eşim az önce aradı;dr'la görüşmüş.. dr daralmanın safra kesesinin yaptığı baskıdan kaynaklanmış olabileceğini söylemiş;kötü düşünmek için erken demiş..
şimdi renkli mr çekiliyor;sanırım çıkan rapora göre belli olacak durumun ciddiyeti..
Allah tüm hastalara ve yakınlarına tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..
sizleri tanıdığım ve aranızda olduğum için şuan öyle mutluyum ki anlatamam;dualarınız şimdiye kadar edilen herkese şifa getirdi..
Rabbim bana yine güzel haber vermeyi nasip etsin inşallah..
haklı olabilir canım bekarken bi hamile arkadaş vardı ilk ve son defa onun karnına dokunmuştum allahtan kendmden korkmuyorum da okşuyorum oğlumu:))
bu erkekler bi tuhaf yaaa
benim ki de sevmek için deli oluyor
bir kere bende sordum tuhafına gidiyor mu falan yada korkuyormusun diye
tuhaf birşey tabi ama korkmuyorum dedidoğal birşey diyo
sende alıştır canım eşini bebekler çok hissediyor bu durumu sevsin konuşsun
şimdi korkuyor ama sonra tepesine çıkarak kızını
kızlar babalara çok düşkün olurr
teşekkürler canım benimde ilk hamilelik zaten bende okumuştum kim yazdı hatırlamıyorum allah hepimizin dualarını kabul etsin iyi dileklerde bulunuyoruz zaten kabul de olacaktır eminimTamam canım birimizden birimizin duası makbul,
Ben benimkinden 50 düşerim kızlardan baslamayan varsa onlardan alırım.
Gerçi gecen kim dedi hatırlamıyorum ilk hamilelik yaşayanın duası daha makbul demişti.
amin hiç birimiz darda zorda kalmayalımm ben kaçar iyi akşamlar iyi tatillermucuks hepinizehepinize teşekkür ederim,üzüntümde sevincimde hep yanımdasınız Allah hiç birinizi darda bırakmasın inşallah..
arada bir benim ısrarımla elini karnıma koyup kızıııımmm diyip hemen çekiyor elini. tüm konuşması sohbeti bu, benimle sohbetide farklı değil ben alıştım kızımda alışır :)
ama kızım doğunca kesinlikle çok ilgili bir baba olacağına eminim. benim beslenmem olsun, hareketlerim olsun çok dikkat ediyor. hamilelikten beridir ev işi yapmıyorum desem yeridir. doğumdan sonra beklentim olmasın diyede kızım için yapıyorum diyor
bende geçmişi okurken işallah toparlanır o kadar dedim ama maşallah bize bile kalmadı ama ayarlasınlar bende istiyorum
benim eşim gibi demekki o da patlıcak gibi göbeğin diyor bide ııggkkk yapıyor ama akşam eve geldi sevdi öptü beni öptü çok hoşuma gitti ama gündüz evde pijamayla dolaşma sıkıldım dedi bakım istiyor erkekler ilgi istiyor yetti artık hamilelik sıkıldı adamlar
canım benim geçmiş olsunhem sana hem eşine (
o kadar kötüysen ama mecbur yapacaksan biraz basitinden bşyler yapsan olmaz mı?daha da kötü olma sonra
Zapzup sana 50 verdik hayatım ...
•••••••
Kızlar aman deyim dua topigine bildirin"ihlas tamam"diye...
az önce doğum izninin 6 aya çıkması ile ilgili haberlere baktım internette. 28 ocakta bakanlar kuruluna gidiyormuş, sonrada meclise gidecekmiş.
inşallah bir an önce onaylanır.
bütün gün snadalyede oturmaya dayanamıyorum artık.
az önce doğum izninin 6 aya çıkması ile ilgili haberlere baktım internette. 28 ocakta bakanlar kuruluna gidiyormuş, sonrada meclise gidecekmiş.
inşallah bir an önce onaylanır.
bütün gün snadalyede oturmaya dayanamıyorum artık.
benim eşimde arada sever göbüşümü
ama ben dizimin dibine otursun elini göbeğimden hiç ayırmasın istiyorum
bazen oğluma şikayet ediyorum babasını
oğlum bizi bugün hiç sevmedi baban bak yanımıza bile gelmedi diyorum
şişşşttt sus bizim oğlumla aramızda başka bir bağ var diyor
oğlum beni anladıysan tekme at bakayım diyor.
oğlumda sekmeyi savuruyor.
ben oğlumun altını değiştiricem, gazını çıkartıcam sen bak gör diyor
hiç inanasım gelmiyor ama bekleyip göreceğiz
canım senin eşinde mi asker?aaaah ah ben ilgiye hep açım zaten haftada bi gelip iki gün kalıyo zaten çocuk da olunca teeeee..bu duruma alışmam lazım sanırım hakketten çocuk olunca bizim pabuçlar damda
canım senin eşinde mi asker?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?