2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
GÜNAYDIN KIZLARRRR...

gulmier geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatırsın..
bizim bugün oğlumu görmeye gidicez:) çok merak ediyorum büyümüşmü, nası durumda die
kan uyuşmazlığı iğneside olucam bugün..
yarında kısmetse memlekete gidicez..

BUGÜN TATİL BAŞLIYOOOOOOOOORRRRRRR

canım ben 1000 tane alıyorum cuma günü olacak değil mi bağışlaması

hanipeks tatlım eşin rahatsızmış gecmişi her zaman okuyamıyorum şimdi gördümgecmiş olsun tatlım inş önemli birşey değildir..

canım sizede büyük gecmiş olsun.şükürler olsunki ucuz atlatmış eşin Allah bir daha göstermesin inşallah

voltajım hoşgeldin:)ihlasları okumaya başlıycam ancak kime niyet ediyoruz ve süre ne zamana kadar,birde liste yapılsa iyi olacak hatta listeyi dua topingindemi yapsak ne dersin

Gunaydiiiinnn.
Hayırlı cumalar insallah .
Biz karnemizi aldık geldik
Şükür hepsi 5 kartopumun.ilkokul,ortaokul ve lise de daim olsun insallah.
Bugun hediyesini alamam iflahim kesildi yoruldum öğretmenlere Allah kolaylık versin basım şişti .
Daha da sahane olanı 2.donem misafir ogrenciler gidiyor ve biz eski düzen 9-12 ve 13-14.30 tam egitim haline geçiyormuşuz
Saçmaydi ama en azından 6 da değil 8 de kalkacagum

voltajım ne mutlu sana rabbim başarılarını daim etsin. bize de o günleri gösterir inşallah. maşallah paşamıza.

Bende geçmişi okuyamadım bugün,başım ağrıyor çünkü,keyfim yok pek..

Hanipeks ve bebeci..aşleriniz rahatsızmış anladığım kadarıyla..çok geçmiş olsun ikinize de,acil şifalar diliyorum..

Kızlar geçmişi oku oku ancak bitirebildim herkese günaydınlar olsun :)

Bugün herkese bol bol sağlık diliyorum,tüm hamişlerimizede Allahım kolaylıklar versin :)

[

maşallah canım oğluna başarısı daim olsun inşallahhhh
canım laterna gelemeyebilirim demişti sanırım
dualar tamam bağışlamasını yapabilir misin
birde eşleri için okuyacağımıza el atsana sen bi
nasıl niyet edelim
paylaşımlar yine dua topiğinde olsun ki arada atladığımız kalmasın

Laterne,Hanipeks,Katinam geçmiş olsun,eşlerinize acil şifalar dilerim.

Gülimer canım geçmiş olsun.Bol bol dinlen,dikkat et kendine,biran önce iyileşmen dileğiyle...

Tunanecc canım ilk düzenlemede ekleyeceğim.

Chosy kuzucuğun hayırlı haberlerini bekliyoruz.Şimdiden hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller canım.Kendini özletme...

voltajım hoşgeldin:)ihlasları okumaya başlıycam ancak kime niyet ediyoruz ve süre ne zamana kadar,birde liste yapılsa iyi olacak hatta listeyi dua topingindemi yapsak ne dersin

voltaj canım günaydın,
ben niyet etmeden başladım 1000 tane ihlas okudum.

Günaydın canlar,
Allah kabul etsin.dua topiginde daha kolay olur,arada kaynamaz.
Herkes önce okuyacağı sayıyı bildirirse daha rahat oluruz,
Niyet olarak Nisan babalari
Basta laternenin eşi.

kıs ne çabuk aldınız, bizim müdür inat, son ders veriyo, bizde oturup duruz çocuklarla

karnenizi tebrik ederim, Akkah devamını göstersin inşallah, kızlarda abiyi örnek alsınlar:)

kızlar ben geldim ve tatilim başladım. 15gün burdayım artık, günlerce eşofmanlarımı çıkarmadan evde mayışmak istiyorum.
nasılsınız bakalım, bebişleriniz nasıl ?

Günaydın canım hoşgeldin,hayırlı cumalar.

Maşallah oğluşa,tebrik ediyor,kocaman öpüyorum Başarıları daim olsun inşallah.

Günaydın canlar,
Allah kabul etsin.dua topiginde daha kolay olur,arada kaynamaz.
Herkes önce okuyacağı sayıyı bildirirse daha rahat oluruz,
Niyet olarak Nisan babalari
Basta laternenin eşi.

İhlas duasını,önümüzdeki cuma gününe kadar okuyoruz değilmi kuşum?

Voltajcim tebriklerrrr masallah oglunaaa egitim hayati boyunca hep basarili olur insallah
Ben 500 ihlas okudum laternenin esi basta olmak uzere topicteki herkesin esine niyet ederek

kızlar bu arada akşam haberlerde izledinizmi
kocaelide bir sağlık ocağında bi dr dövmüş 3 aylık hamile bir kadın
o dövülen dr bizim aile hekimimiz
bana kendi drum minoset içebilirsin dediği halde, bana içme demişti bu dr, çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…