Dur yolcu!kızlarrr
biz yarın erken kalkıcaz, uykumda geldi, sorada yola çıkıcaz kısmetse
1 hafta kalmayı planladık
haftaya kadar yokum ben
artık gelince doğuma kadar geçmişi okurum heralde:)
herkes kendine ii baksın
tatile çıkanlara ii tatiller
yolculuk yapacaklara ii yolculuklar
hepinizi öptüm
bye bye:)
Dur yolcu!
Kiz bu ney tirt B'ye B'ye
Bir anlatayım derdimi ne oldu bugun
Hadi git
rica ederim:)Eki Görüntüle 616709 buda bugünkü hali ama bu çok net değil, telefonla resim çektim iice bulanıklaştı, ama değişmiş gibi geldi bana:)
Degismis baya iyice herseyi belli olmus kocaman olmus.
Kiz mi erkek mi merak ettim ama senide tutmak istemiyorum.
erkek canım, sizin?
voltajı bekliyom bakıym nolmuş:)
laternacım çok sevndim canım güzel hayırlı haberlerin devamı gelicek Allahın izniyle
esracım, cicileriniz çok güzel, ah buuu annelere biz ne yapsak az,Allah onları başımızdan eksik etmesin,
ben bugün doktora gittim, öksürükler kasıklarımı ağrıtmaya başladı, sabah yataktan kalkarken az önce banyo yapmışım gibi su içindeydim,
sürekli terleme halindeyim, doktor baktı, salgın var kalabalığa çıkma bol sıvı al dedi, bide öksürük için şurup yazdı,
şurubu aldım geldim, eşim yan etkilerini okumuş beni korkuttu içme diye doktorumu aradım oda açmadı telini,
neyse sonra annem geldi yemek getirmiş bize,canım annem benim
1,5 yaşındaki yiğenimin şurubunun aynısıymış, neyse öyle olduğunu duyunca içtim, ama azönce başım döndü sanki, yarın tekrar ararım doktorumu inşallah açar bu defa
(bricanly şurubun adı)
yeni doğum yaapan arkadaşımla konuştum akşamüstü,
bebek bu dünyaya bizde ona alışmaya çalışuıyoruz diyo,
dedim bende bi doğursam rahatlasam diyorum dedim, hamilelikde zor evet ama bebek de zor dedi,
annesi 15 gün yanında kaldı, kayınvalidesi 3 gün kalmış dayanamamış bebeğe, arkadaşımın ona morali bozuktu, şükret 3 gün kalmış bakmış dedim,
bizimki misafir gibi gelip yarım saat görüp gider, (geçen sene eltim doğurduğu zmandan biliyorum, annesi gelir bakar napayım dedi kadın çünkü o zman)
susayım susayım çekiştirmeyeyim dedim ama bende çekiştirmiş oldum kayınvalideciğimiii
Laternem bundan bir önceki zor mu oldu unutamadı mı bilemem benim bile icim bir tuhaf oldu.ya cok bagliydi ya cok istedi o başka hissettim.hala onda ve Bu Son geldi bana...
Allah bagislasin.benimkide erkek benim ailemde kiz yok 5.erkegimiz geliyor.:)
Bende merak ettim nolmus
ayyy tosuna bak hele fazla uyumaktan göz altı torbaları oluşmuş kız maşallah oğluna,
burna bak hele, yakışıklı paşa
hayırlı yollar olsun canım, güzel bi tatil olsun inşallah
Laternem bundan bir önceki zor mu oldu unutamadı mı bilemem benim bile icim bir tuhaf oldu.ya cok bagliydi ya cok istedi o başka hissettim.hala onda ve Bu Son geldi bana...
maşallah aralarında daha rahat anlaşırlar
bizim taraftan 4. bizmki, kız-erkek-kız-erkek oldu
eşimin tarafından 3., kız-erkek-erkek oldu:)
anlat anlat
heyecanlandım:)
bekliyom
chosy tatlım maşallah bebişe
kardeşimle izledik hayran kaldı
ben şöle anladım, voltajın bi önceki msjının üstünden 10 dk geçmemiş:))Ben niye anlamadım yazdıklarından birşey
Kim neyi unutamadı Noldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?