum tam yakalanıcakken kaçıyorum.. nasıl bi bilinçaltı var anlamadım

çok tuhafmış rüyan canım hayır olsun inşallah...yatınca çok rahat uyuyamıyoruz ya bence ondan böyle rüyalar görüyoruz...
herkese günaydııııın...

gününüz aydın olsun hayırlı sabahlar:) geçmişi biraz okudum ne güzel bebeğini görenler var ben 2 hafta sonra 32.haftamda gidicem doktora 36.haftama kadar çalışır raporunuda sorucam o yüzden tam 32.haftamda gideyim dedim ama çok özledim kızımı günler geçmiyor sanki

çok güzellerr canım sağlıkla kullansın bebişin inşallah =)

artık bunlara alışsak iyi olacak canım sanırım yok anacım yatılmıyo artık hele bi de karnımın üzerine yatmayı nasıl özledimm o reflü zaten nasıl bir azaptır bugun boş günüm olmasına rağmen kalktım erkenden uykunun tadı yok çünkü sersem sersem gezinmekten başka yaptığım yokk

Günaydın güzeller bu aralar herkes rüya görüyo sanırım.Bende hergün rüya görür oldum ama sabah kalkınca unutuyorum :)

oyy kıyamam sana ben asker eşi olmak zor iş desene

dertsizin eşiydi demi o, bende emin olamadım söleyemedim,
bu B12nin faydasını görücem galiba ben:))

Dertsiz gitmiş patlatirdik yoksa hiç kaçırmam

Bence Evet hayatim,orda uyuyor bile ,
Ee anlat anlat nolmus sonra cok heyecanlı ilerliyor he
kızlar dün gece size yazdıktan sonra mutfak camında nöbete başladım. eşimin geldiğini görünce kapattım hemen. ocağı açtım yemekler ısınsın diye.
evet laternam dünkü olay yüzünden öğlen de gelmedi, akşamda o saate kadar uzamış ve bugünde devam edicekmiş.
sernil canım gerçekten zor ne yaşadığımı bir allah bir ben bilirim.
voltajım, chosycim biz evde tv bile açmayız. bır bır bır konuşup dururuz yatana kadar 2li koltuğa ikimizde sığmaya çalışırız kocaman odada yer yokmuş gibi. arada bir pes oynar ondada yanında otururum.akşamları yokluğunu çok arıyorum bu yüzden .

hepinize günaydınnn canlar

kızım gece çok tepindiği için mutluyum. bu kordon muhabbetinden dolayı artık karnımı dinler oldum .. yalvarıyorum tekme at diye :))
son 4 iş günü :))

inşallah açılır ya beni çok huzursuz ediyo. kız oynayacak başka sey bulamadı kordonu doladı boynuna

he doktorda diyo cart diye doğurursun diye.. bunu yiyecek göz var mı bende

annemler falan kızıyordu sezeryan dediğimde.. normali dururken diye.. hazır bahanemi bulmuşum...bebek ters kordon da boynunda ne normaliii beeeaa :18::18:

mezocum aramızda doğumdan en çok korkan sensin ama bence en kolay doğum seninki olacak bak görürsün.

​Hayırlı olsun cicişleriniz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…