geçmiş olsun canım, çabuk iyileş inşallah:) kaynana zor ama ya
gelmese dahamı ii bilemiyorumda
şimdi düşününce öle geliyo
deneyimli annelerimiz diyo ya, lohusalık döneminde bişeye katlanamıyosun die
walla ben sölerim dayanamam, yok yere sorun çıkar:)
kıs bu ne şifreli şifreli
seni bekliyom hadi
Aksam kaynanayı aradık .pazar geliyorlar
Cok çekindi gelsem falan babana sen desen dedi anam benden yüz bekliyor gönderseydin dedim sadece sisesice dilimin ucuyla
Kac kisi yollayim dediBirde boşanmış 1 çocuklu görümce var oda gelecek.bekar bir abiside.
Allah var ısı gücü düşürmezler bana ama oglumla yaşıt oglu ileri git desen ağlar.
Birde diğer gorumcem 2 çocuklu onlarda bu gece çıkmışlar yola,onun gorumcesi var burda hadi orda kalır ama bas girip ayak çıkar.
Allahimmmmmmm
Allahimmmmmmmm cok garibim ya ben nere gidem 90 m2 ev,bir koltuğum açılıyor birde şişme yatak var tekli,
Kaynana,kayın,gorumce,oglu...
Abakus ver,kim nere yatsın( sofra kalkmaz.
Ben tatil olsun diye totom kuş pişirdi.
insAllah ama maalesef ben abim ve ablam 3 umuz 3 ayri ulkedeyiz.
Sizinki ne guzel her ikisindende var,orantili.
esim tarafina ilk torun farketmiyo ama kendi tarafim icin futbol takimi kurcaz artik bu gidisle.
Aksam kaynanayı aradık .pazar geliyorlar
Cok çekindi gelsem falan babana sen desen dedi anam benden yüz bekliyor gönderseydin dedim sadece sisesice dilimin ucuyla
Kac kisi yollayim dediBirde boşanmış 1 çocuklu görümce var oda gelecek.bekar bir abiside.
Allah var ısı gücü düşürmezler bana ama oglumla yaşıt oglu ileri git desen ağlar.
Birde diğer gorumcem 2 çocuklu onlarda bu gece çıkmışlar yola,onun gorumcesi var burda hadi orda kalır ama bas girip ayak çıkar.
Allahimmmmmmm
Allahimmmmmmmm cok garibim ya ben nere gidem 90 m2 ev,bir koltuğum açılıyor birde şişme yatak var tekli,
Kaynana,kayın,gorumce,oglu...
Abakus ver,kim nere yatsın( sofra kalkmaz.
Ben tatil olsun diye totom kuş pişirdi.
Gulimier cnm gittin mı bugün kursa ?
Benim hevesim kalmadı beceremediler bir sanki
sağol canım inşallah geçer bir an önce pazartesiden beri canıma okudu bu sefer ki grip:2:
kayınvalidesi tatlı bi bayan gerçi ama belli bi yaştan sonra onlarda zor geliyo gerçekten, ama tabi nedense erkek anneleri, kendi annelerimiz gibi zaten torunu pek sahiplenmiyo açıkçası böyle de bi gerçek var yani
bende merak ettim nedir bu şifreli konuşmalar diye, yok mesajlar yok cevaplar falan hıhlaterna voltaj
Kiz ne ara yazdınız cayır cayir
Chosy burnuna bak kiz ne havalı yareppim hele eller anam bu uzun bir oğlan ,
Gulimier basım dondü gurban5 dk sonra sinek avlariz.500 ihlas yazdım sana gördün demi.
Esra anacinin eline saglık güle güle kullan.
Bebeci,kiz niye anlamadın sen havada kalıp duruyorsun
Kiz ne ara yazdınız cayır cayir
Gulimier basım dondü gurban5 dk sonra sinek avlariz.500 ihlas yazdım sana gördün demi.
:)) hihi umarim espri olarak kalir gercege donusmez.aynı espriyi yapıcaktım ama ayıp olurmu bilemedim:)
Ne bileyim derdim var dedin sonra laternem dedin ondan sonra film koptu bende zaten havadayimKiz ne ara yazdınız cayır cayir
Pazartesi varsa bende giderim belki seninle tanışmak da iyi olacakdaha iyileşemedim canım, pazartesiden bugüne kadar iyileşirim sandım ama öksürük tıksırık hapşırık olunca gidip de gelenleride hasta etmemek için gitmedim canım ben,
bikaç defa gidip hareketleri öğrenmek istiyorum tam, bitanesi her hafta aynı hareketler dedi çünkü, bakalım pazartesi kendimi iyi hissedersem ararım var mı yok mu diye?
Emin ol oylesi daha iyidir,benim kayinvalidemde cok sahiplencek bide ilk torun
:)) hihi umarim espri olarak kalir gercege donusmez.
Yuksek voltaj;
Haddim olmayarak bisey merak ettim.Doguma kadar mi hepsi sizde kalcaklar?
eltimler hep diyolarmış, güya kayınvaldemler beni çok seviyolarmış falan, şimdi görücem bakalım, 2 senedir bi atraksiyon görmedim çünkü, torun gelince bakalım sevgi var mıb yok mu?
ben olsam bende benim gibi gelini severim valla,sürekli evime çağırıyorum, görümcem hariç ne eltim ne kayınvalidem beni çağırmıyo evine, ben her defasında soğukluk olmasın diye çağırıyorum,
geçen sene ben kürtaj olduğumda, bikaç ay sonra yine yemeğe çağırdım hepsini,
eltim dediki ''' aaaaaa gerçekten mi hiiiiiiçççççççççç haberimiz olmadı geçmiş olsun canım''', görmez bilmez olur mu?
herşeyi biliyo, onların her haberi bana geliyoda benim ki mi gitmiyo sanki hıh,
bi de face de falan geçmiş olsun diye yazanlar olmuştu, oraya bile kalsa haberi var tabi, ama numara yapıyo işte..
bide eminim benim o zman hamile olduğumu duyunca hemen hamile kaldı gibi geliyo bana, kıskanç cadııııııııııııııı
Ne bileyim derdim var dedin sonra laternem dedin ondan sonra film koptu bende zaten havadayim
Pazartesi varsa bende giderim belki seninle tanışmak da iyi olacak
Ne giymemiz gerekiyor ki spor mü
Kiz şişme yataktan haberleri yok,koltuğumu biliyorlar sadece.
Ne akla hizmet(
Yatağın pedalı var yaf cart cart sisier o sistikce bende şişeceğim.
Ayyyyyyyyyy uykun gelir çay sofrası kalkmaz çeker yatarım valla
Ya ben kızıma alışverişe çıkacaktım(
Birde şey ki yapsam,cocukları bırakıp gorumceyle alışverişe mı çıksam o ölür gezme diye yalnız kıyafetlerimi kaldırdım şaşıracak giyemeyecek
Yok canım ne demek,
Doguma kadar değilde 10 guncuk...
Kaynanam doğumuma gelecekmiş sok sok sok ,flaş ,atraksiyon, takla ,parende.
Dedi ki bana"kızım 2 cocuğun var sezaryenlisin nasil kalkıp yatacaksın cocukların basında durayım"
Dilim boğazıma akti.
Sana tek bisey deyim,sen iyi oldugun muddetce herkes sana iyidir.kimse senin yaptigini gormez ,ama bisey olmayagorsun o iyilikler varya ya hizli hizli soylenir yada hic anilmaz,karsi tarafin sana yapmis oldugu iyilikleri dinlersin.
Yok canım ne demek,
Doguma kadar değilde 10 guncuk...
Kaynanam doğumuma gelecekmiş sok sok sok ,flaş ,atraksiyon, takla ,parende.
Dedi ki bana"kızım 2 cocuğun var sezaryenlisin nasil kalkıp yatacaksın cocukların basında durayım"
Dilim boğazıma akti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?