pc nin sarjına 15 dk kalmıştakmaya üşendim, sora topla filan..
20 dk sora yemeğe çıkıcaz zaten
öğleden sorada karneler verilicek:))
sora dra gidicez:))))))
akşama görüşürüz inşallah:)))))))
Hoşgeldin çatlax:) 100lük şeker yüklemesi yaptıracaktın, noldu sonuçları aldın mı?
SABAH:Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir + 6-7 zeytin + 1 haşlanmış yumurta +1 bardak yağsız süt + 1 kaşık bal ya da pekmez + 2 kepekli galeta + 2 ceviz
ARA ÖĞÜN: 1 elma
ÖĞLE: 1 kase çorba + 1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN:1 elma + 1 avuç beyaz leblebi
AKŞAM:1 porsiyon et ya da sebze ya da baklagil + Az zeytinyağlı bol limonlu yeşil salata ya da brokoli vb + 1 dilim tam bugday ekmeği
ARA ÖĞÜN:1 porsiyon meyve
Günde 3 lt su + Haftada bir süt tatlısı
Pirinç,makarna,hamur işi,yağlı kızartma vb. yok...
hoşbuldum seçilce..sonuçlar çıktı ama doktora gösteremedim.
100lük şeker yüklemesinde,
açlık : 66
1. saat: 135
2. saat: 104
3. saat: 104 çıktı.
anlayan varsa canlarım, yorumlayın..
bu arada tatil başladı, oh beeee diyelim:)))
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.
Ya Rabbi ! Bizleri cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burada bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.
Ya Rab ! NİLGÜN,OFELYAM ve HİLAL annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlara kolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin..
Ya Rab ! NİLGÜN annemizin babasına,abisine ve ablasına şifa ver,yavrusu sağlıkla huzurla doğsun inşallah Allahım..
Ya Rab HİLAL annemizin dertlerine derman,hastalıklarına şifa ver;karnında yavrusuyla onu senden başkasına muhtaç etme yarabbim..
Ya Rab ! Annelerimizin çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
SABAH:Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir + 6-7 zeytin + 1 haşlanmış yumurta +1 bardak yağsız süt + 1 kaşık bal ya da pekmez + 2 kepekli galeta + 2 ceviz
ARA ÖĞÜN: 1 elma
ÖĞLE: 1 kase çorba + 1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN:1 elma + 1 avuç beyaz leblebi
AKŞAM:1 porsiyon et ya da sebze ya da baklagil + Az zeytinyağlı bol limonlu yeşil salata ya da brokoli vb + 1 dilim tam bugday ekmeği
ARA ÖĞÜN:1 porsiyon meyve
Günde 3 lt su + Haftada bir süt tatlısı
Pirinç,makarna,hamur işi,yağlı kızartma vb. yok...
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1500
Umutege•••1000
Gorkemre•••500
BoO•••500
Mergen•••500
Dmt•••500
Sedagg•••1000
Voltaj•••1000
Katinamm•••500
Aaumut•••300
Hanipeks•••1000
Ersnil•••1000
Perilous•••300
Temmuz•••500
Secilce•••500
Lena•••200
Laterne•••50
Docalan•••500
Ruveyda•••200
Toplam=11550
Kalan=450
Duuur yapmaSon 150 ihlas,
Esra girene kadar alan olmazsa Esra'ya yazacağım onu
benim diyet listem bu ama ben hepsini yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?