2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Mergen senin ikizlerin olacaktı dimi?? Napıyo kuzular ne kadar olmuşlar ay yerim onları ben :)) Ablamın da ikizleri var çok tatlı oluyorlar :))

sancı geldiğinde sancıyla birlikte karnının yükseldiğini görüyorsun tatlım
hafif leke de gerçekten çok hafif olabiliyor,benim wc'deyken gelmişti;baş parmağım kadar sadece..
hiç ağrı sancı hissetmemiştim,nişanı tesadüf görmüştüm zaten.. gittiğimde açıklığım 3 gibiydi..

Mergen senin ikizlerin olacaktı dimi?? Napıyo kuzular ne kadar olmuşlar ay yerim onları ben :)) Ablamın da ikizleri var çok tatlı oluyorlar :))

Allah'ın izniyle inşallah canım...
Çok şükür büyümeye çalışıyorlar teyzesi
Sizin kuzucuklar kaç yaşında?Allah bağışlasın,sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin inş.

cnm o birazda ırsi olabilir benim en büyük ablamda dişli doğmuş mesela

:18:Allah hepimizin yardımcısı olsun,sağlıklı,hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

Hemoroid sorunu ne durumda canım?Doktorunla görüştünmü?

Sana fitil ya da kremlerden ziyada önerim;wc de kesinlikle soğuk su kullanma,zeytinyağlı sabunla temizliğini yap,ara ara zeytinyağ sürebilirsin,kesinlikle kabız olma....Bunlara dikkat edersen pek rahatsızlık vermiyor.Geçmiş olsun.

Hakikaten ya neden şişiyor acaba beni en cok o tirsitmisti

Off canim sıkılıyor ya kocam geldi kahvaltı yaptık aksama kayınvalideme gidicez
Pasta yapayım diyorum yarin seker testi yaptırırsam benim için iyi olmaz sankii
Kaslarım çıktı orman gibi kuaföre gidesim de yok amaaaan

Ay benimde kaslar çıktı artık aksam almazsam yarına gözlerimi açamam
Kuaföre gitmeye niye eriniyorsun ben cocuklardan dolayı sarkitiyorum.zehra ordaki makyaj standindan bütün boyaları sürüyor ,bacağını acıyor benimkinide al diye .
Az da eriniyorum sanki hatta erindigimden eşeğe dayı diyorum.
Bahanede var hazır

haha çok hoş ya sende zehranın bacağına bi aldır bi kere bak bida istiomu

Mesele gitmekte degil de dusa girmekte , hazırlayıp çıkmakta
ben evde pijamalarla sac bas dağınık takilanlardanim
hic sabahtan giyinip herseye hazır kadınlardan olamadım

(( Rabbim yardım etsin şefaatçi olsun anne babana.

amin inş babam hiç görmemiş askerdeymiş ben aslında kızımın adını seher koyacaktım ölen ablamın adı annem istemedi ona uğursuz geldi senin kızınada bişey olursa die öle inançları vardır annemin o isim bize yaramadı dedi

haha çok hoş ya sende zehranın bacağına bi aldır bi kere bak bida istiomu
Kasından bir tel çektim minik,sen acitiyorsun dedi az sonra yine istedi.
Bacağından çekince napiyosun sen annee öyle degill diyor ne biliyorsa mercimek ağacı.
Cok fena cok.gece ağıt bunun öjöm nerde hepsini attım ojelerin heryere bulaştırıyor .
Cok süslü ya ,bugun gelirken isikli cizmesi ya çizmelerine bakıyor beni egdirdi gündüz ışıkta pek belli değil ya ışıklarım yanmıyor mü bak bana diyor
Mesele gitmekte degil de dusa girmekte , hazırlayıp çıkmakta
ben evde pijamalarla sac bas dağınık takilanlardanim
hic sabahtan giyinip herseye hazır kadınlardan olamadım
Ayyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy
Zehra gelse ne kınar seni sacakli
Biz ailecenek cok tip topuzdur

ayy kızlar bi taraftan dua okuyorum bi taraftan sizi okuyup gülüyorum :))
bana öğle yemeği dokundu galiba. midem şişti falan bi tuhaf oldum. zaten sırtım da ağrıyor uzanamadığım için. bende kocama meyveli soda aldırttım içtim.
ohh özlemişim. aslında almazdı ya aylardır içmiyorum diye kıyamadı sanırım.
şimdi de oğluşum göbegimin sağ tarafına bastırıp duruyor. sanki elinde sopayla oraya baskı yapıyor gibi bi his.
çok canım acıyor yaa kızcam kızamıyorum gece rüyamda gördüm pek tatlıydı sıpa doğmuş kocaman olmuştu bile.
Allahım hepimize o günleri görmeyi nasip etsin inşallahh

selam kızlar nasılsınız hatırladınızmı beni diycem ama sanmıyom :26: bi ara takılıyodum buraya

Hahah hiç fena fikir degil bence :)

Bak bak bak
Hemen yolluyorum sana,
Birinin parfümünü hissetsin sen ne kokuyosun diyor
Ne huylaniyorlar parfümün adını soruyor halbuki :)))
Gelen olunca dış kapıya bakar topuklu ayakkabiylami gelmiş :)))

ben dualarımı okudum, inşallah laternanın eşinin sonuçları temiz çıkar bir an önce sağlığına kavuşur. tüm hastalar iyileşir, sıkıntısı olanlar sıkıntılarından kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…