Bak bak bak
Hemen yolluyorum sana,
Birinin parfümünü hissetsin sen ne kokuyosun diyor
Ne huylaniyorlar parfümün adını soruyor halbuki :)))
Gelen olunca dış kapıya bakar topuklu ayakkabiylami gelmiş :)))
Hahah hiç fena fikir degil bence :)
kızlar ben hafta sonu köye gidiorum görümceciklerimde olacak ne güzel saadet içinde bir hafta sonu olacak bakalım sedagg ın maceraları ne olacak
kızlar belim çok ağrıyor ne yapacağım ben varmı bi yöntem sürekli sandalye başında oturmaktan bide öksürük oldum
Kızlar yaa ben çok fazla süt içemiyorum nebileyim öğlen yemeklerini atlıyorum bazen filan...bu duruma üzülüyorum
bazen okuyorum günde 1 litre süt içiyorum falan yazanlar var onlardan olamadııııım olamadııım olamadıııımm yaaaar
benimde yemeğe almam gereken 3 akşam var şu tatilde halletmeyi düşünüyorum hepsini. zaman ilerledikçe daha da zor olacak.
ben de bugün kaynanayla ilgili bi nane yedim ama umarım başıma iş açılmaz.
Off canim sıkılıyor ya kocam geldi kahvaltı yaptık aksama kayınvalideme gidicez
Pasta yapayım diyorum yarin seker testi yaptırırsam benim için iyi olmaz sankii
Kaslarım çıktı orman gibi kuaföre gidesim de yok amaaaan
Ay benimde kaslar çıktı artık aksam almazsam yarına gözlerimi açamam
Kuaföre gitmeye niye eriniyorsun ben cocuklardan dolayı sarkitiyorum.zehra ordaki makyaj standindan bütün boyaları sürüyor ,bacağını acıyor benimkinide al diye .
Az da eriniyorum sanki hatta erindigimden eşeğe dayı diyorum.
Bahanede var hazır
Bak bak bak
Hemen yolluyorum sana,
Mesele gitmekte degil de dusa girmekte , hazırlayıp çıkmakta
ben evde pijamalarla sac bas dağınık takilanlardanim
hic sabahtan giyinip herseye hazır kadınlardan olamadım
belliki çok tatlı senin bu zehra. tam ısırmalık...
öyle hatunlar gerçekte varmıdır ki canım ya... ev hanımı olduğu halde sabah kahvaltısına makyajlı oturan
Aaumut Allah razı olsun canım...Hemen işaretliyorum .
kız olmazmı kokoşlar walla beni bi görsen hamile kalmadan yine bakıodum kendime şimdi medine fukarası gibiyim
bi ara benim yiğende çok meraklıydı böle şeylere sütyenleri takıp geziodu falan bigun biz ağda yaparken oda yine banada falan dedi ablam kılının bi tanesini bi yoldu bida sustu
Bak bak bak
Hemen yolluyorum sana,
benim kuzenimin eşi öyle , topuklularla karşılıyormuş kocasını , benden 1 ay önce evlendiler kız cok süslü amabelliki çok tatlı senin bu zehra. tam ısırmalık...
öyle hatunlar gerçekte varmıdır ki canım ya... ev hanımı olduğu halde sabah kahvaltısına makyajlı oturan
ayy yok ben iyiyim eşofmanla, dışarıda çok kokoşumdur amahatta bi yaz tatilinde uzun süre makyaj yapmayınca eşim makyaj yaptığın günleri özledim demişti o zaman anlamıştım durumun vahametini ama sıcakta ne makyajı ya deyip kapattım konuyu
eşim az önce aradı;dr'la görüşmüş.. dr daralmanın safra kesesinin yaptığı baskıdan kaynaklanmış olabileceğini söylemiş;kötü düşünmek için erken demiş..
şimdi renkli mr çekiliyor;sanırım çıkan rapora göre belli olacak durumun ciddiyeti..
Allah tüm hastalara ve yakınlarına tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..
sizleri tanıdığım ve aranızda olduğum için şuan öyle mutluyum ki anlatamam;dualarınız şimdiye kadar edilen herkese şifa getirdi..
Rabbim bana yine güzel haber vermeyi nasip etsin inşallah..
eşim az önce aradı;dr'la görüşmüş.. dr daralmanın safra kesesinin yaptığı baskıdan kaynaklanmış olabileceğini söylemiş;kötü düşünmek için erken demiş..
şimdi renkli mr çekiliyor;sanırım çıkan rapora göre belli olacak durumun ciddiyeti..
Allah tüm hastalara ve yakınlarına tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..
sizleri tanıdığım ve aranızda olduğum için şuan öyle mutluyum ki anlatamam;dualarınız şimdiye kadar edilen herkese şifa getirdi..
yani canım dışarı çıkarken tabiki süsleniyoruz da evin içinde de sürekli yok artık daha neler... o zaman kocası da grandtuvalet olsun evde.benim kuzenimin eşi öyle , topuklularla karşılıyormuş kocasını , benden 1 ay önce evlendiler kız cok süslü ama
yemege aldı bizi tüm gece topuklularla gezdi evde ben esim zili çalınca bir parfüm sıkarım bir de dudağıma nemlendirici
en iyi tatlım bravoişte ben o yüzden hiç alıştırmıorum
Yolla yolla :) göndermem bir daha hazır böyle kızı bulmuşum birakir miyim :)
Hem ben parfüme bayılırım parfümsuz durmam o yüzden anlaşırız
benim gorumcemin kızı 4 yasında herkes oyuncak alıyor ben süslü çantalar ojeler tokalar ruj falan alıyorum
Oyuncaklara köşeye atıyor benimkileri görünce havada uçuyor o yüzden zehra da beni sever eminim
O gelince süslenirim yanii ne olmuş hih
benim kuzenimin eşi öyle , topuklularla karşılıyormuş kocasını , benden 1 ay önce evlendiler kız cok süslü ama
yemege aldı bizi tüm gece topuklularla gezdi evde ben esim zili çalınca bir parfüm sıkarım bir de dudağıma nemlendirici
Evlendiğim ilk zamanlar yaz olduğu için kolaydi sabah kalkıp duş alıyordum zaten genelde hep dusa giriyorduk malum ilk zamanlar
mini şort ya da etek giyip hanım hanımcik oturuyordum
Ama şimdi nasil yapayım hergün duş alsam cildim kurur iki günde bir oldu , bu göbekte kocamın pijamaları cok cazipken
Ne süslenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?