eşim az önce aradı;dr'la görüşmüş.. Dr daralmanın safra kesesinin yaptığı baskıdan kaynaklanmış olabileceğini söylemiş;kötü düşünmek için erken demiş..
şimdi renkli mr çekiliyor;sanırım çıkan rapora göre belli olacak durumun ciddiyeti..
Allah tüm hastalara ve yakınlarına tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..
Sizleri tanıdığım ve aranızda olduğum için şuan öyle mutluyum ki anlatamam;dualarınız şimdiye kadar edilen herkese şifa getirdi..
Rabbim bana yine güzel haber vermeyi nasip etsin inşallah..
benim cildim yağlı olduğu için şimdilik kuruluk yok inşallahda olmaz:26::26:
ben hergün duş almasan uyuyam ki
iyiki bizim burda yaşamıyosun canım ikide bir sular gidiyo. insan geceden bişey yapsa korkuya valla sabah bi heyacan acaba su var mı diye :18:
ben hamile kalmadan önce süslenirdim koçişime ama her zaman değil ara ara işten gidip yemek yapınca süslenmeye pek zaman kalmıyor şimdi ise adam beni ya iş elbiselerimle yada evde pijamayla görüyor
çoçuk olduktan sonrada durum aynı olacak hatta daha kötü bile olabilirrr
ben mi yanlis goruyorum siz beni dua listenize almadiniz mi
bi gecmisten geleyim bakayim
kızlar face de uzman tv yi beğenmiştim.
az önce bişey paylaşmışlar 1 saat süreyle kağan kocatepe bu gönderinin altında soracağınız soruları cevaplayacak diye... off bişeyde sorulmazki şimdi tüm arkadaşların görüyo yazdıklarını
Bir sabah önceki gunün kiyafetiyle uyandığını bile görebilirsin
"anam benim pijamam nerde,giymemiş miyim:84:"
ben mi yanlis goruyorum siz beni dua listenize almadiniz mi
bi gecmisten geleyim bakayim
laterna üzme canım kendini işallah dualarla da iyi olacak eşin allah yardımcınız olsun bir an önce iyileşsincanım eşimin rahatsızlığı benim sandığım kadar basit değilmiş.. hamile olduğum için pek çok şeyi saklamış benden..
kısaca anlatmak gerekirse az görülen riskli bir durum ve Allah korusun ameliyat sonunda taştan başka şeylerle karşılaşabilirmişiz..
daha fazlasını anlatmaya dilim varmıyor,kendimde değilim pek.. yaşadıklarımı yada hissettiklerimi paylaşmam hem beni hem sizleri üzer..
boğazımda düğümle geziyorum evin içinde,hep iyisini düşünmek istiyorum dua ediyorum...
öyle işte..
aynı benim eşimde ama benimkinin hiç çocuk hayali yoktu hep sonra olsun falan derdi bşr anda bizim bebiş de geliverdi gerçi 2buçuk sene olmuştuevliliğimiz hamile olduğumu duyduk neyse işallah düzelecek ben onu düşünerek umut ediyorumZapzupçuum sıkma canını benzer durum benim başımdada var.Ayyy geçen ay ne gözyaşları döktüm ilgisizsin diye ama ne yaparsan yap düzelmiyor alıştım artık.
Evlenmeden önce bebişle ilgili,hamileliğimle ilgili ne hayalleri vardı ama ne prensesime o hayaller gibi hamile kaldım ( eşimin çok çok çok isteyeceğini sanmıştım ama o çok çok çok isteyen hep ben oldum) ne de hamileliğimdeki eşim o hayallerdeki gibi oldu :) Öyle göbüşüme ben söylemeden dokunmaz,bazen söylediğimde tv da bişi izliyosa önce onu tamamlar ondan sonra gelir (bebişim onun keyfini beklicek yaa) ee bişi yapmadı der 1 dk sonra gider yerine kurulur yine seni o kadar iyi anlıyorum ki bazen ağzını burnunu kırasım geliyor sonra kıyamıyorum o zaman elime geçen bişileri parçalasam diyorum anladın işte sen beni sıkma canını :) Bazen popon büyüdü diyo,bazen bazakların kalınlaştı diyo işte öyle bi öküzcan benimkide...
işallah ama benim umudum yok bu hükümetten yapmaz bunlar ama dualarım işallah uzatılmasından yana 24 hafta olsun ona razıyım yaniŞok şok .. Flaş haber. Ak parti milletvekili murteza yetis meclise onumuzdeki hafta dogum izninin 16 haftadan 24 aya çıkarılması için teklif veriyor. Ana haber de çıktı ATV de. Saglık bakanlığının da dogum izni için calışması varmış .. Ya bize yetiştirseler sunu ne kaaaa güzel olacak
nerdeeeehayır canım doğum izninin 2 yıla çıkması için teklif verecekmiş.beklediğimiz 24 hafta haberi değil bu yeni bişey inşş olurr o zaman ücretsiz izne gerek kalmaz...
bende alacaktım ama bana kalmamış bari birinden 50 tane ihlas alıp bana da verin benimde katkım olsun hepimizin eşleri iyi olsun rabbim onları başımızdan eksik etmesin evlerimizden huzuruda eksik etmesin evlerine bağlı hanımlarına aşık adamlar olsunlar amin ... nerdeyse hatim edecektimEvet canım haklisin.bugun biri daha secil di galiba demişti ,
Ameliyat gunu vs belli oldu mu olmadı mı ,cok haber alamıyoruz
Güzel olur kızlarda kabul ederse tefriciye bolusebiliriz.
Yasını yetistiremeyiz ,en iyisi tefriciye bu durumda.
o nasıl oluyor ya dişli bebk mi doğar be ilk defa duydum ağzım açık kaldı kardeşim neyi fazla yapsan o zarar ben bunu şu vakit anladım yani1lt süt içilir mi yaaa kimmiş onlar merak ettim. aman kızlar çok abartmayın geçen yıl doğum yapan bir arkadaşın bebeği dişli doğdu. doktor çok fazla süt yoğurt tükettiğin için olabilir demiş. ben de süt içemiyorum. aklıma geldikçe yoğurt yiyorum o kadar.
secilce,sedagg,umutege,temmuz,aaumut ve bebeci teşekkür ederim desteğinize..
Rabbim sadece sevinçten ağlamayı yazsın alnımıza inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?