"ne yedim arkadas yok boyle bir kabizlik"alemsin Voltajım
Nisan hafif leke demek,söylediğin iyi oldu,bilmekte fayda var kuşum teşekkürler.
Geçen doktorum bana " karnında sertleşme olursa,tepecikler oluşursa direkt beni ara" dedi.Baktım aynı dediği seyler oluyor,bir panik gittim,meğer kuzucuklarmış.Neyin ne olduğunu bilememek zor...
"ne yedim arkadas yok boyle bir kabizlik"alemsin Voltajım
Nisan hafif leke demek,söylediğin iyi oldu,bilmekte fayda var kuşum teşekkürler.
Geçen doktorum bana " karnında sertleşme olursa,tepecikler oluşursa direkt beni ara" dedi.Baktım aynı dediği seyler oluyor,bir panik gittim,meğer kuzucuklarmış.Neyin ne olduğunu bilememek zor...
Mergen senin ikizlerin olacaktı dimi?? Napıyo kuzular ne kadar olmuşlar ay yerim onları ben :)) Ablamın da ikizleri var çok tatlı oluyorlar :))
1lt süt içilir mi yaaa kimmiş onlar merak ettim. aman kızlar çok abartmayın geçen yıl doğum yapan bir arkadaşın bebeği dişli doğdu. doktor çok fazla süt yoğurt tükettiğin için olabilir demiş. ben de süt içemiyorum. aklıma geldikçe yoğurt yiyorum o kadar.
sancı geldiğinde sancıyla birlikte karnının yükseldiğini görüyorsun tatlım
hafif leke de gerçekten çok hafif olabiliyor,benim wc'deyken gelmişti;baş parmağım kadar sadece..
hiç ağrı sancı hissetmemiştim,nişanı tesadüf görmüştüm zaten.. gittiğimde açıklığım 3 gibiydi..
cnm o birazda ırsi olabilir benim en büyük ablamda dişli doğmuş mesela
sancı geldiğinde sancıyla birlikte karnının yükseldiğini görüyorsun tatlım
hafif leke de gerçekten çok hafif olabiliyor,benim wc'deyken gelmişti;baş parmağım kadar sadece..
hiç ağrı sancı hissetmemiştim,nişanı tesadüf görmüştüm zaten.. gittiğimde açıklığım 3 gibiydi..
Kiz koy MsjIna yorum yazmadım bunuda görünce dayanamadım artık
Normal hayatta da öyle dişli mıdır
Off canim sıkılıyor ya kocam geldi kahvaltı yaptık aksama kayınvalideme gidicez
Pasta yapayım diyorum yarin seker testi yaptırırsam benim için iyi olmaz sankii
Kaslarım çıktı orman gibi kuaföre gidesim de yok amaaaan
kuzum yaşamışki 9 aylıkken ölmüş
Ay benimde kaslar çıktı artık aksam almazsam yarına gözlerimi açamam
Kuaföre gitmeye niye eriniyorsun ben cocuklardan dolayı sarkitiyorum.zehra ordaki makyaj standindan bütün boyaları sürüyor ,bacağını acıyor benimkinide al diye .
Az da eriniyorum sanki hatta erindigimden eşeğe dayı diyorum.
Bahanede var hazır
Ay benimde kaslar çıktı artık aksam almazsam yarına gözlerimi açamam
Kuaföre gitmeye niye eriniyorsun ben cocuklardan dolayı sarkitiyorum.zehra ordaki makyaj standindan bütün boyaları sürüyor ,bacağını acıyor benimkinide al diye .
Az da eriniyorum sanki hatta erindigimden eşeğe dayı diyorum.
Bahanede var hazır
(( Rabbim yardım etsin şefaatçi olsun anne babana.
haha çok hoş ya sende zehranın bacağına bi aldır bi kere bak bida istiomu
Kasından bir tel çektim minik,sen acitiyorsun dedi az sonra yine istedi.haha çok hoş ya sende zehranın bacağına bi aldır bi kere bak bida istiomu
Ayyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyMesele gitmekte degil de dusa girmekte , hazırlayıp çıkmakta
ben evde pijamalarla sac bas dağınık takilanlardanim
hic sabahtan giyinip herseye hazır kadınlardan olamadım
Hahah hiç fena fikir degil bence :)
Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000
Umutege•••1000
Gorkemre•••500
BoO•••500
Mergen•••500
Dmt•••500
Sedagg•••1000
Voltaj•••950
Katinamm•••500
Aaumut•••300
Hanipeks•••1000
Ersnil•••1000
Perilous•••300
Temmuz•••500
Secilce•••500
Lena•••200
Laterne•••50
Docalan•••500
Ruveyda•••200
Sernil•••300
Bebeci•••150
Tuncss•••50
Gulimier•••500
Toplam=12000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?