Biliyor musun benim de aynı şekilde oluyor ama dün ilk defa aynı durumu göbek deliğimin sol tarafında değil de sağ tarafında hissettim. Ben vurdum valla seni seni seni yaramaz seni diye pıt pıt yapıştırdım
Canım uyuyakalmışımEşimin bi sağa bi sola sabaha kadar döndüğünün farkındaydım ama yapacak bir şey yok sonuçları doktora göstermeden ilaç kullanamayız.
1 aydır beli ve boynu ağrıyor, daha önce doktora gittiğinde belde kas spazmı olduğunu söylemişti, ama son 2 hafta felaket şiddetlendi, uyuyamıyor gece evin içinde geziyor, sabah hortlak gibi işe gidiyordu. Tekrar doktoruna gitti, fıtığa felan baktırdı değilmiş, emar istedi geçen hafta hem bel hem boyun. Sonuçları dün çıktı bugün dra gösterecek bakalım ne çıkacak?
12.000 e karar verildi kızlar, niyetimizi belirlemeden okumaya başlamasaydık ama.
Çok teşekkür ederim.
Ben sabah işe gelirken radyoda dinledim arabada. Oh be dedim recep akdaağdan kurtuldıuk. Ama diplomamdaki ismi elelebet benimle yaşayacak
voltajım ne mutlu sana rabbim başarılarını daim etsin. bize de o günleri gösterir inşallah. maşallahGunaydiiiinnn.
Hayırlı cumalar insallah .
Biz karnemizi aldık geldik
Şükür hepsi 5 kartopumun.ilkokul,ortaokul ve lise de daim olsun insallah.
Bugun hediyesini alamam iflahim kesildi yoruldumöğretmenlere Allah kolaylık versin basım şişti .
Daha da sahane olanı 2.donem misafir ogrenciler gidiyor ve biz eski düzen 9-12 ve 13-14.30 tam egitim haline geçiyormuşuz
Saçmaydi ama en azından 6 da değil 8 de kalkacagum
Gunaydiiiinnn.
Bugun hediyesini alamam iflahim kesildi yoruldumöğretmenlere Allah kolaylık versin basım şişti .
Daha da sahane olanı 2.donem misafir ogrenciler gidiyor ve biz eski düzen 9-12 ve 13-14.30 tam egitim haline geçiyormuşuz
voltajım hoşgeldin:)ihlasları okumaya başlıycam ancak kime niyet ediyoruz ve süre ne zamana kadar,birde liste yapılsa iyi olacak hatta listeyi dua topingindemi yapsak ne dersin
voltaj canım günaydın,
ben niyet etmeden başladım 1000 tane ihlas okudum.
Gunaydiiiinnn.
Gunaydiiiinnn.
Günaydın canlar,
Allah kabul etsin.dua topiginde daha kolay olur,arada kaynamaz.
Herkes önce okuyacağı sayıyı bildirirse daha rahat oluruz,
Niyet olarak Nisan babalari
Basta laternenin eşi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?