2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım benim geçmiş olsun hem sana hem eşine (
o kadar kötüysen ama mecbur yapacaksan biraz basitinden bşyler yapsan olmaz mı?daha da kötü olma sonra

masallah canim daha da iyi haberler alirsiniz insallah...

haklı olabilir canım bekarken bi hamile arkadaş vardı ilk ve son defa onun karnına dokunmuştum allahtan kendmden korkmuyorum da okşuyorum oğlumu:))

arada bir benim ısrarımla elini karnıma koyup kızıııımmm diyip hemen çekiyor elini. tüm konuşması sohbeti bu, benimle sohbetide farklı değil ben alıştım kızımda alışır :)
ama kızım doğunca kesinlikle çok ilgili bir baba olacağına eminim. benim beslenmem olsun, hareketlerim olsun çok dikkat ediyor. hamilelikten beridir ev işi yapmıyorum desem yeridir. doğumdan sonra beklentim olmasın diyede kızım için yapıyorum diyor

Tamam canım birimizden birimizin duası makbul,
Ben benimkinden 50 düşerim kızlardan baslamayan varsa onlardan alırım.
Gerçi gecen kim dedi hatırlamıyorum ilk hamilelik yaşayanın duası daha makbul demişti.
teşekkürler canım benimde ilk hamilelik zaten bende okumuştum kim yazdı hatırlamıyorum allah hepimizin dualarını kabul etsin iyi dileklerde bulunuyoruz zaten kabul de olacaktır eminim
hepinize teşekkür ederim,üzüntümde sevincimde hep yanımdasınız Allah hiç birinizi darda bırakmasın inşallah..
amin hiç birimiz darda zorda kalmayalımm ben kaçar iyi akşamlar iyi tatillermucuks hepinize

Zapzup sana 50 verdik hayatım ...
•••••••
Kızlar aman deyim dua topigine bildirin"ihlas tamam"diye...

bizde de durum aynı canım hamile kaldığımdan beri sadece banyoyu ve mutfağı ben temziliyorum yemeğide hafta sonları yapıyorum hafta içi kayınvalidemde yiyoruz
ve senin eşinin dediğini diyor eşim oğlu için yapıyormuş doğumdan sonra bende birşey bakleme
bende diyorummm hı görürsem söylerim
bebek olunca daha çok iş yapacaklarının farkında değillerrr

bakım falan zaten yoktu, şimdi pijamalarla evin içinde penguen gibi dolaşan bir tip oldum ben.
gaz bombaları cabası, benden yüz buldu oda başladı
zaten 7 aydır kankayız, hepten asker arkadaşı gibi olduk.

canım benim geçmiş olsun hem sana hem eşine (
o kadar kötüysen ama mecbur yapacaksan biraz basitinden bşyler yapsan olmaz mı?daha da kötü olma sonra

sagol canim en basitlerini sectim zaten ugrasacak halim yok hic, gunduz gene iyi oluyorum islerimi yapayim yemeklerimi yapayim derken butun gun ayakta kaliyorum sonra aksama cikiyor acisi

sizde tek koca derdi degil cocuklarda var masallah iyi idare ediyosunuz

ikinci trimester hakketen balayiymis, gobek daha da buyudukce bu 3 ay nasil gececek Allah yardimcimiz olsun :26:

kızlar dualarınız kabul olsun:)) hızınıza hala alışamadım.

doktordan geliyorum, 100lük şeker yüklemesi için herşey normal dedi.
ama idrar yollarında yoğun enfeksiyon var dedi.
bana üromisin saşe ve alfasid 750mg antibiyotik verdi.
inşallah bir an evvel geçer de kuzum etkilenmez..

Nisan annelerinin esleri,kuzucuklarin babalari bilhassa laternemizin kocası için;
Beraberce 12.000 ihlasa niyet ederiz ,sen kabul et Allah im...
Dertsiz•••1000*
Umutege•••1000*
Gorkemre•••500
BoO•••500
Mergen•••500
Dmt•••500
Sedagg•••1000
Voltaj•••400
Katinamm•••500
Aaumut•••300*
Hanipeks•••1000
Ersnil•••1000
Perilous•••300
Temmuz•••500
Secilce•••500*
Lena•••200
Laterne•••50*
Docalan•••500
Ruveyda•••200
Sernil•••300
Bebeci•••150
Tuncss•••50
Gulimier•••500
Naz•••500
Zapzup•••50
Toplam=12000

Son düzenleme:
laternam bitanem inşallah daha iyi sonuçlar alacaksınız. biz de hayırlı haberlerinizi duyacağız inşallah. senin adına çok ama çok sevindim.

az önce doğum izninin 6 aya çıkması ile ilgili haberlere baktım internette. 28 ocakta bakanlar kuruluna gidiyormuş, sonrada meclise gidecekmiş.
inşallah bir an önce onaylanır.
bütün gün snadalyede oturmaya dayanamıyorum artık.

benim eşimde arada sever göbüşümü
ama ben dizimin dibine otursun elini göbeğimden hiç ayırmasın istiyorum
bazen oğluma şikayet ediyorum babasını
oğlum bizi bugün hiç sevmedi baban bak yanımıza bile gelmedi diyorum
şişşşttt sus bizim oğlumla aramızda başka bir bağ var diyor
oğlum beni anladıysan tekme at bakayım diyor.
oğlumda sekmeyi savuruyor.
ben oğlumun altını değiştiricem, gazını çıkartıcam sen bak gör diyor
hiç inanasım gelmiyor ama bekleyip göreceğiz

onay çıkana kadar bizim izinler bitmez inşallah

ayy canım Allah kolaylık versin ben yumuşak yerde oturamıyorum kuyruk sokumum çok fena batıyor her defasında da sormayı unutuyorum dr a sormaya çares var mı diye sen bi de sandalye de nasıl dayanıyorsun Allah tüm evde ve işte çalışanlara yardım etsin

aaaah ah ben ilgiye hep açım zaten haftada bi gelip iki gün kalıyo zaten çocuk da olunca teeeee..bu duruma alışmam lazım sanırım hakketten çocuk olunca bizim pabuçlar damda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…