2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bak bak bak
Hemen yolluyorum sana,
Birinin parfümünü hissetsin sen ne kokuyosun diyor
Ne huylaniyorlar parfümün adını soruyor halbuki :)))
Gelen olunca dış kapıya bakar topuklu ayakkabiylami gelmiş :)))

anam şimdiden böyle süslüyse büyüyünce neler yapar kimbilir kokoş zehra :)

kızlar ben hafta sonu köye gidiorum görümceciklerimde olacak ne güzel saadet içinde bir hafta sonu olacak bakalım sedagg ın maceraları ne olacak

Ohh ne mutlu sana şekerimmm

kızlar belim çok ağrıyor ne yapacağım ben varmı bi yöntem sürekli sandalye başında oturmaktan bide öksürük oldum

Aynı dert bendede var şekerim.Tüm gün sandalye tepesinde oturuyoruz hiç kolay değil.
Bebişlerde büyüdükçe öne doğru çekiyorlar oda sırt ağrısı yapıyor tabi.
Allahım yardımcımız olsun

Bende hiç bir peynir çeşitini yemiyorum canım.Yoğurtda sütte pek sevdiğim söylenemez.
İşde kocişin zoruyla gece bir bardak süt içiyorum.Yoğurtta ancak yemeğin üzerinde filan olursa yiyorum mantı gibi:)
Artık ne kadar faydası oluyorsa.Eğer yiyebiliyorsan süt ve peynir ürünlerine ağrlık ver derim.

benimde yemeğe almam gereken 3 akşam var şu tatilde halletmeyi düşünüyorum hepsini. zaman ilerledikçe daha da zor olacak.
ben de bugün kaynanayla ilgili bi nane yedim ama umarım başıma iş açılmaz.

Zor ya,hele işin içine kaynanada girince tüm hevesim kaçıyor.
Muhtaç olmadan yaptım yemeklerimi çok şükür.
Sanada kolaylıklar diliyorum şimdiden canım.

Pasta yeme şekerim.Bende testten önce pasta yemiştim.
Gece 12 gibi.Sabah 7 gibi test verdim.Yüksek çıkdı.
Sonra ben parmağımı kanatıp ölçtüm kaç haftadır şekerimi gayet normal çıkıyor.
Doktorda sonuçlarıma iyi dedi.Demem o ki aman benim düştüğüm hataya düşme.

Bak bak bak
Hemen yolluyorum sana,

Ama ben onu yerim yaaaaa.
Yüzümde gülümsemeyle okuyorum zehranın yaptıklarını.
Kızım olucağını bilsem kesin 2. de doğururdum.
Bayılıyorum kız çocuklarınaaa

belliki çok tatlı senin bu zehra. tam ısırmalık...
Mesele gitmekte degil de dusa girmekte , hazırlayıp çıkmakta
ben evde pijamalarla sac bas dağınık takilanlardanim
hic sabahtan giyinip herseye hazır kadınlardan olamadım

öyle hatunlar gerçekte varmıdır ki canım ya... ev hanımı olduğu halde sabah kahvaltısına makyajlı oturan

öyle hatunlar gerçekte varmıdır ki canım ya... ev hanımı olduğu halde sabah kahvaltısına makyajlı oturan

kız olmazmı kokoşlar walla beni bi görsen hamile kalmadan yine bakıodum kendime şimdi medine fukarası gibiyim

kız olmazmı kokoşlar walla beni bi görsen hamile kalmadan yine bakıodum kendime şimdi medine fukarası gibiyim

ayy yok ben iyiyim eşofmanla, dışarıda çok kokoşumdur ama hatta bi yaz tatilinde uzun süre makyaj yapmayınca eşim makyaj yaptığın günleri özledim demişti o zaman anlamıştım durumun vahametini ama sıcakta ne makyajı ya deyip kapattım konuyu

bi ara benim yiğende çok meraklıydı böle şeylere sütyenleri takıp geziodu falan bigun biz ağda yaparken oda yine banada falan dedi ablam kılının bi tanesini bi yoldu bida sustu

ay iyi yapmış vallaaa şimdiki çocuklar fena yaa bilmedikleri merak etmedikleri yok

Bak bak bak
Hemen yolluyorum sana,

Yolla yolla :) göndermem bir daha hazır böyle kızı bulmuşum birakir miyim :)
Hem ben parfüme bayılırım parfümsuz durmam o yüzden anlaşırız
benim gorumcemin kızı 4 yasında herkes oyuncak alıyor ben süslü çantalar ojeler tokalar ruj falan alıyorum
Oyuncaklara köşeye atıyor benimkileri görünce havada uçuyor o yüzden zehra da beni sever eminim
O gelince süslenirim yanii ne olmuş hih

benim kuzenimin eşi öyle , topuklularla karşılıyormuş kocasını , benden 1 ay önce evlendiler kız cok süslü ama
yemege aldı bizi tüm gece topuklularla gezdi evde ben esim zili çalınca bir parfüm sıkarım bir de dudağıma nemlendirici

işte ben o yüzden hiç alıştırmıorum

eşim az önce aradı;dr'la görüşmüş.. dr daralmanın safra kesesinin yaptığı baskıdan kaynaklanmış olabileceğini söylemiş;kötü düşünmek için erken demiş..
şimdi renkli mr çekiliyor;sanırım çıkan rapora göre belli olacak durumun ciddiyeti..

Allah tüm hastalara ve yakınlarına tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..

sizleri tanıdığım ve aranızda olduğum için şuan öyle mutluyum ki anlatamam;dualarınız şimdiye kadar edilen herkese şifa getirdi..
Rabbim bana yine güzel haber vermeyi nasip etsin inşallah..

Evlendiğim ilk zamanlar yaz olduğu için kolaydi sabah kalkıp duş alıyordum zaten genelde hep dusa giriyorduk malum ilk zamanlar
mini şort ya da etek giyip hanım hanımcik oturuyordum
Ama şimdi nasil yapayım hergün duş alsam cildim kurur iki günde bir oldu , bu göbekte kocamın pijamaları cok cazipken
Ne süslenicem

Ayyy günün en güzel haberi:)) Öyle zaten, içini ferah tut, ben eşinin iyi olduğuna eminim, içime hiç kötü şeyler doğmuyor. Şimdi renkli mr dan sonra iyice rahatlarsınız:))
Çok ama çok sevindim, duaları okumayı şimdi bitirdim, foruma gelip bu haberi okuyunca tüylerim diken diken oldu resmen:)) Herkesin kalbine sağlık:))

amin cnm inş sen eşinin yanında olduktan sonra emin ol bu gunler de geçecek bunlarda bizim sınavımız böle şeyler sevgimizi dahada perçinleştiro onlara karşı ben eşime kızdığım zaman hemen aklıma geçirdiği kaza gelio aklıma gidip boynuna sarılıorum ya onu kaybetseydim die yaşadığına şükrediorum dualarımız seninle bebeğini üzme nolur kolay değil ama bebeğini düşün erken doğumun tek düşmanı stres

çok sevindim canım iyi haberin devamnı bekliyoruzzzz

daha güzel haberlerini de alacaksın inşallah eşinin.

yani canım dışarı çıkarken tabiki süsleniyoruz da evin içinde de sürekli yok artık daha neler... o zaman kocası da grandtuvalet olsun evde.
ilk zamanlar bende öyleydim. ama ne bileyim üşeniyorum şimdi hem ne bileyim böyle çok iyiyim eşimde iyidir inşallah

işte ben o yüzden hiç alıştırmıorum
en iyi tatlım bravo

5 senedir aynı yerde çalışıyorum, bir defa işler çok durgundu canım sıkıldı bir arkadaşın ısrarı ile oturup makyaj yaptık. daha doğusu o beni boyadı :)
neredeyse tüm şirket nereye gidiyorsun diye sordu.
akşam eve gittim koltukta uyuya kalmışım yüzümde makyajla, eşim eve gelmiş omuzumu dürterek uyandırdı beni, selam vermeden -sen bugün nereye gittin- diye sordu.
alıştırmamışım ki. her zaman saçaklı saçaklı dolaşıyorum

benim cildim yağlı olduğu için şimdilik kuruluk yok inşallahda olmaz:26::26:
ben hergün duş almasan uyuyam ki

Canim şükürler olsun , hiçbir şey çıkmayacak Allah in izniyle
daha güzel haberler alalım inşallah senden fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…