2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar dün gece haberleri izleyen oldumu..
çalışma, sağlık ,kültür ve turizm ,milli eğitim bakanları değişti..
umarım hakkımızda hayırlı şeyler olur..
valla hiç ümidim yok yeni bakandan da ama hakkımızda haıyrlısını istemekten başka yapacağımız bişey yok.
maşallah kartopuna senin
ya işte anladın mı halimizden... ama bizimki alışkanlık tabi okulda şişiririz başı eve gelince tv sesine bile tahammül edemeyiz.
kıs ne çabuk aldınız, bizim müdür inat, son ders veriyo, bizde oturup duruz çocuklarla
bende şaşırdım bizim idarecilere... bu gıcıklıkla akşama kadar oturturlar bizi diyodum. karneleri dağıtıp gönderin sizde gidebilirsiniz deyince kaldım böyle. öğle yemeğine eşimin yanına geçecektim ne güzel eve geldim çok erken rahatsız etmeyeyim diye. off of uzun süredir dışarda öğle yemeği yemedik kocişimle bu düzensiz çalışma saatleri yüzünden

Bende izledim canım...

İçtiği ağrı kesicinin vereceği zarardan korktuğu kadar,kendi içinde barındırdığı şiddet (vb) duygusundanda endişe duysa keşke

Allah ıslah etsin...

voltajım ne mutlu sana rabbim başarılarını daim etsin. bize de o günleri gösterir inşallah. maşallah paşamıza.
Sagol canım,dogumunu dün gibi hatırlıyorum bak 3. Sınıfın yarısına geldi:) görürsün balım.
Sagol canim benim darisi sizlere.Esler için bilhassa laternenin eşi için ismini bilmiyorum ama
kıs ne çabuk aldınız, bizim müdür inat, son ders veriyo, bizde oturup duruz çocuklarla

karnenizi tebrik ederim, Akkah devamını göstersin inşallah, kızlarda abiyi örnek alsınlar:)
Sagol canım.insallah .
Ay bizim müdürde beklettiiiii(7.30 dan beri.istiklal marşına bekletti düzeltti Zehra zipliyor bir tek hepinize ne oldu heyyy diye Mars bitince herkes isik gormuş tavşan gibi bize dondü gülüyorlar :))
Sagol fıstığım darısı pitirlara...
Evet canım yetişirse perşembede bagislayabiliriz.persembede,cuma da bagislanabilir.

Voltajcim tebriklerrrr masallah oglunaaa egitim hayati boyunca hep basarili olur insallah
Ben 500 ihlas okudum laternenin esi basta olmak uzere topicteki herkesin esine niyet ederek
sagol canım insallah.
Allah kabul etsin insallah.
Ben görmedim niye dövmüş kiz hamile hamile korkmamış mı

kızlar ben de dua okumak istiyorum. oğlumun tefriciyelerini bitirdim çok şükür artık boşum.
neye niyet ederek hangi duaları okuyoruz? anlamak için dua topiğine baktım biraz ama orada başka bişeyden bahsediliyor sanırım.

kızlar hayırlı cumalar,
sizleri takip ediyorum ama yazıştığınız zamanlarda olmadığım için sohbetlerinize dahil olamıyorum. ama kardeşlerimden farkınız yok. sıcak ve samimi sohbetlerinizi takip ediyorum. Allah cümlemize iyilik hayır ve bereket ihsan etsin. kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

canım bu haftanın listesini yapmadı daha laterna birazzan gelince yapar şöyle oluyor kime okunacağının listenin başına yazıyor
bizim bildirdiğimiz sayıları da altına yazıyor
sen kaçtane okumak istediğini yaz topiğe laterna not alır gelince
birde bu hafta eşler için özellikle laternanın eşi için ihlas okuyoruz 12000 tane

Bende izledim canım...

İçtiği ağrı kesicinin vereceği zarardan korktuğu kadar,kendi içinde barındırdığı şiddet (vb) duygusundanda endişe duysa keşke

Allah ıslah etsin...

haklısın walla, bi bebeği daha war sanırım, karakoldan çıkarken gösterdi de, onundu heralde o bebek..

hee siz sabahçıydınız demi, yerim o kızı ben, böle kaşlarını da çattı mı heyy derken:))

sagol canım insallah.
Allah kabul etsin insallah.

Ben görmedim niye dövmüş kiz hamile hamile korkmamış mı

bizim evin ön tarafı roman mahallesi, korkacağını sanmıyorum

bulantı ilacıymış, eczacıda hamileler kullanamaz diyince dönmüş sağlık ocağına
bi yapışmış dra, kaç kişi zor ayırdılar walla
benim arkadaşıma da vermişti dr, onda da yazıyodu hamilelikte kullanılmaz filan diye, arkadaşım kullanmamıştı

Canım geçmiş olsun Şimdi nasılsın? Muhtemelen bağırsak ağrısı o. Ama tabii korkutmuştur seni

sağol canım sabaha kadar çektim ağrıyı niyetim sabah doktora gitmekti ama geçince gitmedim çok hafif var ama onuda önemsemiyorum ağrı aralıklarla gelen bir ağrı değildi sürekliydi bende bağırsaklardandır diye düşündüm

24 ayda gözüm yok özel sektör için imkansız bir şey, memurlarında zaten o hakkı var. 24 haftaya getirseler bir an önce, ah ah yine yaralarım depreşti
bugün iznin başlıyor senin dimi canım, hayırlı olsun. artık doğum öncesi izinlerde başladı, ağaçlarda çiçek açtı büyük gün yaklaşıyor

İhlas makbuldur.300 500 700....
O kalabalık olunca çoğaltılir.talep olursa bizde 12 bin yaparız...

Neyse kızlar,bolusulsun herkes almaya çalışsın insallah...
12.000 olursa seviniriz.
İyi geceler ruyasiz...

canım bende 300 okurum. benide yazın

Günaydın kızlar..geçmişi okuyamadım..umarım hepiniz iyisinizdir.

Mergen canım benim yaş 34 oldu 84:) SAT.12 temmuz 2012

doğum günün mü canım, iyi seneler

Canım benim merhaba,hayırlı cumalar

Nasılsın?Bebiş nasıl?

Güzel dileklerine gönülden amin,inşallah diyorum.

İnşallah çocuklarına anlayış ve muamelesi böyle değildir.

bir dua muhabbeti dönmüş..ahh eşlerimiz değerimizi bilsin..
banada 500 yazın.eksik kalırsa okurum inşallah..
kızlar bu arada ben artık nette olamayacagım..
son kkya girişim

Canım geçmiş olsun.Bugün yediğine,içtiğine dikkat et mutlaka,özellikle gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya calış.

Canım benim merhaba,hayırlı cumalar

Nasılsın?Bebiş nasıl?

Güzel dileklerine gönülden amin,inşallah diyorum.

İnşallah çocuklarına anlayış ve muamelesi böyle değildir.

Allah razı olsun mengenciğim bebiş inşallah iyidir. iki hafta önce kontrolümüz vardı haftasıyla uyumluydu. ben de gebelik şekeri çıktı. iki haftadır gebelik diyeti uyguluyorum ama 1.300 gram zayıflamışım. umarım bebiş etkilenmez bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…