2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000
Umutege•••1000
Gorkemre•••500
BoO•••500
Mergen•••500
Dmt•••500
Sedagg•••1000
Voltaj•••1000
Katinamm•••500
Aaumut•••300
Hanipeks•••1000
Ersnil•••1000
Toplam=8800
Kalan=3200

Son düzenleme:
bir dua muhabbeti dönmüş..ahh eşlerimiz değerimizi bilsin..
banada 500 yazın.eksik kalırsa okurum inşallah..
kızlar bu arada ben artık nette olamayacagım..
son kkya girişim

Canım hayırdır,neden giremeyeceksin?:26:

Maşallah kuzucuğa

Canım diyet uyguluyorsun ya ondandır kilo vermen,endişe etme...

Bende hızlı kilo alımından dolayı diyete başladım,en son gittiğimde bende de kilo kaybı görüldü ama çok şükür bebişler etkilenmemiş.

sağolasın tatlım anladım şimdi...

bir dua muhabbeti dönmüş..ahh eşlerimiz değerimizi bilsin..
banada 500 yazın.eksik kalırsa okurum inşallah..
kızlar bu arada ben artık nette olamayacagım..
son kkya girişim
hayırdır nereye gidiyosun?

canım geçmiş olsun. sağlığına dikkat et.

hanipeks eşin için acil şifalar diliyorum canım..

yok canım benim inan görmedim..
bizimkine önümüzdeki perşembe emar tarihi vermişler..
doktor fıtıktan şüphelenmiş..
bakalım ne çıkıcak sonuclar..:26:

Teşekkür ederim canım, size de acil şifalar.

hanipeks tatlım eşin rahatsızmış gecmişi her zaman okuyamıyorum şimdi gördümgecmiş olsun tatlım inş önemli birşey değildir..

Teşekkür ederim canım. İnşallah öyledir.

Günaydın canlar,
Allah kabul etsin.dua topiginde daha kolay olur,arada kaynamaz.
Herkes önce okuyacağı sayıyı bildirirse daha rahat oluruz,
Niyet olarak Nisan babalari
Basta laternenin eşi.

Allah seni ne yapmasın ya, nisan babaları diyo hahahahahaaa, ben de 1000 alayım voltaj...

O zaman "niyet ettim allah rızası başta laterne ve bebecinin eşleri olmak üzere tüm nisan babalarının sağlığı ve sıhhatine" mi diyeyim?

Kiz chosy,tek tek sallıyor kadınları "uyanın donmayın heyy noldu anne öğyetmenlerr bu sarki ney"cocuklar kikirdiyor.
Bu kızda sizin aşağı mahalleden

Bende geldim..

1000 okurum canım.
Belli bir zamanımız var mı?

[video=youtube;H7keh0EyzS8]http://www.youtube.com/watch?v=H7keh0EyzS8[/video]

:128:

Canım geçmiş olsun.Bugün yediğine,içtiğine dikkat et mutlaka,özellikle gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya calış.

canım geçmiş olsun. sağlığına dikkat et.
çok sağolun kızlar daha dikkatli olmaya çalışıyorum

bende 300 alayım

cnm paylaşsana diyet listeni, bize de bi ışık tut:)

Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.

Ya Rabbî...

Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.
Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.

Ya Rabbi ! Bizleri cemi hata ve kusurlardan salim eyle.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burada bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab ! doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.

Ya Rab ! NİLGÜN,OFELYAM ve HİLAL annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlara kolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin..

Ya Rab ! NİLGÜN annemizin babasına,abisine ve ablasına şifa ver,yavrusu sağlıkla huzurla doğsun inşallah Allahım..

Ya Rab HİLAL annemizin dertlerine derman,hastalıklarına şifa ver;karnında yavrusuyla onu senden başkasına muhtaç etme yarabbim..

Ya Rab ! Annelerimizin çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...

Âmin ...

Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000
Umutege•••1000
Gorkemre•••500
BoO•••500
Mergen•••500
Dmt•••500
Sedagg•••1000
Voltaj•••1000
Katinamm•••500
Aaumut•••300
Hanipeks•••1000
Ersnil•••1000
Perilous•••300
Toplam=9100
Kalan=2900

cnm paylaşsana diyet listeni, bize de bi ışık tut:)

SABAH:Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir + 6-7 zeytin + 1 haşlanmış yumurta +1 bardak yağsız süt + 1 kaşık bal ya da pekmez + 2 kepekli galeta + 2 ceviz

ARA ÖĞÜN: 1 elma

ÖĞLE: 1 kase çorba + 1 kase yoğurt

ARA ÖĞÜN:1 elma + 1 avuç beyaz leblebi

AKŞAM:1 porsiyon et ya da sebze ya da baklagil + Az zeytinyağlı bol limonlu yeşil salata ya da brokoli vb + 1 dilim tam bugday ekmeği

ARA ÖĞÜN:1 porsiyon meyve

Günde 3 lt su + Haftada bir süt tatlısı

Pirinç,makarna,hamur işi,yağlı kızartma vb. yok...

Kızlar ben çıkıyorum,dediğim gibi bek keyfim yok bugün..kendimi toparlayınca dönerim aranıza..kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…