2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay çok üzüldüm bak şimdi, biz de graco mirage ı 469a aldık yani, ama yine de ön barını çıkarınca stilli koyucan ancak öle sığıyo valla, çok üzüldüm şimdi

Nerden aldın ki şekerim?

İzmirdeyim canım ben Bebek Reyonu mağazasından aldım..

Al kız Voltaj..ben çok severek kullanıyorum..dışı minik ama içi gayet geniş,diğer büyük arabalar kadar..tek sıkıntısı bagajı bizim için,onun dışında sorun yok..Eşim hatta arada satayım bunu daha büyük aile arabası alalım diyor,ben sattırmıyorum..bağlanıyorum ben arabalara,evcil hayvanım sanki..ee bir de onun taksitlerini öderken az sürünmedim..3 yıl dile kolay...

Mergennnnn mergennnnn alışverişler bitti mı fıstığım ,yirim onları ben .
Gecen demeyi unuttum yeşil takımda kim yatcak karar veremezseniz bana verin
Yeşil benim rengim,huzur,sükunet,burcumunda rengiymis mübarek
Ben seve seve yatarım oyş

ay çok üzüldüm bak şimdi, biz de graco mirage ı 469a aldık yani, ama yine de ön barını çıkarınca stilli koyucan ancak öle sığıyo valla, çok üzüldüm şimdi

üzülme bebem üzülme yaa..başka bir çözüm bulursunuz ona..bizim kadar yolculuk yapmıyorsanız sağ sola...bagaj dolu olsa da sorun olmaz sanırım..

ayyy tuncss Allah razı olsun yedim kendimi burda pasajın adı diye :)) annemi arayacaktım nerdeyse neydi o pasaj diye. he orası işte tam olarak :) hatta ve hatta benim ordaki düğünümde saçlarım çark cad. üzerinde bi kuaförde yapıldı.. girişi öndendi o pasajdan geçtiydim gelinliğimle kuaför çıkışı arabaya ulaşabilmek için. .heyyy gidi günler heyyy .. bak özlemlerim depreşti yine

EVVVETTTT SİZLERE DOYUM OLMUYOR

geldik günün sorusunaaa...

bugün ne pişirsemm

bıktım valla düşünmekten bıktım.. yapması değil de karar vermesi bıktırıyo be

Sorma mezoşşşşşş

Benim yarın akşama yatılı misafirim geliyor.
Kocişimin dedesi ve annanesi.
Evde hiç yemeğim yok,yarın işteyim zxati bu akşamdan yapmam lazım.
Kara kara düşünüyorum:S

İzmirdeyim canım ben Bebek Reyonu mağazasından aldım..

.

Bende istdeyim.Biri daha bebek reyonundan almışdı sabah kendimde değildim de:)
O sen miydin kız yoksa değil miydin?Onun rengi daha farklı gibiydi.

Annemde diyorki şimdi kalabalık gelirler,kaynananı çağır,o yapsın yemekleri sen yarın işteyken diyor.
Ama benim içimden hiç çağırmak gelmiyor:S

kadınların annelik içgüdüleri ilk bebek karnına düştüğünde, erkeklerinkiyse bebek doğunca başlarmış, bizimkiler de yapıyolar da ben diorum bazen beni hoş tutmak için yapıyo sadece, erkek o sonuçta bizim kadar hassas olamazki, hem sorumluluğu daha fazla, biz çalışıyo olsakta, bi gün canım sıkıldı deyip çıksak kimse bişe diyemez ,(gerçi tabi maddi açıdan da çalışmak zorundayız tabi de) ama onlar öle mi, isteseler de çıkamazlar, çevre baskısıyla da karşılaşırlar, kolay değil bebek geliyoi yeni bi can evde, biz şimdiden göçtük gibi, ilerisi meçhul, e onlar da düşünüyolardır tabiki kaç katını ne yapıcaz diye

bugün ne pişirsemm

Kiz neyin var de hele 50 kisiyiz deriz birsey,
Ben 1.5 kg hamsi aldirmisim kilcigini neyim alacagum patates soğan salça yag tuz bir firt pulbiber tepsye ser Yallah fırına

Annemde diyorki şimdi kalabalık gelirler,kaynananı çağır,o yapsın yemekleri sen yarın işteyken diyor.
Ama benim içimden hiç çağırmak gelmiyor:S

kız o nasılsa gelecek bahane edip çağır yapsın ne olacak.. benim öyle bi şansım olduğunda hiç kaçırmıyorum yapsınlar yesinler yıkasınlar toplasınlar.. işime gelir :)

valla yakışır sana voltajcım. hep birlikte doluşur gezersiniz çoluk çocuk. benim koca da sağolsun gittikçe büyütüyor arabanın boyutlarını. ben kullanmaya başladığımda spor modeldi araba şimdi kocaman bişey oldu. 4. kez değiştirdik. tam alışıyorum sağolsun satıveriyor. bende diyorum bazen bana bi corsa lazım. cep boy olacak ohh mis gibi.

İVVett o bendimmm...bizimki kırmızısı zaten..bir de ben ana kucağını monte edilmiş haliyle çektim fotoğrafa..bu da gerisini görsün arkadaşlar diye internetten resimler..Vardır ama İstanbulda da bebek reyonu...

üzülme bebem üzülme yaa..başka bir çözüm bulursunuz ona..bizim kadar yolculuk yapmıyorsanız sağ sola...bagaj dolu olsa da sorun olmaz sanırım..

neyse artık ya, aldık artık, hayırlısı, aklımda kaldı ama yapıcak bişe yok artık, evde dolaşıyorum ben bizimkiyle hem duygusal bi bağ kuruldu aramızda:)

Kiz neyin var de hele 50 kisiyiz deriz birsey,
Ben 1.5 kg hamsi aldirmisim kilcigini neyim alacagum patates soğan salça yag tuz bir firt pulbiber tepsye ser Yallah fırına

evde şu an sadece açılmış kıyma, domates, biber var.. bi de patlıcan alsam diyorum bi yemek çıkar. halep tava gibi bişey yapabilirim.. ama canım onu istemiyo çünkü öğlen benzer bi sey yemiştim.

balık mı alsam ki bak aklıma düşürdün :26:

bugün ne pişirsemm

yerim seni yaaa..
et varsa buzlugunda patates yemegi yap..yanına bezelyen varsa onu ekleyebilirsin..
al sana bezelye yemeği..
marketten pazı alıp ıspanak yemeği gibi yapabilirsin..içine bulgur at bi avuc içi..
pırasa ve makarna yapabilirsin..başkaaaaaaa:44:
1 patlıcan bi kabak yarım kilo taze fasulyeden türlü yapabilirsin..yanına pilav.
:44:
kıyma alıp dolma biber yapabilirsin..
yada et sote..anacım aklıma bunlar geldi..

neyse artık ya, aldık artık, hayırlısı, aklımda kaldı ama yapıcak bişe yok artık, evde dolaşıyorum ben bizimkiyle hem duygusal bi bağ kuruldu aramızda:)

Hehehe..bende öyleyimdir,bağlanıveririm..Eşim arabayı satalım dedikçe benim gözlerim dolar,öyle konuşma rabam hakkında diye..bir bakarım okşuyorum bir yandan da arabayı..o derece..:)

Ya boyut buyudukce ici cokta farketmiyor yine5 kişilik oluyor genelde.
Bizimki kazaliya,şimdikiler buyuk transit iğrenç onde 3+1 koltuk sebek gibi diziliyoruz.arka kapalı ticaret için alındı.
Almalıyım hatta fiyatlara bakıp bakıp duruyorum.uygunda.
Hem burda park sorunu cok her ailede 2 araç.kucuk ya her yere girer.

tmm biraz pirinç ekle yağ salça soğan kıyma 1 domates.. dolmalık biber al..içlerini doldur pişmesi çabuk nasıl olsa..

kız o nasılsa gelecek bahane edip çağır yapsın ne olacak.. benim öyle bi şansım olduğunda hiç kaçırmıyorum yapsınlar yesinler yıkasınlar toplasınlar.. işime gelir :)

Ben evde yokken gelcek kuzu ya.
Aklım hep evde kalcak.Bilmiyorsun hiç faydası olmadı herşeyi biz yaptık.
2 halı bir sofra...
Ama evi öyle sahipleniyorki şaşırıyorum.Vede kocişim en son biz senle yapamayız demeden önce biliyorsunuz hergün geliyordu.
Bu hafta hiç görüşmedik aramadı da.Birde biliyor ben yufka yürekliyim.Benim üzerimden oynıyor.
Kocişi kaç kere ben ikna ettim çağırda gelsin diye,olmiyacağı varmış o zaman kabul etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…