Gunaydiiiinnn.
Hayırlı cumalar insallah .
Biz karnemizi aldık geldik
Şükür hepsi 5 kartopumun.ilkokul,ortaokul ve lise de daim olsun insallah.
Bugun hediyesini alamam iflahim kesildi yoruldumöğretmenlere Allah kolaylık versin basım şişti .
Daha da sahane olanı 2.donem misafir ogrenciler gidiyor ve biz eski düzen 9-12 ve 13-14.30 tam egitim haline geçiyormuşuz
Saçmaydi ama en azından 6 da değil 8 de kalkacagum
Bende geçmişi okuyamadım bugün,başım ağrıyor çünkü,keyfim yok pek..
Hanipeks ve bebeci..aşleriniz rahatsızmış anladığım kadarıyla..çok geçmiş olsun ikinize de,acil şifalar diliyorum..
Laterne,Hanipeks,Katinam geçmiş olsun,eşlerinize acil şifalar dilerim.
kızlar haftaya yeni bi arkadas baslıyo işi ona göstereceğim için artık giremem..
oyüzden giremicem artık fıstıklar..
Mervecim kizlar sabahtan liste yapip paylasmislar 12000 e tamamlamislar ihlasi, ben de yetisemedim de senin okudugunu birinden duserler artik
başladı walla tatil, ama bizim kan uyuşmazlığı iğnesi depoda bile kalmamış,ve tatil başlar diyosun..
hadi hayrlı haberler getir bize chosyyy
ben de bugün kaynanayla ilgili bi nane yedim ama umarım başıma iş açılmaz.
Hakikaten ya neden şişiyor acaba beni en cok o tirsitmisti
eşim az önce aradı;dr'la görüşmüş.. dr daralmanın safra kesesinin yaptığı baskıdan kaynaklanmış olabileceğini söylemiş;kötü düşünmek için erken demiş..
şimdi renkli mr çekiliyor;sanırım çıkan rapora göre belli olacak durumun ciddiyeti..
Allah tüm hastalara ve yakınlarına tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..
sizleri tanıdığım ve aranızda olduğum için şuan öyle mutluyum ki anlatamam;dualarınız şimdiye kadar edilen herkese şifa getirdi..
Rabbim bana yine güzel haber vermeyi nasip etsin inşallah..
cicileriniz çok güzel, maşallah, güle güle giyin:)kizlar oglusumun cicilerinin album yaptim
hastane cikislarini buraya da koyayim
başladı walla tatil, ama bizim kan uyuşmazlığı iğnesi depoda bile kalmamış,
yarın sabah gelicek
9-10 gibi dedi
erken kalkıcaz yani
bebeğim 1451 gr olmuş:)
weeeeeeeeeeeeeeeee bu defa bana benziyodu şopar:))
bi sorun çıkmadı çok şükür..
kız çok merak ettim naptın? öğrenemicem galibayarın memlekete gidicez kısmetse, ordan da giremem nete
merak ettim walla
atletler koşuya başlamadan önce bi pozisyon alıyolar ya, adını bilmiyom, böle pedal gibi şeylere ayaklarını dayıyolar hani
öle bişe yapıyolar
hatta çizgi filmlerde de önce bi geri çıkar bi adım, sora son hızla ileriiiiii
güzel bi haber bu sevindim, Allah devamını getirsin inşallah, ne zaman belli olucak sonuçlar?
cicileriniz çok güzel, maşallah, güle güle giyin:)
Masallah bebisinee 1451 gr cok iyine cabuk buyuyorlar ya
tesekkur ederiz chosy teyzemiz
rica ederim:)
bide yeni bişe öğrendim
hani ultrasonda yanılma payı warya
haftalar ilerledikçe o payda artıyomuş
mesela bu haftalar 100-150 gr iken, 3 hafta sonra 200-250 gr hata olabiliyomuş sanırım
bilmiyorum ne kadar doğru
evet bende duymustum onu, ben bundan sonra kac kilo ogrenemicem zaten
eşim az önce aradı;dr'la görüşmüş.. dr daralmanın safra kesesinin yaptığı baskıdan kaynaklanmış olabileceğini söylemiş;kötü düşünmek için erken demiş..
şimdi renkli mr çekiliyor;sanırım çıkan rapora göre belli olacak durumun ciddiyeti..
Allah tüm hastalara ve yakınlarına tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..
sizleri tanıdığım ve aranızda olduğum için şuan öyle mutluyum ki anlatamam;dualarınız şimdiye kadar edilen herkese şifa getirdi..
Rabbim bana yine güzel haber vermeyi nasip etsin inşallah..
24tü sanırımchosy, obur tarafi daha fazla konu disina cikarmayim diye burdan sormak istedim.
Sen gittiginde 3d icin dvd vermislermiydi sana?kacinci haftanda gitmistin bide?
Ne guzel. Belli miydi peki?Yani goruntu net miydi,belirgin miydi iyice?
kızlar geçmişi okuyamadım daha
ben 300 ihlası okudum
200 daha alıyorum eksik kalırsa yine alırım
neler yaptınız bakim
iyide ben geceden söylemiştim 300 tane okuyacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?