- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
günaydın kızlar.
bu gece hiç uyumadım desem yeridir.karnımda öyle bir baskı ve gerginlik var ki anlatamam.bir de geceleri reflü sorunu ile baş etmekle uğraştım.sağa dön yok,sola dön yok.uykusuz halde işe geldim.
aay ben uyuyorum uyuduğum an kabus rüyamda eşimle beni köpekler kovalıyo kaçarken eşim kayboluyo bulamıyorum sora uyandım baktım yanımdasonra bi daha uyudum beren saat kötü kadın oluyomuş beni kaçırıyo arabayla bende arka koltuktan bıçağı dayayıp kesiyorrum bi boğazını anında sonra ben kıvanç tatlıtuğ olmuşum altın flan çalıyorum bi yerlerden sonra köyün birine saklıyorum tam yakalanıcakken kaçıyorum.. nasıl bi bilinçaltı var anlamadım
kızlar hafta sonu aldıklarımızı ekliyorum yatağımız ve anakucağımız filan...bebek arabasını daha çekemedim,bagajda duruyor hala..
Dertsiz biberonu da koyuyorum canım fikir olsun sana diye..
Eki Görüntüle 612550 Eki Görüntüle 612551 Eki Görüntüle 612552 Eki Görüntüle 612553 Eki Görüntüle 612554
diğerlerine albümden bakabilirsiniz isterseniz,yer kaplamasın burda diye koymuyorum..
günaydın kızlar.
bu gece hiç uyumadım desem yeridir.karnımda öyle bir baskı ve gerginlik var ki anlatamam.bir de geceleri reflü sorunu ile baş etmekle uğraştım.sağa dön yok,sola dön yok.uykusuz halde işe geldim.
oyy kıyamam sana ben asker eşi olmak zor iş desene
dertizim hayırdır eşin hala dünkü olay yüzünden mi gelemiyor eve(
kuzum benim yalnız kalmış canı mı sıkılmış(
biz buradayız fıstığım sıkma canını :))
voltajım birazdan patlatır bir bomba sıkıntı mıkıntı kalmaz hiç birimizde
dimi voltajım
dertsizin eşiydi demi o, bende emin olamadım söleyemedim,
bu B12nin faydasını görücem galiba ben:))
Kiz dur patlama sakın,
Aman boşver kiz evde olan ne ediyor uyuyorlar horul horul,
Yazık ya onlara da yazık yani zor,bende baktım bugun sofra da yahu pazar haric hergun 6.50 de yollara duş gece yok gündüz yok.
Cocuklara vakit o kadar az ki biz aile oldugumuzu anam babam gibiyken anlamayız insallah o yasta.
Ben hasta olunca esimin direkt söylediği "sana hiç vakit ayiramamistim icim yaniyor rahatlamıyor " demişti.
Neyse iste Rabbim bugünleri aratmasın insallah.
dertsizim doğru diyo voltaj
benimkide pc başında oyun oynuyo, bide arada hakeme kızıyo, kendi kendine konuşuyo,
ekmek bıçağını alıp gidicem şimdi
o oda bebişin odası olucak 1-2 haftaya kadar, ben nereye gitcem diyo bide
hala oyun oynamayı düşünüyo, canııımmm
hayalleri şunlar bebişler ilgili
1- kucağına alıp pes oynıcak (bebişde durcak heralde orda)
2- aramıza yatırıp yabancı diziler izlicez
3- patikli tulum almıcakmışım ayaklarını yicekmiş
ben dedim geçen gün benim önceki çocuklar diye, bu ikinci çocuk olcak kısmetse:)
kızlar dün gece size yazdıktan sonra mutfak camında nöbete başladım. eşimin geldiğini görünce kapattım hemen. ocağı açtım yemekler ısınsın diye.Dertsiz gitmiş patlatirdik yoksa hiç kaçırmam
Bence Evet hayatim,orda uyuyor bile ,
Ee anlat anlatnolmus sonra cok heyecanlı ilerliyor he
Mezos kordonu demissin fıstığım birde tersmis
Benim oğlumda 2 kere dolaliydi ve tersti :)
Son 3 gün kala kordon düzeldi son günde dondü ama açılmadım ben
Bence sen cart diye bir solukta doğuracaksın
Hem 2. Donem cocukları birakiyormussun
Selamlar kızlar, yoğun bir hafta sonu oldu benim için.Dün eksiklerimizi tamamladık yine, artık pek eksik kalmadı.park yatağını ve bebek arabasını da aldık, ana kucağı ni da.ayrıntıları yarın yazarım, su an telefonla zor olacak..bugün de alışveriş, yemek, çamaşır ve ütü ile geçti, yorgunum yatacağım, yarin görüşürüz..kib.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?