2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dur yolcu!
Kiz bu ney tirt B'ye B'ye
Bir anlatayım derdimi ne oldu bugun
Hadi git

laternacım çok sevndim canım güzel hayırlı haberlerin devamı gelicek Allahın izniyle
esracım, cicileriniz çok güzel, ah buuu annelere biz ne yapsak az,Allah onları başımızdan eksik etmesin,
ben bugün doktora gittim, öksürükler kasıklarımı ağrıtmaya başladı, sabah yataktan kalkarken az önce banyo yapmışım gibi su içindeydim,
sürekli terleme halindeyim, doktor baktı, salgın var kalabalığa çıkma bol sıvı al dedi, bide öksürük için şurup yazdı,
şurubu aldım geldim, eşim yan etkilerini okumuş beni korkuttu içme diye doktorumu aradım oda açmadı telini,
neyse sonra annem geldi yemek getirmiş bize,canım annem benim
1,5 yaşındaki yiğenimin şurubunun aynısıymış, neyse öyle olduğunu duyunca içtim, ama azönce başım döndü sanki, yarın tekrar ararım doktorumu inşallah açar bu defa
(bricanly şurubun adı)
yeni doğum yaapan arkadaşımla konuştum akşamüstü,
bebek bu dünyaya bizde ona alışmaya çalışuıyoruz diyo,
dedim bende bi doğursam rahatlasam diyorum dedim, hamilelikde zor evet ama bebek de zor dedi,
annesi 15 gün yanında kaldı, kayınvalidesi 3 gün kalmış dayanamamış bebeğe, arkadaşımın ona morali bozuktu, şükret 3 gün kalmış bakmış dedim,
bizimki misafir gibi gelip yarım saat görüp gider, (geçen sene eltim doğurduğu zmandan biliyorum, annesi gelir bakar napayım dedi kadın çünkü o zman)
susayım susayım çekiştirmeyeyim dedim ama bende çekiştirmiş oldum kayınvalideciğimiii

Laternem bundan bir önceki zor mu oldu unutamadı mı bilemem benim bile icim bir tuhaf oldu.ya cok bagliydi ya cok istedi o başka hissettim.hala onda ve Bu Son geldi bana...

geçmiş olsun canım, çabuk iyileş inşallah:) kaynana zor ama ya
gelmese dahamı ii bilemiyorumda
şimdi düşününce öle geliyo
deneyimli annelerimiz diyo ya, lohusalık döneminde bişeye katlanamıyosun die
walla ben sölerim dayanamam, yok yere sorun çıkar:)

Laternem bundan bir önceki zor mu oldu unutamadı mı bilemem benim bile icim bir tuhaf oldu.ya cok bagliydi ya cok istedi o başka hissettim.hala onda ve Bu Son geldi bana...

kıs bu ne şifreli şifreli
seni bekliyom hadi

ayyy tosuna bak hele fazla uyumaktan göz altı torbaları oluşmuş kız maşallah oğluna,
burna bak hele, yakışıklı paşa
hayırlı yollar olsun canım, güzel bi tatil olsun inşallah

ayyy tosuna bak hele fazla uyumaktan göz altı torbaları oluşmuş kız maşallah oğluna,
burna bak hele, yakışıklı paşa
hayırlı yollar olsun canım, güzel bi tatil olsun inşallah

canımm sağol:))
uyusun uyusun, uslu olsun:)
o burun garanti ben, babasınınki öle değil
pek mutluyum bugün

maşallah aralarında daha rahat anlaşırlar
bizim taraftan 4. bizmki, kız-erkek-kız-erkek oldu
eşimin tarafından 3., kız-erkek-erkek oldu:)

insAllah ama maalesef ben abim ve ablam 3 umuz 3 ayri ulkedeyiz.

Sizinki ne guzel her ikisindende var,orantili.
esim tarafina ilk torun farketmiyo ama kendi tarafim icin futbol takimi kurcaz artik bu gidisle.

anlat anlat
heyecanlandım:)
bekliyom

Aksam kaynanayı aradık .pazar geliyorlar
Cok çekindi gelsem falan babana sen desen dedi anam benden yüz bekliyor gönderseydin dedim sadece sisesice dilimin ucuyla
Kac kisi yollayim dediBirde boşanmış 1 çocuklu görümce var oda gelecek.bekar bir abiside.
Allah var ısı gücü düşürmezler bana ama oglumla yaşıt oglu ileri git desen ağlar.
Birde diğer gorumcem 2 çocuklu onlarda bu gece çıkmışlar yola,onun gorumcesi var burda hadi orda kalır ama bas girip ayak çıkar.
Allahimmmmmmm
Allahimmmmmmmm cok garibim ya ben nere gidem 90 m2 ev,bir koltuğum açılıyor birde şişme yatak var tekli,
Kaynana,kayın,gorumce,oglu...
Abakus ver,kim nere yatsın ( sofra kalkmaz.
Ben tatil olsun diye totom kuş pişirdi.

Gulimier gecmis olsun hayatim, hem nisan anneleri hem kaynana cekistirme yeri burasi

Chosy hanim gule gule iyi yolculuklar:)

kizlar bi borek yapmisim butun peynirleri disari akti. yufkayi sararken farkettiydim de cok ince oldugunu ama bole olcani bilemedim rezil olcam millete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…