2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sağol canım inşallah geçer bir an önce pazartesiden beri canıma okudu bu sefer ki grip:2:

kayınvalidesi tatlı bi bayan gerçi ama belli bi yaştan sonra onlarda zor geliyo gerçekten, ama tabi nedense erkek anneleri, kendi annelerimiz gibi zaten torunu pek sahiplenmiyo açıkçası böyle de bi gerçek var yani

bende merak ettim nedir bu şifreli konuşmalar diye, yok mesajlar yok cevaplar falan hıh laterna voltaj

o kadar kalabalik gelinir mi be hem de yatiya

insAllah ama maalesef ben abim ve ablam 3 umuz 3 ayri ulkedeyiz.

Sizinki ne guzel her ikisindende var,orantili.
esim tarafina ilk torun farketmiyo ama kendi tarafim icin futbol takimi kurcaz artik bu gidisle.

aynı espriyi yapıcaktım ama ayıp olurmu bilemedim:)

yavruummm, voltajııımm
anlıyom seni
bende 2 boş oda war, birinde 2 çekyat, birinde tek kişilik yatak, zorlasan salondaki köşe koltukta 2 kişi yatar
amaaaa
ben naaptım
eşim gitmek istemedi ben bu haldeyken memlekete, annesini çağırdı
düşün düşün
"aşkım" dedim, hafif titrek sesle " çok gücüme gidiyo gidememek, ben hiçbi ara tatili kaçırmadım şimdiye kadar" dedim
gidelim hayatım dedi:))
gerçi arkasından da " annem olmazsa bizle gelir" de dedi(
demem o ki
bende yatmaya yer war, 2 yıllık evliyim, kadında o kadar iyi
ama ben!
rahatsız oluyom ya
seninki çok normal walla:)

benim büyük halanın gelininin evinde misafir için yatak yoktur we bu bize "yatıya gelmeyin" msjı werdi, kimsede gitmez
bide yatakmı şişircen

Kiz ne ara yazdınız cayır cayir
Chosy burnuna bak kiz ne havalı yareppim hele eller anam bu uzun bir oğlan ,
Gulimier basım dondü gurban 5 dk sonra sinek avlariz.500 ihlas yazdım sana gördün demi.
Esra anacinin eline saglık güle güle kullan.
Bebeci,kiz niye anlamadın sen havada kalıp duruyorsun

Gulimier cnm gittin mı bugün kursa ?
Benim hevesim kalmadı beceremediler bir sanki

daha iyileşemedim canım, pazartesiden bugüne kadar iyileşirim sandım ama öksürük tıksırık hapşırık olunca gidip de gelenleride hasta etmemek için gitmedim canım ben,

bikaç defa gidip hareketleri öğrenmek istiyorum tam, bitanesi her hafta aynı hareketler dedi çünkü, bakalım pazartesi kendimi iyi hissedersem ararım var mı yok mu diye?

Emin ol oylesi daha iyidir,benim kayinvalidemde cok sahiplencek bide ilk torun

eller babası, sosis gibi, köfte gibi
ama burun ben

ben 178, babası 190,kısa çıkarsa şüphelidir

kocamda yatakta beni bekliyo birazdan birazdan diyip pişpişliyorum adamı takır takır buraya yazıcam diye yani
gördüm canım benim, okudum bilem, diğer topiğe okudum diye de yazdım

anacım ben yatıcam,herkesler geldi
ne muhabbet olur şimdi
hepiniz yatın ya
ben yatıyom
bugün çizmeyi 8:30da bi giydim, akşam 21:00da çıkardım, duşa girdim, hala sızlıyo ayaklarım

hepinize ii geceler
ii tatiller:)))

Ne bileyim derdim var dedin sonra laternem dedin ondan sonra film koptu bende zaten havadayim
Pazartesi varsa bende giderim belki seninle tanışmak da iyi olacak
Ne giymemiz gerekiyor ki spor mü

Kiz şişme yataktan haberleri yok,koltuğumu biliyorlar sadece.
Ne akla hizmet (
Yatağın pedalı var yaf cart cart sisier o sistikce bende şişeceğim.
Ayyyyyyyyyy uykun gelir çay sofrası kalkmaz çeker yatarım valla
Ya ben kızıma alışverişe çıkacaktım (
Birde şey ki yapsam,cocukları bırakıp gorumceyle alışverişe mı çıksam o ölür gezme diye yalnız kıyafetlerimi kaldırdım şaşıracak giyemeyecek

Emin ol oylesi daha iyidir,benim kayinvalidemde cok sahiplencek bide ilk torun

eltimler hep diyolarmış, güya kayınvaldemler beni çok seviyolarmış falan, şimdi görücem bakalım, 2 senedir bi atraksiyon görmedim çünkü, torun gelince bakalım sevgi var mıb yok mu?

ben olsam bende benim gibi gelini severim valla, sürekli evime çağırıyorum, görümcem hariç ne eltim ne kayınvalidem beni çağırmıyo evine, ben her defasında soğukluk olmasın diye çağırıyorum,

geçen sene ben kürtaj olduğumda, bikaç ay sonra yine yemeğe çağırdım hepsini,
eltim dediki ''' aaaaaa gerçekten mi hiiiiiiçççççççççç haberimiz olmadı geçmiş olsun canım''', görmez bilmez olur mu?
herşeyi biliyo, onların her haberi bana geliyoda benim ki mi gitmiyo sanki hıh,
bi de face de falan geçmiş olsun diye yazanlar olmuştu, oraya bile kalsa haberi var tabi, ama numara yapıyo işte..
bide eminim benim o zman hamile olduğumu duyunca hemen hamile kaldı gibi geliyo bana, kıskanç cadııııııııııııııı

:)) hihi umarim espri olarak kalir gercege donusmez.

Yuksek voltaj;
Haddim olmayarak bisey merak ettim.Doguma kadar mi hepsi sizde kalcaklar?

Yok canım ne demek,
Doguma kadar değilde 10 guncuk...
Kaynanam doğumuma gelecekmiş sok sok sok ,flaş ,atraksiyon, takla ,parende.
Dedi ki bana"kızım 2 cocuğun var sezaryenlisin nasil kalkıp yatacaksın cocukların basında durayım"
Dilim boğazıma akti.

Sana tek bisey deyim,sen iyi oldugun muddetce herkes sana iyidir.kimse senin yaptigini gormez ,ama bisey olmayagorsun o iyilikler varya ya hizli hizli soylenir yada hic anilmaz,karsi tarafin sana yapmis oldugu iyilikleri dinlersin.

Ne bileyim derdim var dedin sonra laternem dedin ondan sonra film koptu bende zaten havadayim

Pazartesi varsa bende giderim belki seninle tanışmak da iyi olacak
Ne giymemiz gerekiyor ki spor mü

tayt ve seni terletmeyecek ince bi penye olursa içinde iyi olur canım, hastanne çok sıcak oluyo biliyosun, bide hareket yaptırıyo,
bende seninle tanışmak istiyorum canım, inşallah pazartesiye kadar iyileşirim

Allah güç kuvvet versin kuzum sana, ama şu durumda tek çare ' tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın diye bi söz var, onun gibi bişey bu durum da senin ki
al görümceyi yanına, gez bebişine alışveriş yap, kayanana da evde size yemek yapsın

:) Allah sabir versin, hamile hamile bilemiyorum o kadar kisi gelmeleri ne kadar mantikli.
Kendi annen baska sehirdemi?
Kayinvaliden ne kadar anlayisli.:)))

Sana tek bisey deyim,sen iyi oldugun muddetce herkes sana iyidir.kimse senin yaptigini gormez ,ama bisey olmayagorsun o iyilikler varya ya hizli hizli soylenir yada hic anilmaz,karsi tarafin sana yapmis oldugu iyilikleri dinlersin.

kolay kolay kimseye sırtımı dönmem ben, insana her türlü ihtiyaç vardır, ama bi de sildiysem bitmiştir benim için, dönüp bakmam,
yarın yüzüne bakacağım adamın asla kalbini kırmam, hoş tutarım, rahatsız olduğum bi durum varsa da yeri gelince uygun dille söylerim,
7 yıllık en yakın can dostumla bir anda bitirdim ilişkimi, övünmek gibi olmasın ama bi insan ben gibi birini kaybediyorsa eğer cidden büyük boşluk olur hayatında, öyle de oldu yan

bu iyilik dolu cümlelerin altında buzağı aramıyoruz dimi voltajım, yoksa bi baksak mı altına ne var ne yok diye?

Gulimier tatlım benim çok geçmiş olsun (

kızlar Voltajım kız kardeşime cinsiyet tahmini yaptı,msjlaşmalar ondan

voltajım abaküsle bile çıkılmaz gerçekten bu işin içinden:26: Allah yardımcın olsun canım ya,tatilin sonuna kadar kalmazlar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…