2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben özel günlerde yapabildim onu bi tek çünkü başka zaman komşu felan geliyordu beni öyle görseler oo bi sürü laf olurdu küçük yerdi malum şidi tayin çıktı burda da görümcemle beraber oturuyoz(kendisi bekar ve işe başladığı yer bizim ilçede)anneler de yakın bi de üstüne çocuk olunca hiiiç mümkün görünmüyor süslenmek((

"Bir arkadasım hamile o soruyor"

Mezos ne etti acp?
Şimdi cocuklar ona parti yapmıştır koca gobusuylen 300-500
Ayrılırken cart cart burnunu ceke ceke aglamistir hatta üzüntüden yatiyordur şimdi

sağlık olsun canım sende fırsat buldukça yaparsın artık ilerde
insan belli bir zaman sonra alışıyor herşey sıradan geliyor
dün akşam yatağa yattık eşime diyorum ki biz ne zamandır öpüşmüyoruz bile ya farkındamısın diyorum ben hastayım bana yaklaşma diyor adamartık bu durumlara gelmişiz yani 7 aydır hayatımızdaki tek odak noktamız oğlumuz
eskiden yanıma gel seni seveyim derdi şimdi göbeğini getir oğlumu sevicem diyopapucum damlarda yani:86:

kızlar akşam güzel birşey oldu dün eşim bana ilgisiz göbüşümü sevmiyor falan diye size dert yanmıştım sanki birşey oldu mucizevi ve eşim akşam geldi benimle ilgi alakalı falan karıma nasılmış güzel kızım dedi sevdi öptü ağzım açık ona baktım kaldım ne oldu sana dedim hayrola içimden geldi dedi iyi dedim sanırım sizin dilekleriniz sayesinde böyle oldu cidden hamişlerin duası dilekleri kabul oluyor

VOLTAJCIMM
50 tane ihlas istiyorum bende benimde ufak olsada katkım olsun bugün işyerinde çok gelen giden oldu kk yı açık tuttum ama okuyamadım olur mu bana da versen

Bana desen ya 60 sorunun 50 sinı ben siralardim
herşeyi biliyon zaten ne soracaksın daha... asıl seni çıkarıcam ben oraya buyrun ne istiyorsanız sorun bu hatuna dicem.
Ben çıkıyorum kızlari yoğun bir akşam ve hafta sonu beni bekliyor.
İşe gelmeyi iple çekicem

kolay gelsin canım eşine tembihle yardım etsin sana tek başına uğraşma...

bende dün zapzupun yazdıklarından etkilendim sanırım, konuştuk biraz eşimle. hiç elini koyup vurmasını beklemiyorsun, konuşmuyorsun kızımızla bak artık senin sesinide benim sesimide tanıyor falan dedim.
itiraf etti, korkuyormuş

Tamam canım birimizden birimizin duası makbul,
Ben benimkinden 50 düşerim kızlardan baslamayan varsa onlardan alırım.
Gerçi gecen kim dedi hatırlamıyorum ilk hamilelik yaşayanın duası daha makbul demişti.

herşeyi biliyon zaten ne soracaksın daha... asıl seni çıkarıcam ben oraya buyrun ne istiyorsanız sorun bu hatuna dicem.

kolay gelsin canım eşine tembihle yardım etsin sana tek başına uğraşma...
Spinal mı epidural mı,
Kordon baglanirkene genel mı lazım

haklı olabilir canım bekarken bi hamile arkadaş vardı ilk ve son defa onun karnına dokunmuştum allahtan kendmden korkmuyorum da okşuyorum oğlumu:))

canım çok sevindim inşallah mr sonucu da iyi çıkacak dualarımız sizinle...

Laterne
:124::124::124:
Haydi bakalımCok şükür allahım.
devamı gelsin bacim ama öyle bir parmak bal olmaz

laterne geçmiş olsun canım eşine...allah eşine ve bütün hastalar şifa versin inşallah canım...
kaç gündür uğrayamadım,karne telaşı işte...çok şükür tatildeyim artık

Laterne canım benim güzel haberlerin devamı gelsin inşallah.
Allahım bir daha üzücü günler yaşatmasın...
Dularımız bittiğinde içimiz huzurla dolacak inşallah.

yüksek voltaj canım 200 ihlası bitirdim. Allah kabul etsin

laterna eşine Allah şifa versin burdan hep güzel haberler vermek nasip olsun inşallah

hepinize teşekkür ederim,üzüntümde sevincimde hep yanımdasınız Allah hiç birinizi darda bırakmasın inşallah..

bu erkekler bi tuhaf yaaa
benim ki de sevmek için deli oluyor
bir kere bende sordum tuhafına gidiyor mu falan yada korkuyormusun diye
tuhaf birşey tabi ama korkmuyorum dedi doğal birşey diyo
sende alıştır canım eşini bebekler çok hissediyor bu durumu sevsin konuşsun
şimdi korkuyor ama sonra tepesine çıkarak kızını
kızlar babalara çok düşkün olurr

Allah razi olsun, gec gordum ama kusura bakma

Tamam canım birimizden birimizin duası makbul,
Ben benimkinden 50 düşerim kızlardan baslamayan varsa onlardan alırım.
Gerçi gecen kim dedi hatırlamıyorum ilk hamilelik yaşayanın duası daha makbul demişti.

benim icin de dusun birinden 50 de olsa:26:

ay ben bugun dokunsam aglayacak gibiyim, bir haftadir her aksam belim sirtim ayaklarim mahvediyor beni, ne zaman bu kadar agirlastim anlamadim ki gece uyaniyorum geri uyamam 2 saatimi aliyor don dur
esimde bogazlarini usutmus yatiyor koltuga esra ben hastayim bana bak, onu getir bunu getir, esra da dokuluyor ona kim baksin anacimin gelmesine de daha 2 ay var

biyere de soz verdim 3 cesit ikram yapcam oraya bugun, bakalim aksama ne halde olcam

ama ben dun gece demistim ya 300 okurum diye, neyse nasibimde yokmus demekki

1200 toplanabilecegini tahmin etmemistim, masallah nisan annelerine...
bende geçmişi okurken işallah toparlanır o kadar dedim ama maşallah bize bile kalmadı ama ayarlasınlar bende istiyorum

benim eşim gibi demekki o da patlıcak gibi göbeğin diyor bide ııggkkk yapıyor ama akşam eve geldi sevdi öptü beni öptü çok hoşuma gitti ama gündüz evde pijamayla dolaşma sıkıldım dedi bakım istiyor erkekler ilgi istiyor yetti artık hamilelik sıkıldı adamlar

canım gerçekten korkuyorlar özellikle ilklerde..
kız kardeşim hamile olmasına rağmen benim göbeğime korka korka elliyor;ay çıkacak gibi ne yapıyor öyle diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…