Zor senin işinde ama madem eşin pek yardımcı olamıyor evde,düşün tabii kalmalıyı..çocuklar biraz büyünce gündüze geçersiniz..
Çok güldüm gaz olayına..hele şu sıralar eşim bana bolu-ceyhan gaz hattı lakabını taktı..napiimm gülerken gaz kaçırıyorum artık..
Bizim araba da Opel corsa ve inan baston araba olmadı bagaja..oldu da eşya koyacak yer kalmadı..hele biz yazın geziyoruz,tatil filan..bagaj çok lazım bize,bavul koyarsak bagaja bunu da sürücü koltuğunun arkasına yere koyucaz...eğer bizim arabadan alacaksanız başka şansınız yok canım sizde böle bişey almalısınız bagajdan dolayı..
700 küsür tl.den 500 e düşürdüm ben fiyatını..çok iyi pazarlık yaptım,hatta satıcıyı tehdit bile ettim,internette daha ucuzunu bulursam gelir seni bulurum diye..
Nerden aldın ki şekerim?
Kiz Tuna bende kendime bidene corsa istiyorum dışardan bakınca minik icinden matruska gibi çıkan çıkana oluruz.
Araba malum durumda birde diğer arabalar Van model bu halde sigamiyoruz.
Gecen taksiye binince dedim abo ne bu zaten bir yere gitsem bakışlar üstümde dünyada ilkim ya,
Bakalım alırım ins.istedigim sekilde biner giderim tabi babası bize corsa
ay çok üzüldüm bak şimdi, biz de graco mirage ı 469a aldık yani, ama yine de ön barını çıkarınca stilli koyucan ancak öle sığıyo valla, çok üzüldüm şimdi
ahh canimmm basiret baglanmasi yasadim resmen.. kendi ceyizlerimi yaptirdigim kadina gitmedim ben kasindim :))
olan oldu artik.. :))) dedigin yeri biliyorum.. cevatbey pasajinda ceyizci var.. hatta babamin arkadasinin esi.. pek de sostirik isler yapiyo..
EVVVETTTT SİZLERE DOYUM OLMUYOR
geldik günün sorusunaaa...
bugün ne pişirsemm
bıktım valla düşünmekten bıktım.. yapması değil de karar vermesi bıktırıyo be
İzmirdeyim canım ben Bebek Reyonu mağazasından aldım..
.
bugün ne pişirsemm
Annemde diyorki şimdi kalabalık gelirler,kaynananı çağır,o yapsın yemekleri sen yarın işteyken diyor.
Ama benim içimden hiç çağırmak gelmiyor:S
Kiz Tuna bende kendime bidene corsa istiyorum dışardan bakınca minik icinden matruska gibi çıkan çıkana oluruz.
Araba malum durumda birde diğer arabalar Van model bu halde sigamiyoruz.
Gecen taksiye binince dedim abo ne bu zaten bir yere gitsem bakışlar üstümde dünyada ilkim ya,
Bakalım alırım ins.istedigim sekilde biner giderim tabi babası bize corsa
Sorma mezoşşşşşş
Benim yarın akşama yatılı misafirim geliyor.
Kocişimin dedesi ve annanesi.
Evde hiç yemeğim yok,yarın işteyim zxati bu akşamdan yapmam lazım.
Kara kara düşünüyorum:S
Bende istdeyim.Biri daha bebek reyonundan almışdı sabah kendimde değildim de:)
O sen miydin kız yoksa değil miydin?Onun rengi daha farklı gibiydi.
Annemde diyorki şimdi kalabalık gelirler,kaynananı çağır,o yapsın yemekleri sen yarın işteyken diyor.
Ama benim içimden hiç çağırmak gelmiyor:S
üzülme bebem üzülme yaa..başka bir çözüm bulursunuz ona..bizim kadar yolculuk yapmıyorsanız sağ sola...bagaj dolu olsa da sorun olmaz sanırım..
Kiz neyin var de hele 50 kisiyiz deriz birsey,
Ben 1.5 kg hamsi aldirmisim kilcigini neyim alacagum patates soğan salça yag tuz bir firt pulbiber tepsye ser Yallah fırına
bugün ne pişirsemm
neyse artık ya, aldık artık, hayırlısı, aklımda kaldı ama yapıcak bişe yok artık, evde dolaşıyorum ben bizimkiyle hem duygusal bi bağ kuruldu aramızda:)
valla yakışır sana voltajcım. hep birlikte doluşur gezersiniz çoluk çocuk. benim koca da sağolsun gittikçe büyütüyor arabanın boyutlarını. ben kullanmaya başladığımda spor modeldi araba şimdi kocaman bişey oldu. 4. kez değiştirdik. tam alışıyorum sağolsun satıveriyor. bende diyorum bazen bana bi corsa lazım. cep boy olacak ohh mis gibi.
evde şu an sadece açılmış kıyma, domates, biber var.. bi de patlıcan alsam diyorum bi yemek çıkar. halep tava gibi bişey yapabilirim.. ama canım onu istemiyo çünkü öğlen benzer bi sey yemiştim.
balık mı alsam ki bak aklıma düşürdün :26:
kız o nasılsa gelecek bahane edip çağır yapsın ne olacak.. benim öyle bi şansım olduğunda hiç kaçırmıyorum yapsınlar yesinler yıkasınlar toplasınlar.. işime gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?