2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Laterna, eşinin iyi haberlerine çok çok sevindim. mr sonucunudada temiz haberler gelecek inşallah.

secilce,sedagg,umutege,temmuz,aaumut ve bebeci teşekkür ederim desteğinize..
Rabbim sadece sevinçten ağlamayı yazsın alnımıza inşallah..

Son düzenleme:

canım çok sevindim inşallah mr sonucu da iyi çıkacak dualarımız sizinle...

benim cildim yağlı olduğu için şimdilik kuruluk yok inşallahda olmaz:26::26:
ben hergün duş almasan uyuyam ki

iyiki bizim burda yaşamıyosun canım ikide bir sular gidiyo. insan geceden bişey yapsa korkuya valla sabah bi heyacan acaba su var mı diye :18:

ben hamile kalmadan önce süslenirdim koçişime ama her zaman değil ara ara işten gidip yemek yapınca süslenmeye pek zaman kalmıyor şimdi ise adam beni ya iş elbiselerimle yada evde pijamayla görüyor
çoçuk olduktan sonrada durum aynı olacak hatta daha kötü bile olabilirrr

Laterne
:124::124::124:
Haydi bakalımCok şükür allahım.
devamı gelsin bacim ama öyle bir parmak bal olmaz

laterne geçmiş olsun canım eşine...allah eşine ve bütün hastalar şifa versin inşallah canım...
kaç gündür uğrayamadım,karne telaşı işte...çok şükür tatildeyim artık

iyiki bizim burda yaşamıyosun canım ikide bir sular gidiyo. insan geceden bişey yapsa korkuya valla sabah bi heyacan acaba su var mı diye :18:

susuzluğa hiç tahammulüm yok canım burda arada gidiyor o zaman bile deliye dönüyorummm
allah sizin yardımcınız olsun canımmm

Bir sabah önceki gunün kiyafetiyle uyandığını bile görebilirsin
"anam benim pijamam nerde,giymemiş miyim:84:"

kızlar face de uzman tv yi beğenmiştim.
az önce bişey paylaşmışlar 1 saat süreyle kağan kocatepe bu gönderinin altında soracağınız soruları cevaplayacak diye... off bişeyde sorulmazki şimdi tüm arkadaşların görüyo yazdıklarını

Laterne canım benim güzel haberlerin devamı gelsin inşallah.
Allahım bir daha üzücü günler yaşatmasın...
Dularımız bittiğinde içimiz huzurla dolacak inşallah.

ayarları vardır onun canım ayarlamaya çalış

arkadaşlar merhaba ben girmeyince kaçırmışım duayı az da olsa okurdum çünkü benim cüz de var.
eşi rhatsızlanan arkadaşlara Rabbim den acil şifalar diliyorum laterna dan güzel haberler duymaya devam ederiz inşallah
bebeklerine güzel ciciler eşyalar alan,oda hazırlyanlar hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

yüksek voltaj canım 200 ihlası bitirdim. Allah kabul etsin

laterna eşine Allah şifa versin burdan hep güzel haberler vermek nasip olsun inşallah

kızlar artık evdeyim,dua listesine beni de eklesenize...hastalara da okurum,katkım olur belki...gidip çorbamı yapıyım,akşam girer bakarım ben,ne kadar eksik varsa yazabilirsiniz,yarın boşum nasılsa

Son düzenleme:
laterna üzme canım kendini işallah dualarla da iyi olacak eşin allah yardımcınız olsun bir an önce iyileşsin

aynı benim eşimde ama benimkinin hiç çocuk hayali yoktu hep sonra olsun falan derdi bşr anda bizim bebiş de geliverdi gerçi 2buçuk sene olmuştuevliliğimiz hamile olduğumu duyduk neyse işallah düzelecek ben onu düşünerek umut ediyorum

işallah ama benim umudum yok bu hükümetten yapmaz bunlar ama dualarım işallah uzatılmasından yana 24 hafta olsun ona razıyım yani

hayır canım doğum izninin 2 yıla çıkması için teklif verecekmiş.beklediğimiz 24 hafta haberi değil bu yeni bişey inşş olurr o zaman ücretsiz izne gerek kalmaz...
nerdeeee
bende alacaktım ama bana kalmamış bari birinden 50 tane ihlas alıp bana da verin benimde katkım olsun hepimizin eşleri iyi olsun rabbim onları başımızdan eksik etmesin evlerimizden huzuruda eksik etmesin evlerine bağlı hanımlarına aşık adamlar olsunlar amin ... nerdeyse hatim edecektim

o nasıl oluyor ya dişli bebk mi doğar be ilk defa duydum ağzım açık kaldı kardeşim neyi fazla yapsan o zarar ben bunu şu vakit anladım yani

secilce,sedagg,umutege,temmuz,aaumut ve bebeci teşekkür ederim desteğinize..
Rabbim sadece sevinçten ağlamayı yazsın alnımıza inşallah..

rabbim sevinçten de olsa hiçbirimizi ağlatmasın işallah yüzümüz hep gülsün rabbim eşine acil şifalar versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…