2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Evet tatlım ama seyde hissedebilirsin,belinde ve karnında bası dehşet kabizlik hissi o an wc gitmek gibi bende öyle oldu.
Hemen anlıyorsun adet sancısı gibi de karışıyor devreye ama en cok kabizmissin gibi.
Nisan geliyor genelde bende gelmedi.nisan geldikten sonra doguma 12 ila 24 saat zaman oluyor,2. Doğumda 6 saat gibi bir zaman.

Benimde akşama misafirlerim geliyor kızlar yatılı
Dün 9 da mutfaga girdim,gece 12'yi geçiyordu çıktığımda.
Allahdan vadi vardıda kocişim çok laf etmedi onu yanlız bırakmama.
Reklam aralarında geldi yanıma,tencere filan indirdi.
Tatlımın dibini yakdım malesef dökmek zorunda kaldım.
Sadece eksiğim pilav vede salata kaldı.
Ama yorgunlukdan öldüm,yataga yattığımda ayaklarım sızlıyordu resmen.
Kocişde kızdı bana kendini çok yoruyorsun diye.
Erkeklere ne kadar basit geliyor misafir ağırlamak...

Kaynanamda eşimi aramış,ersnil teyzene gelin yada gelmeyin diye dönmedi demiş.
Dedim yuh,ben dün geceden beri niye uğraşıyorum.
Benide aramıyor he,kocişimin mesafeyi koymasından sonra aranmaz oldum.
Kaynanamı nasılda özledimmmmm

Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000
Umutege•••1000
Gorkemre•••500
BoO•••500
Mergen•••500
Dmt•••500
Sedagg•••1000
Voltaj•••950
Katinamm•••500
Aaumut•••300
Hanipeks•••1000
Ersnil•••1000
Perilous•••300
Temmuz•••500
Secilce•••500
Lena•••200
Laterne•••50
Docalan•••500
Ruveyda•••200
Sernil•••300
Bebeci•••150
Tuncss•••50
Gulimier•••500
Toplam=12000

kızlar ben hafta sonu köye gidiorum görümceciklerimde olacak ne güzel saadet içinde bir hafta sonu olacak bakalım sedagg ın maceraları ne olacak

Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...

cnm okumak isteyen arkadaşlarımız için tavsiyem isterlerse 363 ayetel kürsi başlatalım laternenin eşi için istersen yada başka bi dua yasinde olabilir

kızlar belim çok ağrıyor ne yapacağım ben varmı bi yöntem sürekli sandalye başında oturmaktan bide öksürük oldum

O kabızlık hissini ben çoğu zaman hissediyorum :18rogestan feci bağırsak tembelliği yapıyor

Son günlerde sık sık aklıma geliyor,ya ayırt edemezsem,geç kalırsam falan diye Allah korusun:18:
Nişan gelmesi suyun gelmesi değilmi canım?:26:

Kızlar yaa ben çok fazla süt içemiyorum nebileyim öğlen yemeklerini atlıyorum bazen filan...bu duruma üzülüyorum
bazen okuyorum günde 1 litre süt içiyorum falan yazanlar var onlardan olamadııııım olamadııım olamadıııımm yaaaar

merdiven çıkarken ve arabadan inip binerken ağrı giriyor bana da yarıyıl tatiline girdik şimdi. şişip çıkmam inşallah ama evde olmak en iyisi boşver şöyle uzatıp bacakları keyfimize bakarız.

ben de sezeryandan sonra süt gelmemesinden çok korkuyorum. bant işi iyiymiş heleki sökülürken acımaması, hemen nerden alsamki diye düşünmeye başlamıştım. neyseki tecrübeli anneler olaya el atmış veriyolarmış hastanede inşallah bizim burda da verirler.

benimde yemeğe almam gereken 3 akşam var şu tatilde halletmeyi düşünüyorum hepsini. zaman ilerledikçe daha da zor olacak.
ben de bugün kaynanayla ilgili bi nane yedim ama umarım başıma iş açılmaz.

kızlar ben hafta sonu köye gidiorum görümceciklerimde olacak ne güzel saadet içinde bir hafta sonu olacak bakalım sedagg ın maceraları ne olacak
hadi bakalım bekliyoruz maceralarını...

İkiz kızçelerimin annişi MRL_26 gelmiş.

Canım hoşgeldin,nasılsın,bebişler nasıl?

yok hayatım o sana kendini belli eder ne yedim arkadas yok boyle bir kabizlik
Nisan geldiginde hemen su gelmiyor Nisan hafif leke.
Ablama detayiyla anlattirip dinlemiştim
Suyunu hastanede boşalttılar ,evde de gelebilir su
Yada Nisan sancı gelmeden direkt suda gelebilir.
Bende 30 dayım buyuk kızım 34 haftalıkti

1lt süt içilir mi yaaa kimmiş onlar merak ettim. aman kızlar çok abartmayın geçen yıl doğum yapan bir arkadaşın bebeği dişli doğdu. doktor çok fazla süt yoğurt tükettiğin için olabilir demiş. ben de süt içemiyorum. aklıma geldikçe yoğurt yiyorum o kadar.

ben hiç içmiyorum canım okadar takma kafana peynir ve yoğurt ye sende bol bol

"ne yedim arkadas yok boyle bir kabizlik" alemsin Voltajım
Nisan hafif leke demek,söylediğin iyi oldu,bilmekte fayda var kuşum teşekkürler.

Geçen doktorum bana " karnında sertleşme olursa,tepecikler oluşursa direkt beni ara" dedi.Baktım aynı dediği seyler oluyor,bir panik gittim,meğer kuzucuklarmış.Neyin ne olduğunu bilememek zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…